|
|
בצדק. רק לקקן מחלק מחמאות על ימין ועל שמאל.
לעקוץ אותה בקטנה זה לא נורא. להגיד לה דוגרי את מכוערת כונפה זה לא מה שיביא אותה.
פשוט כואב לי שאתם מתעלמים מהעניין ההתנהגותי...יש לי כלכך הרבה חברים שמתנהגים כמו גייז ובגלל זה הבחורות שהם רוצים לא שמות עליהם פס.
איפה החיספוס, איפה האקשן...להגיד לה את הכי יפה בעולם ולכתוב לה לבבות בווצאפ מייבש לה ת'כוס אחושרמוטה.
..Everyone Loves You When You're Dead..
יא ילד מטומטם מי פאקינג מתעלם מהקטע ההתנהגותי יא אידיוט? אני משקיע את הנשמה שלי פה כדי לעזור לאנשים ואתה כמו חתיכת חרא פתאום בא ועושה ''אתם לא מדברים על ההתנהגות''
אידיוט!!!!! תקרא שוב את הפוסטים שלי!! בפעם המיליון!!! אני מדבר על התנהגות שמושכת. התנהגות גברית ולא מתרפסת שמראה שאתה גבר עם עמוד שדרה וזה לא משהו מהיום להיום טמבל. זה לוקח קצת זמן עד שאנשים סביבך קולטים את זה. לא ללכת לשום בחורה ולתת לה צומי. להתייחס לבחורה כמו לגבר בדיוק עד שהראתה בך עניין.
יא ילד גיי מזדיין זה נראה לך נורמלי שבחורה ממוצעת תקבל 300 בתולים כמוך שמלקקים לה ת'תחת וגבר ברמה שלה יצטרך להזיע כמו מטורף בשביל הכוס המסריח שלה?
יא ילד מזדיין ואביר לבן מסריח ואוכל בתחת שכמוך. גברים ונשים הם שווים. ונשים הן לא פרינססות כמו שאתה חושב ולא מגיע להן שיבואו ערימות של גברים להתחיל איתן ולתת להן צומי רק כי יש להם כוס. בסופו של דבר כל האנשים האלה כמוך או נדחים או בפריינדזון. למה? כי הבחורה רוצה את מה שהיא לא יכולה להשיג. הגבר שלא שם זין עליה. ככה זה בחיים. תמיד רוצים את מה שאי אפשר להשיג. לא את ההומו המתרפס שבא אליה משום מקום ומוכן להוריד בשבילה את הירח
מה לא מובן? בחורות רוצות גבר רציני שלא מתרגש מהנוכחות שלהן. זו התנהגות שמשדרת שהגבר הוא HIGH T. לך תלמד על הורמונים יא זבל. קראת ספר מסריח של פיקאפ ואתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממני שאני קראתי על הורמונים חודשים אה? חתיכת אידיוט
יאללה תעוף מפה כובע זבל כמוך לא מתאים לפה
די LEMON אחי אני יודע שהמטרות שלך טובות אז אולי זה הגיל הצעיר שלך או לא יודע מה......... אף אחד פה לא הזכיר ת'מילה "התנהגות" כי כמו שאמרו זה ברור מאילו איך צריך להתנהג.
זה שהיצורים בFX P, הכובעים, צריכים ספר הוראות כדי לדעת מה לעשות בעולם האמיתי כי כל היום הם יושבים במחשב זה בעיה שלהם.
זה ברור מאילו איך להתנהג בסביבת בחורות, ועם איזה סוגים של בחורות.
אף אחד פה לא צריך ספר הוראות להתנהגות.