מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
תודה על הפרסום, אהבתי (:
נכתב במקור על ידי Attack מה קשור ה "NEED FOR SPEED" פה?.
נכתב במקור על ידי Dr.ZigZag מה קשור ה "NEED FOR SPEED" פה?. אם אתה לא מבין אז אל תכתוב ככה... זה השחקן מהסרט של need for speed ... נ.ב. חתימה יפה מאוד! אין לי באמת מה להגיד.
נכתב במקור על ידי awE7 אם אתה לא מבין אז אל תכתוב ככה... זה השחקן מהסרט של need for speed ... נ.ב. חתימה יפה מאוד! אין לי באמת מה להגיד. אז תלמד ממנו לעשות חתימות...
נכתב במקור על ידי Dr.ZigZag אז תלמד ממנו לעשות חתימות... תקשיב ילד אל תחצף... וואלה אתה יודע לעשות חתימות? לא... אני יכול ללמד אותך לעשות חתימות...
נכתב במקור על ידי awE7 תקשיב ילד אל תחצף... וואלה אתה יודע לעשות חתימות? לא... אני יכול ללמד אותך לעשות חתימות... 1. אני יודע. 2. החתימות שלך בכלל לא יפות. אתה לא משלב שם כלום, סתם שם תמונה על תמונה.
נכתב במקור על ידי Dr.ZigZag 1. אני יודע. 2. החתימות שלך בכלל לא יפות. אתה לא משלב שם כלום, סתם שם תמונה על תמונה. ממש לא... אתה רואה? אתה לא יודע... אני שם הרבה טקסטורות משנה צבעים... זה רק מוכיח כמה שאתה לא מבין...
נכתב במקור על ידי awE7 ממש לא... אתה רואה? אתה לא יודע... אני שם הרבה טקסטורות משנה צבעים... זה רק מוכיח כמה שאתה לא מבין... זה מוכיח כמה דפוק זה, כי אתה בעצם לא עושה כלום.
אהבתי
חוקי הפורום