|
|
חברה זה אחלה המצאה לתקופות יובש.. לא יותר מזה
יש לי חברה כבר כמעט 4 חודשים ואני לא חושב עליה כיותר מחור בטוח
העניין הוא שכשאין זמן ויש לחץ זה טוב.. מזלי שהיא תומכת בכל המצב ומקבלת את זה בהבנה
אחרת? כנראה גם אני הייתי הולך לנערת ליווי .. פשוט כי אין לי זמן .. אני באמת בנאדם עם לוז צפוף ברמה מפגרת
טיילר, לא הבנתי משהו אחד
אתה לא עובד (בוא נגיד סוחר רק 3 שעות ביום)
מה שאומר יש לך 5 שעות יותר מהבנאדם הממוצע שעובד 8 שעות (במקרה הטוב)
אני לא מבין למה אין לך זמן לחברה.
אין רצון להשקיע? אפשר להבין
אבל אין זמן? לך?
האמת זה לאו דווקא זמן אלא יותר כוח חחח אבל אפשר לפרש את זה גם וגם.
אני על המחשב רוב היום בלי קשר למסחר, גם כשאני מסיים לסחור אני עדיין על המחשב, יש לי מלאאאא דברים שאני עושה, אני פשוט לא אומר אותם פה בפורום כי זה לא מעניין. או בוואצאפ או במחשב. אני מעדיף את זה מאשר להשתכר עם חבורת בנים וללכת להתחיל עם בנות, אני לא אוהב אינטרקציה עם אנשים כי לאחרונה אני מרגיש שאני לא ברמה שלהם, אני די תקוע באמצע, מצד אחד אני לא עשיר ולא יכול ללכת רק עם עשירים כמו שהייתי רוצה, מצד שני אני לא מתחבר לעניים שעושים תארים ורוצים לעבוד בתור שכירים...
וגם כל הבנות שפגשתי מאז שהגעתי לישראל לא מעניינות אותי, חופרות לך על צבא ועל לימודים כל אחת בקקה שלה, אלה לא בנות שבראש שלי, לא כיף לי איתן. לא יכול להיות יותר עם אנשים שאני שונא ומשחק אותה מתחבר אליהם עשיתי את זה כל החיים מאז שהתחלתי לצאת ונשבר לי הזין בתחילת 2014.
אז לצאת עם מישי כזאת ולהכניס אותה לחיים שלי? לא תודה...
אני פה רק בגלל אנשים שאני יכול להיות עצמי איתם והם לא ישפטו אותי וילכו איתי באש ובמים, שלא שופטים אותי, שמעריכים אותי בתור מי שאני וכאלה שהכירו אותי עוד שהייתי עבד בשכר מינימום ותמיד האמינו בי.
לא צריך חברה שתשפוט אותי על הבחירות שאני עושה בחיים. ובחורה כמוני שזורקת זין על המערכת זה נדיר, זה למה היו לי רק 4 קשרים בחיים.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
את זה אני יכול להבין
ברגע שבנאדם משתנה והוא מסתכל אחורה על הבנאדם הוא היה/ האנשים שהוא נהג להסתובב איתם ונגעל מזה זה אומר שהשינוי גדול .. מה שאומר שאתה בדרך הנכונה!
הלוואי עליי.. אני עדיין בשלב של לקרוע את התחת בעבודות מזדיינות כדי לחסוך לחשבון השקעות .. אבל אני עוד אגיע ואני יודע את זה!
דיברת הרבה על משמעת של קומנדו וחוסר רגשות בתחום הזה .. בוא רק נגיד שאני מאובחן פסיכולוגית (לא שאני מאמין בשטויות האלה)
עם הפרעה שתעזור לי מאוד בתחום המשמעת וחוסר הרגשות
בנושא אחר: אמרת פה פעם שאקסית שלך מתה בגללך באל איי ממנת יתר.. זה באמת נכון? או שסתם חירטטת באותה תקופה?
זה נכון, היא גם הייתה החברה האחרונה שלי. לא בא לי לדבר על זה בכלל.
שמע זה שאני עושה את זה לא אומר אתה חייב לעשות את זה, אם זה מרגיש לך נכון וזה מעניין אותך לך על זה, אם אתה באמת אוהב את התחום אתה תצליח
מה שכן אני כרגע בתקופת ביניים מעצבנת שמצד אחד אני עוד לא עשיר שנוסע על פרארי, מצד שני אני לא עני שעובד מצאת החמה עד צאת הנשמה...
אני תקוע באמצע ואני חייב להגיע לעולם של העשירים, ברגע שאתה עשיר אתה בונה לעצמך בועה ולא יוצא ממנה וזה מה שאני מתכנן לעשות, האנושות היא חרא והעולם הוא עוד יותר חרא, אני רוצה לבנות לעצמי עולם מושלם ולא לצאת ממנו, לא רוצה לראות את כל החרא הזה של הזונות מערכת ומעמד העוני, רוצה לחיות בבועה שלי במונאקו או שוויצריה, לעשות כסף, לזיין, לשחק גולף, להתאמן, לאכול אוכל טוב ובריא, לעשן סיגרים, להכיר אנשים שאני יכול ללמוד מהם ולהתקדם בחיים, לעזור לאנשים אחרים שרוצים גם לחיות ככה, לטייל בעולם. זה מה שאנשים מצליחים עושים ולזה אני שואף.
ולא אנשים ששוברים חלונות ומסתבכים עם המשטרה, אנשים שאין להם כסף לאוטובוס אבל מה הם מבזבזים תשקלים האחרונים על נייס גאי, אנשים ששותים וודקה זולה והולכים להתחיל עם בנות כמו נואשים ומסתבכים בסוף, לא רוצה לראות תעולם הזה, לא שייך אליו, לא רוצה להיות חלק ממנו. לא נולדתי בשביל החרא הזה. זה נחמד עד גיל 21, אחרי זה זה פתטי.
לא רוצה להיות חלק מהעולם הזה יותר.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
זה נראה לך פגיעה בכבוד ללכת לזונה, כי עשו לנו שטיפת מוח מגיל 0 שמי שהולך לנערות ליווי הוא לוזר,מכוער, בתול ועוד כל מיני shaming tactics, אבל זה לא נכון, זה הדבר הכי טבעי בעולם והרבה גברים מצליחים שנראים טוב גם הולכים , אתה יודע גם שלפני כמה שנים מדענים לימדו קופים את הקונספציה של כסף, אתה יודע מה אחד הדברים הראשונים שהם עשו? שילמו כדי לקבל סקס.
הנשים גורמות לך לחשוב ככה כי הן רוצות לשמור את הכוח שלהן, הן יודעות שאם ללכת לזונות היה דבר לגיטימי בלי סטיגמה, אז הן היו מאבדות מהכוח שלהן.
אני מציע שתנסה ותראה אם זה מתאים לך או לא, אני אישית חושב שזה לא תחליף מושלם לחברה, אבל זה בהחלט חוויה משחררת וכיפית, שתוריד ממך את הלחץ למצוא חברה וככה תוכל באופן יותר שקול למצוא בחורה שבאמת מתאימה לך ולא ליפול עם איזה גולד דיגרית שתצא איתה רק בגלל שאתה מרגיש נואש.
זה לא שאני אוהב את זה (כי עוד לא עסקתי בזה אז אני לא יודע)
כמו שאני לא רואה את עצמי עובד 12/8 שעות ביום ..
אני אעשה הכל כדי לא להגיע למצב הזה
וזה מגיל קטן ככה.. אף פעם לא חשבתי שאני אהיה כמו ההורים שלי שקורעים את התחת
אבא שלי תמיד הכניס לי לראש שעבודה לא תעשה אותי עשיר
ושלי יש סיכוי כי אני צעיר .. הוא הבין את זה מאוחר מידי וכבר מחוייב למשפחה
בינתיים המוטיבציה שלי היא פחד .. פחד מלהישאר במעמד של עבד מסריח
אני מאמין שעם הזמן אני אתחיל לטעום מהעולם הזה והמוטיבצי החיובית תגיע גם כן