קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מעמד לאייפון 4 - ככה הוא יראה!!
    על ידי BigBeng5 בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-07-2010, 01:28
  2. [סקר] בכמה זמן אתם הולכים לפולים?
    על ידי Funy בפורום Mu Online
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-05-2010, 15:44
  3. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 25-01-2010, 19:17
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-05-2009, 22:01
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-01-2009, 22:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

ככה העתיד יראה בעוד זמן לא קצר. מה אתם הולכים לעשות?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ברירת מחדל ככה העתיד יראה בעוד זמן לא קצר. מה אתם הולכים לעשות?

http://www.dailymail.co.uk/sciencete...t-species.html

זאת האמת. בעתיד שבאמת לא רחוק בכלל יהיו רק שני סוגים של בני אדם:
    אנשים יפים, חכמים, יותרבריאים יותר הכל

לעומת זאת, יהיו אנשים שיראו כמו יצורים משר הטבעות (דינג דונג ישראלי ממוצע)

לאיפה אתם הולכים להיות??

עדיין לא מאוחר, עם מספיק כסף אתם יכולים לתפוס אולי ברזיליאית ולא לאבד תקווה.

איפה הילדים שלכם יהיו בעוד 10000 שנה? הם יהיו שמחים ויחיו בעולם יפה וטוב או שהם יהיו באינסל רייג' לדורי דורות?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תמיד אמרתי שלשינטן יש יותר שכל מכל אחד פה, טרול או לא הוא יודע לדעת בראש עם הודעות רד פיל עצבניות.

זה קורה כבר עכשיו מי שלא שם לב.

תסתכלו על הישראלי הממוצע בגיל 30+ או אפילו על השכנים שלכם ועל החברים של ההורים שלכם

הם כמעט תמיד עונים על רוב ההגדרות מפה:

מקריח, שמן שחיף עם אפס מסת שריר, מעשן חפיסה ביום ולא יכול להחזיק שעה בלי סיגריה, עובד מצאת החמה עד צאת הנשמה בשביל שכר עלוב בעבודה שוחקת כמו מתכנת או נהג מונית, במערכת יחסים עם בהמה שמתנהגת אליו כמו לאשפה, אוכל דברים לא בריאים ומגעלים כמו קוראסונים וצ'יפסים על בסיס קבוע, אם הוא הולך למכון אז הוא קורס תחת מוט עם קצת משקל בבנצ' פרס, יושב על הספה ורואה משחק של ביתר ירושלים עם בקבוק בירה וצועק שהשופט בן זונה.

בזמן שיש אנשים שהם ההפך הגמור מזה...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-03-2014 בשעה 15:50.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

https://www.youtube.com/watch?v=1Qzk6WlKnSw

קחו משהו למסע ביחד לא נהיה אינסלים יותר
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

אני חושב שיפן ותופעת herbivorous men שם נותנת את הדוגמא הטובה ביותר למה צופן לנו העתיד.

תודות לפמינזים בעתיד יהיו שלושה סוגי גברים:

1)הטופ 20% בLMS שכל הנשים ירצו אותם (hypergamy) והם היחידים שיתרבו

2)גברים שפשוט יכנעו ויאבדו מוטיבציה לעבוד וללמוד ולמצוא זיווג כי הם יראו ובצדק שהם לא מתוגמלים בהתאם.

3)herbivore men גברים שיבוזו לגבריות שלהם וירגישו שנאה עצמית בגלל שטיפת המוח שכל דבר גברי הוא רע וכל דבר נשי הוא טהור, הגברים האלה ינטשו כל סממן גברי וגם הם לא יתרבו, ככה הם יראו.

וזאת תהיה התוצאה הסופית.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

מילר אתה קצת קיצוני אחי באמת נראלך שבגלל כמה לסביות ממורמרות גברים יתחילו לשנוא את עצמם? אני בתור גבר שבגודל פי 2 מכל אישה ממוצעת יכול לפרק כל אחת וככה גם כל גבר אחר כמעט.. ברגע שהנשים יעלו לשלטון אם זה יקרה אנחנו נחזיר אותן מהר מאוד לקרקע אל תשכח אנחנו בגודל ובכח וגם במוח פי 2 מהן ומסוגלים לפרק כל אישה בכל רגע נתון לא משנה כמה פמינסיטית היא.. נשים לא יהיו חזקות בחיים יותר מגברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    אני חושב שיפן ותופעת herbivorous men שם נותנת את הדוגמא הטובה ביותר למה צופן לנו העתיד.

תודות לפמינזים בעתיד יהיו שלושה סוגי גברים:

1)הטופ 20% בLMS שכל הנשים ירצו אותם (hypergamy) והם היחידים שיתרבו

2)גברים שפשוט יכנעו ויאבדו מוטיבציה לעבוד וללמוד ולמצוא זיווג כי הם יראו ובצדק שהם לא מתוגמלים בהתאם.

3)herbivore men גברים שיבוזו לגבריות שלהם וירגישו שנאה עצמית בגלל שטיפת המוח שכל דבר גברי הוא רע וכל דבר נשי הוא טהור, הגברים האלה ינטשו כל סממן גברי וגם הם לא יתרבו, ככה הם יראו.

וזאת תהיה התוצאה הסופית.

מדהים, מאיפה יש לך את כל המידע הזה? אתה יכול לשתף בבקשה?
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

לא נראה לי שזה יהיה בדיוק ככה מונרכיות רבות הסתיימו בכך שהאיכרים תלו את האצולה על עץ גבוה.

גם בסרטים עתידניים עם עלילה דומה תמיד מוצג שם מרד / הפיכה כלשהי.
    נערך לאחרונה על ידי david3060; 22-03-2014 בשעה 18:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    מילר אתה קצת קיצוני אחי באמת נראלך שבגלל כמה לסביות ממורמרות גברים יתחילו לשנוא את עצמם? אני בתור גבר שבגודל פי 2 מכל אישה ממוצעת יכול לפרק כל אחת וככה גם כל גבר אחר כמעט.. ברגע שהנשים יעלו לשלטון אם זה יקרה אנחנו נחזיר אותן מהר מאוד לקרקע אל תשכח אנחנו בגודל ובכח וגם במוח פי 2 מהן ומסוגלים לפרק כל אישה בכל רגע נתון לא משנה כמה פמינסיטית היא.. נשים לא יהיו חזקות בחיים יותר מגברים
    הבעיה היא לא רק הפמניסטיות מי שגורם לכך הם התקשורת (בניהם חברות הפרסום ) , פוליטיקאים וwhite knights

התקשורת יודעת שרוב הצרכנים שלהם הן נשים גם מבחינת צפייה בתוכניות טלוויזיה וגם קנייה של מוצרים עקב פרסומות, לכן הם מייעדים את רוב התכנים שלהם לנשים שאחת הדרכים שלהם לגרום לנשים לצרוך זה ע"י הפחדות תוך כדי דמוניזציה לגברים כי כל פרסומאי מתחיל יודע שהפחדה =כסף וזה משפיע על נערים צעירים שרואים את זה.

אם פעם הגבריות סימלה עצמאיות, אסרטיביות, ביטחון. היום משדרים לצעירים שגבריות היא סממן לאלימות, שליטה על נשים, לקיחת סיכונים.

זה המסר שנערים ונערות מקבלים:

הנשים לא צריכות להיות בשלטון כדי לשלוט, הפוליטיקאים עושים את זה כבר בשבילן, הפוליטיקאים יודעים שיותר קל לעשות מניפולציות ולגרום לנשים לשנות בחירה מאשר לגבר, לכן הם משתמשים בשקרים ונותנים הטבות ופריבילגיות לנשים על חשבון הגברים, כי הם יודעים שגם ככה רוב הסיכויים שהגבר יבחר באותו מועמד.

אובמה והיועצים שלו הרי יודעים שנשים לא מרוויחות פחות מגברים בגלל אפליה ,אבל הם עדין אומרים את זה כדי לקנות בוחרות.

עכשיו תחשוב כמה ילדים גדלים היום עם אם חד הורית ללא דמות גברית בחיים שלהם שהאימא הזאת מוצפת כל היום בתקשורת וע"י פוליטיקאים בכמה גברים הם רעים,אנסים פוטנציאלים, שמרוויחים יותר, תחשוב איך היא תחנך את הילד הזה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jay B צפיה בהודעה
    מדהים, מאיפה יש לך את כל המידע הזה? אתה יכול לשתף בבקשה?
    קודם כל תודה, את המידע צברתי במשך הזמן מקריאה של ספרים שיתוף של אנשים אחרים ומיוטיוב. אתה יכול לראות סרטונים של ד"ר Warren Farrell ביוטיוב הוא מאוד מעניין ואפשר לצבור ממנו ידע בהרבה תחומים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

איזה סטלן אתה...הנשים כבר בשלטון בעולם המערבי ואני לא רואה אף אחד בא ומוריד אותן בכוח. חוץ מהאסלאם, מזרח אירופה ומדינות אסייתיות למינהן שאם תשים לב התקשורת מגנה כל אחד ואחד מהם כאילו הם הרוע בהתגלמותו, בזמן שארה''ב ה"צדיקה" עשתה יותר נזק לעולם מהאסלאם, מרוסיה ומסין ביחד.

בעולם המערבי אם אתה לא איזה אוליגרך או אחד שנראה כמו דוגמן אברקרומבי או מסתובב עם האנשים הנכונים נשים פשוט שמות עליך זין.

בישראל כולם בכלל שטופי מוח, צועקים "להרוג את הערבים" וחושבים שזה אשכרה יתן להם משו. אז נניח והרגתם את כלללללללל הערבים בעולם מה הלאה??? אתם עדיין עובדים בעבודה מסריחה עם בוס מעצבן, מקבלים שכר עלוב שלא הייתי קם מהמיטה בשבילו בכלל ונשואים לאחת שנראית כמו משאית תנובה שחולבת אתכם בלי סוף ואם אתם מתגרשים ממנה חצי מהרכוש עובר אליה+משלמים לה כל חודש מזונות.

אבל מה העיקר "להרוג את הערבים"...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-03-2014 בשעה 19:22.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

רבאק אני אומר לכם את זה עכשיו דוגרי, יש לי גוף יותר טוב מרוב האכלוסיה (לא איזה ZYZZ אבל עדיין), אני חופשי פיננסית ועושה יותר מכל אחד בגיל שלי, גבוה יחסית (1.80), שזוף עם תספורת של ZAYN MALIK ואני לא מזיין קבוע ואפילו לא קרוב לזה. אם לא מחשיבים נערות ליווי אני על גבול האינסל. אין לי מה להשוויץ במה שאמרתי פה כי בסופו של יום כל הגברים באותה סירה לא משנה מי אתה ומה אתה.

ואני בטוח שכל אחד פה מכיר לפחות מישו אחד שהוא במצב שלי, מישו שוואלה מעל 90% מהאכלוסיה אבל עדיין אוכל קקי מבחינת בנות.

אז מה לעזאזל בן אדם צריך להיות בשביל להביא בנות יפות קבוע יעני כל יום-שבוע גג שבועיים ולא פעם ב..? סופרמן? אלוהים? שילוב של דוגמן ואוליגרך?

אז תחשבו מזה ישראלי ממוצע ששוקל 70 קילו על 25% שומן על 1.70, מקריח, עם פרצוף של ערבי, עובד בעבודה מסריחה כמו מתכנת או נהג מונית....נראה לי הם לא רואים כוס בכלל.

שתבינו באיזה עולם אנחנו חיים, שצריך לסוע למדינות שיט הול כמו תאילנד ואוקראינה בשביל לזיין.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-03-2014 בשעה 19:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    רבאק אני אומר לכם את זה עכשיו דוגרי, יש לי גוף יותר טוב מרוב האכלוסיה (לא איזה ZYZZ אבל עדיין), אני חופשי פיננסית ועושה יותר מכל אחד בגיל שלי, גבוה יחסית (1.80), שזוף עם תספורת של ZAYN MALIK ואני לא מזיין קבוע ואפילו לא קרוב לזה. אם לא מחשיבים נערות ליווי אני על גבול האינסל. אין לי מה להשוויץ במה שאמרתי פה כי בסופו של יום כל הגברים באותה סירה לא משנה מי אתה ומה אתה.

ואני בטוח שכל אחד פה מכיר לפחות מישו אחד שהוא במצב שלי, מישו שוואלה מעל 90% מהאכלוסיה אבל עדיין אוכל קקי מבחינת בנות.

אז מה לעזאזל בן אדם צריך להיות בשביל להביא בנות יפות קבוע יעני כל יום-שבוע גג שבועיים ולא פעם ב..? סופרמן? אלוהים? שילוב של דוגמן ואוליגרך?

אז תחשבו מזה ישראלי ממוצע ששוקל 70 קילו על 25% שומן על 1.70, מקריח, עם פרצוף של ערבי, עובד בעבודה מסריחה כמו מתכנת או נהג מונית....נראה לי הם לא רואים כוס בכלל.

שתבינו באיזה עולם אנחנו חיים, שצריך לסוע למדינות שיט הול כמו תאילנד ואוקראינה בשביל לזיין.
    בגלל זה הרבה גברים מוותרים, והאמת אני מבין אותם,צריך להשקיע כל כך הרבה כדי לקבל כל כך מעט זה פשוט לא שווה את זה במיוחד שככה נראות היום רוב הנשים המערביות, גולד דיגריות שכל מה שמעניין אותן זה רק כסף וחומריות.

תראו איך המנחה הזונת כסף הזאת שאמורה להיות ניטרלית אומרת "as it should be" ב0.10

עוד דוגמא לבחורה מערבית טיפוסית

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

זה למה אני הולך לנערות ליווי, שאגב בעצמן מתפלאות שאני בכלל הולך אליהן ואני אומר להן תמיד אותה תשובה - אין לי זמן. כל מי שהיה לו חברה יודע שחברה לוקח לך ים זמן, זמן שאני צריך בשביל לעשות כסף, לדבר עם אנשים שנותנים לי מוטיבציה, לאכול ולהתאמן, ואפילו סתם להטריל ולעשות שמח. אני בשיא הכנות מעדיף להיות על המחשב ולהטריל מאשר לרדוף אחרי בנות כמו נואש.

ואני לא הולך לקפוץ מעל הפופיק בשביל להביא בנות ממוצעות, זה מגיע בסופו של דבר לזמן וכסף שנשפך בכמויות על יציאות. כשאני יוצא אני פשוט יושב עם חברים וידידות במקומות שונים, אם קורה ואני מכיר מישי אני זורם, אם לא קורה אז לא קורה. לא הולך לקרוע תתחת בשביל לקבל סקס שלרוב יהיה פשוט גרוע. הסקס היחידי שהיה לי טוב וכמו שאני אוהב זה היה עם חברה או עם נערת ליווי. השאר לא שווה תמאמץ.

אני מעדיף לשלם, לקבל סקס טוב עם מישי שנראית טוב וזה לא שאני איזה שמן ומכוער ככה שאני מקבל יחס טוב יחסית ולא לוחצים עלי. רק בתולים חושבים שסקס עם נערת ליווי זה איזה חטא וסקס עם מישי שהכרת באיזה מסיבה שאפילו למצוץ כמו שצריך לא יודעת זה בסדר...

אלא אם כן אני בתאילנד. שם חוקי המשחק אחרים לגמרי....
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-03-2014 בשעה 22:54.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

מה הנתונים שלך מבחינת גובה ומשקל?

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

וואלה ויודע מה זה לא בושה לטוס לתיאלנד ולאוקריאנה ולמקומות אחרים בשביל נטו לזיין כי כמו שאמרת בעולם המערבי כולן חיות בסרט שאם אתה לא מוציא עליהן 300 שקל בדייט ראשון ונסיעות מפה ועד אילת אז אתה "קמצן" ולא מגיעה לך נשיקה שלא לדבר על סקס אלא אם כן אתה דוגמן (שאשכרה מתפרנס מזה) או בן אדם אחר עם סטטוס אלוהי / מלא כסף.. לבנות יש משהו אחד בראש בשנים האחרונות וזה כח. בגלל החברה של האפסים והכובעים למיניהם שהשתלבה איתנו בשנים האחרונות הנשים גילו שסקס = כח וככה שולטות בכל הBETAS האלה.

ועכשיו נשים מחפשות רק כח. כח דרך גברים. כח שמתבטא בסטטוס (מישהו מוכר שכולן רוצות אותו והבנים רוצים להיות כמוהו) או כסף (שזה סתם כיף להן להרגיש אלוהיות). אפילו כבר למישהו שנראה טוב מהממוצע (כמו שאמרת על עצמך) קשה להשיג כוס 10/10 כי 10/10 לא תלך בהכרח עם משיהו חתיך אלא עם מישהו שיוכל להרים לה את הפוזה .....

בתאילנד ובמקומות אחרים לא חושבים על פוזה ועל כמה לייקים תקבל באינסטגרם ועל כמה בנות דלוקות עליך (כי הרי בנות ניזונות מקנאה, הן מתות שאחרות ירצו את הגבר שלהן רק ככה הן מרגישות כח).

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect