|
|
יש לי כבר עכשיו תיק במשטרה (האמת 2 אבל לא ניכנס לזה) וזה לא מפריע לי להיות יותר ממה שתהיה אי פעם בחיים שלך+יותר מכל מי שאתה מכיר+יותר מההורים שלך+יותר מההורים של ההורים שלך+יותר מכל מי שיוולד אחריך לגנים הנחותים שלך למשפחה העניה שלך. כולה 5 דקות על השעון מה אתה מתרגשששששש תראה איך אתה כועס אתה כולך עצבני עלי ואני פה צוחק כמו משוגע וואלה נשבע לך אתה חוסך לי חומר ואני לא צריך לעשן בשביל לצחוק אתה עושה עבודת קודש עם הזיוני שכל שלך חחחחחחחחחחחחחח
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
טיילר זה הכינוי שלו פה, אין לי שם אחר לקרוא לו בו ..
איזה מין בנאדם מסכן וחסר חיים אשכרה הולך לאתרים של גיי פורנו ומחפש תמונות של גברים מזיינים אחד את השני + משקיע זמן מהחיים שלו לשים תמונה של בנאדם שהוא בכלל לא מכיר עליה.
כן ראינו כמה שאתה גדול ותותח. אתה פה המסכן האמיתי. רק תסתכל על החתימה הדוחה שלך אתה אשכרה בנאדם מעוות ודפוק בשכל
ואתה עוד מדבר עליי?
ישך 3500+ הודעות בPUAHATE שאני עוד נחשב שפוי לעומת היצורים משם כי אני מטריל, הם באמת רציניים (לפחות אתה ועוד כמה). צילמת את עצמך מכל הזוויות האפשריות ובכית על החיים שלך שאתה בתול ושאין לך חברה וניסית להתאבד והתאשפזת. ואל תגיד שזה לא ככה כי רואים מהתמונות שזה ככה. החתימה שלי אמנם דוחה, אבל הפרצוף שלך יותר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח כמה אינסל רייג' באשכול אחד
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
בונא אתה אה-בל
ואין לך שום מושג בנוגע לPUAHATE ואיך האתר הזה עובד. אף אחד בשמה לא רציני יא אפס. זה שהתמונות שלי אמיתיות זה נכון אבל כל הדברים שכתבתי שם זה הכל המצאתי בכוונה בשביל הצחוק. אתה כזה אידיוט שזה לא יאמן
ואגב. לך יש פאקינג 2077+ הודעות באטרף ונרשמת ב2013חחחחחחחח.
ואתה עוד מדבר עליי? בונא אתה מסכן ועוד אשכרה ביזבזת זמן מהחיים שלי כדי להיכנס לאתרי גיי פורנו ולחפש תמונות להדביק שם את הפרצוף שלי
אז מי פה יותר מסכן?
מסכן או לא, כולם פה צוחקים לא עלי אלא עליך. ובסדר פרסמת תמונות אמיתיות ושיקרת....נשמע מאוד אמין ישחיף מסריח לך תאכל משו במקום לכתוב לי תחרטוטים שך
בחיים שלך אל תגיד שאני איזה GROUPIE של מישהו אחר פה מהפורום מה אני הומו קוקסינל מה זה השטויות האלו
מי שבכלל מעריץ פה ומלקק למישהו פה את הביצים שיזרוק כל דבר שהוא רוצה לעשות כי אין לו אופי ותאכלס אם הבנתי נכון ה TRADING זה לאנשים שיש להם אופי חזק ולא לכל פוסי שבא לפורום.להעריץ מישהו זאת חולשה(ברוב המקרים כן,הרי אנחנו כולנו מעריצים מישהו חשוב או מישהו שהגיע לאן שהוא בחיים אבל לא מישהו מהפורום כי זה טמטום) זה למה זה מעצבן אותי לראות אנשים שמדברים הרבה ומעריצים את טיילר באותו הזמן,זה הטמטום של הטמטום
אל תכניס אותי לזיוני שכל ודבר רק אל מי שזה נוגע
נ.ב טיילר זה לא בשביל להעליב או משהו אבל אתה בעצמך יודע את זה כבר