קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני משדרות רציתי להגיד כמה דברים
    על ידי w910 בפורום דיבורים
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 28-12-2008, 23:54
  2. כמה דברים שאולי לא ידעתם קודם :/
    על ידי Ravid בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

בא לי להגיד כמה דברים

ברירת מחדל בא לי להגיד כמה דברים

הייתי פה מאז שהפורום קם. אני זוכר איך הגעתי לכאן כשחיפשתי פורום בנושא פסיכולוגיה ובמקרה מצאתי את זה
    השיחות היו מעניינות וקרה שכל תקופה התחדשו פה דברים אז היה טעם להיכנס.

באתי לדבר עלי על טיילר ועל מה כן ומה לא

נתחיל ממני:
    בניגוד לחבר'ה שפיקאפ פונה אליהם, לי אף פעם לא היתה בעיה עם בנות ובטח לא בעיה חברתית.
    ועם קצת הקשר לפורום ולתקופה המשמעותית בחיים שלי :
    בתיכון הייתי באופוריה מתמדת, נהנתי מכל רגע. הציונים היו בשמיים המורים אהבו אותי במקביל היתי עושה מה בזין שלי, היתי חבר של כולם מכל השכבות, ומן הסתם בנות היה.
    מסוג של פוביה מלהתבגר לא הזזתי אצבע בכל מה שקשור לצבא וככה נפלתי לשיריון, התגייסי בנוב'12 שמה אמרתי לעצמי שאני אעשה את ההכי טוב והלכתי לפלסר 7, משם קורס חובשים ומשם סופחתי להיות חובש באיזה מקום חרא בגלל שהיה להם תקן לחובש קרבי.
    היתי שם תקופה עד שבאמת לא יכולתי יותר להרגיש שאני מבזבז את החיים שלי ככה. אנשים אמרו לי "רק 3 שנים" וכו', אבל מבחינתי מי שאין לו ערך ל3 שנים מהחיים אין לו ערך לכלום.
    אם יש לכם את האובססיה לבנות ואיך להשיג אותן, לי יש אובססיה לנצל את החיים כמו שצריך. תשאלו כל מי שמכיר אותי.
    אז בוב'13 יצאתי מהצבא עם תוכנית שרקמתי במשך חצי שנה מהשירות שלי כשהיתי בשמירות אומר לעצמי שלא הגיוני שאבזבז פה עוד דקה.
    מהרגע שיצאתי לא עצרתי, ידעתי בול מה אני עושה היתי בפוקוס מטורף. זה היה מדהים, הרגשתי כמו בסצנת הגלולה בLIMITLESS
    ידעתי מה השלבים שעלי לעבור ובול מה אני צריך לעשות.
    מאז הצלחתי ליצור לעצמי הכנסה פסיבית, במקביל לעסוק בדברים שורמים לי להרגיש חי ולעשות מהם עוד כס,
    ואני עובד נונ סטופ על עוד ועוד רעיונות.
    טיפ קטן: הכנסה פסיבית+ ריבוי מקורות הכנסה. זה הדרך לעושר.
    חברים שלי חלקם לא מבינים, חלקם בשוק , אבל אני מנסה להסביר להם כמה שאפשר את מה שאני הבנתי
    והם רואים שמצליח לי [משהו שאני לא אוהב להגיד, אבל אם להיות כנה אני מסתכל על זה בתור הצלחה].

הדרך שבה אני מכניס היא לא הבולשיט של טיילר [עוד נגיע לטילר], אבל היא בהחלט משהו שאני יכול לעשות מכל מקום בעולם
    לכן אני עובר לאוסטרליה בסוף מאי
    שוב, גם המעבר לאוסטרליה זה רק כדי להרגיש עוד קצת היי ולהרגיש חי.

מה כן ומה לא:
    אני מבקש מכם, אני פשוט מבקש מכם, תקשיבו לי בקטע הזה.
    תרד מהאובססיות
    תפסיקו לרדוף אחרי הכסף תפסיקו לרדוף אחרי גוף תפסיקו לרדוף אחרי סטטוס ואל תעשו את כל זה רק בשביל בנות.
    אם אני יכול להביא לכם משהו אחד שבאמת שווה להתמקד בו, זה ההנאה
    כששואלים אותי מה חשוב/מה משמעות החיים/מה המטרה אז התשובה היא חד משמעית להנות. תנסו את זה.
    כי כשלא יעמוד לכם בגיל 90 הדבר היחיד שיהיה לכם זה זיכרונות.
    האובססיה שלי? לחיות כמה שיותר. אולי פה הטעות לי שזה נהפך לאובססיה, אבל אני פשוט חי במרדף מתמיד אחרי הריגוש הבא.

-איך זה מסתדר עם המטרה שלי לכסף מהקטע הקודם:
    אני רוצה בהדאגה מכסף לא תהווה פאקטור בחיים שלי, כדי להנות 100% מהמזמן. ויש לי מטרות בחיים שרק בעזרת כסף גדול אוכל להשיג.

טיילר:
    או בייבי בייבי..
    חייב להודות, הבוקר כשקמתי ונכנסתי לפורום טיפה זיעזע אותי לראות את הפוסטים.
    ההודעות הפרטיות שלך וההודעת התנצלות.
    כאילו, הגובה שממנו כבת הודעות עד היום, והשפל שממנה כתבת בהודעה האחרונה פשוט קיצנוית מדי
    זה מעיד על בעיה מסויימת, אין ספק שאתה לא בריא בנפשך.
    להיות קיצוני או מטורף זה מצויין אני יכול להעיד על זה, אבל אתה עושה את זה לא נכון
    אתה מפתח שינאה עצמית פשוט מזעזעת, יש לי לב חלש מדי מכדי להאמין שקיימים אנשים כמוך בסביבת החיים שלי [גם שיחות באינטרנט נחשבות בעייני].
    חשוב לי אבל להגיד לך שחוץ מהאגואיזם היה לך הרבה דברים חכמים להגיד, ואני לא מבין למה אתה לא מיישם.
    אתה כתבת דברים שאני לא אשכח, ואפילו דברים שלמדתי מהם.
    יש בך את הפוטנציאל, אתה פשוט סכיזופרן או משהו אז הפוטנציאל לא ממומש..

אני מוכן להיפגש איתך כדי לראות מי אתה באמת ואפילו לעזור , לא בא לי שתתאבד..

כולם:
    מקווה שלמדתם משהו מכל הערצה שלכם לעומת מי הוא באמת. התגובות שלכם מזכירות לי את הפנים של התלמידים בסוף הסרט "הנחשול".
    אבל אל תשכחו לקחת [בעירבון מוגבל] את הדברים הנכונים שהוא כתב.

אם מישהו רוצה ליצור איתי קשר בעתיד או להיפגש אין לי בעיה , תבקשו טלפון בפרטי (עדיין אין לי פייסבוק)
    אני גם ככה לא אכנס אחרי שתסגרו ולא איכפת לי שתדעו מי אני באמת : )
    ..שזה יהיה לפני יוני

שאלות?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ממה ההכנסה שלך?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    ממה ההכנסה שלך?
    נתחיל מזה שאני בעל כישרון אומנותי ומושך אותי כל מה שקשור לקריאטיב.
    מגיל 0 אני מצייר ומ2006 התחלתי ללמוד להשתמש בפוטושופ, ובשילוב עם יכולות ציור הגעתי ליכולות מכובדות בהחלט.

בתור מעצב עבדתי עם הרבה סטרטפיסטים מחול וככה יצרתי גם קשרים [סטארטפיסטים מכירים סטארטפיסטים, זה כמו קהילה כזאת]
    הגעתי לעבוד עם בנאדם אחד שיום אחד התקשר אי מניו יורק לסגור כמה פרטים ודקה אחרי הניתוק הוא התקשר שוב ואמר שהוא אוהבאיך שאני מדבר ורוצה שאני אשווק את הרעיון שלו בארץ.
    בגלל שהוא באמת עשה משהו גאוני הסכמתי, והתחלתי להחתים חוזים שהחותם חותם לתשלום חודשי, מתוכם חודש ראשון 100% אלי וכל חודש נוסף 10%
    זה כבר הכנסה פסיבית ראשונה.

בנוסף כמו שאמרתי אני עושה כל מה שקשור לקריאטיב [חלום שלי יום אחד להכין מוצר]
    אבל כרגע אני עושה כל דבר אפשרי שנוגע לתחום האומנות:
    מעצב גראפי
    מצייר לאנשים קעקועים
    מצייר על נעלים
    קירות
    כל מה שקשור לתחום..
    היום ממש סיימתי לאייר ספר ילדים ללקוחה.

מאז שיצאתי עשיתי את זה באופן שוטף וזה עוד בלי שהיה לי אתר, עכשיו האתר כמעט גמור +לפתוח פייסבוק וליחצן יביא למצב [מאחל לעצמי] שאעסיק מעצבים תחתי - עוד הכנסה פסיבית.

כשיצאתי רציתי למלא חורים בלוז שלי, אז החלטתי גם לעבוד בחנות בגדים שאני אוהב [הציעו לי את העבודה שם].
    חוץ מלמלא חורים בלוז רציתי גם לראות כסף מיידי בתאכלס, כי לא ידעתי מה ילך לי ומה לא. כרגע העבודה שם מהווה נטל כי היא באה על חשבון דברים גדולים יותר שיש לי לעשות, אבל מטוב לב הסכמתי לא לעזוב לפני פסח שלא יתקעו בלי עובדים..

והדבר הגדול באמת שמכניס לי כרגע באופן פסיבי ויוצא מן הכלל [גדול יחסית למי שאני ומה שעשיתי בחיים],
    והינה טיפ ענקי לכל מי שרוצה לעסוק ביזמות :
    התחלתי להעסיק עובדים מהמזרח. סינים/ הודים/ פיליפינים.
    אני גובה מהלקוחות שלי מחירים כאלה ואחרים שגם הם זולים יחסית למקובל, ןמעביר אותם הלאה כמעט בלי להסתכל לחבר'ה שאני מעסיק
    משלם להם גרושים ורואה רווחים שעולים על אלפים - בלי לעשות כלום חוץ מתיווך.
    יום יבוא אשלם למישהו כדי שיעשה גם את התיווך.

כרגע עובד על שני דרכים להכנסה פסיבית נוספת..

NO SHIT NO TROLL
    בלי לשחק אותה קם ב12 ונשאר בפיג'מה כל היום ועושה אלפים כמו שאתם רגילים לשמוע פה
    רק בנאדם שתכנן תוכניות במשך שנה במהלך השביזות שלו בצהל, ויודע מה הוא רוצה ואיך להשיג את זה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

דניאל תמיד תיזכר בתור האיש עם המקל וראש הסוס שבנות ביקשו לרכב עליו! מאז שסיפרת את זה חלמתי לעשות את זה

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אגב חזק ביותר שאתה עובר לאוסטרליה, תעדכן איך שם.
    ודבר אחרון, עוד לא שמעתי מישהו צעיר שמצליח עם בנות ןבעסקים ומצליח חברתית ובלי פייסבוק, אז שאפו.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ודבר אחרון, עוד לא שמעתי מישהו צעיר שמצליח עם בנות ןבעסקים ומצליח חברתית ובלי פייסבוק, אז שאפו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

סחטיין אחי
    אתה הולך לכל מיני כנסים?
    אתה נטו מעצב גראפי ביצועיסט בפוטושופ או שברמה של עיצוב מוצר? ממשקים וכאלה?

אתה מביא הודים מאילנס\אודסק? סתם טיפ אולי זה יעזור במשהו: תחפש פרילנסרים בארצות כמו ליטא\אוקראינה\פולין - בערך אותם מחירים ובניגוד להודים יש להם ראש פתוח והם לא קוראים לך SIR כל היום ואתה צריך לחזור על עצמך 100 פעם עד שהם קולטים מה אתה רוצה. וגם הם יותר איכותיים (לפחות במה שאני צריך שזה מתכנתי PHP ומעצבי UI).

את האמת יש לי אפליקציה שבפיתוח אצל חברה מפולין (לא מהכסף שלי, יש משקיע) ושילמתי כבר ל-3 מעצבים שיעשו לי ממשק ראשוני מקצועי והכל היה בינוני
    אני מחפש מעצב UI שאני לא אצטרך להגיד לו כל מיני דברים (כי אני לא מעצב) שיודע לעצב ממשקים.
    חיפשתי גם בארץ. אין מישהו באמת תותח שמוכן לדבר מתחת ל60 אלף שקל שזה לא בתקציבים שלי.

smolik
    יש לי חברה שנראית טוב ואין לי פייסבוק כבר מלא זמן (אבל יש לי VK של הרוסים, אתה יכול לנחש למה..)
    נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 01-04-2014 בשעה 15:45.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    סחטיין אחי
    אתה הולך לכל מיני כנסים?

אתה מביא הודים מאילנס\אודסק? סתם טיפ אולי זה יעזור במשהו: תחפש פרילנסרים בארצות כמו ליטא\אוקראינה\פולין - בערך אותם מחירים ובניגוד להודים יש להם ראש פתוח והם לא קוראים לך SIR כל היום ואתה צריך לחזור על עצמך 100 פעם עד שהם קולטים מה אתה רוצה. וגם הם יותר איכותיים (לפחות במה שאני צריך שזה מתכנתי PHP ומעצבי UI).

את האמת יש לי אפליקציה שבפיתוח אצל חברה מפולין (לא מהכסף שלי, יש משקיע) ושילמתי כבר ל-3 מעצבים שיעשו לי ממשק ראשוני מקצועי והכל היה בינוני
    אני מחפש מעצב UI שאני לא אצטרך להגיד לו כל מיני דברים (כי אני לא מעצב) שיודע לעצב ממשקים.
    חיפשתי גם בארץ. אין מישהו באמת תותח שמוכן לדבר מתחת ל60 אלף שקל שזה לא בתקציבים שלי.

smolik
    יש לי חברה שנראית טוב ואין לי פייסבוק כבר מלא זמן (אבל יש לי VK של הרוסים, אתה יכול לנחש למה..)
    תן אחוזים מהחברה שלך למעצב... ככה תקבל את העבודה שלו מכל הלב

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

סחטיין אחי
    אתה הולך לכל מיני כנסים?

smolik
    לא יודע אחי לא מדמיין את החיים בלי פייסבוק למישהו שצריך להצליח חברתית וגם כלכלית האמת.. בפייסבוק יש קבוצות שאפשר לעשות לעסקים חברים
    בפייסבוק מזמינים אותך לאירועים (גם בסמס אבל בפייסבוק מאורגן והכל)
    בפייסבוק יש לך דיבור ישיר עם מי שבא לך ועם אנשים חדשים שמחפשים אותך / אתה מחפש אותם

איך אפשר להצליח היום בלי פייסבוק? אין לי מושג, אבל יפה לכם.

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    דניאל תמיד תיזכר בתור האיש עם המקל וראש הסוס שבנות ביקשו לרכב עליו! מאז שסיפרת את זה חלמתי לעשות את זה
    חח כנראה באמת תמיד אזכר ככה פה
    היתי צעיר ושטותי

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    לצערי אני באמת פותח פייסבוק ממש בימים הקרובים..
    אחד עיסקי בגלל האתר שלי, ובתור מה שאני מייצג ללקוחות
    ואחד אישי רק כי אני רוצה לשמור על קשר עם חברים ומשפחה בארץ

אם יהיה פורום אני אעדכן מאוסטרליה

סחטיין אחי
    אתה הולך לכל מיני כנסים?

smolik
    אז זהו, עיצוב מוצר באמת מצריך ידע של מהנדס, מהבחינה הזאת זה גדול עלי
    מה שאותי מחרמן זה הרעיון.
    אני רוצה לחשוב על רעיון למוצר שימכר במיליארדים.
    אין דבר שיותר מדליק אותי בעולם מרעיון מינימליסטי פשוט ומבריק.
    החל ממוצר , לעיצוב גראפי, לפירסומת ולאומנות רחוב..

אני אוהב שההודי קורא לי SIR חחחחח
    הם גם ממושמעים ברמה יוצאת מן הכלל

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בלי להעליב לא ממש זוכר אותך ולא עשית כלום בפורום חוץ מלזרוק פה ושם תגובה ניטראלית

הדבר היחיד שאני זוכר זה הסיפור עם הסוס

לא קראתי גם את האשכול,היה ארוך מדי אבל בקצרה ממה שהבנתי אתה יצירתי ואתה מצייר ויש לך קשרים

תמשיך ככה ובהצלחה גבר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא הבנתי איך זה נקרא בדיוק הכנסה פסיבית..
    הכנסה פסיבית זאת הכנסה שאתה לא עושה שום דבר כדי שהכסף יכנס לתוך החשבון.
    כמו למשל נדלן- אתה משכיר דירה לבחור, והוא כל חודש מכניס לך 3 אלף שקל לחשבון בנק, זאת הכנסה פסיבית כי לא משנה מה תעשה, כל עוד הוא גר בדירה הזאת הוא חייב לך כל חודש את הסכום הזה.

חוץ מזה, כל הכבוד לך

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי איך זה נקרא בדיוק הכנסה פסיבית..
    הכנסה פסיבית זאת הכנסה שאתה לא עושה שום דבר כדי שהכסף יכנס לתוך החשבון.
    כמו למשל נדלן- אתה משכיר דירה לבחור, והוא כל חודש מכניס לך 3 אלף שקל לחשבון בנק, זאת הכנסה פסיבית כי לא משנה מה תעשה, כל עוד הוא גר בדירה הזאת הוא חייב לך כל חודש את הסכום הזה.

חוץ מזה, כל הכבוד לך
    נכון, אומנם אני לא עושה כלום
    אבל זה עדיין לא מספיק פסיבי.
    כשאני מספר לאנשים שאני רוצה לקנות בנאדם שיעשה את המעט שאני עושה במקומי הם חושבים שאני כבר משוגע או מתנשא אבל אני פשוט רוצה שזה יהיה הכנסה פסיבית אמיתית

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    כשאני מספר לאנשים שאני רוצה לקנות בנאדם שיעשה את המעט שאני עושה במקומי הם חושבים שאני כבר משוגע או מתנשא אבל אני פשוט רוצה שזה יהיה הכנסה פסיבית אמיתית
    זאת לא הכנסה פסיבית.
    אתה משלם למישהו כדי שיעבוד במקומך זה לא אומר שזה הכנסה פסיבית.

כשהכסף עובד בשבילך זה פסיבי.
    כשמחזיק בבעלות שטח גדול באיזור תעשייה, מגיע מישהו ושוכר ממך חלק מהשטח כדי להקים שם לדוגמא תחנת דלק, ואז כל חודש הבן אדם שמשכיר ממך משלם, זה נקרא הכנסה פסיבית כי הוא משלם לך על זה שהוא משתמש באיזור שלך.
    זה לא ששכרת מישו שישכיר לאנשים את השטח.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זאת לא הכנסה פסיבית.
    אתה משלם למישהו כדי שיעבוד במקומך זה לא אומר שזה הכנסה פסיבית.

כשהכסף עובד בשבילך זה פסיבי.
    כשמחזיק בבעלות שטח גדול באיזור תעשייה, מגיע מישהו ושוכר ממך חלק מהשטח כדי להקים שם לדוגמא תחנת דלק, ואז כל חודש הבן אדם שמשכיר ממך משלם, זה נקרא הכנסה פסיבית כי הוא משלם לך על זה שהוא משתמש באיזור שלך.
    זה לא ששכרת מישו שישכיר לאנשים את השטח.
    הוא אומר לך יותר מזה
    הוא אומר לך יותר משטח מסריח הוא אומר לך הוא קונה אשכרה בנאדם ומשכיר אותו
    לא יודע בנאדם>חתיכת אדמה מסריחה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect