קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פייי...מזה..לא נמאס לו?
    על ידי gForce בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 14:56
  2. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:36
  3. די! נמאס לי! אמן תעזרו לי!!! :[
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 16:11
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

די נמאס לי... - עמוד 2

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

שמע, אני קצת נעלבתי, אני ערבי לפי האבא ויהודי לפי האמא, ובוא אני אגיד לך את האמת, אני יותר מתחבר לאסלם בגלל שיש בו דברים טובים כמו הערכה אחד לשני ונאמנות למשפחה אבל אני מודה שאת התרבות הערבית אני לא מחבב, אני מתנהג כחילוני ואני חי כחילוני
    אני שומע מוזיקת ראפ וטיפ טיפ טיפה רוק, אני לא סובל מזרחית ודיכאון, אני מודה שהבנות פה הן לא הכי יפות ורובן מטומטמות, אני מתעסק באיגרוף תאילנדי ובקצת סטריט וורקאוט, ראיית העולם שלי היא לא לשנות מישהו על פי גזע, מדינה או לאום וזאת למרות שאני בא משתי תרבויות ( האסלם והיהדות) שקצת (הרבה) בכסח אחת אם השנייה.
    ועכשיו אני אענה לך.
    תכנס למשהו (מסגרת) שאתה מתחבר אליה.
    אני נרשמתי לאיגרוף משום שבבית הספר הביאו מורה ולכל תלמיד היה 10 מפגשים איתו, חשבתי עד עז משום אי ידיעתי שאיגרוף זה כמו היאבקות,
    כלומר הרבה השתחצנות וקרבות מגעילים ואפילו חשבתי שזה מבויים
    אחרי שנגמרו לי המפגשים הבנתי שאיגרוף זה הדבר הכי טוב שיש (בשבילי) והמשכתי ללמוד
    אז גם אתה צריך לחפש משהו שאתה אוהב, אני אישית מעדיף ספורטיבי כי יש בזה המון סיפוק
    ככה תקבל לחיים משמעות ויהיה לך מטרה ועל הדרך תכיר המון אנשים, אך גם המון הנאה וזה נשמע כמו הדבר המושלם בשבילך
    נערך לאחרונה על ידי imsmart; 02-03-2014 בשעה 18:37.
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

2. קישורים ממומנים

אתה צודק אני מצטער, באמת.
    הדבר האחרון שאני זה גזען, אבל מוסלמים זה דבר אחר, אני לא מגדיר גזע, אבל אסלאם זוהי דת שיש לי בעיה איתה, ואני ממש לא דתי, תתקן אותי אם אני טועה שהקוראן מטיף למלחמה ולכבוש את העולם לטובת האסלאם, נכון יש גם דברים טובים שגם יש בכל דת רק שתדע ( ביהדות וגם בנצרות ) הבעיה שלי היא לא רק אם אסלאם ושאני מדבר על אסלאם אני מתכוון אסלאם שמטיף לשנאה ולמלחמה ולשטיפת מוח שעושים לילדים קטנים, אני גם נגד יהודים, נגד היהודים הדתיים הקיצונים, החארות האלו יותר גרועים מכל מחבל, הם מוצצים את הדם של המדינה והורסים אותה, הם לא עובדים, הם רעים, הם גזענים, יורקים על ילדות, שונאים את המדינה שנותנת להם כסף, לא משרתים בצבא ועושים שטיפות מוח, הם ממציאים דברים בדת שלא קיימים - פשוט חולי נפש.

לגבי מה שאמרת, תראה אני מבין מה החשיבה שלך, אבל אני שונה, אני מתאמן במכון מלא, גם מנגן ועוד 1000 דברים, אני מכיר מלא אנשים ויש פה דברים שאני אוהב, אבל ככל שאני מכיר יותר דברים, יותר אנשים, מטייל יותר, לומד יותר, אני רואה כמה זבל המדינה הזאת, כמה ההערכה שלי אליה נמוכה לעומת הציפיות, אנשים פה בורים, יש פה נטייה לעסיאדה וילדים חושבים שזה מגניב שהם עבריינים ועושים נפצים ומקללים ומרביצים, נכון יש את זה בכל מקום אבל לא בצורה שכמו פה, פה זה כאילו השאיפה של כל ילד, השאיפה של כל אדם פה זה להיות עשיר ולזיין מלא, מצטער אבל זה לא האידיאל של המדינה הזאת, זה שמע יותר כמו ערב הסעודית, ולא מדינת העם היהודי, לפתח ולתרום למדינה, להתנדב זה נראה לילדים פה כמו בושה. זה דוחה אותי.
    בעיניי מי שלא רוצה לשרת בצבא הוא סמרטוט ולא ציוני, מי שלא רוצה לשרת בקרבי הוא סמרטוט, יש פה אנשים שמגנים עליך יום וליל, טוחנים תחיים בשמירות, מבצעים, סיורים, לא יודעים מה זה הבית, 3 שנים בלי בחורות בכלל ותראה את המשתמטים החארות האלו והדוסים... הערסים האלו שהולכים להיות עובדי רס"ר והמוטיבציה פה להיות ג'ובניק ולא לוחם... אין פה גאווה, אין פה את פטריוטיות, אם תגיד שאתה אוהב את המדינה יצחקו עליך. זה בושה.

אתה צודק אני מצטער, באמת.
    הדבר האחרון שאני זה גזען, אבל מוסלמים זה דבר אחר, אני לא מגדיר גזע, אבל אסלאם זוהי דת שיש לי בעיה איתה, ואני ממש לא דתי, תתקן אותי אם אני טועה שהקוראן מטיף למלחמה ולכבוש את העולם לטובת האסלאם, נכון יש גם דברים טובים שגם יש בכל דת רק שתדע ( ביהדות וגם בנצרות ) הבעיה שלי היא לא רק אם אסלאם ושאני מדבר על אסלאם אני מתכוון אסלאם שמטיף לשנאה ולמלחמה ולשטיפת מוח שעושים לילדים קטנים, אני גם נגד יהודים, נגד היהודים הדתיים הקיצונים, החארות האלו יותר גרועים מכל מחבל, הם מוצצים את הדם של המדינה והורסים אותה, הם לא עובדים, הם רעים, הם גזענים, יורקים על ילדות, שונאים את המדינה שנותנת להם כסף, לא משרתים בצבא ועושים שטיפות מוח, הם ממציאים דברים בדת שלא קיימים - פשוט חולי נפש.

לגבי מה שאמרת, תראה אני מבין מה החשיבה שלך, אבל אני שונה, אני מתאמן במכון מלא, גם מנגן ועוד 1000 דברים, אני מכיר מלא אנשים ויש פה דברים שאני אוהב, אבל ככל שאני מכיר יותר דברים, יותר אנשים, מטייל יותר, לומד יותר, אני רואה כמה זבל המדינה הזאת, כמה ההערכה שלי אליה נמוכה לעומת הציפיות, אנשים פה בורים, יש פה נטייה לעסיאדה וילדים חושבים שזה מגניב שהם עבריינים ועושים נפצים ומקללים ומרביצים, נכון יש את זה בכל מקום אבל לא בצורה שכמו פה, פה זה כאילו השאיפה של כל ילד, השאיפה של כל אדם פה זה להיות עשיר ולזיין מלא, מצטער אבל זה לא האידיאל של המדינה הזאת, זה שמע יותר כמו ערב הסעודית, ולא מדינת העם היהודי, לפתח ולתרום למדינה, להתנדב זה נראה לילדים פה כמו בושה. זה דוחה אותי.
    בעיניי מי שלא רוצה לשרת בצבא הוא סמרטוט ולא ציוני, מי שלא רוצה לשרת בקרבי הוא סמרטוט, יש פה אנשים שמגנים עליך יום וליל, טוחנים תחיים בשמירות, מבצעים, סיורים, לא יודעים מה זה הבית, 3 שנים בלי בחורות בכלל ותראה את המשתמטים החארות האלו והדוסים... הערסים האלו שהולכים להיות עובדי רס"ר והמוטיבציה פה להיות ג'ובניק ולא לוחם... אין פה גאווה, אין פה את פטריוטיות, אם תגיד שאתה אוהב את המדינה יצחקו עליך. זה בושה.

ציטוט נכתב במקור על ידי imsmart צפיה בהודעה
    שמע, אני קצת נעלבתי, אני ערבי לפי האבא ויהודי לפי האמא, ובוא אני אגיד לך את האמת, אני יותר מתחבר לאסלם בגלל שיש בו דברים טובים כמו הערכה אחד לשני ונאמנות למשפחה אבל אני מודה שאת התרבות הערבית אני לא מחבב, אני מתנהג כחילוני ואני חי כחילוני
    אני שומע מוזיקת ראפ וטיפ טיפ טיפה רוק, אני לא סובל מזרחית ודיכאון, אני מודה שהבנות פה הן לא הכי יפות ורובן מטומטמות, אני מתעסק באיגרוף תאילנדי ובקצת סטריט וורקאוט, ראיית העולם שלי היא לא לשנות מישהו על פי גזע, מדינה או לאום וזאת למרות שאני בא משתי תרבויות ( האסלם והיהדות) שקצת (הרבה) בכסח אחת אם השנייה.
    ועכשיו אני אענה לך.
    תכנס למשהו (מסגרת) שאתה מתחבר אליה.
    אני נרשמתי לאיגרוף משום שבבית הספר הביאו מורה ולכל תלמיד היה 10 מפגשים איתו, חשבתי עד עז משום אי ידיעתי שאיגרוף זה כמו היאבקות,
    כלומר הרבה השתחצנות וקרבות מגעילים ואפילו חשבתי שזה מבויים
    אחרי שנגמרו לי המפגשים הבנתי שאיגרוף זה הדבר הכי טוב שיש (בשבילי) והמשכתי ללמוד
    אז גם אתה צריך לחפש משהו שאתה אוהב, אני אישית מעדיף ספורטיבי כי יש בזה המון סיפוק
    ככה תקבל לחיים משמעות ויהיה לך מטרה ועל הדרך תכיר המון אנשים, אך גם המון הנאה וזה נשמע כמו הדבר המושלם בשבילך
    הוא בן 20 הוא לא בן 15, יש לו עתיד לנהל וחיים לחיות, לא לאונן כל היום וללכת ל"חוגים של אגרוף תיאלנדי" כמו ילד בן 15

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הוא בן 20 הוא לא בן 15, יש לו עתיד לנהל וחיים לחיות, לא לאונן כל היום וללכת ל"חוגים של אגרוף תיאלנדי" כמו ילד בן 15
    אני אף פעם לא מבין אנשים כמוך, אני ממש לא מתייחס לאיגרוף כ"חוג", זה דבר שאני מתעסק בו ואני ואני מתכוון לפתח את המיומנויות שלי בו
    אם היית קצת יוצא מהבועה שלך ברמת אביב היית מבין ש99% מהילדים בארץ יש להם סדר יום אחר לגמרי:
    לקום בבוקר ולא להיכנס לשיעורים, לצאת ל5-10 הפסקות עישון לחזור מהבית ספר ולטייל עם חברים בשביל ה"פוזה" וזה תוך כדי עישון ושמיעת מוזיקה של דון טי ואיזי
    שזאת מוזיקה חרא, אחרי זה לצאת לבלות ולשתות ולקלל, קצת בעיות והביתה
    יש לי חברים כאלה, אבל אני שומר על עצמי, אני לא מעשן ולא שותה, אני מתעסק במשהו שאני אוהב ולא מביא ביד
    אם היית יודע את העבר שלי ממש לא היית מדבר ככה, אני ממש לא הולך לשתף אותך אבל תהיה בטוח שזה יותר מ90% מהילדים ואני מאמין שאפילו יותר
    חוץ מזה מה שמבדיל ביני לבינו זה בסך הכל 5 שנים יש לי חברים בני 18-17 ואפילו בני 22 שאני יוצא איתם פעם פעמיים מטיילים
    ואם התגובה שלך היא רק לזלזל בבני 15 שאולי, רק אולי יש להם יותר שכל ממך זה נחשב ספאם
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

חחחחחח צודקים נשבר לי המוח אני הולך לשתות בירה

אני בתסבוכת עם עצמי.. מצד אחד אני שונא תאנשים פה ורוצה לטוב מפה ומצד שני אני מרגיש מחוייבות סנטימנטלית כזאת, חלק מהמשפחה שלי התאמצו להגיע לישראל וברחו מהשואה וחלק נספו...
    ואני מרגיש כפוי טובה לגבי זה, שכאילו נותנים לי משהו ואני אומר לא אני רוצה יותר.
    זה גם מה שההורים אומרים לי, אבל תאכלס אני לא אוהב לחיות פה כל כך, אין פה lifestyle הכל משעמם, אנשים מעפנים, בחורות מעפנות שרוב הבנות פה לא יודעות מה זה להשתגע ומה זה סטוצים והכל אצלם זה איך אני אעשה סקס ולא אהיה זונה.
    די נשבר, משעמם ואללה לא סתם כולם בורחים מפה, הכל כאן מעפן.
    נראה לי את ההחלטה שלי עשיתי, אולי יום אחד אני אחזור לבקר, עד אז im in cali bitch
    Thanks guys מעריך את הפידבק, באמת השתגע לי המוח חחחחחחחחחחחחחח
    תגיד חוץ מלהתלונן על אנשים שאגב בכלל לא הכרת ,אתה עוזר לאחרים ? אתה מנומס ? תרמת למי שצריך פעם ב..?

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    תגיד חוץ מלהתלונן על אנשים שאגב בכלל לא הכרת ,אתה עוזר לאחרים ? אתה מנומס ? תרמת למי שצריך פעם ב..?
    תתפלא אבל יותר ממה שאתה מדמיין,
    אני מנומס ברמות, ולא מנומס רק בקטע של דיבור והתנהגות, אלא גם בקטע שאני לא משוויץ שזה שאני טחון מהתחת ותמיד נותן, מפרגן, עוזר, תומך.
    אני התנדבתי בכמה מקומות, התגייסתי לקרבי ליחידת עילית התנדבותית ותרמתי המון...
    אשכרה הרמתי כמה אנשים מאפס שהם היו בנקודת שפל, תמכתי בהם ועזרתי להם, אפילו חברה שאני לא הייתי חבר שלהם ראיתי שהם קצת מסכנים התחברתי אליהם והרמתי אותם פיתחתי אותם לאנשים אחרים, לצאת קצת. זה הקטע אני לא יורד על אף אחד, אני לא אעשה צחוק ממישהו בחיים אלא בדיוק ההפך ופה בישראל יש נטייה לרדת על החלשים, על ה"חנונים" שזה כואב לי לראות אותם ככה... ואת האפסים ההומואים האלו שנגררים אחרים ועושים סמים ומעשן ושותים כל היום ומנסים להשיג " כוסיות " ולא מבינים שבשביל להשיג בנות לא צריך להיות ערס קוקסינל שעושה חפלות.
    בגלל זה אני משיג פי 999 בנות מהם ובגלל זה הם מסכנים ומוציאים תתסכול שלהם על החנונים ועל אנשים מסכנים ודוקרים אותם ואז מתפלאים שיש פה אלימות נו בטח כי יש פה משחקי כבוד של ערסים וילדים מפגרים לא מחונכים בלי ערכים חרמנים שמתים לזיין.

ככה אני רואה את זה ותאמת מלא בנות וגם חברים הסכימו איתי חח..
    ,

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

תתפלא אבל יותר ממה שאתה מדמיין,
    אני מנומס ברמות, ולא מנומס רק בקטע של דיבור והתנהגות, אלא גם בקטע שאני לא משוויץ שזה שאני טחון מהתחת ותמיד נותן, מפרגן, עוזר, תומך.
    אני התנדבתי בכמה מקומות, התגייסתי לקרבי ליחידת עילית התנדבותית ותרמתי המון...
    אשכרה הרמתי כמה אנשים מאפס שהם היו בנקודת שפל, תמכתי בהם ועזרתי להם, אפילו חברה שאני לא הייתי חבר שלהם ראיתי שהם קצת מסכנים התחברתי אליהם והרמתי אותם פיתחתי אותם לאנשים אחרים, לצאת קצת. זה הקטע אני לא יורד על אף אחד, אני לא אעשה צחוק ממישהו בחיים אלא בדיוק ההפך ופה בישראל יש נטייה לרדת על החלשים, על ה"חנונים" שזה כואב לי לראות אותם ככה... ואת האפסים ההומואים האלו שנגררים אחרים ועושים סמים ומעשן ושותים כל היום ומנסים להשיג " כוסיות " ולא מבינים שבשביל להשיג בנות לא צריך להיות ערס קוקסינל שעושה חפלות.
    בגלל זה אני משיג פי 999 בנות מהם ובגלל זה הם מסכנים ומוציאים תתסכול שלהם על החנונים ועל אנשים מסכנים ודוקרים אותם ואז מתפלאים שיש פה אלימות נו בטח כי יש פה משחקי כבוד של ערסים וילדים מפגרים לא מחונכים בלי ערכים חרמנים שמתים לזיין.

ככה אני רואה את זה ותאמת מלא בנות וגם חברים הסכימו איתי חח..
    ,
    קודם כל ,אני מעריך את מה שעשית ,ואת התרומה שלך בצה"ל . דבר שני ,לרדת על חלשים יותר לא קורה רק בישראל ,בני אדם "קטנים" יש בכל העולם ,בעיקר במדינות מערביות .
    ורע יש בכל עולם ,לחשוב שבע ,זה לחיות אפשר להגיד בבועה .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,476 | הודעות: 8,174,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect