יותר טוב מזה לא יכלתי לסכם את זה... וואלה נכון לאללה ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ראש ללימודים ושאני יכול לשבת לגרבץ ועדיין להיות איפה שלא תרצו (מבחינת לימודים)
יותר טוב מזה לא יכלתי לסכם את זה... וואלה נכון לאללה ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ראש ללימודים ושאני יכול לשבת לגרבץ ועדיין להיות איפה שלא תרצו (מבחינת לימודים)
|
|
תכונות עצים בינאריים[עריכת קוד מקור | עריכה]
- מספר הצמתים
בעץ בינארי מושלם ניתן בנוסחה
כאשר
הוא גובה העץ.
- מספר הצמתים
בעץ בינארי כמעט מושלם הוא בין
לבין
כאשר
הוא גובה העץ.
- מספר העלים
בעץ בינארי מושלם ניתן בנוסחה
כאשר
הוא גובה העץ.
- בעץ בינארי כמעט מושלם, אם מספר הצמתים הוא
אז מספר הצמתים הפנימיים הוא
.
- בכל עץ לא ריק עם
עלים ו-
צמתים עם מדרגה 2 מתקיים
. [2]
הנה כמה קשרים
ועכשיו בעברית....
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אין לך ידע במתמטיקה. בחיים לא תדע לסחור. בחיים לא תגיע לרמות הגבוהות. בחיים לא תבין דברים כמו מודל בלק שולץ
Let
, be the price of the stock, which will sometimes be a random variable and other times a constant (context should make this clear).
, the price of a derivative as a function of time and stock price.
the price of a European call option and
the price of a European put option.
, the strike price of the option.
, the annualized risk-free interest rate, continuously compounded (the force of interest).
, the drift rate of
, annualized.
, the volatility of the stock's returns; this is the square root of the quadratic variation of the stock's log price process.
, a time in years; we generally use: now=0, expiry=T.
, the value of a portfolio.Finally we will use
which denotes the standard normal cumulative distribution function,
which denotes the standard normal probability density function,
![]()
ואני עדיין סוחר יותר טוב ממך ומכל מי שאתה מכיר, ועושה יותר כסף ממך ומכל אחד שאתה מכיר.
טוען אחרת? PICS OR NEGS
מוזמן להגיע מחר לרוטשילד לועד הבית ולפגוש חבר שלי. אם אתה צריך טרמפ מהאיזור נבוא עם המרצדס שלו לאסוף אותך. אמצעי ליצירת קשר תקבל בפרטי.
חוצמזה מה מעניין אותי לדעת את מחיר האופציית CALL אירופאיות אם אני בכלל לא סוחר בשוק האירופאי ? אני גם מתערב שאתה אפילו לא יודע מה ההבדל בין אופציה בשוק אירופי לאופציה בשוק האמריקאי.
כוס רבאק נמאס כבר מכל העתודאים שבחיים שלהם לא היו בשוק ובחיים לא עשו שם שקל אבל מה הם יכולים ללמד את כולם והם הכי חכמים בתאוריה שבתכלס כל אחד היה מעיף את כל הכסף שלו בשבועיים הראשונים
אם אתם כאלה חכמים למה אתם כאלה עניים שלומדים לי לתואר בגאוגרפיה?? למה אתם לא הולכים לסחור בעצמכם אם אתם כאלה תותחים?
מחר אני כבר על המטוס נשמה
תהנה עם המרצדס שלך בארץ
והוא עדיין בחיים שלו לא עשה שקל בשוק ואין לו מושג וחצי איך לשרוד שם, שלא נדבר על לעשות כסף
בזמן שזה המקצוע שלי וזה מה שאני עושה לפרנסתי
אם הוא כזה תותח ויודע לסחור כמו מלך ועושה מליונים למה הוא לא הולך ועושה כסף אלא לומד לתואר מעופש?
למה כל מי שטוען שהוא כזה חכם לא בא ומוכיח את זה אלא מתבכיין שהוא לא גומר תחודש?