slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:03.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
מסקנה -> תחתום קבע , בצבא אין קיצוצים ואחלה פנסיה אחר כך
בסוף שמוליק הכי חכם פה מכולנו חחחחח
לא יודע אם אתה רציני או ציני אבל זה באמת ככה.. אין לך מה לחפש כאזרח בגיל 21-30. לדעתי יותר מ50% מהאנשים בגיל הזה בישראל ממלצרים / תחנת דלק / עבודה זמנית וחלקית במשכורת מינימום.
אז אני בגיל 24-27 מרוויח משכורת קבע קבועה, חדר כושר בבסיס, ותואר מהנדס עם נסיון תעסוקתי.
לעומת ישראלי ממוצע (לא מכליל, יש המון אנשים טובים שישר הולכים לעבוד בהייטק וכו'), שבגיל 21-22 משתחרר מהצבא, כמובן רוצה קצת חופש, אז רק בגיל 23-24 מתחיל ללמוד פסיכומטרי ולהתביית על העתיד שלו. בגיל 25-26 מתחיל תואר ראשון, בגיל 29-30 מסיים תואר ראשון שאיתו הוא יכול לנגב ת'תחת וממשיך להיות מלצר ולגור אצל ההורים (כי הרי תואר ראשון זה נחשב לכלום, ותואר ראשון + אי - נסיון תעסוקתי = תמשיך למלצר).
בקיצור............................... כל אחד והשיקולים שלו (וכמובן היכולות שלו. חבר שלי לא הלך לקבע. גיל 21 השתחרר ממודיעין מ8200, ובגיל 22 מצא את עצמו מרוויח יותר ממה שהוא ציפה להרוויח בגיל הזה באינטל. פשוט יצא מהצבא וקיבל טלפונים על ימין ועל שמאל. )
אז כל אחד והכישורים שלו
נפתלי בנט מנסה לרמוז לPEASANTS \ ATUDAIM שהם לא חייבים ללכת במסלול הדפוק הזה
תבינו שהיום אין דבר כזה שבנאדם מסיים תואר הולך לעבודה ויוצא ממנה בפנסיה.זה נעלם מהעולם.
היום (במיוחד בתחום ההייטק ואני מכיר אותו מקרוב) זה פשוט ג'ונג'ל. מי שטוב טוב מי שלא מוצא את עצמו בחוץ. שכירים זה סחורה.
ברגע שיש סחורה טרייה יותר אתה מחליף אותה.
לדעתי הדור שלנו הולך להיות דור עם הבדל מעמדות מאוד חזק בין עשירים לעניים.
50 קופאיות יוחלפו במתכנת אחד
לדעתי באמת עוד 20 שנה יהיה בעולםם מאין ג'ונגל
החזק שורד ומעמד הביניים נעלם לאט לאט
אני נפגש עם אנשים עשירים על בסיס שבועי
ואצל מי שאני מצליח לפתח שיחה מעבר לדברים ה"רשמיים"
אני בדר"כ מנסה ללמוד מכל אחד שאני יכול
וזה מטורף
אבל כולם
כולםםםםםם כל מי שדיברתי איתו על זה והוא באמת מצליח
לא ממליץ לי ללמוד באוניברסיטה
אפילו לא הנדסת תוכנה שנחשב עבודה בטוחה
הם כן ממליצים ללמוד
אבל לא בשיטה הישנה
מה כן ממליצים?
ללמוד תוך כדי עשייה
ללמוד קורסים, דברים שמעניינים אותך באמת
להקדיש יומיים בשבוע לא יותר ללמידה
לא להפוך את זה ל"אני הולך לעצור את החיים שלי ב3-4 שנים הקרובות ואז נראה מה יהיה".
אני אומר לכם את זה אמיתי מאנשים שעושים מיליונים ועברו את הגילאים שלנו ממזמן (אין צורך לזיין תמוח שאני חרטטן, לא יוצא לי מזה כלום, אם אתם לא מאמינים זה סבבה לגמרי לכו ללמוד בכיף)
בלי שכירים לא היה דבר כזה בעל עסק שמרוויח הרבה ביחס לעולם
נערך לאחרונה על ידי Fuck; 09-01-2014 בשעה 17:11.
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
לכל כלל יש יוצא מן הכלל
להיות שכיר זה בגדול חרא, תלוי איפה, תלוי מי אתה וכמה אתה טוב בעבודה שאתה עושה
יש אנשים שהם בורג כלכך חשוב בחברות שלא יעזו להחליף אותם תמורת אף טירון, ולאנשים האלו יש פיצויים כבדים וכל פעם מקדמים אותם
אם אתה עושה את העבודה שלך ממש טוב ולא מגיע רק להחתים כרטיס אתה תתקדם בעבודה והאשלייה של ביטחון תעסוקתי תתחזק (אין דבר כזה ביטחון תעסוקתי, זה חארטה), אבל ככל שצוברים וותק כך הסיכויים שתפוטר נמוכים יותר, אבל לאו דווקא, פשוט בגלל שהמעסיק לא רוצה לשלם כלכך הרבה פיצויים ויהיה לו פחות משתלם להכשיר עובד חדש
הכל עניין של מי אתה ומה אתה
לא
הכל עניין של כמה קשרים יש לך
אם אבאשך מנכ''ל חברה כלשהי, רוב הסיכויים שהסתדרת בחיים גם בתור שכיר
אם לא, תתכונן לאכול חרא בתור שכיר
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:04.
שנה אקדמאית באוניברסיטה עולה בערך 12-15 אלף..
אבל גם אם זה חינם זה פשוט לא שווה, וגם אם מובטח לי שהמקום שלי בעבודה מובטח לכל החיים, כל אחד והדרך שלו..
אני חולם להיות אחד מהתאגידים הגדולים גם אם רוב הסיכויים שאני ימות בדרך פשוט זה מה שאני רוצה לעשות.
ורק שדתע בשביל הלימודים לא צריך להיות חכם בכלל, תקרא את החומר תשנן אותו כמו תוכי(כן כן ההפך ממה שהמורים אמרו לכם) ואני מבטיח שיהיה לך 100 בבגרות ו730+ בפסיכומטרי ומי שאומר שלא הוא פשוט עצוב שגיליתי את השיטה של כל החרשנים שמזיינים את השכל שהחומר בא להם בקלות והם לא חורשים.
פשוט בשביל לעשות את זה צריך מניע בסיסי ואפילו קטן, לי אין את המניע הזה בשביל בית ספר
נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 10-01-2014 בשעה 14:55.
חחחחחח הוא אחד המפגרים "גיליתי את השיטה של החרשנים" "לקבל 730+ בפסיכומטרי זה פשוט"
וטיילר בתכלס צודק..... מי שמוכן לקחת את הסיכון וללכת עם החלום שלו אז הרוויח. מי שלא מוכן לקחת את הסיכון הזה (אני), הולך ללמוד והולך לקבע ובעצם הולך למסגרת קבועה בחיים ומסדר את עצמו אמנם עם חיים סבירים פלוס אבל לפחות חיים קבועים. מי שטמבל ואין לו תכנית לעתיד + מזיין ת'שכל שהוא הולך להוציא 730 פסיכומטרי בלי ללמוד ולהיות מיליונר ולא חותם קבע = נכשל וממלצר בגיל 30 ונוסע באוטובוס לעבודה