|
|
נישואים זה חיבור בין בני אדם שאין שני לו
זה מחוייבות יותר גדולה מלכל חבר או בנאדם אחר שתמצא
זה לעבור כברת דרך ביחד לעבור תהליך ביחד
להשריץ ביחד
לגדל ביחד ולבנות בית ביחד
זה לחיות עם אישה שאתה אוהב מעריך ומעריץ באותו הזמן
זה לדעת שהאשה הזאת היא שלך ואתה שלה ושיש ביניכם משהו מיוחד משהו שלא מתקרב לשום מערכת יחסים קודמת שהייתה לך
הוא לא טיפש, הוא צודק ב100% מה שמעניין נשים זה רק הLMS שלך, שאר הדברים לא רלוונטיים, כי הן במלא יפרשו את יכולת הדיבור והאופי שלך ע"פ הLMS
דוגמא:
שתקן, ביישן ומכוער: מוזר,מפגר,מגעיל.
שתקן, ביישן וחתיך: מסתורי, מעניין,חמוד
לכן במקום להתעסק בשטויות, תתעסקו רק באיך לשפר את הLMS שלכם, את השיפור ב"אופי" הhalo effect שלכם כבר יעשה...
למה הלכתם רחוק עם הלהתמסד הזה חצי פורום פה גם ככה מתחת 18... וואלה תכלס יצאו לי רק סטוצים בחיים אין לי בעיה גם להיות עם חברה אבל וואלה היא צריכה להיות בסטנדרט יותר גבוה מהאלה שאני מזיין להנאתי חחח ובינתיים מצאתי אולי 2 כאלה עם אחת זה לא עבד כי הייתי חמור מטוטמם ועם השניה חזרה לאקס המזויין שלה
LEMON, לונג סטורי שורט...אתה מעדיף להביא לחבר'ה שלך ולהורים שלך בחורה יפה ולא מכוערת כדי שלא תתבייש בה, נכון?
אז חדל זיוני מוח.
זה לא רק ספציפית אליך חחח פשוט בזמן האחרון יש פה יותר מדי דיבורים על זה
אל תתפסו אותי במילה במי זה כי אני לא בטוח
אבל אם אני לא טועה LEBRON JAMES או KOBE BRYANT אחד מהם בגד באישתו יותר מי 100 פעמים,הקטע שלאישה שלו נמאס כל כך שהיא רצתה להתגרש."במקרה" היה לו 300 מיליון דולר בבנק והוא היה נשאר רק עם 150 מיליון אם היא הייתה עוזבת.הוא כמובן לא מפגר והלך לזיין לאישתו את השכל,עשה לה BLOWMIND מטורף שגרם לה להשאר איתו
בכל מיקרה,אני לא יודע מה הקטע שלו וה BACKGROUND שלו,אבל התאורייה שלי היא שהוא כנראה "התאהב" בה ואז אחריי כמה שנים נמאס לו,הוא החליט לתת בבחורות יותר צעירות והתחיל לבגוד באישתו.ועכשיו הוא מבין את הטעות שלו ותאכלס לא יכול לעשות כלום.
מסקנות:
-אל תתאהבו
-אל תתחתנו
-ילדים רק אם אתם באמת רוצים או ילדים שאימצתם(או מה שזה לא יהיה בעברית)
-LMS קובע הכל