קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-02-2012, 09:48
  2. [קונה] 2 פאבים ל2 סרטים
    על ידי bigimot בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:45
  3. [קונה] תסרט קונסטנטין....=100+נקודות..
    על ידי Party-Boy בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:38
  4. [קונה] עזרת בפריצת פורט 10000 עבור 300 נקודות
    על ידי killer-angel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 02:01
  5. [קונה] תוכנה שמקפיאה את המסנג'ר לזמן ממושך\30 נק' מקסימום
    על ידי grimbal בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 20:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

רני רהב? לא קונה! - מחאת העניים בחדשה

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ברירת מחדל רני רהב? לא קונה! - מחאת העניים בחדשה

ישראלים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מחפשים על מה לעשות מחאות, כמובן שהם עדיין מקבלים זין לפה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה זה עניים - מחפשים בן אדם רנדומלי שלא קשור אליהם בכלום, מאשימים אותו בכל הכשלונות שלהם (כי בגלל רני רהב אתה עם מינוס בבנק, בגלל ביבי התחתנת בגיל 21 עם כונפה ובגלל הטייקונים השרצת 7 ילדים שאין לך כסף להאכיל אף אחד מהם ובגלל יאיר לפיד אתה דביל שחושב שתואר בגאוגרפיה יעשה אותך מליונר)
    וחושבים שזה יזיז למישו תביצה

ב2011 זה היה ביבי והטייקונים
    ב2012 זה היו הסודנים
    ב2013 זה היה יאיר לפיד
    את 2014 פתחנו בסיפתח של "לצלוב את רני רהב"
    מי מתערב שב2015 זה יהיה אהוד ברק? או שרי אריסון? יאללה תתחילו לשים כסף על הסוס של 2015!!

תמיד אני אמשיך להתעדכן במה שקורה בישראל כי זאת המדינה הכי משעשעת שקיימת
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-01-2014 בשעה 22:16.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הבעיה עם כל האלה ש"מוחים" היא שבלי כל המחאות המסריחות האלה, איזה בני אדם הם?
    לפני שאתה רוצה שיכבדו אותך, תכבד אחרים. כמה מהם מכבדים אחרים? כמה מהם עושים לפחות דבר קטן שבקושי צורך מאמץ שיעזור למישהו אחר? אנלא מדבר על תרומה מסריחה שגם ככה הולכת לדוסים או משהו, אלא על דברים כמו לתת למישהו בסופר עם סתם משהו אחד להיות לפניך? או אתה רואה מישהו שרץ כדי לא לפספס תאוטובוס, כמה מהם היו אומרים לנהג שיחכה שניה?

זה לא סוד איך שמקומות הופכים לSHITHOLE. לא סתם אנחנו צוחקים על ישראל בפורום הזה. זה מתחיל מקקה קטן שאיזה מניאק לא רוצה להוריד בשירותים (ציבוריים, במסעדה בקניון לא משנה איפה) ואז בא אחד שתוקע עוד קקה, ואז לאט לאט נהיה לך מגדל איפל של קקה שאף אחד לא רוצה להתקרב אליו. והנה נהיה לך הSHITHOLE. כמה מאותם אנשים היו מורידים את המים?

מי שדורש וזה לא סתם מודגש, כל הטמבלים האלה שמוחים דורשים את הכבוד ש"מגיע" להם למרות שבתאכלס הם לא מראים פלוס אחד על עצמם בכלל. אז למה שתגיע להם טיפת כבוד?

סעמק קיבלתי OCCUPY RAGE
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אשכרה האשמות עוברת כמו תפוח אדמה רותח מאחד לאחר.

אני מציע למעמד הביניים לעשות רשימה מסודרת: סודנים, טייקונים, רני רהב, ביבי,לפיד, חרדים, מתנחלים, ימנים, שמאלנים, אנטישמים, התקשורת.

ולחלק את האשמה באופן מסודר לפי אחוזים
    ככה גם יהיה ניתן לחלק את זמן ההתבכיינות עפ"י האחוזים כדי שיהיה צודק (ואנחנו הרי אוהבים ורוצים צדק)
    זה ממש שכונה מה שהולך עכשיו
    מישהו צריך לקחת אחריות להסדיר את הסיפור הזה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

"SHITHOLE נוצר מקקה קטן שאיזה מניאק לא רצה להוריד בשירותים"

-שינטן, 2014.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

ככה זה עניים - מחפשים בן אדם רנדומלי שלא קשור אליהם בכלום, מאשימים אותו בכל הכשלונות שלהם (כי בגלל רני רהב אתה עם מינוס בבנק, בגלל ביבי התחתנת בגיל 21 עם כונפה ובגלל הטייקונים השרצת 7 ילדים שאין לך כסף להאכיל אף אחד מהם ובגלל יאיר לפיד אתה דביל שחושב שתואר בגאוגרפיה יעשה אותך מליונר)
    וחושבים שזה יזיז למישו תביצה

ב2011 זה היה ביבי והטייקונים
    ב2012 זה היו הסודנים
    ב2013 זה היה יאיר לפיד
    את 2014 פתחנו בסיפתח של "לצלוב את רני רהב"
    מי מתערב שב2015 זה יהיה אהוד ברק? או שרי אריסון? יאללה תתחילו לשים כסף על הסוס של 2015!!

תמיד אני אמשיך להתעדכן במה שקורה בישראל כי זאת המדינה הכי משעשעת שקיימת
    קלוט מה מצחיק
    ב 2012 מחו נגד הסודנים
    ב2014 הסודנים מוחים נגדנו

לא מבין למה הם עדיין פה ...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    קלוט מה מצחיק
    ב 2012 מחו נגד הסודנים

בשביל שהPEASANTS יתעסקו בקקה וישכחו מהמציאות וממה שבאמת קורה בעולם וימצאו על מה להוציא את התסכול היומי שלהם

כמו שאמרתי, אתמול זה היה החמאס, היום זה הסודנים, מחר זה הטייקונים, מחרתיים זה רני רהב, עוד שבוע זה "האיום האירני" (שלא באמת קיים ואם מישהו היה רוצה למחוק את ישראל היו עושים את זה מזמן) כל פעם מחפשים ומחפשים משו בשביל להשתיק תציבור והציבור מטומטם ואוכל את כל הבולשיט של "מלחמה בטרור" שמעולם לא היה דבר כזה טרור ואין באמת מלחמה בין ישראל ל"טרור" וזה הכל עניין של אנשים מלמעלה שעושים בוחטות על התחת של כולם וגרמו לכל העולם לאכול סרטים קשים יענו

אבל מה העיקר להתאחד ביחד ולזיין תערבים והסודניםםםםםם ברגע שנזיין תערבים והסודנים נחיה כל אחד באחוזת פלייבוי עם 1000 כוסיות ויזרום לנו גרייגוס במקום מים מהברזים רק בגלל הערבים והסודנים אנחנו מתבכיינים שמחירי הקוטג' עלו ב10 אגורות!!!!!!!!!!111

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב שמתם לב שלפני כל פעם שיש בחירות תמיד יש "איום אירני" או "מצוקה כלכלית", "שחרור גלעד שליט" או מלחמת שקר כלשהו? ומכאן קורה דבר אחד - או שבא מישו מאמצע שום מקום ומבטיח הרים וגבעות, או שביבי מתחיל לזיין בשכל עם ציורים של ילד בכיתה ב' ואז עושים כאילו שהבעיה "נפתרה" וכולם שמחים ומאושרים

אני לא מאמין בצירופי מקרים, לאדע מה איתכם...

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    קלוט מה מצחיק
    ב 2012 מחו נגד הסודנים

טיילר הוציא לי את המילים מהפה
    אשכרה מה אכפת לך? מפריע לך אישית?
    מה זה "נגדנו" עכשיו?

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אגב שמתם לב שלפני כל פעם שיש בחירות תמיד יש "איום אירני" או "מצוקה כלכלית", "שחרור גלעד שליט" או מלחמת שקר כלשהו? ומכאן קורה דבר אחד - או שבא מישו מאמצע שום מקום ומבטיח הרים וגבעות, או שביבי מתחיל לזיין בשכל עם ציורים של ילד בכיתה ב' ואז עושים כאילו שהבעיה "נפתרה" וכולם שמחים ומאושרים

אני לא מאמין בצירופי מקרים, לאדע מה איתכם...
    חחחחחחחחחח אני פה בחדר שלי וכשאני עובד בלילה אני שומע רדיו כדי לא להירדם, וזה השיר שהיה עכשיו:

אני אוהב את השיר הזה אז אני נכנס לשוונג שלו
    פתאום אני קולט את המילים
    "שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין רק תאמין.."
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תשמע השיר הזה זה האנטיתזה שלך

עריכה:
    בית הבובות הם חלק מהאילומינטי!!!!!!!!!!!1
    תזכרו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 09-01-2014 בשעה 02:14.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

"אל תלך בדרכו של אחר"

הקטע המצחיק שכל האנושות הולכת בדרכם של "אחר" וכולם מצפים לתוצאה שונה כי אמא אמרה להם שהם מיוחדים בגלל שהם ציירו ציור שהומלס על הרואין מצייר יותר יפה מהם

אי שפיות, כבר אמרנו? העיקר אני הפסיכופת...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-01-2014 בשעה 02:33.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אני מוחא נגד שר החינוך האפס שמבטל עכשיו את הפסיכומטרי בזמן שאני למדתי לפסיכומטרי והוצאתי ציון גבוה והתקבלתי ללימודים ועכשיו כל MISCER כמו טיילר שירצה להתקבל לטכניון או לאוניברסיטת תל אביב יוכל לעשות את זה כי צריך רק בגרויות ולא צריך שום פסיכומטרי כבר מהשנה-שנתיים הבאות!!!!

עכשיו אפשר להיות עתודאי גם בלי פסיכומטרי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח וואלה נכון ביטלו תפסיכומטרי
    סוף סוף הגיע הזמן באמת, לא שאני אישית זורק זין על לימודים ושרפתי את התעודת בגרות שלי כבר והדלקתי תסיגר מהאש כי אני יודע שאני לא הולך להיות שכיר בגלגול הזה ודי התלבטתי אם לנגב תתחת עם הבגרות שלי או לשרוף אותו ולשרוף היה יותר סטייל

ככה שטכנית אין לי גם בגרות עכשיו

אבל תאמת - ישראל זאת המדינה היחידה בעולם שיש בה דבר מפגר שקוראים לו "פסיכומטרי"

בשביל ללכת למשרה משפילה בתור שכיר שמקבלים בה במקרה הטוב 15 אלף ברוטו (שזה הכנסה גרועה גם בתור נטו שלא נדבר על ברוטו ובמדינה כמו ישראל זה מספיק לך בשביל להתקיים בתנאים של כלב) צריך להיות גאון שנולד פעם ב100
    שנים ולקבל 700 בפסיכומטרי

מי כבר מקבל תוצאות כאלה בפסיכומטרי תגידו לי מי

תראו לאן הגענו - צריך להיות איינשטיין בשביל להיות שכיר, ולא רק להיות שכיר, אלא להיות שכיר ולקבל שכר שמספיק לך לחיות כמו כלב בתנאים משפילים שאתה מקבל חשבונות חשמל ומים אתה מקבל התקף לב ואפילו להנות מהחיים אין לך זמן (וגם כסף, אבל בעיקר זמן) יעני אתה שורד מחודש לחודש כמו זונה ועל הדרך מפטרים אותך ותמיד מפטרים כל אחד שאין לו קשרים

וזה בהנחה שאתה גאון אם אתה לא מוציא 700 בפסיכומטרי וישך ממוצע של 110 בבגרויות תשכח מלהתקבל לאוניברסיטה למקצוע שבכלל שווה יריקה (אפילו שלהיות שכיר לא שווה יריקה בכללי)
    מתחת לזה אתה אבוד יעני YOU ARE DOOMED FOR LIFE בשביל לעבוד בשכר של 7 אלף שקל לחודש במקרה הטוב וזה אחרי תואר קקמייקה תוך כדי שאתה בחובות של מאות אלפי שקלים שהוצאת על הקקמייקה הזה שנקרא "תואר" בשביל לקבל קצת יותר משכר מינימום

יא ווארדי האנושות הזאת בדיחה אין שכל לאנשים היום אין...לומדים תאוניברסיטה שלהם כל המתמטיקה הזאת אבל מה בסוף נשארים מטומטמים לאללה ולא רואים מעבר לבועה שהם יצרו לעצמם

בזמן שיש ערסים חסרי השכלה שאין להם בגרות אפילו והם נוסעים לך על רולס רויס ומפרקים בקבוק וויסקי באיזה מסיבה בזמן שהאקדמאי הגאון לא גומר תחודש ונוסע באוטו ליסינג מחורבן שפדיחה בכלל לסוע עליו שרוב המשכורת הולכת לחרא הזה

אם אלוהים לא צוחק לכם בפנים אני לא יודע איך לקרוא לזה....
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-01-2014 בשעה 04:51.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח וואלה נכון ביטלו תפסיכומטרי
    סוף סוף הגיע הזמן באמת, לא שאני אישית זורק זין על לימודים ושרפתי את התעודת בגרות שלי כבר והדלקתי תסיגר מהאש כי אני יודע שאני לא הולך להיות שכיר בגלגול הזה ודי התלבטתי אם לנגב תתחת עם הבגרות שלי או לשרוף אותו ולשרוף היה יותר סטייל

ככה שטכנית אין לי גם בגרות עכשיו

אבל תאמת - ישראל זאת המדינה היחידה בעולם שיש בה דבר מפגר שקוראים לו "פסיכומטרי"

בשביל ללכת למשרה משפילה בתור שכיר שמקבלים בה במקרה הטוב 15 אלף ברוטו (שזה הכנסה גרועה גם בתור נטו שלא נדבר על ברוטו ובמדינה כמו ישראל זה מספיק לך בשביל להתקיים בתנאים של כלב) צריך להיות גאון שנולד פעם ב100
    שנים ולקבל 700 בפסיכומטרי

מי כבר מקבל תוצאות כאלה בפסיכומטרי תגידו לי מי

תראו לאן הגענו - צריך להיות איינשטיין בשביל להיות שכיר, ולא רק להיות שכיר, אלא להיות שכיר ולקבל שכר שמספיק לך לחיות כמו כלב בתנאים משפילים שאתה מקבל חשבונות חשמל ומים אתה מקבל התקף לב ואפילו להנות מהחיים אין לך זמן (וגם כסף, אבל בעיקר זמן) יעני אתה שורד מחודש לחודש כמו זונה ועל הדרך מפטרים אותך ותמיד מפטרים כל אחד שאין לו קשרים

וזה בהנחה שאתה גאון אם אתה לא מוציא 700 בפסיכומטרי וישך ממוצע של 110 בבגרויות תשכח מלהתקבל לאוניברסיטה למקצוע שבכלל שווה יריקה (אפילו שלהיות שכיר לא שווה יריקה בכללי)
    מתחת לזה אתה אבוד יעני YOU ARE DOOMED FOR LIFE בשביל לעבוד בשכר של 7 אלף שקל לחודש במקרה הטוב וזה אחרי תואר קקמייקה תוך כדי שאתה בחובות של מאות אלפי שקלים שהוצאת על הקקמייקה הזה שנקרא "תואר" בשביל לקבל קצת יותר משכר מינימום

יא ווארדי האנושות הזאת בדיחה אין שכל לאנשים היום אין...לומדים תאוניברסיטה שלהם כל המתמטיקה הזאת אבל מה בסוף נשארים מטומטמים לאללה ולא רואים מעבר לבועה שהם יצרו לעצמם

בזמן שיש ערסים חסרי השכלה שאין להם בגרות אפילו והם נוסעים לך על רולס רויס ומפרקים בקבוק וויסקי באיזה מסיבה בזמן שהאקדמאי הגאון לא גומר תחודש ונוסע באוטו ליסינג מחורבן שפדיחה בכלל לסוע עליו שרוב המשכורת הולכת לחרא הזה

אם אלוהים לא צוחק לכם בפנים אני לא יודע איך לקרוא לזה....
    אחי הפסיכומטרי נועד בשביל לסנן את הערבים בעיקר

לערבים יש כל מני קומבינות עם הבגרויות, ואיזה אידיוט שלא ממש יודע חשבון מקבל 100 על 5 יחידות מתמטיקה
    שד"א גם הפסיכומטרי לא הפריע להם יותר מדי בגלל כל האפליות המתקנות שמכניסים אותם עם ציונים נמוכים במקום יהודים אחרים שיש להם ציונים גבוהים משלהם

חח הנה סטטוס שסניה פרסם שדי מתאר את המצב

לאחר ביטול הפסיכומטרי, אני צופה את העתיד:

שיחה עם תלמיד שסיים תיכון בזמן קבלה לאוניברסיטה:
    "אחמד, ראינו שקיבלת 100 ב-5 יחידות במתמטיקה, אנגלית, פיזיקה, כימיה, ביולוגיה, לשון, ספרות והיסטוריה. יש לנו שאלה קלה בשבילך, רק כדי לבדוק אם תוכל לדלג על קורס ההכנה הבסיסית:
    כמה זה שורש מ-49?"

- לחטט באף

"אחמד?"

- לגרד באוזן

"אתה יודע מה התשובה?

"פיי בריבוע?"

"אחמד, שורש מ-49 זו שאלה קלה. כתוב לך שסיימת 5 יחידות בהצטיינות. מה קרה לך?"

"אני לא זוכר טוב"

"אתה בטוח שלא רימית בבגרויות? שאף אחד לא גילה לך תשובות?"

"רימיתי?! אני!? רק בגלל שערבי קיבל 100 ישר אומרים שהוא רימה? זה מדינה של גזענים בו!"

"אחמד, כמה זה שורש מ-49?"

"זה שאלה גזעני ואני מסרב לענות עליה!"
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 09-01-2014 בשעה 10:54.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect