נכתב במקור על ידי Fuck תפסיקו להיות ילדים קטנים אתה בצבא, גם בצבא רואים הכל אתה מצחיק? גם כשהתקלחתי הדבר האחרון שעשיתי היה להסתכל לכיוון בולבולים של אחרים .. ובטח שלא התרכזתי בלנסות לשער מה האורך
נכתב במקור על ידי GA20 גם כשהתקלחתי הדבר האחרון שעשיתי היה להסתכל לכיוון בולבולים של אחרים .. ובטח שלא התרכזתי בלנסות לשער מה האורך אף אחד לא ניסה לגלות את האורך, רואים בעין
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
נכתב במקור על ידי Fuck אף אחד לא ניסה לגלות את האורך, רואים בעין וכל פעם כשהסתכלת להם על הזין הוא עמד בשיא תפארתו ?
נכתב במקור על ידי GA20 וכל פעם כשהסתכלת להם על הזין הוא עמד בשיא תפארתו ? תפסיק להתחכם אתה לא צריך להתבייש בזין הקטן שלך
נכתב במקור על ידי star1234 "ככל שהבחורה יותר כוסית ככה היא יותר תדרוש זין גדול" מי אמר לך את זה? ( לא בקטע של זלזול אני דווקא אוהב את התאוריה שך סתם מעניין אותי על מה ביססת את זה) כי זה חלק בלתי נפרד מה big four. אני לא צריך שיגידו לי את זה אני יודע מה הולך סביבי. שמוליק גם צודק במה שהוא אמר
You feel intimidated asshole?
נכתב במקור על ידי Fuck תפסיק להתחכם אתה לא צריך להתבייש בזין הקטן שלך אתה לא יכול לדעת מה הגודל של הזין בזקפה מלהסתכל עליהם במקלחות.
חוקי הפורום