....
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:00.
|
|
אחלה מטרות, לא הייתי בונה כל כך לגבי האתרים, קשה להרוויח כסף היום מיזה אלא אם כן אתה ממש טוב ורוב הקורסים הם זיוני שכל
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:01.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:01.
אתה אתיופי לא?
האנשים הכי טובים שהסתובבתי איתם היו אתיופים, גברים אחד אחד...סטלנים רצח...אשכרה ישבתי בדירה עם אחד עישנו היידרו שמנו דאבסטפ ורק צחקנו במשך איזה 10 שעות ולא שמנו לב בכלל חחחחחחח
מה שאני אומר לך תהיה הסטלן...הזה שתמיד מתארגן על חומר טוב...שמכיר אנשים...
תתמקד חזק על סטטוס. כל אתיופי שהכרתי היה סיק קאנט עם קשרים אל תהיה אחד שהוא לא BRAH
לגבי מראה, לאתיופים שהסתובבתי איתם היה תספורות דומות לשל ZYZZ, זה יפה להם רצח. תעשה החלקה אתיופית או משו חחח יש לכם משו כזה, או שהם סתם זיינו לי בשכל מתוך סטלה. קיצר יתאים לך. תוריד במשקל ותתאמן והכל ותהיה סיק קאנט אמיתי
u are a sickkunt if u wanna be brah
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 14:02.
אתה אבשהההה אחיי???
יואווו כמה שאני אוהב אתיופים כפרה עלייכם, באמאשלי אני נודר שאני מת על העדה הזאת! בשיא הרצינות!
היו אצלי אתיופים ביחטיות לקראת היחידה...אנשים על רמה אחד אחד..באמת!
בקיצר, שמע אמיגו...
הורדת כבר 10 קילו, תן לעצמך צ'אפחה על הכתף ותגיד לעצמך "כל הכבוד לי! יש שמנים בני זונות שכל היום מקטרים ומזיינים תמוח שהם רוצים להרזות ולא עושים עם זה כלום..ואניי??? אנייי??? אני הצלחתי להוריד כבר 10 קילו ואני רק התחלתי!!!"
שיהיה לך המון בהצלחה ואני יודע שאתה תצליח, תנשך חזק את השפה התחתונה ותחזיק מעמד. אתה על הדרך הנכונה...פאק 10 קילו, זה כבוד!
....
בטח אחיייייייייייייייי
הכרתי מלא חבר'ה שהייתי מסתובב עם האח הגדול שלהם, נגיד היינו בני 18-17...יושבים ככה בשכונה
פתאום החבר שלי אומר לי.."אני יקרא לאח שלי שיבוא לשבת איתנו" ואז מביא את אח שלו בן 15 ככה...בגיל שלך...
בהנחה שאתה סטלן וזורם וואלה כל אחד יזרום איתך ואולי אפילו תתחיל להסתובב קבוע עם המעגל החברתי של אח שלך ולאט לאט תתקדם...
ישך אוצר ביד תנצל את זה...לא לכל אחד יש אח מקושר
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
בנטלי סתום תפה
יש לי חבר בישראל שחי מהבורסה
וואלה הוא לא מליונר אבל יש לו רווחים לא רעים
זה שאתה אהבל מדי ולא הלך לך לא אומר שכולם חיים בסרט....אפשר לעשות מזה רווחים...
....
אני מסתובב עם אתיופים 24\7,אין יותר סטלנים מהם,אתה עובר איתם וכולם מכבדים אותך אומרים לך שלום וזה
יש להם גם תמיד חומר טוב עליהם,מוזיקה והריקודים שלהם (אגב אתיופי לימד אותי לרקוד)
קיצר סיקאנט אחד אחד
ואגב אתה לא נולדת עם שרירים?רוב החברים השחורים שלי נולדים ככה