ערב טוב לכולם =]
בחודש האחרון יצא לי לעבוד עם האתר ******* , קראתי עליו לא מזמן, החלטתי לבדוק אותו ולראות מה יש בשק :] ותתפלאו, לא מצאתי שם חתול.
אז מה זה ******* ? למי זה מתאים ? איך עובדים עם האתר והאם האתר אמין?
בסיכום הקצר שאביא פה אנסה לתת מענה לכל השאלות בתור אחד שעובד עם האתר כבר מעל חודש.
מה זה ******* ?
אתר אינטרנט אשר מקצר כתובות אינטרנט ומספק לכם - החברים בו, כתובת מקוצרת.
כל כניסה לכתובת המקוצרת מזכה אתכם בסכום כספי.
ממשק האתר פשוט מאד, בדף הראשי תמצאו את התפריט, את המקום שבאמצעותו תקצרו כתובות, סטטיסטיקות שונות וידיעות שמפרסמים מנהלי האתר. בתחתית האתר תוכלו למצוא טבלה המסכמת את כל הכתובות אותם קיצרתם וכך מאפשרת לכם פעולה נוחה.
תמונה המסבירה את הרשום :
כחול : תפריט
אדום : התיבה בה אתם מדביקים אתם הלינק אותו תרצו לקצר
צהוב : כאן יופיעו הסטטיסטיקות כאשר יהיו כאלה
ירוק : הטבלה המרכזת את הכתובות שלכם
התמונה :
http://img718.imageshack.us/img718/2532/adfly152.jpg
למי האתר ******* מתאים ?
בעקרון, למי שמסוגל להביא כמות גדולה של צפיות. המשוואה פשוטה מאד, ככל שיש יותר כניסות, כך תקבלו יותר כסף.
אני לדוגמא, השקעתי שבועיים והרווחתי 14$ , בשבועיים הנותרים הייתי בחו"ל ובבסיס...
איפה הטריק ?
אני השתמשתי בדפי הפייסבוק שלי. בכל לינק אותו פרסמתי, בין אם זה בדפים אשר הובילו לבלוג, ובתוך הבלוג אשר הובילו למקום נוסף השתמשתי בקיצורים של *******.
כלומר, אדם שמסוגל להביא 1000 כניסות ביום לבלוג ולעשות עם אדסנס 3$ נגיד, יוסיף עוד 1.5$ מADFLY. בניגוד לגוגל, פה הרווח מובטח, עבור 1000 כניסות תקבלו סכום של בין 1.3$ ל3$.
כלומר..אנשים המסוגלים לעשות בממוצע 600 כניסות ביום לאתר, באמצעות ADFLY ירוויחו בחודש מעל 25$.
אין כאן כוונה להפוך את האתר למקור ההכנסה העיקרי שלכם, אלא להגדיל באופן נחמד את הרווחים. לאף אחד לא יזיק עוד 25$ לפייפאל.
איך עובדים עם האתר ?
הכי פשוט שבעולם. יש תיבה מובנית בה עליכם להכניס את הלינק המקורי, התיבה מחזירה לכם בשאילתה את הלינק המקוצר של ADFLY. את הלינק הזה עליכם לפרסם =]
איך אני מפרסם ? באמצעות הדבקת תמונה בפרסומי הפייסבוק שלי, אני מצמיד אליה את הקישור המקוצר, כי אם לא נדביק תמונה גם, אף אחד לא יכנס לסתם קישור :]
פעם בחודש בין ה1 לחודש ל6 לחודש מתבצעים התשלומים, בחודש אוגוסט משום מה הם הקדימו ביומיים :]
הוכחת תשלום שלי עבור חצי חודש אוגוסט : (אגב, הם משלמים ללא עמלה)
מימדי תמונה זו שונו. לחץ על סרגל זה על מנת לראותה במימדיה המקוריים. המימדים המקוריים של התמונה הם 835x755.
להרשמה דרכי: http://*******/?id=104391
(עבור כל מי שנרשם דרכי אני מבטיחה תמיכה ועזרה, אתם מוזמנים לשאול אנשים שכבר נרשמו דרכי והרוויחו בצורה יפה.)
*קרדיט לרובן על המדריך.

ציטוט ההודעה