קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] חייב להוציא עצבים אגרסיות איך שלא תקראו לזה !
    על ידי Aviv.E בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 11:04
  2. [סט/דיווח] איך שלא תקראו לזה :)
    על ידי KoniMelMel בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 17:07
  3. [קונה]סטים\משתמש מקורי ל1.6 או איך שלא תקראו לזה חח
    על ידי psycho בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-04-2007, 19:24
  4. [הצעה] פורום ספאם או איך שלא תקראו לזה
    על ידי Shobi Dobi בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 20:17
  5. צריך תוכנה לפצל סט/רצועה איך שלא תקראו לזה
    על ידי Asaf93 בפורום אלקטרונית
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מחפש מנטור / חוות דעת / לימוד / איך שלא תקראו לזה, למימוש פוטנציאל ושיפור עצמי מטורף

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מחפש מנטור / חוות דעת / לימוד / איך שלא תקראו לזה, למימוש פוטנציאל ושיפור עצמי מטורף

אהלן חבר'ה.

כדי להסיר ספק, אני אתחיל בכך שאני לא "טרול" למרות שהמשתמש חדש, פשוט אני יחסית חדש בפורום ולא יצא לי להגיב בשום מקום.בחור רציני שמחפש להשתפר ולממש פוטנציאל. מחפש מנטור, כי מה לעשות, אחי קטן ממני בשנתיים וחוץ ממחשב הוא לא רואה עולם - בערך כמוני עד לפני שנה שהמחשב היה העולם, ככה שאין לי ממש מי שיעזור לי. כנ"ל חברים ועל זה אני אפרט בהמשך. פתחתי כאן את האשכול במטרה לחפש עזרה ולימוד, ככה שיש לי רק להרוויח, ואם לא אז לא קרה כלום, אמשיך לבד כמו שעשיתי עד עכשיו..

בן 20, משוחרר חצי שנה (איך למה וכמה סיפור ארוך, בפרטי אם מישהו ממש מעוניין ), והחלטתי להוולד מחדש. לקחת את כל תקופת הילדות בעקרון, לשכוח אותה, וליצור אני חדש. יותר נכון, ליצור אני משופר ומשודרג שלא מזכיר אפילו את הישן - בינתיים הולך מעולה לדעתי ביחס למה שהיה. מה שאני מחפש זה מישהו שיוכל להיות לי למנטור או סתם חוות דעת מהצד, טיפים וכו'.

כשהייתי צעיר יותר, קרו לי הרבה מקרים שבנות נמשכו אליי. היתי טיפש מידי בשביל להבין את הרמז או אולי ביישן מידי, ואני מאוד מצטער על זה היום. החלטתי לפתוס את עצמי בידיים ולהביא לשינוי, מבחינת הכל, מראה אישי ואישיות.

למזלי אני בעל מודעת עצמית גבוהה, מודע למגרעות שלי, מודע למה אני צריך לשפר. לדעתי אני נראה טוב ומטופח, אבל לא חי בסרט שאני מושלם. יש לי לעבוד על הגוף כי אני רזה יחסית (התחלתי להתאמן במכון בבניין שלי אגב, אז אם מישהו רוצה / יכול לבנות לי תוכנית אימונים טובה אני יותר מאשמח, מתכנן קעקוע בחזה אחרי שאני יעצב אותו טיפה). משקיע בשיזוף, מסתפר כל שבוע וחצי תסרוקת מעוצבת יפה, זקן מקוצץ, מתלבש יפה.

נראה צעיר לגילי הרבה אומרים לי את זה, זה למה אני לא אוהב להתגלח חלק, גובה ממוצע כזה (1.75 בערך) הייתי מחוצ'קן פעם, כרגע מידי פעם חצ'קון פה ושם אבל כמובן מטפל בזה - טוב אין טעם לבכות עכשיו שלא טיפלתי קודם נכון? יש רק להשתפר מפה .אינטיליגנט, בעל חוש הומור. ההורים קוראים לי ביישן, ויכול להיות שזה נכון במובן מסויים, אולי ביחס למה שהיתיי פעם הייתי אומר שאני ההפך מביישן. אולי זה עדיין לא מספיק?

מרגיש מבואס קצת ואפילו תחושב שאני מתבזבז. לא יודע אם מישהו מבין למה אני מתכוון או מישהו הרגיש ככה. נוסע לפעמים ברכב מסתכל על חברה מטיילים ואומר, זה כל כך צריך להיות אני ואין סיבה שלא.. כביכול בטוח בעצמי, נראה טוב, אופי טוב ויש לי הרבה מה להציע. איפה הבעיה? לפעמםי מרגיש שבאלי לעצור את הרכב, ופשוט סתם לצאת לטייל ליד קבוצות שמטיילות, פשוט להדבק אליהם או סתם להראות מה יש לי להציע לבחורות . בטח זה נשמע מטומטם..

מעגל חברים : לא קיים. גם משהו שצריך לעבוד עליו ולירצו מעגל חדש, מאפס!
    שומר אולי על קשר עם חבר אחד בלבד מהתקופה של הבי"ס, ולמה זה? כי המעגל חברים הזה פשוט לא אני יותר. מרגיש שעברתי שיפור משמעותי, ועברתי ל"ספסל" חברים אחר ומשודרג, פשוט מאוחר מידי לתקופה של הבי"ס. פה נכנסת בעיה : לא יוצא, כי אין עם מי. לא מכוער, לא לוזר, זורם לגמרי, פשוט אין חברים כל כך. אני עובד כמלצר, וכולם מכירים אותי ומתים עליי (תמיד הייתי אחד שמשך אליו חברים בבי"ס, אבל כנראה שלא החזרתי באותה מידה?) אבל לא מבלה איתם אחרי שעות העבודה. יכול להיות שזה צריך לבוא ממני, אבל איך בדיוק? - מה שכן מתקופת הצבא הכרתי אחלה חבר'ה ידידים וידיות, וכן נפגשנו גם אך לא בתקופה האחרונה.

- עזרה בשיפור מראה עצמי, הדבר אולי הכי חשוב לי. כן אני אולי נשמע שטחי אבל דימוי עצמי גבוהה זה הדבר הכי חשוב בשבילי כרגע, א במקום להשלים עם זה כמו שאמא שלי בגישה הפרימיטיבית שלי אומרת, אני אלחם נגד זה וישפר את עצמי במקום להשלים עם דברים.

- עבודה על אופי וביישנות.. לדעתי אני לא משדר נואשות כשאני מדבר עם בחורה. זה יותר בקטע של אין לי ניסיון להתבסס עליו, ככה שאני עושה כביכול טעויות של טירון (מה שאני), ואני כן מנסה ללמוד מהם, אבל קצת קשה כשהניסיון דל יחסית.

- איך להרחיב תמעגל חברים? או יותר נכון, איך אני יוצר מעגל חברים חדש, מאפס? כזה שמתאים לי וינצל אותי יותר טוב. חשבתי על להתחיל לצאת סולו, נשמע כמו סוג של ברירה אחרונה לא? מרגיש די מבוזבז האמת אם להיות כנה, מרגיש שאם המעגל חברים היה רחב והיתי יוצא הרבה, בכלל לא הייתי מגיע למצב שאני פותח תאשכול הזה כי פוטנציאל יש.

לא רוצה את כל הרובוטיות הזאת של פיקאפ שמיקאפ. שמעתי על זה כשהייתי צעיר יותר, לא התחברתי. אני יודע מה באמת צריך, צריך לעבוד על עצמי, לשפר את עצמי מכח בחינה פיזית ומנטלית, לההשיג מטרות שאני מציב לעצמי, ורק אז זה יושלם.

כשאני הולך ברחוב, אני הולך עם ראש מורם, בטוח בעצמי לגמרי, אבל לא בקטע של אני נראה מעפן אבל אני אשדר כאילו בטחון. באמת מרגיש בטוח בעצמי, בהכל. אבל עדיין כאילו משהו חסר.. מה? לא יודע, אולי אתם תעזרו לי. יכול להיות הסגנון דיבור, או שאולי הבטחון במראה האישי מופרז מידי ואני סתם מגזים? העובדה שאני כמעט לא יוצא, ואם מישהו לא יצא גם הוא יהיה 10/10 לא יהיה לו כלום? לא יודע איפה אני טועה ואיפה צריך לשפר לכן אני צריך מישהו שיעזור לי ויכוון אותי.

סתם לדוגמה, היה לי סיפור עם מישהי שנמשכה אליי מהעבודה, יצאנו גם פעם אחת, אבל לדעתי זה לא עבד. עדיין לא יודע להגיד בוודאות כי זה היה לפני שבועיים ומשהו כולה, אבל אני מרגיש שלדעתי זה לא המראה שהשפיע, זה נטו הדביר ומה עשיתי. הכי היא היתה מעוניינת מלכתחילה, אבל נמשכה, אבל משהו אח"כ כנראה דחה אותה. הבעיה היא שקשה לי לקרוא אותה ולהבין מה לעשות. אפילו בהודעות בפלאפון, לפעמים מתקשה מה לרשום ואיך. אין לי ניסיון וידע בזה כי בחיים לא דיברתי עם בנות, אני כן מרגיש שאני משתפר אבל לא מספיק!

* אם מישהו מעוניין להיות לי לסוג של מנטור, או סתם לזרוק טיפ או שניים, בכיף אני מקבל הכל באהבה, גם ביקורות חיוביות וגם שליליות, הרי זה רק יפקח לי את העיניים יותר ואני אוכל לשפר את עצמי באופן יעיל יותר. מחפש מישהו רציני ביותר, אין לי בעיה להביא תמונות וכו' ועוד פרטים אישיים למי שרוצה לעזור ולתת חוות דעת. הכל בפרטי!

לילה טוב חברים ותודה רבה רבה למי שיעזור בכל דרך שהיא!
    מצטער על החפירה
    נערך לאחרונה על ידי honeyimhome; 08-06-2014 בשעה 04:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אין שום דבר שאתה יכול לעשות חוץ מלחכות לפנייה הבאה מבחורה והפעם לתפוס את זה ב2 ידיים

לגשת רק יכניס אותך לתסבוכות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אל תקשיב לא למון ולא ל BC

(למון כי הוא עדיין ילד ולא רלוונטי לגיל שלך ו BC כי הוא ממורמר רצח)הם השניים שינסו להכניס אותך לשטויות שהם מדברים

השאר,זה איך שאתה חושב לנכון

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

(למון כי הוא עדיין ילד ולא רלוונטי לגיל שלך ו BC כי הוא ממורמר רצח)הם השניים שינסו להכניס אותך לשטויות שהם מדברים

בוא נשמע את העצות שלך לשם שינוי

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    בוא נשמע את העצות שלך לשם שינוי
    העצה שלי הייתה לא להקשיב לעצות שלך

והעצה שלך אלייך,תפסיק להביא עצות ותתחיל לעבוד על עצמך

התירוץ שלך שהכל כבר מאוחר לא שווה לתחת

אתה פשוט עצלן ברמות וזה עוד יותר מרמר אותך

תרים תתחת שלך ותתחיל לעשות משהו

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

גם פותח האשכול בן 20 והסיטואצייה שלו פחות או יותר גרועה כמו שלך אבל לעומתך הוא אופטימסטי לגביי הסיטואציה והוא מוכן להכל

אין לך גוף טוב?תתאמן,תקח אבקות,אנערף מה שבא לך

פנים לא משהו?תנתח ואני רציני,החשיבות שאתה נותן ליופי הוא יותר מדי עצום,אז עדיף באמת שתעבור כבר ניתוח,תתחיל לחסוך כסף

זהו,לפחות תתחיל מהמראה השאר יבוא אחר כך

ואני מדבר אלייך BC

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

Bc אומר פה לא מעט דברים נכונים למרות שהגישה שלו היא קיצונית בטירוף...

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

גם פותח האשכול בן 20 והסיטואצייה שלו פחות או יותר גרועה כמו שלך אבל לעומתך הוא אופטימסטי לגביי הסיטואציה והוא מוכן להכל

אין לך גוף טוב?תתאמן,תקח אבקות,אנערף מה שבא לך

פנים לא משהו?תנתח ואני רציני,החשיבות שאתה נותן ליופי הוא יותר מדי עצום,אז עדיף באמת שתעבור כבר ניתוח,תתחיל לחסוך כסף

זהו,לפחות תתחיל מהמראה השאר יבוא אחר כך

ואני מדבר אלייך BC
    מה לא מובן טמבל? אני אימפוטנט כי לקחתי פרופסיה ותרופות אחרות. כל זה לא יעזור לי

היתה אצלי בחורה לפני שבוע בערך והייתי צריך להעיף אותה. אין לי מה לעשות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

מה לא מובן טמבל? אני אימפוטנט כי לקחתי פרופסיה ותרופות אחרות. כל זה לא יעזור לי

היתה אצלי בחורה לפני שבוע בערך והייתי צריך להעיף אותה. אין לי מה לעשות
    ויאגרה והשיט הזה לא עובד לך ? אין טיפולים לחרא הזה אחי ?

אתה מביא בחורות אבל זה לא שווה כלום...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אני מבין בפיתוח גוף אם באלך דבר איתי בפרטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    ויאגרה והשיט הזה לא עובד לך ? אין טיפולים לחרא הזה אחי ?

אתה מביא בחורות אבל זה לא שווה כלום...
    אני לא רוצה להיות תלוי בויאגרות ורופאים לא רוצים לתת לי טיפול לזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Stupify צפיה בהודעה
    אני מבין בפיתוח גוף אם באלך דבר איתי בפרטי
    שלחתי פרטית

מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?
    להתחיל לצאת לבד למקומות וליצור מעגל חברים חדש לאט לאט?
    איך לעבוד עוד על הדיבור?
    מה זה LMS?

* הייתי שולח פה תמונה לחווד על המראה אישי ואיפה יש לשפר, אבל אני מעדיף בפרטי עם אנשים רציניים..
    ככה שאם מישהו מעוניין לספק חווד שלחו הודעה
    נערך לאחרונה על ידי honeyimhome; 08-06-2014 בשעה 16:56.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אני לא רוצה להיות תלוי בויאגרות ורופאים לא רוצים לתת לי טיפול לזה
    ניסית אבל? ויאגרה עובד עליך?

יש מה להציל?

ומה זה לא רוצים לתת טיפול, אל תיהיה אוטיסט לך לרופאים פרטיים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect