נכתב במקור על ידי
dimadonk93
תסלחו לי על ההתבטאות אבל רוב הפורום פה גנבים !
כן גם אני הייתי כזה פעם ו"הרווחתי" הרבה (מגנבות כמובן) הרבה מאוד אפילו הייתי מהמר שיותר מרוב חברי הפורום, ועד היום אני מצטער על זה.
וכן כן אני מדבר על נושא הPPD שרוב הפורום פה עוסק בו, הרוב פה עוסקים בנישות מזויפות (אתם יודעים על מה אני מדבר).
אני לא שולל את כל הPPD עצמו אבל אני מהמר ש90% מהפורום בנישות מזויפות.
ולפני שאתם יוצאים נגדי, יצא לכם לחשוב פעם מה אתם עושים?
אני לא מדבר על ההורדות החינמיות שאלו לא כל כך גנבה של כסף יותר "גניבת דעת" אבל על הנישות הצרפתיות או כל נישה שמצריכה התחייבות בתשלום מצד המוריד- זו גניבה !
גם אני חשבתי שאני עושה הכל בסדר עד שנפל לי האסימון שאני בעצם גונב ! לא משווק כלום באנטרנט, לא מרוויח כסף ביושר ולא מגיע אל המטרות שלי. אני מציע שגם אתם תשבו שניה עם עצמכם ותחשבו על מה שאתם עושים.
אני יודע שזה ממש ממש אבל ממש קשה להפסיק אחרי שאתה רואה את ה$$$ בעניים וכל מה שאתה רוצה זה עושר מהאינטרנט (שזה לגיטימי ואפשרי לגמרי) אבל אני לא רואה פה שום הבדל בין זה לבין לגנוב למישהו מהארנק כסף !
למה אתם מעלים הוכחות תשלום ? תרשמו הוכחת גניבה אולי יהיה יותר מתאים !
ועזבו רגע הכל, תחשבו שניה אם אתם הייתם במקום המוריד והייתים מוציאים 40 שקל (צרפתית נגיד) על האק שאתם כ''כ רוצים ופשוט היו מרמים אותכם ?
תחשבו שהייתם מזמינים אקס בוקס חדש דנדש מאי ביי כולכם מתרגשים, פותחים את הקופסה והיא פשוט ריקה
לא סתם רשמתי את ההודעה הזאת, אני גם הייתי בדיוק כמוכם ושלא תטעו היה לי ממש אבל ממש ממש אין לי דרך אפילו לתאר כמה קשה היה לי להוריד 10 - 20 נישות שמכניסות לי כל יום 100-250 $. אני מאמין שרוב חברי הפורום פה במיוחד אלו היותר מתקדמים בתחום הזה הם בוגרים ויבינו את מה שאני אומר .
ושוב, תחשבו שניה עם עצמכם מה ההבדל בין גניבה לבין זה. תחום השיווק באינטרנט הוא מדהים, חבל לרדת למקומות האלו.
תודה על הקריאה ושוב סליחה על הבוטות.