קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| המחשב לא נדלק כנסו בבקשה :)
    על ידי LacosTeGirl בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2009, 18:26
  2. [בעיה] המחשב לא מריץ בדוס אחרי פירמוט כנסו בבקשה
    על ידי elad_y_2006 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 12:59
  3. טפרטורת המחשב כנסו בבקשה
    על ידי mair150 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-07-2007, 17:34
  4. [2 בעיות] כנסו בבקשה
    על ידי שאול בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-07-2007, 20:17
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-11-2006, 16:57
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 61

בעיות עם המחשב אסוס (אנו כנסו בבקשה ) - עמוד 4

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

באופן עקרוני אין לנו בעיה להמשיך לתת לך תמיכה, אני רק לא מבין מה ההגיון לא להפעיל את האחריות?

כמו שאמרתי יכול להיות שהתמונת מערכת שלהם לא תקינה, אם עשית את השחזור והמחשב עדיין עושה בעיות פשוט חבל לא לנצל אחריות.

אני לא רוצה להציע לך פירמוט כי יש חברות שמטלות את האחריות לכן לפני פעולה כזאת צור קשר עם נותן האחריות.
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

להפעיל אחריות זה לא להתחיל אותה? אני כבר הפעלתי אותה.
    ואני באמת חושב ליצור קשר על שליחת המחשב למעבדה.
    אבל מה אם הם יחליטו שאין תקלה?

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי ASUSN550JV צפיה בהודעה
    להפעיל אחריות זה לא להתחיל אותה? אני כבר הפעלתי אותה.
    ואני באמת חושב ליצור קשר על שליחת המחשב למעבדה.
    אבל מה אם הם יחליטו שאין תקלה?
    צור קשר איתם
    עדכן מה אמרו
    אחר כך נחשוב איך להמשיך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי nissimezra צפיה בהודעה
    צור קשר איתם
    עדכן מה אמרו
    אחר כך נחשוב איך להמשיך.
    אחריות לא תוסר על החומרה !עדיין תשאר אחריות על חומרה, אך אם תיהיה בעיה תוכנתית הם לא יעזרו לי , ככה הבנתי.

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

תשמע אני לא חי בארץ, אם כן הייתי יוצר קשר בשבילך.

במידה ולאחר שחזור יצרן עדיין יש בעיה אז הבעיה שלהם גם אם זה תוכנה! כי הם התקינו את המערכת.

גם לי היתה בעיה דומה, יש לי 2 תמונות 64 בייט ו32, ה32 מאה אחוז ה64 דפוק, זה קורה בהרבה מחשבים, אין מה לעשות או לפרמט (שזה עלול להסיר את האחריות) או להילחם בהם. אני בדרך כלל מפרמט ודואג קודם למחוק הכל ולהתקין מחדש.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא הבנתה אותי נכון... יצרתי קשרר עם אסוס , הנציג אמר לי שאם אני מפרמט לבדי את המחשב ויש איזו בעיה תוכנתית , אסוס לא יתנו לי שירות לגבי זה הם לא יטפלו בבעיה .אך אם עשיתי פרמוט ויש בעיה חומרתית , אסוס יטפלו בבעית חומרה במסגרת האחריות-----------------------------(עושה את המקווים האלו בגלל שאני לא יכול לרדת שורה באמצעות אנטר בדפדפן אקספלורר) במילים אחרות , פרמוט מחשב עצמאית לא מסיר אחריות אך במקרה של תקלת תוכנה הם לא ייסיעו לי בזה . רק בגלל שאני פרמטתי לבד ... ותוכל בבקשה להגיד לי מה זה אחריות REM ? אלמוג אמר את זה שלחנות אין בעיה להפעיל אותה ולא עולה להם כסף
    נערך לאחרונה על ידי ASUSN550JV; 15-01-2014 בשעה 20:25.

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר

RMA הכוונה return merchandise authorization זה מתיחס לכמה דברים כמו החוק להגנת הצרכן ודברים נוספים.
    לא יודע למה כתבתי REM שזה בכלל שם של להקה.. יצא בטעות.

החנות אם מוכיחה שיש תקלה חומרתית פשוט מודיעה ליבואן והוא מחליף להם את המוצר ראש בראש.. להם זה לא עולה כסף, בסופו של דבר גם ליבואן לא כי הוא מזכה את זה מול היצרן. החנות ממנה קנית ניסתה לתקן את הבעיה בצורה תוכנתית, כדי לחסוך את הטלפונים וכי הרבה פעמים הבעיה היא באמת תוכנתית..
    אבל במקרה שלך מחשב ששוחזר להגדרות יצרן ועובד לא כמו שצריך זה בעיה מעט מדגיאה.. אני אישית הייתי הולך לחנות ודורש שיחליפו לי את המחשב כי לא יכול להיות שמחשב חדש מהקופסא עושה בעיות (ואין פה דרך של החנות למצוא לך תירוץ למה למחשב חדש יש בעיות.. זה לא הגיוני נקודה).
    פירמוט בצורה פרטית של המחשב מסירה אחריות תוכנה מהמחשב ולא אחריות חומרה בידיוק כמו שאמר לך הנציג של אסוס.. זה ידוע וברור.. בכל זאת, אני עדיין לא ממליץ לך לנסות לפרמט לבד (אפילו שיכול להיות שזה יפתור את הבעיה) בגלל שגם אז אין לך סיכוי לדעת שאין בעיה חומרתית.
    נערך לאחרונה על ידי MuGi; 16-01-2014 בשעה 13:31.

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

בגדול אני רואה שיש המון בעיות עם וינדוס 8, ההנחה שלי שהבעיה במערכת ההפעלה.
    אבל שוב שילמת כסף על מחשב חדש לא בשביל לשבור את הראש מה לא טוב אלא שיעבוד חלק בשביל משתמש בסיסי.

אני לא רואה פיתרון אחר חוץ מללכת עם המחשב ולהציג את הבעיות שלו, במידה ולא יתוקן ויעבוד חלק דרוש את הכסף בחזרה או החלפת מחשב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

במידה ומפרמטים עצמאית את המחשב , האחריות התוכנה תוסר לתמיד? לא אקבל יותר שירות בנושא תוכננה? אז האפשרות האחרונה שלי זה לפנות לחנות ,,למרות שהיא רחוקה מאוד (הגעה עצמאית לא נתנת לי אפשרות, אבל אפשר לשלוח עם שליח -----בנתיים אני שולח אותו למעבדה החדשה שיש לאסוס... ד"א לחנות מוצרי אלקטרוניקה ומחשוב ,יש ידע בנושא ? הם יכולים לזהות בעית תוכנה או חומרה ? הבנתי את שתיכם תודה.

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר

במידה ומפרמטים עצמאית את המחשב , האחריות התוכנה תוסר לתמיד? לא אקבל יותר שירות בנושא תוכננה? אז האפשרות האחרונה שלי זה לפנות לחנות ,,למרות שהיא רחוקה מאוד (הגעה עצמאית לא נתנת לי אפשרות, אבל אפשר לשלוח עם שליח -----בנתיים אני שולח אותו למעבדה החדשה שיש לאסוס... ד"א לחנות מוצרי אלקטרוניקה ומחשוב ,יש ידע בנושא ? הם יכולים לזהות בעית תוכנה או חומרה ? הבנתי את שתיכם תודה.
    יכולים, אבל אם יפרקו את המחשב שלך בחנות שלא קנית ממנה */ מעבדה מורשית של ASUS יש סיכוי שלא יקבלו את הדרישה שלך להחלפת מחשב במסגרת אחריות, כי הם יטענו שאת הנזק עשו במעבדה..

פנה לחנות ממנה קנית או למעבדת ASUS מורשית אם אתה אומר שדיברת עם נציג של ASUS ישראל אז על הכיפאק זה כנראה של היבואן שזה תמיד הכי טוב.
    אם תפרמט ותשמור את מחיצת השיחזור המקורית של היצרן, תמיד תוכל לשחזר דרכה לתוכנת יצרן מקורית ואף אחד לעולם לא ידע שפירמטת לבד.
    בכל מקרה, אחריות בנושא תוכנה, זאת אחריות די מטופשת, כיוון שהיא מאלצת אותך להישתמש בתוכנת היצרן המקורית בעוד שהרבה פעמים אתה תעדיף להתקין וינדוס בעצמך, חוץ מזה שבמסגרת האחריות התוכנתית, מה שלרוב יעשו זה ישחזרו לך את המחשב.. אם יש לך מעט ידע במחשבים, אתה יודע שפירמוט זה ענין של חצי שעה.. לכן האחריות הזאתי לא שווה יותר מידי..
    אחריות חומרתית לעומת זאת חשובה מאין כמוהה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכוונה היתה לחנות המחשבים שקניתי ממנה.
    לא התכוונתי שיפתחו אותו בחנות מחשבים שלא קשורה ללחנות מימנה קניתי אלא לחנות שמימנה קניתי.
    אז לא עניתה על שאלתי , האם יש להם ידע בנושא?

הבנתי ..

אחי אני רוצה לשאול אותך ואת ניסים:

1.האם בעל החנות שמימנו קניתי (שהוא משווק מורשה של אסוס) האם עליו לקבל את המחשב חזרה (לא החזר כספי) ולבדוק לי האם המחשב תקין או לא?הוא לא יסרב לי לקבל אותו ? כי בשביל לעשות את זה אני צריך לשלוח עליו דרך הדואר (עם שליח)

2.האם במידה ובעל החנות מבחין בתקלה חומרתית ,הוא יחליף את המחשב בלי שאלות?והיבואן/יצרן של ישראל יחליף לו מיד או שצריך אישור של אסוס העולמית? כי בשביל להחליף מחשב תקול במעבדה צריך אישור של אסוס העולמית ... וזה לצערי אני רואה בדף הפייסבוק שיכול לקחת גם חודש.. אישור מסכן ..
    אז האם דרישת החלפה של החנות זה תהליך יותר מהיר? שאולי אפילו לא מצריך אישור של אסוס העולמית?

אני מטלבט מה לעשות יש לי שני אפשריות :

1.לשלוח למעבדה שהמינימם זה שבועה אם אני לא טועה ויכול לקחת הרבה יותר (אם יצא לך לראות את דף הפייסבוק שלהם ,אתה תקבל חום במידה ואתה לקוח אסוס) טוענים שזה חרא אחריות

2.לשלוח לחנות (אני גר באזור השפלה והחנות באילת ) זה זמן נסיעה אסטרונומי בשבילי .. ואני גם לא נייד .
    לשלוח לחנות בהשתתפות עצמית , שזה בערך 50 שקל לכל כיוון. ולקוות לטוב (שאכן קיימת תקלה)ולא שלחתי לחינם..

מה דעתך ?מה הייתה ממליץ לי?

ואני רוצה בבקשה שתקקרא את הפרטי התקלה שכתתבי להם , תראה איזו מגילה זה ! :

--
    -
    -
    -
    -

---
    -
    -
    -
    -

שלום ,
    נתחיל בזה שאני רוצה את מעבדת DCS הסיפורים על סרב פרו מלחיצים ואין לי רצון לבעיות .
    לא להכניס לסרב פרו אלא רק DCS

שלום DCS, המחשב נקנה ב13.11.13

והגיעה עליי, ב23/11 (קנו לי אותו ולקח זמן עד שקבלתי) אני אומר את זה בגלל שהוא התחיל שימוש רק ב23/11
    היו בעיות עם המחשב וכולל מטען שהגיעה פגום.
    יצרתי קשר ושליח הגיעה לאסוף את המחשב ב25/11 מה שאומר שלא עברו 14 ימי עסקים . ולא החליפו לחדש

הדברים שבהם טפלו במעבדת IBM:

החלפת מטען - מטען לא של הדגם המקורי של המחשב(היה לי מקורי כששלחתי למעבדה)

הטענה מחדש=פרמוט

עדכון דריברים

עדכון ביוס

המחשב חזר ועבד תקין ,וכעבור יומיים , הוא התהפך...

אחרי עדכון עדכוני ווינדוס היו את הדברים:

1.דילי בכתיבה,במהלך הקלדה,האותיות היו מופיעות על המסך באיחור בזמן הקלדה.
    2.כשהרצתי משחק מסויים(BEAMNG), הוא פעם עבד תקין ופעם עבד עם תקיעות
    זאת גרסאת הנסיון של המשחק http://www.beamng.com/content/?

3.גלילה באמצעות העכבר היתה בתקיעות.
    4.טעינת אתרים היתה איטית להחריד, לפעמים מהירה ולפעמים איטית.

אני מניח ש1 3 ו4 הבעיות נובעות מבעיות התחברות של האינטרנט.
    אך עדיין אשמח אם תבדקו את העניין.

היו גם בעיות לפני עדכון עדכוני ווינדוס,
    דילי בהקלדה בפורום מסויים "מייקרוסופט הקהלתי"
    הטאצ' פאד לא הגיב לי באינטנרט אקספלורר ולא היה אפשר לרדת שורה כשלוחצים על מקש אנטר.- אני יודע שיתכן שאלו בעיות תאימות הדפדפן
    ,אך עדיין זה לא ברור ,לכן אשמח שתבדקו גם את זה.

תקלות שקרו במהלך השבועיים שהמחשב חזר מהמעבדה:

לא יכולתי להגדיל להקטין באמצעות מסך המגע או הטאצ' פאד

מאז ומתמיד יש מין תקיעות קטנות בהגדלה הקטנה תמונה דף אינטרנט ,כשמנסים להגדיל להקטין עם הטאצ' פאד.
    *הגדלה והקטנה באמצעות המסך המגע ,היא חלקה.. לא כמו בטאצ' פאד.
    המחשב לא רצה להתכבות והוא לא נכבה אפילו כשעברו 10 דקות..

לאחר מכן (במהלך השבועיים הראשונים שהוא חזר מהמעבדה )

היו לי עדכונים לעדכן ולא עדכנתי ,היו 4 תקלות שהופיעו פתאוםכולם כל הארבע בבת אחת)

1.שימוש בטאצ' פאד היה גורם לשני דברים מוזרים
    א.כשמניחים אצבע אחת על משטח הטאצ' פאד , סמן העכבר היה רוטט , היה זז בזגזגים לכיוונים שונים (נשאר במקום שלו אבל משתולל )
    ב.כשמניחים שני אצבעות על משטח הטאצ' פאד , כדי לגלול את העמוד למטה למעלה ,אז שני אצבעות היו מריטיטות את כל העמוד !! כל עעמוד רוטט ..
    בעיה זו נעלמת חוזרת נעלמת והפעם שום חזרה לי ,ושוב נעלמה..
    בשולחן העבודה במחשב שלי אני אשאיר לכם סרטון שצלמתי עם התופעה הזאת.
    בכל אופן לינק לסרטון ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=L9DxUJh5US8

2.הטאצ' פאד הפסיק להגיב בצורה תקינה.,לא להקטין או להגדיל באמצעותו לא לגלול.. לא היה קולט פעולות עם שני אצבעות ולא שלושה רק אצבע אחת , שזה שליטה בסמן העכבר בלבד
    3.מקשי F5 וF6 בשילוב FN מגבירים וממניכים את בהירות המסך , אז הבעיה היתה שהם לא הגיבו טוב והיו מגבירים את בהירות המסך או ממניכים בצורה לא תקינה ובקפיצות גבוהות.

4.תאורת המקלדת הפסיקה לפעול, היא פשוט לא מאירה /לא עובדת.

כל ארבעת התקלות שציינתי הן כולן הופיעו בבת אחת
    אחרי שעדכנתי עדכוני ווינדוס , כול הארבעת נפתרו (יש מצב זה בגלל הפעלה מחדש)
    אך באותו שבוע ,כל ארבעת התקלות חזרו שוב פעם .
    רק שהפעם לא היו לי עדכוני ווינדוס לעדכן .
    נסתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ,ופשוט לא הפעיל מחדש (לא יודע למה) ,זה טען וטען בלי סוף.
    באיזה שהוא שלב ,הצלחתי לבצע הפעלה מחדש כל ארבעת הבעיות סודרו ,מלבד סמן העכבר הרוטט, (תקלה מספר 1)

והינה דברים נוספים שהתגלו במהלך השבועיים.

דיסק קשיח
    http://www.fastup.co.il/images/77979299.png זה היה במהלך הדקה 2 הראשונות אחרי שחזור מערכת, והמחשב הגיב לאט מאוד .למחרת הערתי אותו ממצב שינה ובמהלך ה3 דקות הוא היה על 90 פלוס ירד ל80 והמשיך להיות 90 + אבל לבסוף זה מתאפס ויורד לאחוזים בודדים.

לכמה שניות ל100 אחוז כמה פעמים.

CPU 99 אחוז והיה לאחר מכן גם 100 אחוז :

http://www.fastup.co.il/images/10876135.png ז ,אני גולש באינטרנט אקספלורר ורואה שמה שאני מקליד מופיעה קצת בדילי (הפעם קבל הDSL מחובר למחשב הנייד) ואז המחשב התחיל לקפאות ....הווינדוס הגיב אבל הדפדפן לא ..כיאלו הפדפן נתקע פשוט לא מגיב בכלל(לא מדובר בזמן ארוך של טעינת הדף).

שגלשתי באינטרנט אקספלורר ואז פתחתי את כרום, במנהל המשימות הCPU היה על 80 אחוז ו70 אחוז ונשאר על זה במהלך 2 דקות בערך ..
    לאחר מכן זה התחיל לרדת והתאפס ל16 אחוז

כעבור כמה שניות גוגל כרום לא הגיב לי בכלל , וכעבור חצי דקה קפצה הודעה של "הדפים לא מגיבים".

כשמפעילים מנהל משימות , הנתונים CPU ודיסק קשיח ,הם עם נתונים מוגזמים בשניה שתיים הראשונות, למשל 80 אחוז ומעלה ואחרי זה זה יורד ומתאפס .
    שני אנשים שיש להם אותו מחשב אמרו לי שלא קיימית להם התופעה של הקפיצות נתונים שעליהן אני מדבר.

מחשב לא שקט ..
    בזמן גלישה בלבד , בבית שקט (לילה) שומעים אותו פועל , דיי בולט
    בזמן משחק הוא בכלל רועם , לאחורנה אני לא שומע אותו כמו ששמעתי לפני שבוע , אבל זה יכול לחזור ואני לא מוכן לזה .. ,המחשב היה פשוט עושה וואואו חזק שאפילו גרם לי כאב ראש בזמן ממושך .

אני מדבר עם עם מישהו שיש לו את המחשב הזה ספציפית ,הוא אמר לי שהמחשב שלו שקט בשני המצבים . רק יש דבר אחד שונה בשלי משלו , לו יש דיסק קשיח 5400RPM ולי יש 7200RPM

הגדלה והקטנה באמצעות הטאץ' פאד היא בתקיעות קטנות .. ההגדלה באמצעותו היא לא חלקה .. מישהו אחר ששאלתי אותו שיש לו אותו מחשב אמר לי שעצלו זה מגדיל חלק כמו במסך מגע.

משחקים עובדים לי בתקיעות כמישהו שיש לו את המחשב עם אותו מפרט ,אמר לי שהוא משחק במשחקים הרבה יותר טובעניים , שלו זה עובד פשוט חלק על הגדרות גבוהות.
    לי כל משחק עובד עם תקיעות ..ואפילו על הגדרות נמוכות.
    נערך לאחרונה על ידי ASUSN550JV; 19-01-2014 בשעה 18:44.

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר

צור קשר אם היבואן של ASUS ישראל, תסביר לו שהחנות ממנה קנית רחוקה ואתה מעונין שיבדקו את המחשב לצורך החלפה בחדש במסגרת אחריות במקום יותר קרוב..
    הם יפנו אותך למעבדה קרובה יותר שהיא מאושרת על ידי היבואן.
    יכול להיות שבגלל שזאת לא החנות שממנה קנית את המחשב תאלץ להבטיח להם שתשלם מחיר בדיקה במידה ולא ימצאו בעיה שכלולה במסגרת האחריות.

ככה לא תאלץ לסוע רחוק וגם לא לחכות לחברת שליחויות..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    צור קשר אם היבואן של ASUS ישראל, תסביר לו שהחנות ממנה קנית רחוקה ואתה מעונין שיבדקו את המחשב לצורך החלפה בחדש במסגרת אחריות במקום יותר קרוב..
    הם יפנו אותך למעבדה קרובה יותר שהיא מאושרת על ידי היבואן.
    יכול להיות שבגלל שזאת לא החנות שממנה קנית את המחשב תאלץ להבטיח להם שתשלם מחיר בדיקה במידה ולא ימצאו בעיה שכלולה במסגרת האחריות.

ככה לא תאלץ לסוע רחוק וגם לא לחכות לחברת שליחויות..
    אם אתה מדבר על מעבדה מורשת שיש לאסוס שזה או סרב פרו או DCS אז מה זה עוזר? הריי מזה אני חושש לתת את המחשב למעבדה ..
    אני רוצה שתראה מה הולך בדף של אסוס , אם הייתי חכם מספיק ובודק ולא שומע לשמועות שאסוס האחריות הכי טובה .. לא הייתי קונה את המחשב
    https://www.facebook.com/AsusIsrael?fref=ts
    כל פעם יש תלונות חדשות , יש מישהו שם שיש לו בול את המחשב שלי .. ASUS N550JV
    אלמוג ואם אתה מתכוון למשהו שפחות אני חושב שאתה מתכוון , זה שעליי ליצור קשר עם היבואן כדי שהוא יקשר אותי לחנות שהיא מעבדה מורשת שהיא קרובה לי לאזור ולא שמה יותר קרוב סרב פרו או DSC

בכל אופן נראה לי אולי הבנתי ואם לא תקן אותי בבקשה , אתה מתכוון לחנות מחשבים שהיא גם מעבדה והיא קשורה ליבואן.?
    כשהקראתי לנציגה של היבואן מה שאמרתה לי היא אמרה שהייתי אמור לפנות לפני לפני שעברו 14 יום ...
    והיא היתה שולחת שליח משהו שכביכול (אם הבנתי נכון היה אמור לשלוח את זה לחנות שמימנה קניתי)
    בכל אופן היא רוצה לבדוק והיא תחזור עליי , היא יוצרת קשר עם IBM

עריכה: חזרה עליי הנציגה מהיבואן (נשמעת קצת מעל נציגה פשוטה)
    אמרה לי שמנהל IBM חזר עליה , ואמרה את מה שתקנו ובגלל שהIBM הפסיקו לתת שירות לאסוס , ועברו 14 יום , אין לי מה לעשות ומה שאפשר זה רק לזרז את התיקון (אמרה לי לצור איתה קשר כשיאספו את המחשב )
    לסיכום מה שהיא אמרה שמה שאפשר לעשות עכשיו זה רק לתקן את המחשב ..
    אני רוצה להזכיר לכם מה היה :

המחשב נשלח לתיקון כשעברו בדיוק 12 יום מקנית המחשב .
    אמרתי והדגשתי לIBM אין סופר פעמים שלא עברו 14 יום עליהם להחליף לי את המחשב לחדש.
    אמרו שאם תיהיה תקלת חומרה יחליפו לחדש.
    המטען היה תקול (היה רעש של זרם) מנציגת אסוס הבנתי שמטען זה נקרא חומרה.
    לאחר מכן שיחה עם נציגים אחרים של IBM ואסוס , אמרו לי שזה כולה מטען וזה לא קשור לרכיבי המחשב ..וזה כולה מטען .
    אז לא החליפו לחדש ופשוט תקנו אותו תוכנתית . יומיים לאחר שהוא חזר מהמעבדה הופיעו כל מיני תקלות ..

לסיכום ציינתי בפני IBM שלא עברו 14 יום מקנית המחשב ואני רוצה שיחליפו אותו ולא יתקנו לי במידה ויש בעיה .
    IBM לא זיהתה שום בעיה משומה ,ועדכנה ביוס ,עדכון דרייברים,פרמוט , והחלפת מטען לא מקורי (לא רשום אסוס)
    נציגת היבואן אמרה שהייתי אמור לפנות עליה והיא היתה שולחת שליח שכנראה היה מחזיר את המחשב לחנות מימנה קניתי. והיו מביאים לי חדש כי לא עברו 14 יום
    אז אני בעצם הפסדתי בגלל IBM וIBM עכשיו לא קשורים לאסוס.

נערך לאחרונה על ידי ASUSN550JV; 21-01-2014 בשעה 16:01.

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר

אם אתה מדבר על מעבדה מורשת שיש לאסוס שזה או סרב פרו או DCS אז מה זה עוזר? הריי מזה אני חושש לתת את המחשב למעבדה ..
    אני רוצה שתראה מה הולך בדף של אסוס , אם הייתי חכם מספיק ובודק ולא שומע לשמועות שאסוס האחריות הכי טובה .. לא הייתי קונה את המחשב
    https://www.facebook.com/AsusIsrael?fref=ts
    כל פעם יש תלונות חדשות , יש מישהו שם שיש לו בול את המחשב שלי .. ASUS N550JV
    אלמוג ואם אתה מתכוון למשהו שפחות אני חושב שאתה מתכוון , זה שעליי ליצור קשר עם היבואן כדי שהוא יקשר אותי לחנות שהיא מעבדה מורשת שהיא קרובה לי לאזור ולא שמה יותר קרוב סרב פרו או DSC

בכל אופן נראה לי אולי הבנתי ואם לא תקן אותי בבקשה , אתה מתכוון לחנות מחשבים שהיא גם מעבדה והיא קשורה ליבואן.?
    כשהקראתי לנציגה של היבואן מה שאמרתה לי היא אמרה שהייתי אמור לפנות לפני לפני שעברו 14 יום ...
    והיא היתה שולחת שליח משהו שכביכול (אם הבנתי נכון היה אמור לשלוח את זה לחנות שמימנה קניתי)
    בכל אופן היא רוצה לבדוק והיא תחזור עליי , היא יוצרת קשר עם IBM

עריכה: חזרה עליי הנציגה מהיבואן (נשמעת קצת מעל נציגה פשוטה)
    אמרה לי שמנהל IBM חזר עליה , ואמרה את מה שתקנו ובגלל שהIBM הפסיקו לתת שירות לאסוס , ועברו 14 יום , אין לי מה לעשות ומה שאפשר זה רק לזרז את התיקון (אמרה לי לצור איתה קשר כשיאספו את המחשב )
    לסיכום מה שהיא אמרה שמה שאפשר לעשות עכשיו זה רק לתקן את המחשב ..
    אני רוצה להזכיר לכם מה היה :

המחשב נשלח לתיקון כשעברו בדיוק 12 יום מקנית המחשב .
    אמרתי והדגשתי לIBM אין סופר פעמים שלא עברו 14 יום עליהם להחליף לי את המחשב לחדש.
    אמרו שאם תיהיה תקלת חומרה יחליפו לחדש.
    המטען היה תקול (היה רעש של זרם) מנציגת אסוס הבנתי שמטען זה נקרא חומרה.
    לאחר מכן שיחה עם נציגים אחרים של IBM ואסוס , אמרו לי שזה כולה מטען וזה לא קשור לרכיבי המחשב ..וזה כולה מטען .
    אז לא החליפו לחדש ופשוט תקנו אותו תוכנתית . יומיים לאחר שהוא חזר מהמעבדה הופיעו כל מיני תקלות ..

לסיכום ציינתי בפני IBM שלא עברו 14 יום מקנית המחשב ואני רוצה שיחליפו אותו ולא יתקנו לי במידה ויש בעיה .
    IBM לא זיהתה שום בעיה משומה ,ועדכנה ביוס ,עדכון דרייברים,פרמוט , והחלפת מטען לא מקורי (לא רשום אסוס)
    נציגת היבואן אמרה שהייתי אמור לפנות עליה והיא היתה שולחת שליח שכנראה היה מחזיר את המחשב לחנות מימנה קניתי. והיו מביאים לי חדש כי לא עברו 14 יום
    אז אני בעצם הפסדתי בגלל IBM וIBM עכשיו לא קשורים לאסוס.

אם ביום התיקון בIBM הם עדיין היו קשורים לASUS אז לASUS יש אחריות על התיקון ולא לIBM.

בעיני? תאים בתביעה.. ואני לא צוחק.. תעשה להם בלאגן. הם מחויבים לספק לך מחשב שעובד בין עם החלפת המחשב כולו או החלפת הרכיב הפגום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    אם ביום התיקון בIBM הם עדיין היו קשורים לASUS אז לASUS יש אחריות על התיקון ולא לIBM.

בעיני? תאים בתביעה.. ואני לא צוחק.. תעשה להם בלאגן. הם מחויבים לספק לך מחשב שעובד בין עם החלפת המחשב כולו או החלפת הרכיב הפגום.
    לא מסוגל לעשות כזה דבר
    אבל תודה בכל זאת, למרות שבעל החנות מסדר לי החלפה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,415 | הודעות: 8,200,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect