נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
כלום
זה בראש שלך אחי
אתה חושב שאתה אפס => אתה משדר שאתה אפס
נכון זה נשמע כמו בולשיט של גורואים וקואצ'רים אבל זה נכון, חוויתי על בשירי
בתקופת החטיבה כיתה ט' הרצתי המון בנות, לא בקטע של סקס, אלא בקטע של נשיקות נגיעות וזה.
בתקופת התיכון "נהייתי", תירצתי שאני בתול אפס ע"י זה שיש לי חצ'קונים וזה גיל ההתבגרות וכולן מחפשות את החתיכים. ומה הקטע? זה שיגע אותי איך בכיתה ט' הייתי מלך וגם בכיתה י', ופתאום בי"א אני כלום, אני אפס, אף אחת לא רוצה אותי, אני כבר לא אותו "זיין" ו"צ'ארמר" כמו פעם.
למה?
בגלל החצ'קונים? בגלל מה?
התחלתי לשקוע בהערכה עצמית נמוכה אמרתי לעצמי שאחרי שכל החצ'קונים יילכו אני יחזור להיות זיין. נחש מה? החצ'קונים לא עברו ב100%. אבל ראיתי מסביבי המון ילדים כמוני, הרי כולם מחוצ'קנים, וכולם מזיינים. למה אני לא?
התחלתי לשנות גישה, אמרתי סבבה אני אטפח את עצמי ואעשה 110% ממני, יותר מזה כבר אי אפשר להוציא ממני. מי שתרצה בכיף, מי שלא אז לא.
סיבבתי לעצמי ת'סוויץ בראש. זה הכל בראש אחי. כל מה שחשבתי ש"וואלה הפכתי מזיין לאפס" זה הכל בראש. פעם זיין תמיד זיין.
זה קשה, הכי קשה אולי, להפוך לאפס ממלך ואז להפוך למלך מאפס. זה באמת קשה ודורש המון רצון ויכולת ואופי כדי לשכנע את עצמך שאתה יכול לחזור להיות מלך.
אבל יודע מתי זה קרה לי? בזיון הראשון שלי. בתחילת י"ב. ואז הבנתי שכל י"א הייתי אפס רק בגלל עצמי ולא בגלל מישהו אחר.
אחרי הזיון שידרתי משהו אחר, שידרתי טון אחר, דיברתי אחרת, חשבתי אחרת, מי שדחתה אותי הזיזה לי אולי ת'שערה על הביצה וגם זה לא בטוח. לפני הזיון? בכיתה י"א? מישהי דחתה אותי = נשארתי קפוא לחודש שלם בלי לגשת לבחורות.
אז פשוט תמצא מישהי לזיין, מישהי לא ממש כונפה, אלא מישהי סבבה שפשוט תתחבר אליה ותזיין אותה, תעשה סקס, תעלה לעצמך ת'אגו "וואלה הנה אני עדיין מלך", וזהו משם הכל ישתנה.
בהצלחה אחי.