|
|
די לזיין תשכל, היה לי חבר בודיבילדר מהמוקצנים, מהאלה שכולם היו אומרים לו שהוא מגזים, הוא היה גם עושה קרחת קבוע בכוונה כדי להראות "מאיים", קיצר באמת לוק של סלקטור וזה גם מה שאמרו עליו, והבנאדם היה יותר בתול מהשפתיים של סטס סגין ומיותר לציין שבחיים לא ראיתי אותו נוגע בבת ואני גם לא זוכר שהייתה לו חברה אפילו. לעומת זאת, כל שחיף שני היה מזיין קבוע. או שזה רק איפה שאני הייתי מסתובב, לאדע. תסבירו את זה...לא שאני מגן על פריטי בויז ומגנה גבריות, אבל מה שאתם אומרים זה פשוט דבילי ותלוש מהמציאות.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-02-2014 בשעה 12:29.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אה ולוק של פריטי בוי הכי קוקסינל שתמצאו>לוק של אליוט הולס/פאוורליפטר/רוני קולמן/מוטציה מוגזמת. רק ילדים שלא יוצאים מהבית באמת חושבים שעדיף להראות כמו אליוט הולס ולא כמו דוגמן אברקרומבי ממוצע.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
ידעתי שאני יצטרך לדוג את זה מתישהו, אז הנה:
ראיתי כאלה שנחשבים מכוערים או ממוצעים אבל הם גבריים מאוד ויש להם פנים גבריות עם לסת חזקה וטסטוסטרון גבוה והם מביאים תבחורות היפות באמת..אתה אמרת את זה בעצמך, יש לך רק טעות אחת. זה לא פטיש זה רמות הורמונליות בריאות של נקבה.אפילו הסלקטור הרוסי במועדון (אגב הם מזיינים בכמויות, הכרתי מישי 9.5 שהיה לה פאטיש לגברים כאלה
אם אתה חושב שלוק של וואן דירקשיין עושה משהו לפצצות אסטרוגן תחשוב שוב.
אגב יש איזה באדיבילדר מפלצת שכל תמונה שלו יש עליו עשר פצצות מין, אני ינסה לחפש מי זה.
ותביא תמונה של החבר שלך, אני יגיד לך בדיוק איפה הפאק אצלו. הניחוש שלי זה היקף ראש קטן/ גיי פייס
You feel intimidated asshole?
שיהיה בהצלחה לדוגמנים של אברקרומבי להתחרות באנשים האלה
![]()
נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 07-02-2014 בשעה 16:36.
חוץ מהמוקה (ולא שיש לי בעיה עם NIGGAS) והאחרון שהיד שלו נראית כבר בגדר הזיה, כולם נראים זיינים במיוחד הראשון והשני.
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 07-02-2014 בשעה 16:42.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
אז אתה אומר שערבים זה עם של זיינים?
מסופמים
מכוערים
נוטפי טסטסטורון
גדולים
מסריחים
מאיימים
זה לא חובה אבל זה בונוס.
צבע כהה הוא יותר דומיננטי. כל ה״בלונדיני עם עיניים כחולות״ זה חרטא ברטה. The darker the better. אלא אם כן זה שחור פחם או הודי או משו מכוער בסגנון.
וזה כולל צבע עור צבע שיער וצבע עיניים.
מהגרים מוסלמים הם הזיינים הכי גדולים במדינות אירופה. בצרפת ומדינות סקנדינביה בפרט.
וגם כאן אני בטוח שלא פעם שמעת את מושג ״שמאלניות מזדינות עם ערבים״.
גנים ערביים זה הגנים הכי טובים בעולם, לא פלא שהם יודעים טוב מאוד לשלוט בנשים שלהם.
מלך הלטאות אתה באמת חושב שבנות כאלו
https://www.facebook.com/sexytazsangels
ילכו עם בחורים כאלו?
רק בגלל שהם "נראים טוב", "מאיימים" עם מלא טוסטרון?חחחחחחחחחחחח
בחורות כאלו כמו שהראתי למעלה אף פעם לא ילכו עם בחורים כאלו.
תכניס למשוואה שלך כסף,כי בלי כסף אתה לא תשיג בחורות איכותיות.רק בחורות עניות
Bad bitches are goin with the money
לא משנה אם אתה נמוך,מכוער,עם טוסטרון נמוך,פריטי בויי,נכה או שמן,כל עוד יש לך כסף,יש לךהכל.
Was it clear enough for u nigga?
איפה הטוסטרון שלו?הלסת המאיימת שלו?חחחחח תראה שמן אוכל מקדנולדס ויש לו יותר ציצי מהבחורה הממוצעת.
ובכל זאת,הוא יושב לו שמה על איזה יאכטה עם אלכוהול וקוק סופר את ה 28 מיליון דולר שלו(כן 28 מיליון דולר כרגע) בנתיים שאיזה אחת נוותנת לו מציצה והוא נותן לה פקודות כמו איזה כלבה חחחחח
עכשיו תקשיב אחי מי שם זיין על התאורייה שלך,זה מה שאני מנסה להגיד לך כבר מזמן.אתה מתמקד על הדברים הלא נכונים.
אתה מתמקד בדברים לא חשובים ומסתובב מסביב הדבר שבאמת חשוב
משיכה מינית בסופו של דבר מתבססת אך ורק על מראה וקצת התנהגות.
היא יכולה לצאת עם מישהו עשיר ומכוער, אבל גם לה יש צרכים ווגם לה בא להרגיש מסופקת. אז היא תזדיין עם חיות טסטוסטרון מהצד.
אין דבר כזה בחורה מושכת שתסתפק בלהזדיין עם מישהו שלא מושך אותה מינית. תפסיק להיות נאיבי.
שאתה נראה כמו האנשים שאני תמיד מפרסם אתה יכול להזרים לסטוץ גם מפורסמות.