מאז שהתחלתי את החיטוב כל המבנה פנים שלי השתנה לטובה והתחלתי לשים לב להרבה יותר מבטים של בנות ברחוב , שאפילו באו והתחילו איתי בגלוי פעם או פעמיים השבוע ( להפתעתכם חלקן היו נראות טוב מאוד ) , וגם בנות שהכירו אותי שבאו והחמיאו לי ש"השתניתי מאוד" ושאני נראה הרבה יותר טוב .. בכללי שיניתי סגנון שיער וזקן וסידרתי את זה יפה אבל עזבו שנייה .. מה שבאתי לדבר איתכם עליו :
לחברה שמתאמנים : בשבוע האחרון יצא לי לשים לב שבנות העדה האתיופית פשוט נמשכות לגברים שריריים ( או אליי ספציפית

) בצורה פשוט מטורפת חחחח
הלכתי השבוע להוציא דרכון כי אני רוצה לטוס לאנשהו לפני הגיוס , בקיצור בכניסה עמדו 2 אתיופיות בסביבות גילאי 20-22 ( לי אפילו אין 18 אבל אני נראה הרבה יותר ) , פתאום אני קולט ששניהן מסתכלות עלי בקטע מטורף כזה , מסתכלות לי בעיניים מחייכות ונושכות קצת את השתפיים .. ופאק הן היו מהאתיופיות שנראות טוב חחחח
עוד סיטואציה : חוזר היום מהמכון ונעצר ברמזור , פתאום עוברות שלושה אתיופיות ואחד דופקת לי מבט ואז אומרת לשתיים האחרות משהו , ופתאום שלושתן מסכלות לי בעיניין ומחייכות תוך כדי שהן עוברות את הרמזור לאט לאט .. דפקתי חיוך אחד המצחיקים .. זה כיף לי לאללה לראות דברים כאלה .. באמת שזה עושה לי טוב ..
עכשיו עזבו את זה .. כנסו לפייסבוק של איזה באדיבילדר בקטע מוגזם .. ותסתכלו מי הבחורות היחידות שמוכנות לצאת איתם : אתיופיות ..
מה יש לאתיופיות שהן כלכך אוהבות בחורים גדולים ?