קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 00:45
  2. עבודה ראשונה בתלת מימד-יצא אחד המפגרים חחחח
    על ידי AND בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 07:36
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 20:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

עבודה בתור שכיר זה קזינו אחד גדול והימורים לכל דבר ופירמידה פיננסית.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל עבודה בתור שכיר זה קזינו אחד גדול והימורים לכל דבר ופירמידה פיננסית.

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:03.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מסקנה -> תחתום קבע , בצבא אין קיצוצים ואחלה פנסיה אחר כך

בסוף שמוליק הכי חכם פה מכולנו חחחחח

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    מסקנה -> תחתום קבע , בצבא אין קיצוצים ואחלה פנסיה אחר כך

בסוף שמוליק הכי חכם פה מכולנו חחחחח
    לא יודע אם אתה רציני או ציני אבל זה באמת ככה.. אין לך מה לחפש כאזרח בגיל 21-30. לדעתי יותר מ50% מהאנשים בגיל הזה בישראל ממלצרים / תחנת דלק / עבודה זמנית וחלקית במשכורת מינימום.
    אז אני בגיל 24-27 מרוויח משכורת קבע קבועה, חדר כושר בבסיס, ותואר מהנדס עם נסיון תעסוקתי.
    לעומת ישראלי ממוצע (לא מכליל, יש המון אנשים טובים שישר הולכים לעבוד בהייטק וכו'), שבגיל 21-22 משתחרר מהצבא, כמובן רוצה קצת חופש, אז רק בגיל 23-24 מתחיל ללמוד פסיכומטרי ולהתביית על העתיד שלו. בגיל 25-26 מתחיל תואר ראשון, בגיל 29-30 מסיים תואר ראשון שאיתו הוא יכול לנגב ת'תחת וממשיך להיות מלצר ולגור אצל ההורים (כי הרי תואר ראשון זה נחשב לכלום, ותואר ראשון + אי - נסיון תעסוקתי = תמשיך למלצר).

בקיצור............................... כל אחד והשיקולים שלו (וכמובן היכולות שלו. חבר שלי לא הלך לקבע. גיל 21 השתחרר ממודיעין מ8200, ובגיל 22 מצא את עצמו מרוויח יותר ממה שהוא ציפה להרוויח בגיל הזה באינטל. פשוט יצא מהצבא וקיבל טלפונים על ימין ועל שמאל. )

אז כל אחד והכישורים שלו

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    לא יודע אם אתה רציני או ציני אבל זה באמת ככה.. אין לך מה לחפש כאזרח בגיל 21-30. לדעתי יותר מ50% מהאנשים בגיל הזה בישראל ממלצרים / תחנת דלק / עבודה זמנית וחלקית במשכורת מינימום.
    אז אני בגיל 24-27 מרוויח משכורת קבע קבועה, חדר כושר בבסיס, ותואר מהנדס עם נסיון תעסוקתי.
    לעומת ישראלי ממוצע (לא מכליל, יש המון אנשים טובים שישר הולכים לעבוד בהייטק וכו'), שבגיל 21-22 משתחרר מהצבא, כמובן רוצה קצת חופש, אז רק בגיל 23-24 מתחיל ללמוד פסיכומטרי ולהתביית על העתיד שלו. בגיל 25-26 מתחיל תואר ראשון, בגיל 29-30 מסיים תואר ראשון שאיתו הוא יכול לנגב ת'תחת וממשיך להיות מלצר ולגור אצל ההורים (כי הרי תואר ראשון זה נחשב לכלום, ותואר ראשון + אי - נסיון תעסוקתי = תמשיך למלצר).

בקיצור............................... כל אחד והשיקולים שלו (וכמובן היכולות שלו. חבר שלי לא הלך לקבע. גיל 21 השתחרר ממודיעין מ8200, ובגיל 22 מצא את עצמו מרוויח יותר ממה שהוא ציפה להרוויח בגיל הזה באינטל. פשוט יצא מהצבא וקיבל טלפונים על ימין ועל שמאל. )

אז כל אחד והכישורים שלו
    הייתי חצי ציני

אני גם חושב שמי שאין לו תכניות ברורות לאזרחות כדאי לו לחתום קבע, בסה"כ באמת אם מדובר בתפקיד סבבה אז מה רע?
    במידה ויש אלטרנטיבה או שהבן אדם מאמין שהוא יכול להרוויח יותר בתור אזרח, אדרבה, תמצה ת'פוטנציאל שלך

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

נפתלי בנט מנסה לרמוז לPEASANTS \ ATUDAIM שהם לא חייבים ללכת במסלול הדפוק הזה

תבינו שהיום אין דבר כזה שבנאדם מסיים תואר הולך לעבודה ויוצא ממנה בפנסיה.זה נעלם מהעולם.
    היום (במיוחד בתחום ההייטק ואני מכיר אותו מקרוב) זה פשוט ג'ונג'ל. מי שטוב טוב מי שלא מוצא את עצמו בחוץ. שכירים זה סחורה.
    ברגע שיש סחורה טרייה יותר אתה מחליף אותה.

לדעתי הדור שלנו הולך להיות דור עם הבדל מעמדות מאוד חזק בין עשירים לעניים.
    50 קופאיות יוחלפו במתכנת אחד
    לדעתי באמת עוד 20 שנה יהיה בעולםם מאין ג'ונגל
    החזק שורד ומעמד הביניים נעלם לאט לאט

אני נפגש עם אנשים עשירים על בסיס שבועי
    ואצל מי שאני מצליח לפתח שיחה מעבר לדברים ה"רשמיים"
    אני בדר"כ מנסה ללמוד מכל אחד שאני יכול
    וזה מטורף
    אבל כולם
    כולםםםםםם כל מי שדיברתי איתו על זה והוא באמת מצליח
    לא ממליץ לי ללמוד באוניברסיטה
    אפילו לא הנדסת תוכנה שנחשב עבודה בטוחה
    הם כן ממליצים ללמוד
    אבל לא בשיטה הישנה
    מה כן ממליצים?
    ללמוד תוך כדי עשייה
    ללמוד קורסים, דברים שמעניינים אותך באמת
    להקדיש יומיים בשבוע לא יותר ללמידה
    לא להפוך את זה ל"אני הולך לעצור את החיים שלי ב3-4 שנים הקרובות ואז נראה מה יהיה".

אני אומר לכם את זה אמיתי מאנשים שעושים מיליונים ועברו את הגילאים שלנו ממזמן (אין צורך לזיין תמוח שאני חרטטן, לא יוצא לי מזה כלום, אם אתם לא מאמינים זה סבבה לגמרי לכו ללמוד בכיף)

בלי שכירים לא היה דבר כזה בעל עסק שמרוויח הרבה ביחס לעולם
    נערך לאחרונה על ידי Fuck; 09-01-2014 בשעה 17:11.
    יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck צפיה בהודעה
    בלי שכירים לא היה דבר כזה בעל עסק שמרוויח הרבה ביחס לעולם
    מה נעשה
    אי אפשר שיהיה מקום ראשון בלי מקום שני שלישי ו200.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מה נעשה
    אי אפשר שיהיה מקום ראשון בלי מקום שני שלישי ו200.
    אז להגיד שלהיות שכיר לא יקדם אותך זה דבר מפגר, לא חסר כאלו שהגיעו מעובד חדש למנכ''ל תוך כמה שנים טובות
    יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck צפיה בהודעה
    אז להגיד שלהיות שכיר לא יקדם אותך זה דבר מפגר, לא חסר כאלו שהגיעו מעובד חדש למנכ''ל תוך כמה שנים טובות
    לכל כלל יש יוצא מן הכלל

להיות שכיר זה בגדול חרא, תלוי איפה, תלוי מי אתה וכמה אתה טוב בעבודה שאתה עושה

יש אנשים שהם בורג כלכך חשוב בחברות שלא יעזו להחליף אותם תמורת אף טירון, ולאנשים האלו יש פיצויים כבדים וכל פעם מקדמים אותם

אם אתה עושה את העבודה שלך ממש טוב ולא מגיע רק להחתים כרטיס אתה תתקדם בעבודה והאשלייה של ביטחון תעסוקתי תתחזק (אין דבר כזה ביטחון תעסוקתי, זה חארטה), אבל ככל שצוברים וותק כך הסיכויים שתפוטר נמוכים יותר, אבל לאו דווקא, פשוט בגלל שהמעסיק לא רוצה לשלם כלכך הרבה פיצויים ויהיה לו פחות משתלם להכשיר עובד חדש

הכל עניין של מי אתה ומה אתה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא

הכל עניין של כמה קשרים יש לך

אם אבאשך מנכ''ל חברה כלשהי, רוב הסיכויים שהסתדרת בחיים גם בתור שכיר
    אם לא, תתכונן לאכול חרא בתור שכיר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:04.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    תכלס אם מסתכלים באמת על הרוב ולא על יוצאים מן הכלל? אתה צודק.
    עזבו עכשיו אותי את נחוי ואת שאר האנשים שאיכשהו יצאו מכל המסגרת הזאת:

בוא נשים את הקלפים על שולחן - בשביל להיות סוחר טוב בשוק ההון צריך וואחד אופי, לא צריך להיות גאון אבל צריך משמעת של רובוט חסר רגשות ואהבה רצינית למקצוע ולרוב האנשים אין אותה, זאת הסיבה למה 95% מפסידים בשוק.

בשביל להיות סטארטאפיסט מצליח צריך גם אופי חזק וגם מוח יצירתי, מה שאין לרוב האנשים.

בשביל להיות איזה ממציא צריך להיות גאון ולא גאון במובן של ציונים בבצפר אלא גאון גאון

שיווק שותפים SEO וכל הדברים האלה אין לי מושג אז אני לא אדבר, אבל מההיכרות שלי עם אנשים שעושים את זה לא מלקקים דבש שם בדיוק בהתחלה.

ולרוב האנשים אין את האופי של לאכול חרא בהתחלה בשביל להנות אח''כ, הם רוצים להיות מליונרים אחרי שנה בשוק או שנה בשיווק שותפים וזה לא עובד ככה.

אז מה נשאר לנו? לחתום קבע ולהנות מתנאים שעוד איכשהו נחשבים סבירים ואף אחד לא יפטר אותך (לא שמעתי על פיטורים בצבא, תקנו אותי אם אני טועה) ולקבל פנסיה בגיל 45 מה שהשכירים ובעלי העסקים הקטנים יכולים רק לחלום עליו

או במקרה הטוב לחסוך ללימודים ישר מגיל 18, בהנחה שנותנים לך לעבוד בזמן השירות (גם משתמטים אין הרבה) ולימודים עולים הרבה, ממה שבדקתי מעל 100 אלף שקל לשנה, תקנו אותי אם אני טועה. תחשבו כמה זמן יקח לכם לעשות 100 אלף שקל ממשכורת מינימום...

בשביל ללמוד לתואר ראשון צריך ללמוד 4 שנים, משמע התענוג יעלה לך כמעט חצי מליון שקל

וכמו שאמרת תואר ראשון זה כלום, היום לכל ערס שני יש תואר ראשון ואם אין לך קשרים לא תמצא שום עבודה, מה תעשה? תמשיך לעבוד במלצרות
    כי בשביל להתקבל ללימודים שבאמת שווים משהו ולא קקמייקה, אתה צריך להיות גאון עם 700-800 בפסיכומטרי (מה שנחשב איינשטיין) וממוצע בגרויות של 110 לפחות. ובוא נשים את הקלפים על השולחן - הישראלי הממוצע לא יודע את לוח הכפל אפילו.

וככה נוצר מצב שאתה בן 30, גר אצל ההורים, נוסע באוטובוסים לעבודה ומוחה במחאות חברתיות למינהן

תאמין לי עם איך שהחיים של הישראלי הממוצע נראים עדיף כבר לחתום קבע, מי שלא סגור על מה שהוא רוצה לעשות בחיים ומתנדנד כמו לולב בין המטרות שלו עדיף שיעשה את זה. כי מי מתנדנד לא יצליח בחיים בכלום, אז שלפחות יפרוש בגיל 45.

אבל אם אתה סגור על עצמך? ישך חלום עוד מגיל קטן? ישך תוכנית מסודרת איך להגיע לשם צעד אחר צעד? אתה מוכן להקריב את החיים שלך בשביל המטרה? אתה מוכן לעשות הכל בשביל חופש פיננסי? כבוש תעולם ושים זין על כולם. אבל שוב - אנשים כאלה אין הרבה...
    שנה אקדמאית באוניברסיטה עולה בערך 12-15 אלף..
    אבל גם אם זה חינם זה פשוט לא שווה, וגם אם מובטח לי שהמקום שלי בעבודה מובטח לכל החיים, כל אחד והדרך שלו..
    אני חולם להיות אחד מהתאגידים הגדולים גם אם רוב הסיכויים שאני ימות בדרך פשוט זה מה שאני רוצה לעשות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    תכלס אם מסתכלים באמת על הרוב ולא על יוצאים מן הכלל? אתה צודק.
    עזבו עכשיו אותי את נחוי ואת שאר האנשים שאיכשהו יצאו מכל המסגרת הזאת:

בוא נשים את הקלפים על שולחן - בשביל להיות סוחר טוב בשוק ההון צריך וואחד אופי, לא צריך להיות גאון אבל צריך משמעת של רובוט חסר רגשות ואהבה רצינית למקצוע ולרוב האנשים אין אותה, זאת הסיבה למה 95% מפסידים בשוק.

בשביל להיות סטארטאפיסט מצליח צריך גם אופי חזק וגם מוח יצירתי, מה שאין לרוב האנשים.

בשביל להיות איזה ממציא צריך להיות גאון ולא גאון במובן של ציונים בבצפר אלא גאון גאון

שיווק שותפים SEO וכל הדברים האלה אין לי מושג אז אני לא אדבר, אבל מההיכרות שלי עם אנשים שעושים את זה לא מלקקים דבש שם בדיוק בהתחלה.

ולרוב האנשים אין את האופי של לאכול חרא בהתחלה בשביל להנות אח''כ, הם רוצים להיות מליונרים אחרי שנה בשוק או שנה בשיווק שותפים וזה לא עובד ככה.

אז מה נשאר לנו? לחתום קבע ולהנות מתנאים שעוד איכשהו נחשבים סבירים ואף אחד לא יפטר אותך (לא שמעתי על פיטורים בצבא, תקנו אותי אם אני טועה) ולקבל פנסיה בגיל 45 מה שהשכירים ובעלי העסקים הקטנים יכולים רק לחלום עליו

או במקרה הטוב לחסוך ללימודים ישר מגיל 18, בהנחה שנותנים לך לעבוד בזמן השירות (גם משתמטים אין הרבה) ולימודים עולים הרבה, ממה שבדקתי מעל 100 אלף שקל לשנה, תקנו אותי אם אני טועה. תחשבו כמה זמן יקח לכם לעשות 100 אלף שקל ממשכורת מינימום...

בשביל ללמוד לתואר ראשון צריך ללמוד 4 שנים, משמע התענוג יעלה לך כמעט חצי מליון שקל

וכמו שאמרת תואר ראשון זה כלום, היום לכל ערס שני יש תואר ראשון ואם אין לך קשרים לא תמצא שום עבודה, מה תעשה? תמשיך לעבוד במלצרות
    כי בשביל להתקבל ללימודים שבאמת שווים משהו ולא קקמייקה, אתה צריך להיות גאון עם 700-800 בפסיכומטרי (מה שנחשב איינשטיין) וממוצע בגרויות של 110 לפחות. ובוא נשים את הקלפים על השולחן - הישראלי הממוצע לא יודע את לוח הכפל אפילו.

וככה נוצר מצב שאתה בן 30, גר אצל ההורים, נוסע באוטובוסים לעבודה ומוחה במחאות חברתיות למינהן

תאמין לי עם איך שהחיים של הישראלי הממוצע נראים עדיף כבר לחתום קבע, מי שלא סגור על מה שהוא רוצה לעשות בחיים ומתנדנד כמו לולב בין המטרות שלו עדיף שיעשה את זה. כי מי מתנדנד לא יצליח בחיים בכלום, אז שלפחות יפרוש בגיל 45.

אבל אם אתה סגור על עצמך? ישך חלום עוד מגיל קטן? ישך תוכנית מסודרת איך להגיע לשם צעד אחר צעד? אתה מוכן להקריב את החיים שלך בשביל המטרה? אתה מוכן לעשות הכל בשביל חופש פיננסי? כבוש תעולם ושים זין על כולם. אבל שוב - אנשים כאלה אין הרבה...
    אבל גם אם זה חינם זה פשוט לא שווה, וגם אם מובטח לי שהמקום שלי בעבודה מובטח לכל החיים, כל אחד והדרך שלו..
    אני חולם להיות אחד מהתאגידים הגדולים גם אם רוב הסיכויים שאני ימות בדרך פשוט זה מה שאני רוצה לעשות.
    ורק שדתע בשביל הלימודים לא צריך להיות חכם בכלל, תקרא את החומר תשנן אותו כמו תוכי(כן כן ההפך ממה שהמורים אמרו לכם) ואני מבטיח שיהיה לך 100 בבגרות ו730+ בפסיכומטרי ומי שאומר שלא הוא פשוט עצוב שגיליתי את השיטה של כל החרשנים שמזיינים את השכל שהחומר בא להם בקלות והם לא חורשים.
    פשוט בשביל לעשות את זה צריך מניע בסיסי ואפילו קטן, לי אין את המניע הזה בשביל בית ספר
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 10-01-2014 בשעה 14:55.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי B.I.G צפיה בהודעה
    אני חולם להיות אחד מהתאגידים הגדולים גם אם רוב הסיכויים שאני ימות בדרך פשוט זה מה שאני רוצה לעשות.
    ורק שדתע בשביל הלימודים לא צריך להיות חכם בכלל, תקרא את החומר תשנן אותו כמו תוכי(כן כן ההפך ממה שהמורים אמרו לכם) ואני מבטיח שיהיה לך 100 בבגרות ו730+ בפסיכומטרי ומי שאומר שלא הוא פשוט עצוב שגיליתי את השיטה של כל החרשנים שמזיינים את השכל שהחומר בא להם בקלות והם לא חורשים.
    פשוט בשביל לעשות את זה צריך מניע בסיסי ואפילו קטן, לי אין את המניע הזה בשביל בית ספר
    מה אתה מזיין ת'שכל אתה כולה בן 15, אתה בכלל יודע מה זה בגרות ?
    עשית פעם מבחן דמו של פסיכומטרי שאתה מדבר?

כוסעמק היום כל ילד ניהיה לי מרצה באוניברסיטה

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    מה אתה מזיין ת'שכל אתה כולה בן 15, אתה בכלל יודע מה זה בגרות ?
    עשית פעם מבחן דמו של פסיכומטרי שאתה מדבר?

כוסעמק היום כל ילד ניהיה לי מרצה באוניברסיטה
    חחחחחח הוא אחד המפגרים "גיליתי את השיטה של החרשנים" "לקבל 730+ בפסיכומטרי זה פשוט"

וטיילר בתכלס צודק..... מי שמוכן לקחת את הסיכון וללכת עם החלום שלו אז הרוויח. מי שלא מוכן לקחת את הסיכון הזה (אני), הולך ללמוד והולך לקבע ובעצם הולך למסגרת קבועה בחיים ומסדר את עצמו אמנם עם חיים סבירים פלוס אבל לפחות חיים קבועים. מי שטמבל ואין לו תכנית לעתיד + מזיין ת'שכל שהוא הולך להוציא 730 פסיכומטרי בלי ללמוד ולהיות מיליונר ולא חותם קבע = נכשל וממלצר בגיל 30 ונוסע באוטובוס לעבודה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect