טוב עשיתי סט עם עצמי או איך שלא קוראים לזה.
היה לחצי שכבה שלנו שיעור חופשי אז כולם היו בחוץ, וכל הבנות שכבו על הדשא במקומות שונים וצץ רעיון במוחי, להתחיל עם כמה שיותר בנות ולראות אם הן זורמות איתי.
טוב.
אז התחלתי עם הילדה שאני חם עלייה ודיברתי איתה מלא והיא זרמה אבל לא זרמה כי היא בכל זאת ילדה קצת קשה להשגה
אחר כך הלכתי לשתי בנות בפינה אחרת שאני לא הכי מכיר ושכבתי לידן, התגובה הראשונה הייתה של אחת מהן זה: נכון החברים שלך ואתה דיברתם הרגע על התחת שלי ושל חברה שלי ?
אמרתי: לא ממש ... כן.
אז היא ישר אמרה על חברה שלה איך אפשר לא להסתכל על תחת כזה ונתנה לה מן סטירה לישבן, הדליק אותי קצת אז אמרתי נכון ועשיתי כמוה, לילדה השנייה זה ממש לא היה אכפת וסתם התחלנו לדבר והגענו לזה שאחת מהן שאלה אותי למה עדיף להתחפש, סתם לשרמוטה או לשפנפנת פלייבוי וקיצר זרם.
הלכתי לפינה אחרת עם איזה 4 ילדות ופשוט נשכבתי לידן (בכוונה הלכתי אליהן כי הן סנוביות אחושרמוטה) בכל מקרה אני יודע שאחת מהן דלוקה עליי וישר שנשכבתי היא שיחקה אותה קשה להשגה, אמרה מה אתה עושה פה לך חפש ת'חברים שלך וכאלה, אמרתי לה:" סתמי ת'פה שלך, אל תגידי שלא היית רוצה עכשיו לקפוץ עליי" היא חייכה ואמרה שהיא צריכה ללכת, נשארתי עם 3 הבנות האלה ולא ממש יצא לי איתן כי הן היו בשיחת בנות.
הלכתי לעוד כמה מקומות עד שהחברים המניאקים שלי הצטרפו ודפקו לי ת'סט ..
בכל מקרה היה מהנה ומאתגר.
מה אתם חושבים?

ציטוט ההודעה

Iverson