GO FUN PLACES
תכנית התגמולים של Go Fun Places היא אחת התכניות הכי מתגמלות ועוצמתיות שיש כיום באינטרנט הן לכאלה שלא מעונינים לצרף אנשים נוספים ובמיוחד לאלה אשר ירצו להקים גדולה
התכנית נועדה ליצור הכנסה נוספת למה שאתם עושים כיום או הכנסה חודשית ברמה כזו תשתנה לגמרי את רמת חייכם
אפיקי ההכנסה הבאים:
מכירה קמעונאית
אנו כמפיצים נוכל להעניק ללקוחות הנחות גדולות על רכישות באתרי החברה ,כל פעם אשר לקוח או מפיץ שאנו צירפנו ירכוש דרך האתר שלכם כל מוצרי לייפסטייל ,חופשות,יחידות נופש וכולי החברה תזכה אותנו בנקודות קרדיט .(משתנה ממוצר למוצר ) נקודות קרדיט אלו מייצרות לנו רווחים כל יום .
בונוס יומי
זהו אפיק הכנסה בו אין צורך לצרף אף אדם .
ריכשו חבילה כלשהי של לייףסטייל דולרס חלקו בחינם ללקוחות פוטנציאליים ופרסמו מודעה אחת ביום אשר מקדמת ומפרסמת את החברה .כל יום החברה תחשב את רווחיה ותחזיר 50% למפיצים כל אחד לפי נק הקרדיט באותו יום .זהו מודל עוצמתי ומהפכני אשר נותן לכל אדם את ההזדמנות לייצר לעצמו אפיק הכנסה אשר גדל כל יום .
דוגמא הבאה תמחיש מצב תאורטי אשר בו 1.יש לך 5000 נק קרדיט 2.החברה הרוויחה 400 אלף דולר באותו יום . 3.כלל נק הקרדיט של המפיצים בחברה הוא 12 מליון
החישוב הוא כזה : 400 לחלק 12 מילון = כל נק קרדיט שווה 0.016
לכן הרווח היומי שלך יהיה 5000*0.016= 80 דולר ביום !!
*כל נק קרדיט פורשת מהמערכת לאחר 100 יום .
תכנית UNILEVEL – תגמולים על דמי מנוי חודשיים
אנו נתוגמל כל חודש על כך שנפיץ בצורה יעילה את החברה. כאשר אנו נבנה רשת, אנו נקבל עמלות מדמי המנוי החודשיים של הקבוצה שלנו עד דור 9 ! ואפילו עד אין סוף לזכאים לתגמול זה.
למה Go Fun Places?
- תכנית תגמולים מדהימה. אפשרות להרוויח על בסיס יומי.
- אין צורך בצירוף או נתינת חסות.
- תוכנית קלה להבנה, ביקוש עצום.
- החברה היא גלובלית- מעל 80 מדינות.
- פטנט מאושר ואקסקלוסיבי.
- תמיכה ועזרה לאוכלוסיה.
- הטבות כגון 750$ בחודש לרכישת מרצדס חדשה מהחברה כבונוס.
- בונוסים נוספים כגון חופשות ששולמו על ידי החברה.
- תכנית שמותאמת לכלל הציבור הרחב.
Go Fun Rewards היא הזרוע המפרסמת הרשמית של החברה.
תהיו חלק מאלפי אנשים ברחבי העולם אשר ממוקדים בלעזור לאחרים בדיוק כמונו, לחיות את הלייפ סטייל ולהגשים את החלומות.
GFP CARE- תמיכה בקהילה
Go Fun Places מאמינה בעזרה והחזרה לכלל האוכלוסיה. זו הסיבה שהחברה שתלה מערכת אוטומטית שמאפשרת לסוכנים, לשותפים וללקוחות לבחור בין שלל עמותות שאפשר לתמוך בהן.
חברת GFP מחויבת להפוך את העולם למקום טוב יותר. כמובן שאין ביכולתה לעזור לכולם, אך החברה עדיין מתחייבת לעזור לקהילה ולעשות כל שביכולתה לחולל שינוי חיובי ולעזור לכמה שיותר אנשים.
אתם בטח שואלים את עצמכם למה לי להיכנס לתוכנית כזאת אחרי שהתוכנית זיקריוורדס נפלה?
כזכור לכם זיקריוורדס הייתה קיימת שנתיים, ומי שנכנס מתי שהיא נפתחה הרוויח, ובגדול....גו פאן גם הפיקה לקחים מזיק והשיגה את כל האישורים הנדרשים ועבדה קשה כדי שהתוכנית תהיה חוקית.
כמובן שיש פה סיכון, אפילו סיכון גדול אבל מי שבנוי לסיכונים, זה התוכנית בשבילו.
אני מוסיף לפה הוכחת תשלום, שהיא לא שלי, היא של האפליין שלי:
להרשמה: http://www.gofunrewards.com/?s=trhetrhe
הרשמה לא תחתי: https://www.gofunrewards.com/join_now.php
לשאלות: פרטי/אימייל: trhetrhe1233@gmail.com

ציטוט ההודעה