קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מטרות לחצי שנה הקרובה
    על ידי StyleByBrahano בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-06-2013, 14:32
  2. [פרסום] מטרות לחצי שנה הקרובה
    על ידי idi-nahuy בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-05-2013, 11:10
  3. [עזרה] עזרה| ייעוץ ברכישת רכב ראשון שישרת אותי לחצי שנה הקרובה
    על ידי FirstTime בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-09-2011, 13:43
  4. [בקשה] אני צריך למצוא אשכול שלי לפני שנה
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-01-2007, 16:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

המטרות שלי לחצי שנה הקרובה - אם אני לא מצליח לעמוד בהם אני מתאבד

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל המטרות שלי לחצי שנה הקרובה - אם אני לא מצליח לעמוד בהם אני מתאבד

אז ככה החלטתי שאני חייב לעמוד במטרות שאני חייב לעשות אותם אחרת אשאר כישלון לנצח חסר עמוד שדרה. אם אני לא עומד בהם אני מתאבד! כן אני רציני עם זה אני פשוט תולה את עצמי בחבל סביב הצוואר! (סתם לא באמת) אבל אני חייב לבצע אותם אחרת אני מכתיר את עצמי בתור כישלון לנצח ואני ידע שאני לא אוכל להצליח בכלום!

המטרות שלי הם:

1.לפתח את הגוף כמה שאפשר בחצי שנה - אני לא מדמיין לעצמי גוף מטרה אלא המטרה שלי היא רק להתאמן הכי טוב והכי חזק שאני יכול בלי הפסקות ולאכול רק לפי התפריט בלי לפזול לצדדים ולנסות לישון טוב. אם אני יבצע את כל זה זה יספיק לי ללא קשר איך הגוף שלי יראה.

2.להרוויח 1000-1500$ בחודש מהאינטרנט הכנסה קבועה

3.לפתוח פייסבוק איכותי והגיע להמון לייקים ובקשות חברות מבחורות

4.לנסות להמשיך לשרוד בצבא הזה! כן קשה לי רצח בצבא אבל נשאר לי רק קצת יותר משנה לשירות ואני משתחרר. חשבתי לצאת מהצבא אבל אני לא רוצה להיות חלש ולפרוש שנה לפני הסוף! אני מסיים צבא ויהיה מה!

זה כל המטרות שלי רק 4 מטרות לא כל כך קשות ואני ישיג אותם ויעדכן אתכם מדי חודש איך אני מתקדם במטרותי. תודה לכולם אוהב אותכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    אז ככה החלטתי שאני חייב לעמוד במטרות שאני חייב לעשות אותם אחרת אשאר כישלון לנצח חסר עמוד שדרה. אם אני לא עומד בהם אני מתאבד! כן אני רציני עם זה אני פשוט תולה את עצמי בחבל סביב הצוואר! (סתם לא באמת) אבל אני חייב לבצע אותם אחרת אני מכתיר את עצמי בתור כישלון לנצח ואני ידע שאני לא אוכל להצליח בכלום!

המטרות שלי הם:

1.לפתח את הגוף כמה שאפשר בחצי שנה - אני לא מדמיין לעצמי גוף מטרה אלא המטרה שלי היא רק להתאמן הכי טוב והכי חזק שאני יכול בלי הפסקות ולאכול רק לפי התפריט בלי לפזול לצדדים ולנסות לישון טוב. אם אני יבצע את כל זה זה יספיק לי ללא קשר איך הגוף שלי יראה.

2.להרוויח 1000-1500$ בחודש מהאינטרנט הכנסה קבועה

3.לפתוח פייסבוק איכותי והגיע להמון לייקים ובקשות חברות מבחורות

4.לנסות להמשיך לשרוד בצבא הזה! כן קשה לי רצח בצבא אבל נשאר לי רק קצת יותר משנה לשירות ואני משתחרר. חשבתי לצאת מהצבא אבל אני לא רוצה להיות חלש ולפרוש שנה לפני הסוף! אני מסיים צבא ויהיה מה!

זה כל המטרות שלי רק 4 מטרות לא כל כך קשות ואני ישיג אותם ויעדכן אתכם מדי חודש איך אני מתקדם במטרותי. תודה לכולם אוהב אותכם.

דברים שאמרת באמת די אפשריים בחצי שנה, אולי חוץ מעניין הפייסבוק והכסף מהאינטרנט. כי בכל זאת אתה חייל בודד שמבלה בפורום אטרף בזמן החופשי, זה באמת אפשרי להפוך לאליל פייסבוק בחצי שנה מהמצב הזה? וגם 1500$ בכל חודש יהיה לך קשה להשיג מהאינטרנט בחצי שנה הזו (אם אין לך נסיון, אם כן אז זה אפשרי ביותר).

בהצלחה אחי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    דברים שאמרת באמת די אפשריים בחצי שנה, אולי חוץ מעניין הפייסבוק והכסף מהאינטרנט. כי בכל זאת אתה חייל בודד שמבלה בפורום אטרף בזמן החופשי, זה באמת אפשרי להפוך לאליל פייסבוק בחצי שנה מהמצב הזה? וגם 1500$ בכל חודש יהיה לך קשה להשיג מהאינטרנט בחצי שנה הזו (אם אין לך נסיון, אם כן אז זה אפשרי ביותר).

בהצלחה אחי.
    למה אתה חושב שאני חייל בודד? ואני לא מצפה להיות אליל פייסבוק אלא ממוצע עם 50 ליייקים בערך

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אתה צומי מסכן. סגור ת'פייסבוק יותר טוב. סתם דופק ת'שכל. מלא באנשים צומי שמעלים תמונות של מה שהם אכלו

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    אתה צומי מסכן. סגור ת'פייסבוק יותר טוב. סתם דופק ת'שכל. מלא באנשים צומי שמעלים תמונות של מה שהם אכלו
    מה הבעיה בזה אחי? אני באמת שואל..
    כי עד עכשיו אלה שבמציאות אמרו לי "אתה צומי מה אתה מעלה מה שאתה שותה/לאן שאתה הולך" הם אותם אנשים שאין להם עם מי לשתות/לצאת ובגלל זה הם לא מעלים וכועסים על אלה שכן מעלים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כי עד עכשיו אלה שבמציאות אמרו לי "אתה צומי מה אתה מעלה מה שאתה שותה/לאן שאתה הולך" הם אותם אנשים שאין להם עם מי לשתות/לצאת ובגלל זה הם לא מעלים וכועסים על אלה שכן מעלים.
    כי זה באמת צומי.
    אני מסכים איתו במאה אחוזים.

בקשר לפותח האשכול- במקום להכריז לנו מה אתה הולך לעשות ולהצהיר כל מיני דברים בפומבי..למה שלא תציב לעצמך את הדברים האלה בראש ותנסה להשיג אותם? זה זעקה לתשומת לב, פשוט ככה.

אתה יכול לפנות לפורום במטרה לקבל עזרה לאיך להגיע למטרות האלה...אבל להכריז דברים כאלה זה כמו להגיד בפייסבוק "יש לי 100 חברים בפייסבוק, מי יכול להיות חבר שלי כדי שאני יוכל ללכת לישון בלילה עם חיוך?"

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

שאני יוצא לשתות ואני יוצא הרבה אני בחיים לא מעלה תמונות לפייס שלי של זה. בשביל מה? מה אני צריך להוכיח משהו למישהו? אבל מילא להעלות תמונות מיציאות. רוב אנשים מעלים תמונות מטומטמות של דברים כמו האוכל שהם הרגע אכלו ומלא קוקסינלים מצטלמים מול המראה זה נהיה פשוט צומי דפוק לאללה

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    שאני יוצא לשתות ואני יוצא הרבה אני בחיים לא מעלה תמונות לפייס שלי של זה. בשביל מה? מה אני צריך להוכיח משהו למישהו? אבל מילא להעלות תמונות מיציאות. רוב אנשים מעלים תמונות מטומטמות של דברים כמו האוכל שהם הרגע אכלו ומלא קוקסינלים מצטלמים מול המראה זה נהיה פשוט צומי דפוק לאללה
    חחח צודק באימא שלי
    למה אנשים באמת מצלמים מה שהם אוכלים?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חחח צודק באימא שלי
    למה אנשים באמת מצלמים מה שהם אוכלים?
    כי אנשים בעולם של היום הם זונות צומי. וככל שהשנים עוברות הדור הולך ונהיה יותר מטומטם. עוד 20 שנה אנשים ילכו עם מצלמות מחוברות להם לראש ויעלו לפייסבוק

העולם הולך ומידרדר מיום ליום.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

אחי,

בהצלחה במטרות אבל שמתי לב לטעות ענקית ונפוצה שלך שתדפוק לך את ההצלחה אז הייתי חייב להגיב:
    אין דבר כזה: אני מצליח או לא יודע.. אתה מכניס אותך למעין מסגרת כזאת שמלחיצה אותך.
    אם אתה באמת רוצה להגיע למטרה קח את הטיפ שאתה יכול לממש אותו ב- 90 שניות:
    נגיד אתה בלם ואתה וואלה אומר לעצמך ימות העולם אף אחד לא זז פה, מי שבא אני שובר לא תרגל ויהי מה.
    מסגרת מלחיצה שסביר להניח הוא לא יעמוד מה, אבל הוא יכול לעשות עבודה טובה אם הוא יחשוב טוב.
    1. תחשוב מה אתה רוצה, תציב מטרות (עשית יפה).
    2. תחשוב מה אתה צריך לעשות בשביל להשיג אותם, למשל כמו שרשמת פה נגיד אתה בלם אז וואלה אולי תגיד לקשרים לחזור להגנה כל הזמן, תהיה מפוקס מאוד בזמן ההתקפות, תזהיר את ההגנה, תתמקד בכדור ותתעלם מכל הערות שצועקים לך וכו'.. הרי אלה הדברים שבאמת ישיגו לך את מה שאתה רוצה, לא המסגרת הזאת!!!
    עכשיו תגיד לעצמך אחלה שיטה.. זה לא מביא לתוצאות אם לא תעשה את השלב השלישי והקריטי:
    3. תגיד לעצמך לא משנה מה קורה, לא משנה כמה גרוע זה נראה ולא משנה מה אני חושב באותו רגע / מה חושבים אליי כולם לא יודעים כולם אבל תכף אתה תלמד אותם כמה דברים. לא משנה מה המצב אתה מבטיח לעצמך שאתה תמשיך עם מה שרשמת ב-2 ולא משנה מה קורה. זה יבטיח לך שגם במצבים הקשים אתה תעשה את הדבר הנכון תשרוד אותם תהנה מהם ותמשיך עם המטרה שלך, תקח את המטרה שים אותה באיזה פתק בכיס אולי מדי פעם תעיף מבט אבל המטרות שיקדמו אותך לעבר המטרה האמיתית זה אך ורק מה שתרשום לעצמך ב- 2, המצב הנפוץ הוא אנשים שחושבים כמוך הם נופלים ולוקח להם המון זמן להתאושש מהטעות בגלל השטויות שהם אומרות לעצמם.

הכי חשוב בעולם: תהנה מהתליך, תלמד להינות מהכל פשוט הכל זה יהפוך אותך לשחקן פי 200 יותר חזק

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הטרולינג שלך עלוב כל כך שאתה כבר צריך להתאבד מראש.

inb4 fail troll rage
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect