קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה :\\ משו שמשגע אותי כבר ונמשך הרבה זמן
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 14:08
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 23:58
  3. עוד חדשה..-קפטן אמריקה
    על ידי Maniac בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 23:19
  4. חדשה I קפטן אמריקה
    על ידי MaTaN_O בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

הריקוד שמשגע את אמריקה וקנדה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

....
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 01-03-2014 בשעה 15:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    זו הדרך של האדם הלבן להרוג את העבדים הפחות מוצלחים.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בונא AWAKE אתה מפגר או שאתה משחק אותה? נתחיל מזה שאין לי שום דבר נגד שחורים ולא הבנתי מה דחפת אותי לחרא שלך ומה אני קשור לפה, חוצמזה ה"סוחרים" שאתה עושה מהם צחוק פה שולטים בעולם הזה ובראפרים שלך גם כן וגם במי ששולט בהם (שזה בד''כ איזה יהודי זקן שלרוב קשור ל"סוחרים" שאתה צוחק עליהם או אחד שבעצמו פעם היה כזה), חפש בגוגל GEORGE SOROS, CARL ICAHN, WARREN BUFFET ועל המשפחות רוטשילד ורוקפלר אני בכלל לא אפתח תפה, קיצר תמשיך להלבין כסף, למכור ירוק לקטינים ולעשות גרושים ולחשוב שלא יזיינו אותך בתחת יום אחד.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-03-2014 בשעה 17:19.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בונא AWAKE אתה מפגר או שאתה משחק אותה? נתחיל מזה שאין לי שום דבר נגד שחורים ולא הבנתי מה דחפת אותי לחרא שלך ומה אני קשור לפה, חוצמזה ה"סוחרים" שאתה עושה מהם צחוק פה שולטים בעולם הזה ובראפרים שלך גם כן וגם במי ששולט בהם (שזה בד''כ איזה יהודי זקן שלרוב קשור ל"סוחרים" שאתה צוחק עליהם או אחד שבעצמו פעם היה כזה), חפש בגוגל GEORGE SOROS, CARL ICAHN, WARREN BUFFET ועל המשפחות רוטשילד ורוקפלר אני בכלל לא אפתח תפה, קיצר תמשיך להלבין כסף, למכור ירוק לקטינים ולעשות גרושים ולחשוב שלא יזיינו אותך בתחת יום אחד.
    אני יודע טוב מאוד מי זה רוקפלר ורוטשילד זה אנשים שאתה לא תגיע אליהם בחיים ובחיים לא תהיה קרוב אליהם,תמשיך לחלום על זה עם הסוחרים שלך.לכוח כזה ולהשפעה כזאת אתה צריך להוולד לתוך זה ולהיות מוכן מגיל קטן.אני כן מכניס אותך לעניין כי תאכלס תראה את החתימה שלך?ולא פעם ופעמיים הזכרת שאתה חושב ששחורים גנגסטרים מהגטו עניים,ואתה בתור אחד שגר באמריקה צריך לדעת שזאת חשיבה של בחור ישראלי ממוצע פשוט שלא יודע כלום על העולם ומה שקורה בו.אתה יודע טוב מאוד עד כמה הם סגורים מחשבתית במדינה הקטנה שלהם ואפילו איחוד הכוחות עם אמריקה לא פותח אותם ל AMERICA CULTURE.

מה שאתם רואים שקורה באפריקה לא אומר שזה מה שקורה באמריקה.ה ERA של הלבנים ששולטים בשחורים נגמר ממזמן,אנחנו לא ב 1700,דברים השתנו ואנחנו חיים בעולם מודרני אם לא ידעת אדון אידי נחוי.היום יש הרבה שחורים שנהיו עשירים,הם עדיין לא בטופ נכון אני מודה,אבל הם שמה איפה שהוא ממש אבל ממש לא רחוק.

אותי יותר מעצבן שאתם מדברים כאילו אתם יודעים משהו שתאכלס כל מה שיודעים זה ההשפעה מהסרטים ומהטלויזיה ודברים שלא לקחתם זמן לבדוק אפילו,וחושבים שזה נכון.ואז באים לדבר כאילו אתם יודעים משהו.ואני צריך לקרוא את השטויות המופלצות שלכם ולקבל שוק מכמות השטויות שנכתבות בו.מי גר בקנדה?מי ראה מה קורה בישראל ומה קורה בארצות כמו קנדה ואמריקה?אני.(גם טיילר אבל הוא מכחיש את האמת,והוא יודע טוב מאוד שיש גם עשירים שחורים,ולא קצת,הרבה,והם מתרבים יותר ויותר).

לא יודע אם לצחוק או לבכות כבר מרוב השטויות שאתם כותבים ולמה אני בכלל מתווכח איתכם.הכמות של אנשים רגילים(לבנים) שעובדים בשביל הממשלה ובשביל האנשים למעלה זה אותה כמות של שחורים מהגטו שמוכרים סמים בשביל להכניס כסף לאנשים אחרים למעלה.ואנשים למעלה הם גם ש-ח-ו-ר-י-ם,אני יודע שהאמת כואבת אבל ככה זה,הגיע הזמן שמישהו כבר יגיד לכם את זה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

AWAKE בדרך כלל אתה מדבר לעניין אבל אני לא יודע מה נכנס בך, זה לא סוגד שמאחורי כל הראפרים האלה עם 6000 מיליון דולר בבנק יש מישהו שחוגג. הם בסך הכל רק שמות, אפשר להגיד מותג. ולא מדובר בשמות אלא מדובר במספר, המספר של הדולרים או איזה מטבע שבא לך שבסוף נכנס לבנק.. זה יכול להיות אפילו אחד מהיפה והחנון, כל עוד המספרים יציבים שלא לדבר על עולים לאף אחד לא יהיה אכפת.
    כשמדובר בכסף שום דבר לא משנה ואין שום גבולות. כן גם הצבע עור לא משנה.

אגב AWAKE בלי להעליב אני לא ממש בטוח איזה סוג של גב השחורים האלה. לא שישראלי ממוצע זה יותר טוב אבל ברגע האמת אתה חושב שהשחורים שלך יהיו איתך כשאתה צריך אותם? יש לי הרגשה שלא.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני יגיע לכל מקום שארצה ילדון. לפני שנתיים כולם אמרו לי שאני לא יגיע לארה''ב והגעתי והייתי שם (כיום אני לא שם כי זה מפריע לי בשעות של המסחר אין לי כוח להסביר אתה לא תבין). לפני זה כולם צחקו עלי ואמרו שאני ימשיך להיות שכיר ולעבוד בשכר מינימום והופה תראו מה קרה. אתה עכשיו אומר שלי בחיים לא יהיה 2 מליון דולר ויש לי הרגשה שעוד כמה שנים אתה הולך להיות מופתע. בכל מקרה, יש גם סינים עשירים, יש גם שחורים עשירים, יש גם הודים עשירים, יש גם ערבים עשירים ויש גם לבנים עשירים נו ו..? מה הפואנטה שלך? רק אמרתי שכל הJAY Z האלה שאתה מעריץ הם כלום הם אפס לעומת ה"סוחרים" שאתה צוחק עליהם ומזלזל בהם, לוורן באפט יש פי 100000 יותר מכל השחורים שלך ביחד והוא לא מתנהג כמו פוץ. ונחש מה? הוא מה שאתה קורא לו "סוחר"! זאת הפואנטה שלי. תפסיק לזיין תשכל ותתבגר בחיית רבאק.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ומה החתימה שלי קשורה? היא באה לצחוק על שכירים וזונות מערכת, אם אתה זונת מערכת זה לא משנה אם אתה לבן שחור או אפור, אתה זונת מערכת. בעולם שלי אין תחרא של הגזענות ומדברים בשפה של כסף. אתה לא דובר תשפה שלי אז בבקשה תסתלק ותפסיק להשתמש בשם שלי לדברים שלא קשורים אליי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

אין לי בעיה עם שחורים אבל הדוגמה שהבאת היא של חבורת כושים YOLO SWAG מוצצי זין.
    אתה יודע מה מצחיק... שאתה אומר לנו שאנחנו סגורים בתוך המדינה שלנו ואתה לא מבין שבעצם אתה סגור בתוך התרבות של הסביבה שלך(ההוכחה לכך שאתה חושב שזה ריקוד חזק ולא מבין שזה ריקוד של אוכלים בתחת אחי)
    חוץ מזה אין מה להפתח לארהב, זו אחת הארצות עם התרבות הכי מסריחה שראיתי הם כמונו רק יותר גרועים זה שתקוע בתוך התחת של עצמו וכל מה שמעניין אותו זה אוכל מהיר וג'סטין ביבר ותוכניות ריאליטי מסריחות...
    ת

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני יגיע לכל מקום שארצה ילדון. לפני שנתיים כולם אמרו לי שאני לא יגיע לארה''ב והגעתי והייתי שם (כיום אני לא שם כי זה מפריע לי בשעות של המסחר אין לי כוח להסביר אתה לא תבין). לפני זה כולם צחקו עלי ואמרו שאני ימשיך להיות שכיר ולעבוד בשכר מינימום והופה תראו מה קרה. אתה עכשיו אומר שלי בחיים לא יהיה 2 מליון דולר ויש לי הרגשה שעוד כמה שנים אתה הולך להיות מופתע. בכל מקרה, יש גם סינים עשירים, יש גם שחורים עשירים, יש גם הודים עשירים, יש גם ערבים עשירים ויש גם לבנים עשירים נו ו..? מה הפואנטה שלך? רק אמרתי שכל הJAY Z האלה שאתה מעריץ הם כלום הם אפס לעומת ה"סוחרים" שאתה צוחק עליהם ומזלזל בהם, לוורן באפט יש פי 100000 יותר מכל השחורים שלך ביחד והוא לא מתנהג כמו פוץ. ונחש מה? הוא מה שאתה קורא לו "סוחר"! זאת הפואנטה שלי. תפסיק לזיין תשכל ותתבגר בחיית רבאק.
    אני אומר לך שאתה בחיים לא תגיע למה שרוטשילד ורוקפלר הגיעו.מוכן להתערב איתך על החיים שלי אם אתה רוצה.לא אמרתי שלא תגיע ל2 מיליון דולר,אמרתי שרוב המוחלט של הסוחרים לא מגיעים לסכומים כאלו ל-ע-ו-מ-ת ה"גטו שחורים עניים" שעובדים תחת לבנים עושים.אנחנו מדברים על הרוב המוחלט,מבין?ואגב jay z לא עובד בשביל אף אחד והוא לא מותג ולא שום דבר לאף אחד חחחח אתם רואים כמה שטויות אתם מדברים ואני צריך לבזבז את הזמן שלי על שטויות כאלו.JAY Z הוא ראפר אבל ביזנסמן לפניי הכל.יש לו את החברה שלו שהוא הרים בעצמו וזה הוא שחותם זמרים,ראפרים ועוד כל מיני אנשים מפורסמים.אם להסתובב במסוק פרטי מעל ניו יורק ולבזבז 100 אלף דולר רק על אלכוהול יקר ולאכול ליד האנשים הכי מפורסמים בעולם נחשב להיות עבד בשביל "האנשים הלבנים שמה למעלה",שיקחו אותי כעבד באילומינטי.אגב אם הייתם מבינים בראפ ולא שומעים רק שירים ברדיו הייתם מבינים שרוב ה-מ-ו-ח-ל-ט של האנשים המפורסמים הם בעצם האילומינטי עצמם.ואחד מהאילומינטי,הוא JAY Z.שנותן כנראה איזה שהוא אחוז מהכסף שלו בשביל להיות באילומינטי.יש מבין?

אתה נכנס לאילומינטי כשאתה עובר כמות מכובדת של כסף(ולא משנה איך השגת אותו),כשאתה נכנס לשמה אתה לא יכול לצאת מי שמה,אתה ח-י-י-ב לתת אחוז מסויים בשביל ההגנה שלך (נגד החוק או נגד כל דבר שיכול לקרוא לך).שתעשה כסף חוקי או לא חוקי,זה לא משנה,אתה בכל מקרה תעבוד בשביל האנשים שבטופ האילומינטי גם אם אתה איתם בתוך כל הלולאה הזאת.

שחור,סיני,הודי או מה שלא תהיה,כולם שווים כשיש לך כסף.ה ERA של מישהו יותר חשוב ממישהו אחר נגמרה כבר ממזמן.זה הדבר היחיד שאני מנסה להגיד.

ו CARPE DIEM באמא שלי אתה קוקסינל,איך אני סגור בתרבות שלי אם זה באמת ריקוד חדש שכולם מתים עליו פה?זה אתה שסגור בתרבות שלך כי אתה לא רואה מה קורה מחוץ לעולם ועוד בטח שלא תוכל לאהוב דבר כזה.צריך להיות פתוח לתרבויות אחרות,וזה מה שישראלי ממוצע לא מסוגל לעשות.ואל תגידו לי שלא כי גם אני הייתי כזה בישראל,והיו לי כל מיני שטויות בראש לגבי ערבים ושחורים גם,כשהגעתי לפה,הכל השתנה.ולא מסתכל תוכניות ריאלטי,זה חלש.הדבר היחיד שאני מסתכל זה PRISON BREAK ו BREAKING BAD ושומע ראפ שעושה לי טוב על הלב ובראש.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    סבבה אחי לבריאות,אני בעצמי לבן,אם ראית את התמונות שלי היית רואה שאני אפילו לא דומה לשחור ואין לי שום קשר פיזי או במראה שלי אליהם.הכל קשר מנטאלי אחי

יום יבוא שאיזה ביזנסמן שחור יבוא אלייך אידי נאחוי עם עסקה שתוריד עלייך מיליונים ואז נראה אם אתה תסרב לו רק כי הוא "שחור עני מהגטו שיורה בכולם" Lol

זהו חברים אני סיימתי בלהגיב לשטויות שלכם באמת חבל שאתם חושבים ככה והעיקר אתם אומרים "אין לי שום דבר נגדם" אבל אז בסוף מסיימים בלקלל אותם

היחידי עם התגובה הכי נורמלית פה הייתה שינטן,שדווקא די הפתיע אותי לטובה,קחו ממנו דוגמא

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אגב בשביל לענות על השאלה שלך שינטן,אני מנחש שזה תלוי ברמת הקושי של הסיטואצייה.אם יסימו עליי אקדח כנראה שכולם יברחו ואני ימות.אם אני אי פעם ימצא את עצמי ברחוב,יש כמה שיציעו לי לחיות איתם בתנאי שאני יעבוד ויביא משהו כדי לעזור להם לשלם.אם זה בסיטואצייה של מכות או משהו,תהיה בטוח שמי שנוגע בי (לא משנה כמה הם ולא משנה כמה הם חזקים) לגעת בי זה כמו לבקש ללכת לבית חולים,בלי פוזות ובלי שום דבר,הכי פשוט שאני יכול להסביר לך את זה.קרה כבר משהו כזה בעבר לחבר אחר שלי בחבורה,סמוך עליי שכולם היו מוכנים כבר להכניס לו מכות,ואני הייתי זה שקרא לכולם,לוקח לי כמה דקות בשביל לקרוא לכולם,ככה פשוט זה בשבילי עם גב כזה.
    אם אתה מדבר בסיטואצייה של מי מוכן לבגוד בך בשביל כסף,חד משמעית כולם.כולם יודעים את זה,וכולם יודעים שאני הייתי בוגד בהם בשביל כסף,פשוט שרובם(אמרתי רובם כן) מבינים שכסף זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות לך והמנטאליות שלהם לא רחוקה מי זאת של טיילר או של אידי נחוי.

מקווה שעניתי לך על השאלה,אנחנו צבועים,אבל אנחנו כנים ואין סודות בינינו,אנחנו כמו משפחה בבעיות כלליות אבל אוייבים כשזה נוגע בכסף

יש לנו כמו מוטו כזה בחבורה

If its about the money,Its no pity bussines

Cuz fuck all ur feelings,bussines is bussines,its stricly financial

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

בשביל כסף אנשים יהרגו את אחים שלהם.
    ואני רואה עכשיו מה קורה עם דודים שלי שמנסים לחסל את אמא שלי כי היא רשומה בירושה שהם לא מופיעים בה וכולם רוצים חלק

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני אומר לך שאתה בחיים לא תגיע למה שרוטשילד ורוקפלר הגיעו.מוכן להתערב איתך על החיים שלי אם אתה רוצה.לא אמרתי שלא תגיע ל2 מיליון דולר,אמרתי שרוב המוחלט של הסוחרים לא מגיעים לסכומים כאלו ל-ע-ו-מ-ת ה"גטו שחורים עניים" שעובדים תחת לבנים עושים.אנחנו מדברים על הרוב המוחלט,מבין?ואגב jay z לא עובד בשביל אף אחד והוא לא מותג ולא שום דבר לאף אחד חחחח אתם רואים כמה שטויות אתם מדברים ואני צריך לבזבז את הזמן שלי על שטויות כאלו.JAY Z הוא ראפר אבל ביזנסמן לפניי הכל.יש לו את החברה שלו שהוא הרים בעצמו וזה הוא שחותם זמרים,ראפרים ועוד כל מיני אנשים מפורסמים.אם להסתובב במסוק פרטי מעל ניו יורק ולבזבז 100 אלף דולר רק על אלכוהול יקר ולאכול ליד האנשים הכי מפורסמים בעולם נחשב להיות עבד בשביל "האנשים הלבנים שמה למעלה",שיקחו אותי כעבד באילומינטי.אגב אם הייתם מבינים בראפ ולא שומעים רק שירים ברדיו הייתם מבינים שרוב ה-מ-ו-ח-ל-ט של האנשים המפורסמים הם בעצם האילומינטי עצמם.ואחד מהאילומינטי,הוא JAY Z.שנותן כנראה איזה שהוא אחוז מהכסף שלו בשביל להיות באילומינטי.יש מבין?

אתה נכנס לאילומינטי כשאתה עובר כמות מכובדת של כסף(ולא משנה איך השגת אותו),כשאתה נכנס לשמה אתה לא יכול לצאת מי שמה,אתה ח-י-י-ב לתת אחוז מסויים בשביל ההגנה שלך (נגד החוק או נגד כל דבר שיכול לקרוא לך).שתעשה כסף חוקי או לא חוקי,זה לא משנה,אתה בכל מקרה תעבוד בשביל האנשים שבטופ האילומינטי גם אם אתה איתם בתוך כל הלולאה הזאת.

שחור,סיני,הודי או מה שלא תהיה,כולם שווים כשיש לך כסף.ה ERA של מישהו יותר חשוב ממישהו אחר נגמרה כבר ממזמן.זה הדבר היחיד שאני מנסה להגיד.

ו CARPE DIEM באמא שלי אתה קוקסינל,איך אני סגור בתרבות שלי אם זה באמת ריקוד חדש שכולם מתים עליו פה?זה אתה שסגור בתרבות שלך כי אתה לא רואה מה קורה מחוץ לעולם ועוד בטח שלא תוכל לאהוב דבר כזה.צריך להיות פתוח לתרבויות אחרות,וזה מה שישראלי ממוצע לא מסוגל לעשות.ואל תגידו לי שלא כי גם אני הייתי כזה בישראל,והיו לי כל מיני שטויות בראש לגבי ערבים ושחורים גם,כשהגעתי לפה,הכל השתנה.ולא מסתכל תוכניות ריאלטי,זה חלש.הדבר היחיד שאני מסתכל זה PRISON BREAK ו BREAKING BAD ושומע ראפ שעושה לי טוב על הלב ובראש.
    נו הוכחת שאתה שאתה סגור בתרבות שלך... אתה אוהב משהו רק כי אוהבים אותו באזור שלך, אתה בפאקינג קנדה ויש לך כל כך הרבה הזדמנויות ובמקום זה אתה מסתובב עם הזבל של החברה.. מה אתה מזיין תמוח אילומינטי עלק איפה תחי ימושפע מסריח, אני לא פתוח לתרבויות? לא לשלך ישבט זולו מעפן תמשיך למכור חצי גרם בשביל 2 דולר יסוואג גבר.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect