קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה לאתגר בפורום אחר!
    על ידי meni007 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-10-2009, 18:54
  2. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

מי נשאר בפורום?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מי נשאר בפורום?

מה קורה חברה?

אני רוצה לראות מי עוד נשאר בפורום הזה כדי לראות אם יש בכלל טעם להמשיך לכתוב פה או בכלל אם להכנס יותר לפורום...
    מי נמצא?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אני פה וכנראה ישאר עוד הרבה זמן כי החיים שלי נהרסו. אני לא יכול לעשות כבר כלום אז אני נותן עצות לאחרים. אפשר להגיד שאני מה שנקרא ''פיצחתי'' את הקוד. רק שעכשיו זה לא יעזור לי אישית כבר

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה קורה חברה?

אני רוצה לראות מי עוד נשאר בפורום הזה כדי לראות אם יש בכלל טעם להמשיך לכתוב פה או בכלל אם להכנס יותר לפורום...
    מי נמצא?
    תכתוב... לא יזיקו תובנות חיים שכל אחד ישתף פה כדי שנלמד אחד מהשני

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    תכתוב... לא יזיקו תובנות חיים שכל אחד ישתף פה כדי שנלמד אחד מהשני
    בלי להעליב אבל אתה מדבר כמו טמבל
    הכל נמצא לך מול העיניים.. יש נשים שמחפשות חנון (ערסיות לרוב) ויש שמחפשות גבר-גבר, אבל כולן מחפשות בחור עם ערך גבוה ומראה טוב/מיוחד. מרדף, שלא ישר יפול לרגליה.
    זה הכל

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    הכל נמצא לך מול העיניים.. יש נשים שמחפשות חנון (ערסיות לרוב) ויש שמחפשות גבר-גבר, אבל כולן מחפשות בחור עם ערך גבוה ומראה טוב/מיוחד. מרדף, שלא ישר יפול לרגליה.
    זה הכל
    צודק חלקית.

יש כאלה שאוהבות חנונים, יש כאלה שצריכות גבר חזק שיעמיד אותן במקום וינהל להן את החיים, יש כאלה שצריכות איזה סמרטוט ריצפה שיעשה כל מה שהן יבקשו
    בקיצור, אין משהו מסויים ככה שאי אפשר להגיד שכל הגברים שרוצים בחורות צריכים להיות חתיכים עם שרירים וכאלה

יש בחורות שבכלל לא נמשכות לדברים האלה..הן מעדיפות גבר שנראה סביר, גבוה ולא שרירן בקטע הזוי
    ויש כאלה שרוצות גבר שיכול להרים אותן מהמיטה בכל רגע נתון..

בקשר ליכולות פיננסיות..זה דבר שאני אישית מאמין שהוא כן כללי לכולם.
    כמו שאנחנו הגברים רוצים בחורה שעובדת ומביאה כסף הביתה כדי שיהיה קל לחיות, גם נשים רוצות גבר עם כסף בכיס שיכול לפנק אותן לפעמים

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

הן כולן נמשכות לגבר שנראה טוב עם כסף וסטטוס.

ההבדל בניהן הוא שחלקן (המכוערות) יודעות שגבר כזה סביר להניח יבגוד בהן, לכן הן מעדיפות להתפשר על גבר שנראה פחות טוב אבל הן יודעות שיהיה נאמן להן.

וזה ההבדל בין נשים שרוצות ערסים לחנונים (למרות שזה פשטני קצת להגיד על בן אדם שהוא חנון מוחלט או ערס מוחלט)

נשים שנמשכות לערסים רוצות ערס שנראה טוב עם סטטוס וכסף.

נשים שנמשכות לחנונים רוצות חנון שנראה טוב עם סטטוס וכסף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    הן כולן נמשכות לגבר שנראה טוב עם כסף וסטטוס.

ההבדל בניהן הוא שחלקן (המכוערות) יודעות שגבר כזה סביר להניח יבגוד בהן, לכן הן מעדיפות להתפשר על גבר שנראה פחות טוב אבל הן יודעות שיהיה נאמן להן.

וזה ההבדל בין נשים שרוצות ערסים לחנונים (למרות שזה פשטני קצת להגיד על בן אדם שהוא חנון מוחלט או ערס מוחלט)

נשים שנמשכות לערסים רוצות ערס שנראה טוב עם סטטוס וכסף.

נשים שנמשכות לחנונים רוצות חנון שנראה טוב עם סטטוס וכסף.
    החנונים היחידים שיוצאים עם נשים זה בגיל 27+ שיש להם מלא כסף וסטאטוס ושהיא מגהצת את האשראי שלהם

בשביל אישה סקס זה כלום. היא מוכנה לזיין איזה חנון בטא מסכן בשביל שיעשה אותה פרינססה

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    זה הכל
    לא הכל שחור לבן ובלי קשר כל הדברים היפים שאמרת נכונים אבל תמיד טוב לשמוע עוד.. לא הבנתי איך יצאתי טמבל? רק רוצה ללמוד עוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

יש פה הרבה שגם לא מגיבים
    אני בקרוב יתחיל לכתוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

אתם מדברים כאילו לא הייתם עם בחורה בחיים..
    כל הידע התאורי הזה שלכם שווה לזין, אני יגיד לכם משהו שאני למדתי, אם אתם רוצים בחורה שנראת טוב אתם צריכים להראת גם טוב, אתם לא חייבים להיות דוגמני על של ורסאצ'ה, דבר שני וזה הדבר הכי חשוב, אל תזרקו את עצמכם על בחורה עד שהיא לא אוהבת אותכם, אתם צריכים לתת לה לרדוף אחריכם להראות לה שהיא לא הכוס היחידי בחיים שלכם ושאם היא לא רוצה יש 1000 שכן(איך זה מתבטא בחיים לדוגמה בוואטספ אל תענו ישר, אפילו תסננו לפעמים אני לא אומר לכם תספרו 5 דקות אל סטופר ואז תענו לה, אבל נגיד אתם רואים שמתפתחת שיחה ביניכם, פתאום בשיא תשארו מחוברים אבל אל תענו 5 דקות, פתאום, תהיו אדישים אליה, דברים כאלה מחרפנים בנות, וגורמים לדבר הכי חשוב שאתם רוצים, הם מתחילות לחשוב עליכם הם מתחילות לפתח רגשות, ומפה הדלת פתוחה...
    העניין זה שמה שבאמת בחורה רוצה זה מישהו שיטריף לה תמוח ששנייה יהיה חמוד ופתאום יהיה מניאק.

בתאכלס דוגמה לאיך להתנהג אני מציע לכם לראות את האנק מודי בקליפורנייקישן..

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

יש המון אחי רק תסתכל על הצפיות זה יותר ממאה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    אתם מדברים כאילו לא הייתם עם בחורה בחיים..
    כל הידע התאורי הזה שלכם שווה לזין, אני יגיד לכם משהו שאני למדתי, אם אתם רוצים בחורה שנראת טוב אתם צריכים להראת גם טוב, אתם לא חייבים להיות דוגמני על של ורסאצ'ה, דבר שני וזה הדבר הכי חשוב, אל תזרקו את עצמכם על בחורה עד שהיא לא אוהבת אותכם, אתם צריכים לתת לה לרדוף אחריכם להראות לה שהיא לא הכוס היחידי בחיים שלכם ושאם היא לא רוצה יש 1000 שכן(איך זה מתבטא בחיים לדוגמה בוואטספ אל תענו ישר, אפילו תסננו לפעמים אני לא אומר לכם תספרו 5 דקות אל סטופר ואז תענו לה, אבל נגיד אתם רואים שמתפתחת שיחה ביניכם, פתאום בשיא תשארו מחוברים אבל אל תענו 5 דקות, פתאום, תהיו אדישים אליה, דברים כאלה מחרפנים בנות, וגורמים לדבר הכי חשוב שאתם רוצים, הם מתחילות לחשוב עליכם הם מתחילות לפתח רגשות, ומפה הדלת פתוחה...
    העניין זה שמה שבאמת בחורה רוצה זה מישהו שיטריף לה תמוח ששנייה יהיה חמוד ופתאום יהיה מניאק.

בתאכלס דוגמה לאיך להתנהג אני מציע לכם לראות את האנק מודי בקליפורנייקישן..

יפה מאוד אחי אוהב את התגובה שלך. אבל לך תגיד את זה לכל הקוקסינלים הLOW T המזדיינים במדינה שלנו שבחורה נכנסת לחנות שהם עובדים והם ישר מחמיאים לה כמה שהיא יפה אפילו שהיא נראית כמו סוס. כאילו יא זונות מה נראה לכם עם תחמיאו לה היא תתפשט במקום ותזדיין איתכם?

מה לעשות שסניה הבן זונה ההומו הניטחן מלמד נערים להיות WHITE KNIGHTS מלידה וככה להרוס לכל האחרים?

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    יפה מאוד אחי אוהב את התגובה שלך. אבל לך תגיד את זה לכל הקוקסינלים הLOW T המזדיינים במדינה שלנו שבחורה נכנסת לחנות שהם עובדים והם ישר מחמיאים לה כמה שהיא יפה אפילו שהיא נראית כמו סוס. כאילו יא זונות מה נראה לכם עם תחמיאו לה היא תתפשט במקום ותזדיין איתכם?

מה לעשות שסניה הבן זונה ההומו הניטחן מלמד נערים להיות WHITE KNIGHTS מלידה וככה להרוס לכל האחרים?
    למה ללכת רחוק לכוסית שנכנסת לחנות?
    לך לפייסבוק המקום הכי מפורסם ב2014.

שם באמת רואים את כל הREVOLUTION שקרה בעולם:
    - בחורה מפרסמת תמונה, ולא משנה איך היא נראת, כל עוד היא מבליטה קצת תחת: 2000 לייקים, 5000 תגובות מWK שחושבים שיכתבו לה "ואו מאמיי" היא ישר תשלח להם הודעה ותגיד "רוצה להזדיין?"
    - כוסית מפרסמת תמונה: אין סוף לייקים ותגובות, כמובן של WK, שחיים בסרט שהיא תבחר בהם מתוך כל ה50000 תגובות שיש לה, דווקא באחד הספציפי היא תבחר.

זה כמו בעולם האמיתי רק שבפייסבוק רואים את זה הכי טוב.
    בעולם האמיתי לכל אחת יש 200 הצעות כל יום.
    בפייסבוק כנ"ל.

מתוך ה200 האלה , לפחות 90% כותבים לה/מתחילים איתה/חופרים לה.
    היא לא באמת תבחר באחד מה200 האלה.
    היא לא באמת תצא עם אחד מהם.
    היא אפילו לא תהפוך אחד מהם לידיד.

הם נטו אבל נטו להעלאת האגו שלה וההרגשה שהיא מוערכת.

זה הכל.
    איך הגברים בעולם לא מבינים את זה, ואיך אין להם את הכבוד הבסיסי הגברי שאמור להיות לכל גבר שאומר להם בראש "אל תתרפס אל תתכוב לה ואו את מושלמת", למה שגבר יכתוב למישהי זרה שהיא מושלמת? למה לתת לה אגו? מה היא נתנה לו? אישרה אותו בחברים?

אלוהים ישמור KILL ME NOW

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    למה ללכת רחוק לכוסית שנכנסת לחנות?
    לך לפייסבוק המקום הכי מפורסם ב2014.

שם באמת רואים את כל הREVOLUTION שקרה בעולם:
    - בחורה מפרסמת תמונה, ולא משנה איך היא נראת, כל עוד היא מבליטה קצת תחת: 2000 לייקים, 5000 תגובות מWK שחושבים שיכתבו לה "ואו מאמיי" היא ישר תשלח להם הודעה ותגיד "רוצה להזדיין?"
    - כוסית מפרסמת תמונה: אין סוף לייקים ותגובות, כמובן של WK, שחיים בסרט שהיא תבחר בהם מתוך כל ה50000 תגובות שיש לה, דווקא באחד הספציפי היא תבחר.

זה כמו בעולם האמיתי רק שבפייסבוק רואים את זה הכי טוב.
    בעולם האמיתי לכל אחת יש 200 הצעות כל יום.
    בפייסבוק כנ"ל.

מתוך ה200 האלה , לפחות 90% כותבים לה/מתחילים איתה/חופרים לה.
    היא לא באמת תבחר באחד מה200 האלה.
    היא לא באמת תצא עם אחד מהם.
    היא אפילו לא תהפוך אחד מהם לידיד.

הם נטו אבל נטו להעלאת האגו שלה וההרגשה שהיא מוערכת.

זה הכל.
    איך הגברים בעולם לא מבינים את זה, ואיך אין להם את הכבוד הבסיסי הגברי שאמור להיות לכל גבר שאומר להם בראש "אל תתרפס אל תתכוב לה ואו את מושלמת", למה שגבר יכתוב למישהי זרה שהיא מושלמת? למה לתת לה אגו? מה היא נתנה לו? אישרה אותו בחברים?

אלוהים ישמור KILL ME NOW
    חחחח יפה אמרת. פייסבוק זה המסמר האחרון באמת. זה באמת מה שהוציא את כל העניינים מעבר לכל פרופורציות. עכשיו כל HB 4 יודעת שהיא לא רק תקבל צומי ברחוב היא רק צריכה לעשות סטאטוס ''תקעתי נוד'' וישר מאות כלבים רעבים אידיוטים יבואו ללקק לה ת'תחת

יצא לך פעם להתווכח עם בחורה בנוכחות כמה מהWHITE KNIGHTS שלה? תיזהר לעשות את זה שלא תגמור בבית חולים

תראה מה עשו לבחור הזה שבחורה באה ותקפה אותו ובקושי נגע בה

https://www.youtube.com/watch?v=GX1n...sJ6F3OcdilJtsA

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    חחחח יפה אמרת. פייסבוק זה המסמר האחרון באמת. זה באמת מה שהוציא את כל העניינים מעבר לכל פרופורציות. עכשיו כל HB 4 יודעת שהיא לא רק תקבל צומי ברחוב היא רק צריכה לעשות סטאטוס ''תקעתי נוד'' וישר מאות כלבים רעבים אידיוטים יבואו ללקק לה ת'תחת

יצא לך פעם להתווכח עם בחורה בנוכחות כמה מהWHITE KNIGHTS שלה? תיזהר לעשות את זה שלא תגמור בבית חולים

תראה מה עשו לבחור הזה שבחורה באה ותקפה אותו ובקושי נגע בה

https://www.youtube.com/watch?v=GX1n...sJ6F3OcdilJtsA
    אחי יצא לי לראות ויכוח של מישהו שלמזלו הרע היה גם מכוער וגמד עם בחורה בנוכחות WK
    בוא נגיד שעד היום אני לא מבין איך לא התחיל לבכות בזמן הריב.. הם פשוט שיפדו אותו אפילו שהוא אמר הכל דברים נכונים.

ואין מה לעשות אחי, זהו. אני לעומתך מעדיף לקבל את המצב ולנסות להסתגל אליו ולנסות ללמוד איך להרוויח ממנו למרות הקשיים, אתה רק מתמרמר עליו.
    אין מה לעשות יותר, זהו, זה מה שיש.

אבל כמו שאמרת, בפייסבוק זה שיקוף של המציאות.
    HB 4 כמו שאמרת, כותבת "חם לי מי בא לקרר אותי" וישר 2000 תגובות. ומה הקטע? שהיא לא באמת תבחר מי יבוא לקרר אותה. היא לא מתכוונת לזה. היא פשוט רוצה את הBOOST היומי שלה לאגו מחבורת אפסים. וזה מה שקורה בעולם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect