אני מבין שחם עכשיו , אך אני יבין שהטמפרטורות של המעבד יעלו ולא המאמץ שלו ..
בכל אופן למה להגיעה ל96 אחוז ומאתמול הסטנדרט שלו זה 40 אחוז כקודם לכן זה היה אחוזים בודדים?
תודה.
אני מבין שחם עכשיו , אך אני יבין שהטמפרטורות של המעבד יעלו ולא המאמץ שלו ..
בכל אופן למה להגיעה ל96 אחוז ומאתמול הסטנדרט שלו זה 40 אחוז כקודם לכן זה היה אחוזים בודדים?
תודה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת שאלה קצת מיותרת בהיתחשב בזה שסימנת בעצמך בידיוק מה גורם לעליה במאמץ לא?
אני לא יודע מה זה שגרום לו למאמץ גם מה שמסומ לא מובן לין!
ובכל זאת למה להגיעה לרמה של מאמץ כזאת ? זה לא היה קודם לכן ..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא קשור לחום
תעשה הפעלה נקיה ותראה אם חוזר
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 22-04-2014 בשעה 04:33.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מה זה הפעלה נקיה ? אתה מתכוון שהווינדוס לא יעלה עם תוכנות?
אני משתמש בתוכנה כזאת שמנטרלת הפעלה של תוכנות בעליה .. ככה שאין לי תוכנות או שינוי מקודם.
והיום למשל , המעבד היה על עד 10 אחוז מאמץ כשאני אך ורק גלישה ופתאום אני מתחיל לשמוע את המחשב קצת מתאמץ ורואה שיש 30-40 אחוז
וזה ירד בסופו של דבר במהלך הגלישה . לא היה מדובר בווידיאו.
מ א ו ש ר
שמע.. אני אגיד את זה בפעם האחרונה כי באמת נמאס לי (ואל תעלב זה לא בקטע רע) לטפל במחשב שהגיע דפוק מהחברה.
אתה מתפשר ומתפשר והמחשב כולו בעיות.. ואני אומר שוב ושוב.. אתה לא צריך להיתעסק עם בעיות כאלה במחשב חדש!
פנה לחנות ממנה קנית את המחשב ובקש לממש אחריות.
אלמוג אתה צריך להבין, שאני פניתי לחנות הסברתי הכל, בעל החנות בא לקראתי (החנות קודם כל באילת ואני רחוק ממנה-השיחה היתה בטלפון)
היה לו איש קשר של אסוס שאיתו הוא יצר קשר בשביל לטפל בעניין , אחרי שיחות עם האיש קשר והסברים בפעם הכמה על מה שאני חווה עם המחשב .. הוא אמר לי לשלוח את המחשב למעבדה ומשם יעשו לי החלפה . (אמר גם שיזרז את התהליך) עשיתי את מה שבקש ושלחתי למעבדה ,כעבור כמה 8 ימים התקשר עליי נציג השליחות כדי לתאם מסירה . יצרתי קשר עם האיש קשר של אסוס מהחנות , והוא לא ידע למה לא החליפו .. כעבור יום יומיים התקשרתי שוב , והוא פשוט לא עונה הוא נעלם, וגם בעל החנות טוען שהוא לא עונה לו (עבר כבר זמן מאז אבל לא נסתי ליצור קשר)
אחרי שדברתי עם בעל החנות שוב פעם והוא שאל שוב פעם מה הבעיה ,אמרתי לו שהכרטיס מסך נודיאה לא מריץ משחקים , ושהתוכנה במחשב בשם ORIGIN תוקעת לי את המחשב בעליית המחשב כשהתוכנה עולה איתו (לי היה נראה מוזר שהיא תתקעה מחשב כזה)
הוא בקש מימני או הצעתי לו להשתלט מרחוק על המחשב , כשנטרלתי את ביטול התוכנה עם עליית המחשב ועשיתי הפעלה מחדש ,התוכנה פשוט לא תקעה את המחשב נסתי עוד מספר נסיונות של הדלקה, וכלום לא קרה ,הייתי מובך חשבתי שזה נראה שאני משחק משחקים , אז התייאשתי ועזבתי את כל הנושא של התקלות.
דבר נוסף סמן העכבר הרוטט שהיה לי פשוט נעלם לפני חודש ומשהו ולא חזר עד היום , לא עשיתי שום דבר פשוט נעלם מעצמו.. אז בכלל אני מרגיש יוצא מטופש שמה שהיה לי פשוט נעלם ונראה כיאלו המצאתי את הדברים
מ א ו ש ר
זה לא מטופש. ובעיה כמו ORIGIN זה בוודאות בעיית תוכנה ולא חומרה..
בפעם הקודמת שפתחת כאן אשכול האם ביצעת שיחזור מערכת בעזרת התוכנה של ASUS כמו שהמלצתי?
תודה אלמוג בכל זאת על כל העזרה שלך , בכללי אני דיי התייאשתי ... המחשב לא מחזיק עומסים בכלל דפדפן פתוח פלוס תוכנת סריקת וירוסים בפעולה מביא את המחשב לסוג של עבודה איטית וכשבודקים במנהל המשימות ,אז הנתונים של דיסק הקשיח מראים שהוא על 100 אחוז מאמץ .
גם להפעיל שני דפדפנים פשוט ההפעלה גומרת את המחשב
זה תוקע את המחשב , אני יודע שיש לי כנראה מחשב לא תקין אבל אין לי כל כך מה לעשות ..כמו שעד עכשיו העלמתי עיין או נסתי לחיות עם זה אני כנראה אמשיך ..
או שאסוס יעשו טובה ויטפלו לי בבעיה ויחליפו לי את המחשב כמו שהיו צריכים מלכתחילה .
בכל אופן רק רציתי להגיד שאני הרמתי ידיים ואני מודה לכם שהייתם לצידי
תודה רבה וחג שמח
מ א ו ש ר
מצער אותי לשמוע שלא עזרו לך, מעבד על 100 אחוז לאחר התקנה חדשה מעיד על דרייבר לא מתאים או לא תקין.
ישנו כלי פשוט יחסית שנקרא AUTORUNS איתו תוכל לנטרל כל דרייבר שיש או כל שירות או דבר אחר במערכת הפעלה
הייתי מנסה קודם לגשת ללשונית דרייברים ומשם לנטרל כמה דרייברים על ידי הסרת הוי, לאחר כל שינוי תצטרך לאתחל את המחשב עד שתמצא את הדרייבר התקין או כל דבר אחר, זה עבודת נמלים אבל עם סבלנות תוכל למצוא את הבעיה.
לפני כן צור דיסק תיקון מערכת וצור נקודת שחזור על כל צרה שלא תבוא
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.מצער אותי לשמוע שלא עזרו לך, מעבד על 100 אחוז לאחר התקנה חדשה מעיד על דרייבר לא מתאים או לא תקין.AUTORUNS
ישנו כלי פשוט יחסית שנקראאיתו תוכל לנטרל כל דרייבר שיש או כל שירות או דבר אחר במערכת הפעלה
הייתי מנסה קודם לגשת ללשונית דרייברים ומשם לנטרל כמה דרייברים על ידי הסרת הוי, לאחר כל שינוי תצטרך לאתחל את המחשב עד שתמצא את הדרייבר התקין או כל דבר אחר, זה עבודת נמלים אבל עם סבלנות תוכל למצוא את הבעיה.
לפני כן צור דיסק תיקון מערכת וצור נקודת שחזור על כל צרה שלא תבוא
תודה רבה ניסים , אך כבר אין לי ממש כוח להתעסק עם זה ,בכל אופן זה היה ממש יוצא דופן לגבי המעבד עם המאה אחוז זה ממזמן כבר לא קיים ..
הבעיה שהיא המרגיזה זה הדיסק הקשיח מגיעה ל100 אחוז לעתים מאוד קרובות כשהוא חושב וזה פשוט גורם למחשב לעבוד לאט להגיב פחות טוב וכו'
אבל דיי למדתי לחיות עם זה ,(אני כבר לא מתעצבן על זה או מרגיש מרומה שיש לי מחשב לא תקין -לפניכן הרגשתי ככה) הנסיון האחרון שאני ארצה לעשות זה לעשות שחזור הגדרות יצרן ולהתקין ווידנוס 8.1, עד אז אני מסתדר עם מה שיש .
חג שמח לך ניסים וגם לאלמוג , המון תודה על התמיכה שנתתם לי .
לשיפור מהירות וביצועים של מערכת ההפעלה 7/Windows 8 כאשר CPU מגיע עד 100% הוא קופא הפיתרון
התחל הפעלה רשום regedit לנווט HKEY_LOCAL_MACHINE לאחר מכן Edit חיפוש Find רשום את זה
0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583
לחץ Find Next למתין לחץ לחיצה ימנית ValueMax שינוי "מ" 64" ל "0" הפעלה מחדש את מחשב
נערך לאחרונה על ידי DMC_MilleR; 22-08-2014 בשעה 10:26.