אם אתה מדבר על מעבדה מורשת שיש לאסוס שזה או סרב פרו או DCS אז מה זה עוזר? הריי מזה אני חושש לתת את המחשב למעבדה ..
אני רוצה שתראה מה הולך בדף של אסוס , אם הייתי חכם מספיק ובודק ולא שומע לשמועות שאסוס האחריות הכי טובה .. לא הייתי קונה את המחשב
https://www.facebook.com/AsusIsrael?fref=ts
כל פעם יש תלונות חדשות , יש מישהו שם שיש לו בול את המחשב שלי .. ASUS N550JV
אלמוג ואם אתה מתכוון למשהו שפחות אני חושב שאתה מתכוון , זה שעליי ליצור קשר עם היבואן כדי שהוא יקשר אותי לחנות שהיא מעבדה מורשת שהיא קרובה לי לאזור ולא שמה יותר קרוב סרב פרו או DSC
בכל אופן נראה לי אולי הבנתי ואם לא תקן אותי בבקשה , אתה מתכוון לחנות מחשבים שהיא גם מעבדה והיא קשורה ליבואן.?
כשהקראתי לנציגה של היבואן מה שאמרתה לי היא אמרה שהייתי אמור לפנות לפני לפני שעברו 14 יום ...
והיא היתה שולחת שליח משהו שכביכול (אם הבנתי נכון היה אמור לשלוח את זה לחנות שמימנה קניתי)
בכל אופן היא רוצה לבדוק והיא תחזור עליי , היא יוצרת קשר עם IBM
עריכה: חזרה עליי הנציגה מהיבואן (נשמעת קצת מעל נציגה פשוטה)
אמרה לי שמנהל IBM חזר עליה , ואמרה את מה שתקנו ובגלל שהIBM הפסיקו לתת שירות לאסוס , ועברו 14 יום , אין לי מה לעשות ומה שאפשר זה רק לזרז את התיקון (אמרה לי לצור איתה קשר כשיאספו את המחשב )
לסיכום מה שהיא אמרה שמה שאפשר לעשות עכשיו זה רק לתקן את המחשב ..
אני רוצה להזכיר לכם מה היה :
המחשב נשלח לתיקון כשעברו בדיוק 12 יום מקנית המחשב .
אמרתי והדגשתי לIBM אין סופר פעמים שלא עברו 14 יום עליהם להחליף לי את המחשב לחדש.
אמרו שאם תיהיה תקלת חומרה יחליפו לחדש.
המטען היה תקול (היה רעש של זרם) מנציגת אסוס הבנתי שמטען זה נקרא חומרה.
לאחר מכן שיחה עם נציגים אחרים של IBM ואסוס , אמרו לי שזה כולה מטען וזה לא קשור לרכיבי המחשב ..וזה כולה מטען .
אז לא החליפו לחדש ופשוט תקנו אותו תוכנתית . יומיים לאחר שהוא חזר מהמעבדה הופיעו כל מיני תקלות ..
לסיכום ציינתי בפני IBM שלא עברו 14 יום מקנית המחשב ואני רוצה שיחליפו אותו ולא יתקנו לי במידה ויש בעיה .
IBM לא זיהתה שום בעיה משומה ,ועדכנה ביוס ,עדכון דרייברים,פרמוט , והחלפת מטען לא מקורי (לא רשום אסוס)
נציגת היבואן אמרה שהייתי אמור לפנות עליה והיא היתה שולחת שליח שכנראה היה מחזיר את המחשב לחנות מימנה קניתי. והיו מביאים לי חדש כי לא עברו 14 יום
אז אני בעצם הפסדתי בגלל IBM וIBM עכשיו לא קשורים לאסוס.