slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-02-2014 בשעה 22:51.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-02-2014 בשעה 22:52.
תגיד טיילר ביום יום שאתה סוחר אתה מרגיש לחוץ?
כי אנ בקטעים האלה תמיד זורם לי אדרנלין בגוף וזה רוצח לי את הטסטוסטרון
You feel intimidated asshole?
לא שאני לא מאמין לך , אבל מה הקטע להביא תמונה ואז לכתוב את המספרים בצייר
כי באמת ציפית שאני יראה תמספרים האמיתיים של החשבון הבנק האמיתי שלי בפורום של שכירים וחיילים נכון? כמו שאמרתי, אתם לא רגילים לראות מספרים כאלה נכנסים לכם לחשבון אז ציירתי לכם מינוס קטן ויפה - כי שכירים רגילים לראות מינוסים בחשבון שלהם.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-02-2014 בשעה 11:16.
חחחחח ושוב אתה מראה כמה אתה אוטיסט
הביטוי טיפש כמו נעל הומצא בהשראת אנשים כמוך
טיפש כמו נעל הוא מי שעובד בתור שכיר וקורא לעצמו חכם גדול.
צוחק מי שצוחק אחרון u mad peasants?
מתקשר לחבר "אחי אתה בא לאימון"
"לא גבר יש לי עבודה"
שכירים עושים יותר נזק מכל טרוריסט
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני תמיד צוחק אחרון. גם במציאות לא מעט אנשים היו צוחקים עלי ותמיד זה היה אותו סוג של אנשים - כלומניקים שגרים אצל ההורים ויוצאים עם איזו כונפה שהייתי מתבייש להיות לידה בציבור ועובדים באיזה בורגראנץ'. דווקא כל מי שהוא הגיע למשהו בחיים תמיד תמך בי והאמין בי. ומההודעות בשבוע האחרון שלי בפורום ניתן בוודאות לראות מי שייך לאן.
בשורה התחתונה אתה לא מדבר ממה אתה חי בעצם
בכל כמה זמן אתה מוציא "משכורת"? מאיזה כסף אתה קונה אוכל בגדים דלק מסיבות? כמה כסף זמין לרשותך בכל פעם שתרצה? לדוגמא אם בא לך עכשיו להוציא 3000 כדי לטוס לאנשהו, אתה יכול לעשות את זה מבלי להלחץ שאולי הכסף הזה ייחסר לך בעתיד בשביל דברים אחרים? כמה אתה בעצם בטוח כלכלית? אם יש לך עכשיו בבנק 100 אלף שקל, הם שלך במאה אחוז ולא יכולים להיעלם סתם ככה? ל"מסחר" או משהו?
אני רוב היום לובש פיג'מה=אני לא עובד. תסיק תמסקנות לבד ממה אני חי. לא עונה על השאר אני רק אגיד שיש סיבה למה אני לא צריך לעבוד יותר וגם אם יהיו לי שנתיים בלי ההכנסות יהיה לי ממה לחיות ולחיות טוב ולא כמו כלב. ועד היום לא היה לי חודש ללא הכנסות (היו חודשים חלשים אבל מה שחלש אצלי זה נחשב אליטה אצל שכירים בהייטק). תבין לבד איפה אני עומד בגיל שלי ואיפה עומד שאר העולם. ולידע כללי - כסף שהוא בבנק לא יכול "להעלם" למסחר כי הבנק הוא לא הברוקר שלי וזה 2 גופים שונים. ידע כללי בכלכלה אנשים...
בייבי , ציירת מספרים בצייר.. יש מה להוסיף?
תפסיק לזיין תשכל כאילו אתה שם זין על ילדים מפורום, או שיש לך מה להראות או שלא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אתה הזה שהתאשפז פה ולקח כדורים פיסיכאטרים כי רצית להתאבד בגלל שאתה מקריח, לא אני.