אהלן
אני וחברים היינו שוב באחד המועדונים הגדולים בארץ בסופ"ש
הפעם אמרתי אין מצב אנלא מתחיל עם חצי מהבנות שם לפחות שנהנה קצת נצא מהשגרה של הצבא
אז באתי לכל בחורה בערך לקחתי לה תיד והתחלתי לרקוד
מעט מאוד התנגדו אליי מיד, אבל כן , למרות שהיו מעט ,היו כאלה שהתנגדו (מסיבות שלא ידועות )
והתחילו לצעוק דיי אנחנו רוצות להיות לבד ובלה בלה וכמה שדיברתי לא עזר והשתמשו באלימות
(שיזדיינו ,ברוב המקרים זה היה היחצניות של הליין שעשו לי תקטע הזה והם לא רוצות להיראות זולות או אנערף)
הרבה אמרו כרגיל " יש לי חבר" ואני הרי לא קונה תחרא הזה אז אני לא מוותר ובערך חצי שאמרו את זה התגלו כשקרניות והורדתי את החומה הזו , החצי השני מיד הוציאו את הפלא והראו לי תמונה שלהן מתנשקות עם החבר.
החלק העיקרי והמעצבן שאני לא מצליח להתמודד איתו עדיין הן בנות שאתה רוקד איתן , הכל טוב ויפה , נראה שאתה מוצא חן בעיניהם מהרגע הראשון , אתם מדברים , מתקרבים , ואז חברות שלה באות משום מקום לוקחות לה תיד ואומרות לי :
"תעזוב אותה" .. אני לא מוותר ומדבר עם החברות הזונות שלה ואז ברוב המקרים אני מקבל את הבחורה חזרה ואז אחרי חצי דקה חברה אחרת באה משום מקום ולוקחת לי אותה וכשאני שואל אותה : "למה ?? " אז היא אומרת : " כי אני רואה עלייה שהיא לא רוצה" .. גם אז אני לא מוותר ואומר לה "ואני רואה שהיא מאוד רוצה" וממשיך לרקוד איתה ואפילו מתחיל לחתור לנשיקה אבל אז פתאום כל החברות באות בחמולה ולוקחות אותה ממני בכוח ואין לי מה לעשות אלא לוותר.
יש לכם דרך להתגבר על החרא הזה !??!!?

ציטוט ההודעה