אני עם חברה שלי עוד כמה ימים חצי שנה..
אני רוצה לקנות לה משו מקוריייייי
לא דובי וכל הדברים החרושים..
באמת אני רוצה לעשות לה משו מכל הלב..
אם יש לכם הצעות..אז תציעו
תודה!!
אני עם חברה שלי עוד כמה ימים חצי שנה..
אני רוצה לקנות לה משו מקוריייייי
לא דובי וכל הדברים החרושים..
באמת אני רוצה לעשות לה משו מכל הלב..
אם יש לכם הצעות..אז תציעו
תודה!!
|
|
יורי תקשיב...
אם אתה רוצה לעשות לה משהו מכל הלב אתה לא אמור לשאול כאן... זה כמו שאמרת צריך להגיע מהלב.
תיהיה יצירתי. לא חייב לקנות.
Puta los ches!
![]()
לא יודע אחיי...אין לי רעיונות..מגיע לה הטוב ביותרררר
אבל אין לי רעיונות ובגלל זה אני שואל אתכם...
וזה לא יורייי זה רועי![]()
קנה לה את החצי לב לך ולה המחזיק מפתחות הזה...ויש עוד חצי לב בערך 2 סמ שאתה שם תמונה שלה או היא שלך שם משהו חמוד ביותר=
אני לא יודע לתאר את זה אבל כשאתה תיראה שאל חברים משהו אתה תיראה איזה חייתי זה נראה
כמה כסף אתה מוכן להשקיע? שנדע מה להציע.. :X
עד 250 ככה...300
זה מספיק בשביל מתנה אחי..זה חצי שנה
קנה איזה בונבונירה ואיזה גינס ככה
Keep the blue side up.i
אחי אני אומר קח אותה לבלות או משו כזה.. אבל לא סתם משו מיוחד.. או שלסרט ואז תבואו אליך תסדר תחדר תזמין אוכל והכל מראש.. ואז תבואו אליך תאמין לי הכי טוב.. יש לי ידידה טובה שהיה לה שנה עם חבר לפני איזה שבוע היא אמרה לי שזה מה שהוא עשה לי והיא הכי נהנתה בארץ.. יעני משו הכי פשוט ללכת לסרט.. ואחר כך אליך לאכול וקנה לה איזה מתנה שתתן לה בסוף הארוחה עם הקינוח.. ואז עוד קינוח..![]()
טוב חשבתי על מה לקנות רק תגידו מה יותר עדיף ומה יותר אתם הייתם רוצים לקבל שנידע בכיוון...
שעון עם התמונה שלי ושלה..
או לב\סדינים\ וכל זה עם התמונהה???
תענו בדוגרי
תכשיט
נערך לאחרונה על ידי flashy boy; 29-01-2007 בשעה 16:54.
אם במיקרה יש לך בית ריק או רק לה יש בית ריק .. תנסה לדבר עם ההורים שלה שלא תתפדח אבל חח
ותאארגן לה שביל פרחים אדומים באורך כל הבית מהדלת עד החדר שלה
ואז שהיא מגיעה לחדר אתה תתצחבא איפשהו ותקנה לה כזה משו מיוחד מיוחד שתמיד יזכיר לה אותך כמו תמונה בלב שלך ושלה וליד זה מלא שוקולדים בתוך החפיסות האלה של הלב ואז תבוא אליה וחבק אותה ותגיד לה אני אוהב אותך ואל תשכח לצאת להעםזר פרחים יפה ויקר בכל זאת 250-300 אפשר לקנות משו טוב ..
ובהצלחה אחי לא משנה מה יהיה העיקר הכוונה![]()
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
היא גרהה בעיר אחרתת וזה בעיה קצת....
מממ אניא ספר לך מה עישתי אני לחברה שליל חצי שנה
קודם כל.. דאגתי להוציא אותה מהבית?? שתיהיה אצל חברה שלה ( קבעתי גם עם החברה שלה את זה שתיקח אותה ואני ארים לה צלצול כשנסיים לעבוד אצלה )
בקיצור
הייתה אצל חברה שלה.. אני וידידה שלי נכנסו אלייה הביתה ברשות ההורים כמובן
סידרנו תחדר תמיטה תריצפה שיהיה מסודר קודם חח
פיזרתי על הרצפה עלי כותרת של ורדים - שקניתי בחנות פרחים ( בצבעים סגול בורדו לבן )
ועל המיטה גם.. שידה.. פוף.. כל מקום בחדר.. באמצע ציירתי בעזרתהעלי כותרת מן צורת לב כזאתי יפה
ופיזרתי בחדר באקראי נרות כאלה של שבת הודלקתי.. וקניתי לה עוד מתנה קטנה.. ושמתי לה על המיטה כזה מסודר+ ברכה
הכנתי גם דיסק של שיר אחד שלנו שהוא השיר הרומנטי הזה שלנוושמתי אותו על פלייבק במערכת שלה..
ושהיא נכנסה לחדר שהיה כבוי אגב.. והדלת סגורה.. השיר התנגן ברקע הכלך היה מוכן והכל היה פיצוץ
ממש אהבה![]()