קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוב הפורום הזה dead
    על ידי logan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 23:59
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:40
  3. [באטל] של כל הפורום
    על ידי איתי המאגניב בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:51
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:03
  5. אשכול סרברים של הפורום
    על ידי Sapaki בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 19:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

רוב הפורום פה גנבים .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    dima
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רוב הפורום פה גנבים .

תסלחו לי על ההתבטאות אבל רוב הפורום פה גנבים !
    כן גם אני הייתי כזה פעם ו"הרווחתי" הרבה (מגנבות כמובן) הרבה מאוד אפילו הייתי מהמר שיותר מרוב חברי הפורום, ועד היום אני מצטער על זה.
    וכן כן אני מדבר על נושא הPPD שרוב הפורום פה עוסק בו, הרוב פה עוסקים בנישות מזויפות (אתם יודעים על מה אני מדבר).
    אני לא שולל את כל הPPD עצמו אבל אני מהמר ש90% מהפורום בנישות מזויפות.

ולפני שאתם יוצאים נגדי, יצא לכם לחשוב פעם מה אתם עושים?
    אני לא מדבר על ההורדות החינמיות שאלו לא כל כך גנבה של כסף יותר "גניבת דעת" אבל על הנישות הצרפתיות או כל נישה שמצריכה התחייבות בתשלום מצד המוריד- זו גניבה !
    גם אני חשבתי שאני עושה הכל בסדר עד שנפל לי האסימון שאני בעצם גונב ! לא משווק כלום באנטרנט, לא מרוויח כסף ביושר ולא מגיע אל המטרות שלי. אני מציע שגם אתם תשבו שניה עם עצמכם ותחשבו על מה שאתם עושים.
    אני יודע שזה ממש ממש אבל ממש קשה להפסיק אחרי שאתה רואה את ה$$$ בעניים וכל מה שאתה רוצה זה עושר מהאינטרנט (שזה לגיטימי ואפשרי לגמרי) אבל אני לא רואה פה שום הבדל בין זה לבין לגנוב למישהו מהארנק כסף !

למה אתם מעלים הוכחות תשלום ? תרשמו הוכחת גניבה אולי יהיה יותר מתאים !
    ועזבו רגע הכל, תחשבו שניה אם אתם הייתם במקום המוריד והייתים מוציאים 40 שקל (צרפתית נגיד) על האק שאתם כ''כ רוצים ופשוט היו מרמים אותכם ?
    תחשבו שהייתם מזמינים אקס בוקס חדש דנדש מאי ביי כולכם מתרגשים, פותחים את הקופסה והיא פשוט ריקה

לא סתם רשמתי את ההודעה הזאת, אני גם הייתי בדיוק כמוכם ושלא תטעו היה לי ממש אבל ממש ממש אין לי דרך אפילו לתאר כמה קשה היה לי להוריד 10 - 20 נישות שמכניסות לי כל יום 100-250 $. אני מאמין שרוב חברי הפורום פה במיוחד אלו היותר מתקדמים בתחום הזה הם בוגרים ויבינו את מה שאני אומר .

ושוב, תחשבו שניה עם עצמכם מה ההבדל בין גניבה לבין זה. תחום השיווק באינטרנט הוא מדהים, חבל לרדת למקומות האלו.

תודה על הקריאה ושוב סליחה על הבוטות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

טוב אז אני מגיב ראשון לנושא אז אני ייצג את הPPD ( כאחד שמרוויח כאן בין המובלים ).
    קודם כל אני ממש לא קונה את זה שהיה לך 20 נישות שמרוויחות 100-250 $ ביום ומחקתה אותם . ( אני לא מאמי שמחקתה לא שהגעתה לסכום הזה ).
    עכשיו דבר שני יש לך ידע בכסף ברשת נכון ? מכיר קליקבנק ? אני בטוח שכן אז תדע לך שגם שם 90 % מהאיבוקים שאנשים מוכרים הוא ז-ב-ל אחד גדול !
    לא פעם אחת יצא לי לקנות משם איבוקים על שיווק רשתי ואני חייב להגיד לך ההכל בולשיט ולא הסכלתי בכלל ממה שקניתי וכאן הסכומים הרבה יותר גבוהים !
    אז אני שואל אותך מה ההבדל בין זה לPPD ? בסופו של יום אנחנו ( מי שמתעסק בPPD ) נעשה הכל כדי לשכנע מספיק את הצופה שישלים את הסקר גם אם
    הוא עולה לו כסף וגם אם לא. עכשיו מהצד שלך יש 2 אפשרות : לעבוד לwhiat hat Niche או לעזוב את העסק ואתה עשיתה את הבחירה שלך ואני מכבד את
    זה אבל מפה ולהשוות את אנשי הPPD לגנבים לדעתי נסחפתה קצת. עשרות אלפי אנשים בעולם עוסקים בPPD וגם הם עפ"י מה שאתה אומר גנבים.
    ( ואני לא מדבר על CPA בכלל זה יותר ממה שאתה אומר כאן.."להשלים סקר כדי לזכות באייפון" נו באמת... מקווה שהבנתה זו דעתי בנושא.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי dimadonk93 צפיה בהודעה
    כן גם אני הייתי כזה פעם ו"הרווחתי" הרבה (מגנבות כמובן) הרבה מאוד אפילו הייתי מהמר שיותר מרוב חברי הפורום, ועד היום אני מצטער על זה.
    וכן כן אני מדבר על נושא הPPD שרוב הפורום פה עוסק בו, הרוב פה עוסקים בנישות מזויפות (אתם יודעים על מה אני מדבר).

אני לא מדבר על ההורדות החינמיות שאלו לא כל כך גנבה של כסף יותר "גניבת דעת" אבל על הנישות הצרפתיות או כל נישה שמצריכה התחייבות בתשלום מצד המוריד- זו גניבה !
    גם אני חשבתי שאני עושה הכל בסדר עד שנפל לי האסימון שאני בעצם גונב ! לא משווק כלום באנטרנט, לא מרוויח כסף ביושר ולא מגיע אל המטרות שלי. אני מציע שגם אתם תשבו שניה עם עצמכם ותחשבו על מה שאתם עושים.
    אני יודע שזה ממש ממש אבל ממש קשה להפסיק אחרי שאתה רואה את ה$$$ בעניים וכל מה שאתה רוצה זה עושר מהאינטרנט (שזה לגיטימי ואפשרי לגמרי) אבל אני לא רואה פה שום הבדל בין זה לבין לגנוב למישהו מהארנק כסף !

ועזבו רגע הכל, תחשבו שניה אם אתם הייתם במקום המוריד והייתים מוציאים 40 שקל (צרפתית נגיד) על האק שאתם כ''כ רוצים ופשוט היו מרמים אותכם ?
    תחשבו שהייתם מזמינים אקס בוקס חדש דנדש מאי ביי כולכם מתרגשים, פותחים את הקופסה והיא פשוט ריקה

לא סתם רשמתי את ההודעה הזאת, אני גם הייתי בדיוק כמוכם ושלא תטעו היה לי ממש אבל ממש ממש אין לי דרך אפילו לתאר כמה קשה היה לי להוריד 10 - 20 נישות שמכניסות לי כל יום 100-250 $. אני מאמין שרוב חברי הפורום פה במיוחד אלו היותר מתקדמים בתחום הזה הם בוגרים ויבינו את מה שאני אומר .

ושוב, תחשבו שניה עם עצמכם מה ההבדל בין גניבה לבין זה. תחום השיווק באינטרנט הוא מדהים, חבל לרדת למקומות האלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    טוב אז אני מגיב ראשון לנושא אז אני ייצג את הPPD ( כאחד שמרוויח כאן בין המובלים ).
    קודם כל אני ממש לא קונה את זה שהיה לך 20 נישות שמרוויחות 100-250 $ ביום ומחקתה אותם . ( אני לא מאמי שמחקתה לא שהגעתה לסכום הזה ).
    עכשיו דבר שני יש לך ידע בכסף ברשת נכון ? מכיר קליקבנק ? אני בטוח שכן אז תדע לך שגם שם 90 % מהאיבוקים שאנשים מוכרים הוא ז-ב-ל אחד גדול !
    לא פעם אחת יצא לי לקנות משם איבוקים על שיווק רשתי ואני חייב להגיד לך ההכל בולשיט ולא הסכלתי בכלל ממה שקניתי וכאן הסכומים הרבה יותר גבוהים !
    אז אני שואל אותך מה ההבדל בין זה לPPD ? בסופו של יום אנחנו ( מי שמתעסק בPPD ) נעשה הכל כדי לשכנע מספיק את הצופה שישלים את הסקר גם אם
    הוא עולה לו כסף וגם אם לא. עכשיו מהצד שלך יש 2 אפשרות : לעבוד לwhiat hat Niche או לעזוב את העסק ואתה עשיתה את הבחירה שלך ואני מכבד את
    זה אבל מפה ולהשוות את אנשי הPPD לגנבים לדעתי נסחפתה קצת. עשרות אלפי אנשים בעולם עוסקים בPPD וגם הם עפ"י מה שאתה אומר גנבים.
    ( ואני לא מדבר על CPA בכלל זה יותר ממה שאתה אומר כאן.."להשלים סקר כדי לזכות באייפון" נו באמת... מקווה שהבנתה זו דעתי בנושא.
    היי,

התשובה האמיתית שאנשים במצב דומה לשלך מדחיקים במחשבות שלהם:

הבנתי מאיפה זה מגיע אבל אתה מפספס את הנקודה הכי משמעותית כאן, ודרך אגב גם אני לא קונה את הרווחים האלה שלך. אני גם מבין מאיזה מקום זה מגיע ואני יסביר לך את זה בהמשך.
    ההבדל כאן הוא שאנשים מחפשים משהו לא מציאותי, למשל בנאדם רוצה לפתח את הגוף שלו, אז הוא מחפש מכשיר שיעשה לו את הגוף הכי טוב בעולם ללא הגבלה בחינם בתוצאה הראשונה בגוגל, לאחר מכן הוא בוחר מרצונו החופשי לאמת שהוא בנאדם על ידי השלמת סקר שהוא בחר, ואם לשלם כדי לזכות באייפון אז הוא מודע לזה והכל מרצונו החופשי וזה ההבדל כאן.

הדגשתי 5 מילים שהם ה"תורה" של "רמאות" ה- PPD.

הסיבה האמיתית שפתחת את האשכול ויצא במקרה ששחכת להזכיר אותה:

בנוסף בנאדם שמרוויח 100-250$ ביום ישראלי לא יקום פתאום ויחליט שהוא זורק את הכל ונהיה צדיק מעכשיו, כמה שזה יהיה לך ולרבים אחרים קשה להסכים את זה אז גם אני הרגשתי את זה פעם, וזה נובע מקנאה, קנאה זה משהו טבעי לחלוטין, אתה לא שולט עליו, אבל מה לעשות אם ילד אפילו יותר כן ממך, מצליח להרוויח מול העיניים שלך סכומים שאתה רק חולם להרוויח והוא מצליח מהסיבות שהוא רצה את זה יותר ממך, ואתה לא הצלחת, נוצר מצב של קנאה. רוב האנשים שהם מקנאים הוא לוקחים צעד אחורה כמו במקרה שלך, אתה לא מצליח להשלים עם העבודה הזאת ולכן אתה קורה לו "רמאי" וממציא סיפורים שאתה הרווחת, עכשיו אני לא בא לשכנע אותך אבל אם אתה רוצה מספיק להרוויח זה יקרה, ותנסה להתנתק מההרגשה הזאת, אתה צריך עזרה תבקש ותקבל, עכשיו אתה מחליט מה לעשות.

לאף אחד זה לא כיף לשמוע את זה,אני מבין ומצטער,
    שיהיה לך יום טוב

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

תקשיב חבר, גם אם הנישות מזויפות או לא לבן אדם שאנחנו מסים לשווק ולגרום לו להשלים את הסקר יש אפשרות בחירה !!!! אף אחד לא מכריח אותו להוריד אף אחד לא כופה עליו זאת, אף על פי שיש כאלה שכן אבל אני לא ירחיב על זה ואני מאמין שאף אחד פה בפורום לא מתעסק בזה .
    ככה שבסופו שלך דבר אם הבן אדם היה מספיק "טיפש" או משוכנע להוריד את הקובץ זה בעיה שלו והמצפון של המעלים נקי אחרי הכול זאת החלטה שלו בין אם זה מזויף ובין אם זה לא .
    יתרה מכך החברה האלה שמורידים גם לא מפסיקים להוריד ולא "לומדים מטעויות" כביכול ... אז בבקשה תפסיק להטיף פה מוסר, שום הורדה באינטרנט לא בטוחה ב100 אחוז ושום דבר בחיים האלו לא בטוח ב100 אחוז . כול האינטרנט מלא בשקרים, וגם העולם האמיתי .
    בנוסף למה שאמרתי מה שהצגת פה שהיית "מקצוען" שמרוויח סכומים די גדולים אני בספק אם זה הדבר שגרם לך להפסיק אם בכלל הרווחת .

STOOOOP

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    תקשיב חבר, גם אם הנישות מזויפות או לא לבן אדם שאנחנו מסים לשווק ולגרום לו להשלים את הסקר יש אפשרות בחירה !!!! אף אחד לא מכריח אותו להוריד אף אחד לא כופה עליו זאת, אף על פי שיש כאלה שכן אבל אני לא ירחיב על זה ואני מאמין שאף אחד פה בפורום לא מתעסק בזה .
    ככה שבסופו שלך דבר אם הבן אדם היה מספיק "טיפש" או משוכנע להוריד את הקובץ זה בעיה שלו והמצפון של המעלים נקי אחרי הכול זאת החלטה שלו בין אם זה מזויף ובין אם זה לא .
    יתרה מכך החברה האלה שמורידים גם לא מפסיקים להוריד ולא "לומדים מטעויות" כביכול ... אז בבקשה תפסיק להטיף פה מוסר, שום הורדה באינטרנט לא בטוחה ב100 אחוז ושום דבר בחיים האלו לא בטוח ב100 אחוז . כול האינטרנט מלא בשקרים, וגם העולם האמיתי .
    בנוסף למה שאמרתי מה שהצגת פה שהיית "מקצוען" שמרוויח סכומים די גדולים אני בספק אם זה הדבר שגרם לך להפסיק אם בכלל הרווחת .

טוב אז אני מצדיק את פותח האשכול , לא אומר שאצא מזה כי זה אחלה כסף...
    אבל בואו אני אציג לכל השלושה שפתחו מעליי שאלה

אם אתם שמים עוגת דבש מורעלת לדובים ביער , לאחר מכן אחד הדובים היה מספיק תמים בשביל לרוץ לאכול את העוגה להיהרג כתוצאה מאכילת העוגה.
    אפשר להגיד שאתם ואני לא רוצחי דובים?

כאן זה בדיוק אותו דבר , בתור אחד שהרבה זמן בתחום אני יכול להגיד שהקהל שאנחנו מתעסקים איתו הוא ילדים בדרך כלל , הרי רק ילדים מחפשים האקים.
    הם לא כל כך חושבים , אז ניצול הידע שלנו בעיצוב קידום וכדומה על מנת לשטות בהם [לא אומר שהם מטומטים] אלא שאנו נוכלים.

וכן אני מזכיר עוד פעם , אני לא מתכוון לעזוב את האינטרנט , אבל את התחום של הנישות המזוייפות בהחלט.

זהו מען קרש קפיצה שלי לפני הצבא לצבירת ידע וניסיון באינטרנט , בעתיד אני אנטב את כל מה שרכשתי לאיבי...

אגב בקשר ל
    Article
    שהציג את clickbank כאותו דבר אז זה ממש לא , שאתה רוצה למכור משהו אתה מציג את כל היתרונות שבו ולא את החסרונות , אם אני רוצה למכור אוטו למשל audi R8
    אני אגיד שזה אוטו מרשים חזק יש לו נוכחות על הכביש וכדומה , ואז יבואו המתלוננים שקנו אותו ויגידו שהוא לוקח הרבה דלק , אין בו מקום לזוז יקר מידי ביחס לתמורה .
    אבל פה בשונה מה PPD אתה מקבל את מה ששילמת , לא שילמתה לאוטו עם הרבה מקום , שילמתה ל audi R8
    ומה שהכותרת מציגה בלבד.
    [קצת חפירה בנושא הרכב אבל אני בטוח שאתה תבין את הדוגמא].
    נערך לאחרונה על ידי gilade; 13-03-2014 בשעה 15:20.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

צודק ולא צודק בדעה הזאת אני חצוי.. בכל מקרה אני נשאר עדיין בדעה שלי.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dimadonk93 צפיה בהודעה

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    ציטוט נכתב במקור על ידי gilade צפיה בהודעה

טוב אז אני מצדיק את פותח האשכול , לא אומר שאצא מזה כי זה אחלה כסף...
    אבל בואו אני אציג לכל השלושה שפתחו מעליי שאלה

אם אתם שמים עוגת דבש מורעלת לדובים ביער , לאחר מכן אחד הדובים היה מספיק תמים בשביל לרוץ לאכול את העוגה להיהרג כתוצאה מאכילת העוגה.
    אפשר להגיד שאתם ואני לא רוצחי דובים?

כאן זה בדיוק אותו דבר , בתור אחד שהרבה זמן בתחום אני יכול להגיד שהקהל שאנחנו מתעסקים איתו הוא ילדים בדרך כלל , הרי רק ילדים מחפשים האקים.
    הם לא כל כך חושבים , אז ניצול הידע שלנו בעיצוב קידום וכדומה על מנת לשטות בהם [לא אומר שהם מטומטים] אלא שאנו נוכלים.

וכן אני מזכיר עוד פעם , אני לא מתכוון לעזוב את האינטרנט , אבל את התחום של הנישות המזוייפות בהחלט.

זהו מען קרש קפיצה שלי לפני הצבא לצבירת ידע וניסיון באינטרנט , בעתיד אני אנטב את כל מה שרכשתי לאיבי...

אגב בקשר ל
    Article
    שהציג את clickbank כאותו דבר אז זה ממש לא , שאתה רוצה למכור משהו אתה מציג את כל היתרונות שבו ולא את החסרונות , אם אני רוצה למכור אוטו למשל audi R8
    אני אגיד שזה אוטו מרשים חזק יש לו נוכחות על הכביש וכדומה , ואז יבואו המתלוננים שקנו אותו ויגידו שהוא לוקח הרבה דלק , אין בו מקום לזוז יקר מידי ביחס לתמורה .
    אבל פה בשונה מה PPD אתה מקבל את מה ששילמת , לא שילמתה לאוטו עם הרבה מקום , שילמתה ל audi R8
    ומה שהכותרת מציגה בלבד.
    [קצת חפירה בנושא הרכב אבל אני בטוח שאתה תבין את הדוגמא].
    ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    צודק ולא צודק בדעה הזאת אני חצוי.. בכל מקרה אני נשאר עדיין בדעה שלי.
    אני חייב לעלות לכם עוד נקודה כי הדיון הזה חשוב.
    ניקח למשל את החברה "סלקום", אתה נרשם משלם מציעים לך והכל טוב, ואז שאתה רוצה להתנתק 1001 טלפונים, כל חברה מאשימה אחד את השני, אתה "התחייבת" לדברים שאף אחד לא אמר לך לפני כן, מוסיפים לך שטויות שאתה לא רוצה אבל זאת החבילה וכו'.. יש 1001 דוגמאות לזה.

אז סלקום רמאים? בטח תגיד לא מה כי זה סלקום הם חברה גדולה וזה, אבל..

הם לוקחים ממך כסף על דברים שלא שילמת?
    אתה בסופו של היום משלם על דברים שאתה לא צריך ולא רוצה?
    הם משנים ומעלים את המחירים בלי שתדע?
    מה שנראה לך בהתחלה כמו חלום הפך לסיוט הכי גדול ש"התחייבת" אליו ואתה משלם עליו המון?
    המספרים קצת השתנו מהפרסומת היפה בטלוויזיה לחשבונית החודשית שלך בדואר?

רמאים או לא רמאים!? כמובן שהלקוח יגיד שכן כי... אבל כמובן גם שהנציג מכירות של סלקום יציג את התשובות מול הלקוח בצורה אחרת..
    בסופו של היום הם חברה עם לקוחות כמו כל חברה אחרת שנוצרה בגלל סיבה 1 ויחידה שהיא להרוויח כסף והם עושים זאת בדרך שלהם, כמובן שלא כל הלקוחות דוגלים בדרך הזאת, אבל אם הם היו מנהלים את החברה הדעה שלהם לגבי הדרך הזאת הייתה קצת שונה.
    מקווה שהצלחתי להכניס לכם עוד דרך לראש, זה מקביל ל- PPD ולדעות של לקוחות לגבי מכירות בעולם.

שבת שלום שיהיה

משתמש מתקדם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    ניקח למשל את החברה "סלקום", אתה נרשם משלם מציעים לך והכל טוב, ואז שאתה רוצה להתנתק 1001 טלפונים, כל חברה מאשימה אחד את השני, אתה "התחייבת" לדברים שאף אחד לא אמר לך לפני כן, מוסיפים לך שטויות שאתה לא רוצה אבל זאת החבילה וכו'.. יש 1001 דוגמאות לזה.

מה שנראה לך בהתחלה כמו חלום הפך לסיוט הכי גדול ש"התחייבת" אליו ואתה משלם עליו המון?

רמאים או לא רמאים!? כמובן שהלקוח יגיד שכן כי... אבל כמובן גם שהנציג מכירות של סלקום יציג את התשובות מול הלקוח בצורה אחרת..
    בסופו של היום הם חברה עם לקוחות כמו כל חברה אחרת שנוצרה בגלל סיבה 1 ויחידה שהיא להרוויח כסף והם עושים זאת בדרך שלהם, כמובן שלא כל הלקוחות דוגלים בדרך הזאת, אבל אם הם היו מנהלים את החברה הדעה שלהם לגבי הדרך הזאת הייתה קצת שונה.
    מקווה שהצלחתי להכניס לכם עוד דרך לראש, זה מקביל ל- PPD ולדעות של לקוחות לגבי מכירות בעולם.

שבת שלום שיהיה
    אני יגיב בקצרה, אני קצר בזמן.
    סלקום בכל זאת נותנת לך שירות ויש לך שיחות, אסמסים ואין בעיות למרות הגביית יתר.
    פה ב- PPD זה 90 % שהכל FAKE, אז "הלקוחות" כביכול לא הרוויחו כלום, מילא היו מרוויחים קובץ שאולי היה עושה להם פה ושם באגים, אבל הם לא קיבלו כלום, לעומת סלקום שסיפקה בכל זאת שירות.
    נערך לאחרונה על ידי alon2500; 14-03-2014 בשעה 14:13.

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה

שבת שלום שיהיה

אני לא יודע מאיפה הבאתה את הקישוש הזה , אבל כשאתה מצטרף לסלקום אתה חותם על חוזה
    אם תועיל בטובך לקרוא אותו ולא רק לשים חתימה .

תראה שאישרת את כל מה שהם " רימו לפי דעתך ".
    ע"פ החוק - הסכמה בכתב היא בדיוק כמו זו שבעל פה כלומר , אם חתמתה אך אותו נציג לא הזכיר סעיף מסוים בשיחה , ואתה לא טרחתה לקרוא את הסעיף הזה
    זו בעיה שלך בלבד.

אם יש פה חוסר מוסריות טיפה מצד סלקום , אז נכון יש אבל אין דימיון בכלל לנושא PPD .
    הרי ב PPD זה בדיוק כמו שאני אמכור לך כדור פלא להיות מליונר , ופשוט אחרי ששילמתה לא תהיה ....זו רמאות מוחלטת.

אני סיימתי את חלקי בדיון הזה, נראה לי שמצינו את הנקודה.
    נערך לאחרונה על ידי gilade; 14-03-2014 בשעה 16:18.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי alon2500 צפיה בהודעה
    אני יגיב בקצרה, אני קצר בזמן.
    סלקום בכל זאת נותנת לך שירות ויש לך שיחות, אסמסים ואין בעיות למרות הגביית יתר.
    פה ב- PPD זה 90 % שהכל FAKE, אז "הלקוחות" כביכול לא הרוויחו כלום, מילא היו מרוויחים קובץ שאולי היה עושה להם פה ושם באגים, אבל הם לא קיבלו כלום, לעומת סלקום שסיפקה בכל זאת שירות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי gilade צפיה בהודעה

אני לא יודע מאיפה הבאתה את הקישוש הזה , אבל כשאתה מצטרף לסלקום אתה חותם על חוזה
    אם תועיל בטובך לקרוא אותו ולא רק לשים חתימה .

תראה שאישרת את כל מה שהם " רימו לפי דעתך ".
    ע"פ החוק - הסכמה בכתב היא בדיוק כמו זו שבעל פה כלומר , אם חתמתה אך אותו נציג לא הזכיר סעיף מסוים בשיחה , ואתה לא טרחתה לקרוא את הסעיף הזה
    זו בעיה שלך בלבד.

אם יש פה חוסר מוסריות טיפה מצד סלקום , אז נכון יש אבל אין דימיון בכלל לנושא PPD .
    הרי ב PPD זה בדיוק כמו שאני אמכור לך כדור פלא להיות מליונר , ופשוט אחרי ששילמתה לא תהיה ....זו רמאות מוחלטת.

אני סיימתי את חלקי בדיון הזה, נראה לי שמצינו את הנקודה.
    החוקים היום ישתנו לגמרי, אבל עזוב את זה. לצורך הנושא החוזה שווה לכלום כי בכל זאת אתה חייב רשת להתקשר ממנה בסופו של היום ובחוזה רשום דברים שאתה מאוד לא אוהב, ולא קראת, אבל בכל זאת אתה חייב לחתום כי אתה חייב להתקשר.

שאני חושב על זה עכשיו אולי זאת לא הדוגמה הכי מדויקת, אבל הרעיון שעומד מאחוריה הוא מקביל ל- PPD.

בכל זאת לדעתי עדיין PPD זה לא בדיוק רמאות.

1. אף אחד לא מכריח אותם להוריד, ככה שהם מסכנים את עצמם.
    2. תחשוב שהם רוצים האק שיהרוס לחברה את הרווחים (החברה של המישחק שבו הם רוצים האקים).

Grand Theft Auto V

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

תתנחם בזה שמי שמוריד לפחות יש לו את האפשרות "לבטל" מחוייבות למה שהוא נרשם מתי שהוא רוצה במידה והוא לא מרוצה ממה שהוא קיבל.
    העולם לא מושלם, יש whitehat,grayhat,blackhat.
    הנדסת אנוש זה תחום שמטרתו לגרום לבן אדם כלשהו לעשות משהו שהוא לא בהכרח רוצה לעשות.
    ותאמין לי אני ראיתי אנשים שמפילים בפח חברות שלמות בשביל להשיג מה שהם רוצים.
    ויש אנשים שלא רק שהם מקדמים קבצים שלא עובדים (נישות מזוייפות) הם גם מוסיפים על זה וירוס או תוכנת ריגול.

חס וחלילה אני לא מנסה לקדם blackhat זה גם לא הפורום לזה אבל רק שתידע שיש דברים הרבה יותר גרועים מזה.
    נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 30-03-2014 בשעה 07:35.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,584 | הודעות: 8,173,171 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect