Probably be murdered for the shit that I said
Probably be murdered for the shit that I said
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 22:57.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
אני מציע לך להוריד מהר את התמונות שלי ומהר כי אני ימצא איפה אתה גר ואתה תשלם ביוקר זה אני מבטיח לך. פה זה לא ארה''ב. אנחנו מדינה קטנה מאוד ולא תהיה לי בעיה לעשות את זה.
או שבעצם אני פשוט יכול להתלונן עליך ולתבוע אותך ולהרוויח עליך קופה.
ככה שעם אתה לא רוצה להסתבך אז כדאי לך מאוד להוריד את התמונות ומהר טמבל
נערך לאחרונה על ידי DREAMINGABOUTLMS; 27-02-2014 בשעה 18:04.
באמא שלי שאתה חתיכת קוקסינל משועמם
אשכרה חיפשת פייסבוק של חייל וכתבת פוסט של אוטיסט עם כל התמונות שלו
טיילר זה כבר לא מצחיק, אנחנו צוחקים ונהנים אבל לא עד כדי ששמים תמונות.. זה התמונות שלי ורואים כמה שאני לבקן תוריד את זה בבקשה אחי בוא נחזור לימים הטובים שהטרלנו ביחד ושלחנו את מר מספרים לאשפוז =[
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אה וטיילר תזכור שאני היה הילד החנון ההוא שאתה ניצלת. אני זוכר טוב את אותו היום שניצלת אותי ואת DRAGONZ(עוד משתמש מ***)
קיצר לא הורדת את התמונות עדיין יא מיתרומם?
יום ראשון אני בא אתה אליך. אתה ממש טמבל להתגרות בי ככה שאתה גר במדינה כזאת קטנה שאין בעיה להגיע לכל מקום
אתה תבכה זה אני מבטיח לך
בונא יגמד ימכוער על מי אתה מאיים ימקל בית שימוש אה? נתתי לך כתובת, במקום לזיין תמוח בוא ותזיין אותי אתה חושב שאני מפחד מ1.70 על 55 קילו? כפרה אני 15 קילו -לפחות- יותר ממך, 10 ס''מ יותר ממך אחי נראה לי רק הזין שלי יותר גדול מכל הגוף שלך יכפכף נטוש על מי אתה חושב שאתה מאיים ימוצץ לארנבוני פסחה? תראה איך אתה נראה אתה שוקל כמו מוט אולימפי אני ישתול אותך בגינה בתור הגמד מחמד שלי ימתופף על אשכים של סודנים בתחנה מרכזית ימתכופף במלתחות ימגדל פיטריות בתחת אל תתחיל איתי כי אני ישבור לך עצם עצם בגוף נתתי לך כתובת מזמן ואתה ממשיך לאיים כמו ילד F X P מצוי, קיצר אם אתה גבר בוא היום לאיפהשאמרתי לך, מצידי תביא את כל העולם כי אני לבד לוקח כל מי שתביא. DO U EVEN LIFT GAYLORD?
תגיד רגע, על גומיות בנעליים שמעת? שלא תחטוף חלילה דו"ח מ"צ
קיצר אתה הולך להמשיך לנבוח או שאתה הולך לנשוך? נס לגויים 24, ת''א, דירה 4, צעק לי מהחלון ואני אישית יורד לפוצץ את כל החצ'קונים על הקרחת שלך ימאכלס הומלסים ימפליץ קוטג' ילבקן מכוער לך תשתזף אולי יבן שרמוטה צא מהבית יקוקסי תראה איזה לבן אתה שגמרתי על אמאשך חשבתי אתה באת לשכב על הציצי שלה מרוב שאתה לבן כמו זרע יבן זונה מזה השפתיים של מוצצת האלה מה הזרקת סיליקון ימתרומם? טפייי כוס רבאק תמשיך לנבוח פינצ'ר תמשיך
נס לגויים ת"א?
או איך שאני קורא לזה: poor peasants street
שאתה הולך לאכול בבורקס שמש, אתה מגיע לשם באוטובוס?
LOL
אה כן ותמחק את זה אחי זה כבר גובל ברשעות
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 28-02-2014 בשעה 13:33.
יאללה הפגנת קוטג' מתחת לבית של טיילר
שינטן הfatshortbald
למון הפריק
dreamingaboutlms המקריח
אידי והקופת גמל
אנחנו נכריח אותך לממן את הסבים והסבתות שפיתרו אותם ואין להם מה לעשות הרי יש לך הרבה כסף ואתה חייל של אופטיקה הלפרון ויש לך קשרים
גם הבורר ובולדוג יבואו צריך להביא לך משפט על איך שאתה יורד על אנשים פה בפורום
אנחנו נדחוף לך נרות יפנים לתחת ונעשה לך ניתוח טכני ללסת
הלך עליך