קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 18:22
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 11:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כמה שאלות ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ברירת מחדל כמה שאלות ..

אז סוף סוף סיימתי תמטלות שהצבתי לעצמי, עשיתי 12 סרטונים , ל 10 נישות.

1. איך אני מעלה את כולם בצורה הבטוחה ביותר(חינמית) כדאי להבטיח שאם ימחק לי סרטון, לא ימחקו לי כולם ?

2.איך לפתוח משתמשים ביוטיוב ? Bluestark מבקש ממני אישור טלפוני ברגע שאני מתחבר.

3.איזה שיטת קידום לנסות ?חשבתי על הנישות עם הפחות תחרות לעשות unlisted, אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים ? ומה לגבי השאר ?

4.איזה רשת הכי מומלצת לפי דעתכם ?
    אני כרגע בadnooka
    fileice לא עובד לי
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 13-06-2014 בשעה 13:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה

1. איך אני מעלה את כולם בצורה הבטוחה ביותר(חינמית) כדאי להבטיח שאם ימחק לי סרטון, לא ימחקו לי כולם ?

3.איזה שיטת קידום לנסות ?חשבתי על הנישות עם הפחות תחרות לעשות unlisted, אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים ? ומה לגבי השאר ?

אני כרגע בadnooka
    fileice לא עובד לי
    1. אני ירשום ב-2.
    2. אם יש לך Dynamic ip אז אתה מסודר, תבדוק את ה- ip שלך, תנתק את הראוטר ותחזיר ותבדוק אם ה- ip השתנה זה אומר שיש לך.
    תעשה CCleaner תנתק תראוטר ותחזיר או שתרשום פקודה במחשב שעושה את זה לחסוך זמן, תפתח משתמש ללא אישור, ip ייחודי, תעלה את הסרטון ותצא.
    3. Unlist לא מומלץ לעשות לנישות שהשקעת בהן, בדרך כלל מורידים סרטונים בזה ומעלים כמה שיותר כי צריך המון. תלך על Viral Effect / Set and Forget.
    Set and Forget יותר בטוח, בכל זאת גם Viral Effect זה עובד ונפוץ.
    4. כל רשת: CleanFiles, ShareCash, FileIce או CPALead, CPAGrip, כולן מצוינות רק תבחר מה יותר טוב לך.

שבת שלום שיהיה

משתמש מתקדם
    לייקים
    69
    נקודות
    4

אני כרגע בadnooka
    fileice לא עובד לי
    1. הכי טוב להעלות סרטונים עם משתמשים שיש להם וותק. אם אין לך משתמשים כאלה אתה יכול לפתוח משתמש רגיל דרך vpn (ממליץ על ExpressVPN , HMA VPN ) שאלה עולים כסף.... אם אתה לא רוצה לקנות יש גם כאלה חינמיים אבל האיכות בהתאם.
    2. אני פותח רגיל נכנס דרך vpn ומאשר אותו טלפונית עם pinger (לוקח כמה פעמים עד שזה עובד) יש מדריך של Artical איך לעשות את זה.
    3. unlist אני אישית לא אוהב.... אני משקיע ממש כדי לעשות הוכחות בסרטונים ואת התוכנות ולא שווה לי להעלות את הסרטון ואחרי כמה ימים במקרה הטוב הוא ימחק. אני מקדם תסרטונים בעזרת Backlinks + HR Views + Likes וזה עובד מצויין.
    4. אני משתמש ב Fileice וב CPAgrip ויש עוד רשתות נחמדות כמו ShareCash , CPAlead.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Atamnoon צפיה בהודעה
    1. הכי טוב להעלות סרטונים עם משתמשים שיש להם וותק. אם אין לך משתמשים כאלה אתה יכול לפתוח משתמש רגיל דרך vpn (ממליץ על ExpressVPN , HMA VPN ) שאלה עולים כסף.... אם אתה לא רוצה לקנות יש גם כאלה חינמיים אבל האיכות בהתאם.
    2. אני פותח רגיל נכנס דרך vpn ומאשר אותו טלפונית עם pinger (לוקח כמה פעמים עד שזה עובד) יש מדריך של Artical איך לעשות את זה.
    3. unlist אני אישית לא אוהב.... אני משקיע ממש כדי לעשות הוכחות בסרטונים ואת התוכנות ולא שווה לי להעלות את הסרטון ואחרי כמה ימים במקרה הטוב הוא ימחק. אני מקדם תסרטונים בעזרת Backlinks + HR Views + Likes וזה עובד מצויין.
    4. אני משתמש ב Fileice וב CPAgrip ויש עוד רשתות נחמדות כמו ShareCash , CPAlead.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    1. אני ירשום ב-2.
    2. אם יש לך Dynamic ip אז אתה מסודר, תבדוק את ה- ip שלך, תנתק את הראוטר ותחזיר ותבדוק אם ה- ip השתנה זה אומר שיש לך.
    תעשה CCleaner תנתק תראוטר ותחזיר או שתרשום פקודה במחשב שעושה את זה לחסוך זמן, תפתח משתמש ללא אישור, ip ייחודי, תעלה את הסרטון ותצא.
    3. Unlist לא מומלץ לעשות לנישות שהשקעת בהן, בדרך כלל מורידים סרטונים בזה ומעלים כמה שיותר כי צריך המון. תלך על Viral Effect / Set and Forget.
    Set and Forget יותר בטוח, בכל זאת גם Viral Effect זה עובד ונפוץ.
    4. כל רשת: CleanFiles, ShareCash, FileIce או CPALead, CPAGrip, כולן מצוינות רק תבחר מה יותר טוב לך.

שבת שלום שיהיה
    תודה לכם, ושבת שלום

1.מה זה Viral Effect ?
    2.בלשים ולשכוח אני מעלה, שם תגיות, תיאור, כותרת מעניינת, ופשוט עוזב לגמרי, למה שזה יגיע לעמוד הראשון אם יש כאלה שנותנים צפיות והכול ?
    3.יש לי כמה משתמשים שאני משתמש בהם ביום ביום של יוטיוב אחד מהם עם מיליון צפיות והמון סאבים, לעלות אליו ? לא ימחקו לי אותו ?
    4.ושאני שם ושוכח, אני יכול להזרים תנועה אמיתית ? כאילו לפרסם בפייסבוק, ומקומות שונים שיביאו תנועה ?
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 13-06-2014 בשעה 21:05.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה לכם, ושבת שלום

1.מה זה Viral Effect ?
    2.בלשים ולשכוח אני מעלה, שם תגיות, תיאור, כותרת מעניינת, ופשוט עוזב לגמרי, למה שזה יגיע לעמוד הראשון אם יש כאלה שנותנים צפיות והכול ?
    3.יש לי כמה משתמשים שאני משתמש בהם ביום ביום של יוטיוב אחד מהם עם מיליון צפיות והמון סאבים, לעלות אליו ? לא ימחקו לי אותו ?
    4.ושאני שם ושוכח, אני יכול להזרים תנועה אמיתית ? כאילו לפרסם בפייסבוק, ומקומות שונים שיביאו תנועה ?
    1. שאתה יוצר אפקט חזק יותר, חלש שכאילו הסרטון שלך הולך ב- Viral למשל שהוא מקבל מלא Liks, Backlinks, Views וכו', שהערוץ שלך הולך ב- Viral למשל שאתה מקבל עוד מלא עוקבים. אתה יכול לשלוח 100 לייקים ביום ואתה יכול לשלוח 10 כל כמה שעות במשך 10 ימים. איך יוצרים אפקט חזק? אתה עושה אותו Natural Effect זאת אומרת לפרוס את הלייקים, הצפיות, הבקלינקס לכמה שיותר ימים בגבול הטעם הטוב, לנסות להשיג תגובות אמיתיות וכו', יותר טבעי, יותר חזק בגבול הטעם הטוב כמובן, אף אחד לא מצפה שתשלח לייקים לאותו סרטון בהמשך 3 חודשים, בהמשך 7 ימים זה סביר. 2~3 מינימום ימים, 14 ימים מקסימום.

2. זה מבוסס על On-Page, אתה מקבל צפיות, ליקיים וכו' בצורה טבעית, זאת אחת הדרכים הכי טובות להגיע לעמוד הראשון בגוגל, אם אתה רואה סרטונים בעמוד הראשון סביר להניח שהם עובדים בשיטה הזאת, למרות זאת צריך לעשות את זה טוב אם סתם תעלה סרטון לא אמור לקרות איתו משהו.

3. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, מקסימום ימחקו את הסרטון אם זה פעם ראשונה לדעתי.
    זה מומלץ לעלות דרך ערוץ חזק כדאי לנסות.

4. הרעיון של השיטה שאתה לא מזרים כלום - כלום. יש כאלה שמרוויחים ממש טובים ושולחים איזה 50 לייקים מטעמי אמינות אבל אני לפחות כרגע הולך לא להזרים כלום. הרעיון כמה שיותר נישות < כמה שיותר סרטונים < כמה שיותר תנועה < כמה שיותר כסף. (מינימום איכות, מקסימום כמות).

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

1. שאתה יוצר אפקט חזק יותר, חלש שכאילו הסרטון שלך הולך ב- Viral למשל שהוא מקבל מלא Liks, Backlinks, Views וכו', שהערוץ שלך הולך ב- Viral למשל שאתה מקבל עוד מלא עוקבים. אתה יכול לשלוח 100 לייקים ביום ואתה יכול לשלוח 10 כל כמה שעות במשך 10 ימים. איך יוצרים אפקט חזק? אתה עושה אותו Natural Effect זאת אומרת לפרוס את הלייקים, הצפיות, הבקלינקס לכמה שיותר ימים בגבול הטעם הטוב, לנסות להשיג תגובות אמיתיות וכו', יותר טבעי, יותר חזק בגבול הטעם הטוב כמובן, אף אחד לא מצפה שתשלח לייקים לאותו סרטון בהמשך 3 חודשים, בהמשך 7 ימים זה סביר. 2~3 מינימום ימים, 14 ימים מקסימום.

2. זה מבוסס על On-Page, אתה מקבל צפיות, ליקיים וכו' בצורה טבעית, זאת אחת הדרכים הכי טובות להגיע לעמוד הראשון בגוגל, אם אתה רואה סרטונים בעמוד הראשון סביר להניח שהם עובדים בשיטה הזאת, למרות זאת צריך לעשות את זה טוב אם סתם תעלה סרטון לא אמור לקרות איתו משהו.

3. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, מקסימום ימחקו את הסרטון אם זה פעם ראשונה לדעתי.
    זה מומלץ לעלות דרך ערוץ חזק כדאי לנסות.

4. הרעיון של השיטה שאתה לא מזרים כלום - כלום. יש כאלה שמרוויחים ממש טובים ושולחים איזה 50 לייקים מטעמי אמינות אבל אני לפחות כרגע הולך לא להזרים כלום. הרעיון כמה שיותר נישות < כמה שיותר סרטונים < כמה שיותר תנועה < כמה שיותר כסף. (מינימום איכות, מקסימום כמות).
    מה זאת אומרת לעשות את זה טוב ?אתה יכול לפרט ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה זאת אומרת לעשות את זה טוב ?אתה יכול לפרט ?
    http://i.imgur.com/4fv11JB.png

*שים לב שרק 6 השלבים הראשונים רלוונטיים ל- Set And Forget - On Page Only.
    יש טריקים לזה, הכי טוב זה ניסוי וטעייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

http://i.imgur.com/4fv11JB.png

*שים לב שרק 6 השלבים הראשונים רלוונטיים ל- Set And Forget - On Page Only.
    יש טריקים לזה, הכי טוב זה ניסוי וטעייה.

אוקי תודה רבה (:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect