שלום, רציתי לשתף אותכם היום באתר שנחשפתי אליו לאחרונה והאמת הוא מאוד מעניין בגלל שקל מאוד להרוויח בו ובגלל
שלדעתי הכל מצביע על כך שהוא אמין והרייטים שלו מצויינים לפחות לדעתי.
זה אתה חנות משחקים שמשווק משחקים לכל הפלטפורמות ומוכר גם חשבונות לייב, מנויים למשחקים (כמו מנוי לWARCRAFT בהזולה)
ותמיד יש בו מבצעים על משחקים ויש גם PRE ORDER במבצע של משחקים חדשים אשר עתידים לצאת.
בקיצור כמו כל אתר משחקים אחר והוא משלם לכם על כל מכירה שתביאו לאתר.
מה מיוחד באתר שלדעתי ממש טוב בו? זה שהוא שומר קוקיז והוא מגיע לדורות הבאים גם ואני אסביר.
נגיד ופירסמתם את המשחק "Thief" שכרגע נחשב למשחק שהולך להיות חזק בסגנון דומה לAC אך גם שונה ממנו והוא עוד לא יצא.
אז אם אתם מפרסים לינק לחברים שלכם של המשחק והם נכנסים אז האתר שומר אותם וגם אם בעתיד הם יקנו כרגע לא אז אתם תקבלו אחוזים
מהקנייה שהם יבצעו בעתיד למשחק כלשהו או מוצר כלשהו, ונגיד עוד שנה הוא קונה פעם ראשונה ומחליט שזה שווה ומפרסם לחברים שלו
אז אתם מקבלים כסף גם על חברים שלו ובקיצור הבנתם את הקטע של הדורות באתר.
באתר יש הרבה אפשרויות לשיווק וגם טיפים שונים אבל את זה אתם כבר יכולים לראות לבד, כנסו לפה:
https://www.g2a.com/
ושם הכל למעלה כנסו ל"GOLDMINE" ותירשמו ותתחילו לפרסם.
מספיק שתפרסמו בפייסבוק שלכם או באתר שלכם מבצע על משהו במבצע אצלהם שעולה 5 יורו אז כמה אנשים יקנו וזה יביא לכם כסף.
אני אישית הרווחתי 0.8 יורו סנט על משחק שמכרתי ב5 יורו וככה על כל בן אדם אני מקבל.
החיסרון באתר הוא שלוקח זמן עד שהם מאשרים את המכירה ולוקח עד ל5 ימים עד שהם מעבירים את הכסף לפייפל ואתם יכולים לקבל
תשלום גם לSKRILL, העברה בנקאית או ליצור קוד קופון לאתר שלהם ולקנות משחקים בכסף שהרווחתם.
למה אני חושב שהוא אמין למרות שאין לי הוכחות תשלום?
האתר הזה שמעתי עליו על פורום מתחרה בחו"ל ששם הכרתי אותו וגם בHUMBLE BUNDLE האתר היה בטופ 5 של האתרים התורמים ככה
שהם תורמים גם כסף מה שלדעתי אומר שהם לא גרידיים ולא רק הכסף מעניין אותם.
נ.ב יש לי לינק מפנה בחתימה אם תרצו לעזור לי קצת
(לא יודע אם זה חוקי תתקנו אותי)