!!!!!!!
!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי DREAMINGABOUTLMS; 18-02-2014 בשעה 11:38.
|
|
לא עונים פה לאנשים עם אפס הודעות, חלאז לפתוח משתמשים חדשים
לא יודע מי זה.
אני לא גולש הרבה ב puahate
You feel intimidated asshole?
שהוא הומו אחושרמוטה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אמר זה שיש לו חתימה של גברים מוצצים אחד לשני ואשכרה חיפש תמונות של גיי פורנו כדי להדביק את הפרצוף שלי עליהם
ואני ההומו? אתה יכול לקרוא לי בכל קללה בספר אבל הומו זה הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על מישהו
אגב: שתקבל עונש מאסר על זה החלום שלך להידפק על ידי גברים יתגשם. רק אל תפיל את הסבון
נערך לאחרונה על ידי DREAMINGABOUTLMS; 03-03-2014 בשעה 22:11.
chill brah, u started with this shit and now u mad about it?
next time u better not awaken the beast
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
תרגע אחי, אתה התחלת עם זה ועכשיו אתה כועס?
פעם הבאה אל תהיה אספרגר...
אתה עצבני?
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
אתה יודע מה אומרים על בן 22 שעדיין בתול ולא הייתה לו חברה, או שהוא מכוער, או שהוא הומו, או שניהם, במקרה כמו שלך. והמשטרה יכולה למצוץ לי כמו שאמאשך עשתה אתמול בתחנה מרכזית סע ממני אתה עם האיומי סרק שלך כל יום איום אחר שלשום זה היה שתתבע אותי, אתמול זה היה שתפרק אותי והיום זה שתגיש תלונה למשטרה? מה יהיה מחר? "אני יביא את האבא הקירח מטר 70 שלי לזיין אותך"? בחיית אני אם אני רוצה אני דורך עליך כמו על ג'וק וגורם לך לחזור לבכות בPUAHATE ולהתאשפז אל תנסה אותי חתיכת חמור תגיד סליחה יפה ותעוף מפה לPUAHATE ואל תחזור
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
halasssssssssssssss
הוא מטריל את כולם הDREAM הזה.. עד כמה נראה לכם שבן אדם מפגר שהוא יפרסם תמונות אמיתיות שלו בפורום של יצורים כמו PUA HATE??????????
אני ממש לא בתול יא אהבל טמבל וכמו שאמרתי. אתה הולך להסתבך ובגדול. יהיה לך תיק במשטרה. תשב קצת בכלא. ואולי אני גם יתבע אותך
אגב גם עם אתה במדינה אחרת (ואני בטוח שאתה לא) אז יצרו קשר איתם ויטפלו בך שמה
למה מה אתה חושב שמישהו שגר למשל בישראל יכול לקחת תמונות מפייסבוק של מישהי שגרה באמריקה בוא נגיד ולהדביק את הפרצוף שלה על פורנו ולא יעשו לו כלום?
ככה שאתה טמבל ומפגר. וכמו שאמרתי אתה הולך להסתבך. אני לא הולך ללכלך את הידיים שלי עליך בכלל בקיצור כמו שאמרתי עדיין יש לך עד מחר למחוק את התמונות
שים לב מי החסר חיים האמיתי פה. מי אשכרה הלך לחפש גיי פורנו והשקיע זמן בשביל לערוך פרצוף של מישהו אחר עליו
בונא אתה כזה בנאדם מסכן ופאטתי ואתה עוד קורא לי בתול? חתיכת אהבל.
יא אהבל אני נכנס לריבים? פרסמו תמונות של גיי פורנו עם הפרצוף שלי אז מה אני לא יכנס לריבים?
אתם אשכרה חבורה של עלובים שאתה מעריצים את ההומו הזה שמפרסם תמונות של הומואים
אולי גם אתה הומו לפי החתימה המטומטמת שלך. אשכרה מעריץ איזה טמבל שעלה על סטרואידים ומת בגיל 21. בגלל זה חחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי DREAMINGABOUTLMS; 04-03-2014 בשעה 00:53.