קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] רוצה למות? שתמות: על "ורוניקה מחליטה למות"
    על ידי crazy z בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 22:16
  2. [פריקה..] לא יכול יותר, בא לי למות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-05-2009, 17:35
  3. אני רוצה למות..........
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 29-05-2008, 14:21
  4. אני רוצה למות .. מאיית שניה הייתה חסרה ..
    על ידי Atom-Bomb בפורום כדורסל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-12-2006, 23:43
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 08:26
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

פריקה - מכוער..מקריח...בן 20...רוצה למות...רק חולם על LMS...בתול... :( - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי DREAMINGABOUTLMS צפיה בהודעה
    אני מציע לך להוריד מהר את התמונות שלי ומהר כי אני ימצא איפה אתה גר ואתה תשלם ביוקר זה אני מבטיח לך. פה זה לא ארה''ב. אנחנו מדינה קטנה מאוד ולא תהיה לי בעיה לעשות את זה.

או שבעצם אני פשוט יכול להתלונן עליך ולתבוע אותך ולהרוויח עליך קופה.

ככה שעם אתה לא רוצה להסתבך אז כדאי לך מאוד להוריד את התמונות ומהר טמבל
    ציטוט נכתב במקור על ידי DREAMINGABOUTLMS צפיה בהודעה
    קיצר לא הורדת את התמונות עדיין יא מיתרומם?

יום ראשון אני בא אתה אליך. אתה ממש טמבל להתגרות בי ככה שאתה גר במדינה כזאת קטנה שאין בעיה להגיע לכל מקום

אתה תבכה זה אני מבטיח לך
    ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בונא יגמד ימכוער על מי אתה מאיים ימקל בית שימוש אה? נתתי לך כתובת, במקום לזיין תמוח בוא ותזיין אותי אתה חושב שאני מפחד מ1.70 על 55 קילו? כפרה אני 15 קילו -לפחות- יותר ממך, 10 ס''מ יותר ממך אחי נראה לי רק הזין שלי יותר גדול מכל הגוף שלך יכפכף נטוש על מי אתה חושב שאתה מאיים ימוצץ לארנבוני פסחה? תראה איך אתה נראה אתה שוקל כמו מוט אולימפי אני ישתול אותך בגינה בתור הגמד מחמד שלי ימתופף על אשכים של סודנים בתחנה מרכזית ימתכופף במלתחות ימגדל פיטריות בתחת אל תתחיל איתי כי אני ישבור לך עצם עצם בגוף נתתי לך כתובת מזמן ואתה ממשיך לאיים כמו ילד F X P מצוי, קיצר אם אתה גבר בוא היום לאיפהשאמרתי לך, מצידי תביא את כל העולם כי אני לבד לוקח כל מי שתביא. DO U EVEN LIFT GAYLORD?
    קיצר אתה הולך להמשיך לנבוח או שאתה הולך לנשוך? נס לגויים 24, ת''א, דירה 4, צעק לי מהחלון ואני אישית יורד לפוצץ את כל החצ'קונים על הקרחת שלך ימאכלס הומלסים ימפליץ קוטג' ילבקן מכוער לך תשתזף אולי יבן שרמוטה צא מהבית יקוקסי תראה איזה לבן אתה שגמרתי על אמאשך חשבתי אתה באת לשכב על הציצי שלה מרוב שאתה לבן כמו זרע יבן זונה מזה השפתיים של מוצצת האלה מה הזרקת סיליקון ימתרומם? טפייי כוס רבאק תמשיך לנבוח פינצ'ר תמשיך

You feel intimidated asshole?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

LMAO
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

קיצר אתה הולך להמשיך לנבוח או שאתה הולך לנשוך? נס לגויים 24, ת''א, דירה 4, צעק לי מהחלון ואני אישית יורד לפוצץ את כל החצ'קונים על הקרחת שלך ימאכלס הומלסים ימפליץ קוטג' ילבקן מכוער לך תשתזף אולי יבן שרמוטה צא מהבית יקוקסי תראה איזה לבן אתה שגמרתי על אמאשך חשבתי אתה באת לשכב על הציצי שלה מרוב שאתה לבן כמו זרע יבן זונה מזה השפתיים של מוצצת האלה מה הזרקת סיליקון ימתרומם? טפייי כוס רבאק תמשיך לנבוח פינצ'ר תמשיך
    חחחחח לפי איך שאתה מקלל רואים שאתה מפחד ומרגיש מאויים

כאילו שאני לא יודע שפירסמת איזה כתובת מזוייפת אתה חושב שאני כזה פארש? אני יאתר את הIP שלך וימצא איפה אתה באמת גר ואז נראה איזה גבר אתה.

חחחחח ילד מטומטם פותח חזית עם מישהו שאתה בכלל לא מכיר. בונא אתה מסכן

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקחתי את התמונה שלו ואנשים אמרו לי שהוא נראה מהאלה שנכנסים לעמוד הראשי בעיתון
    כמה זמן עד שהוא הולך סודיני?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ממי אני אמור להיות מאויים ידוחף גומיגם לתחת אה ממי? מאחד ששוקל כמו הזין שלי? מאחד שמגיע לזין שלי? מאחד שהיטלר ואייכמן עשו אורגיות על סבתא שלו בגטו אז נולד לבקן מכוער וגמד מסריח שמאיים איומי סרק? מה קרה עבר יום ראשון ולא עשית כלום אמרת שאתה בא אלי לא? ימסניף זרע של צ'רקסים ימענג סודנים בתחנה מרכזית על מי אתה חושב שאתה מאיים? בוא כבר לאיפה שאמרתי לך ותפסיק לזיין תשכל, התירוצים שך מעניינים לי תפיטמות שאפילו אליהם אתה צריך כיסא בשביל להגיע יגמד גינה ימעפן ילדים ביסודי יותר גבוהים ויש להם יותר מסת שריר ממך יא ילד אינקובטור יפגום יבזבוז זרע זדיין לי מהפנים לפני שאני מוריד אותך בבוקס יחנון
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בונא יקירח יחבר של טיטוף יעובד בשכר מינימום יחייל אל תדליק אותי למה אני יבעט בפנים העקומות שלך תראה איך אתה נראה יחתיכת יצור בדוק אמאשך הזונה הזאת הפליצה אותך בשביל לקבל מזונות מאבא שלך העני המרוד הזה שעובד בשביל שכר מינימום ימגעיל אתה כולך בן 20 שנראה כמו בן 40 יגועל נפש להקיא עליך ימסורס מאיפה הביאו אותך יתופעת לוואי ילוזר בן 22 ועדיין גר לי עם ההורים חסר כל כיוון בחיים וכותב פוסטים באינטרנט שבא לו להתאבד בגלל הכיעור וואלה אתה צודק אם הייתי נראה כמוך הייתי שונא תהורים שלי על זה שלא עשו הפלה טוב נו זה בטח מה שאתה מרגיש...יבן זונה נראה לי מכרו אותך לאלטיזכן שנולדת ימלטף בולבולים סדרתי כוס אמאמאמאשך בוא כבר לאפיה שאמרתי לך או שסתום תפה ותמשיך לקבל ירידות כמו שקיבלת כל החיים שלך בבצפר
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-03-2014 בשעה 21:53.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect