קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 75 << ראשון ... 456781656 ... אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 6

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    2
    נקודות
    0

עם יש לך אתר מולטי נישה אז למה אתה מעלה סרטונים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    למה שלא תתחיל לעלות את הסרטונים ?
    חבל שתעשה הכול ביחד, תעלה בהדרגה ..
    ראיתי לפני כמה זמן מישהו שעשה כמוך בדיוק, גם עם 20 נישות, עבדו שבועים וכולם נמחקו.
    כאילו להתחיל עכשיו, לא בהדרגה שתסיים את ה50.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Atamnoon צפיה בהודעה
    זה בידיוק מה שאני חפרתי לו עליו בסקייפ.
    אני נכנסתי עכשיו גם ל ppd מחדש ואני מקדם 10 רואה שעובד יקדם עוד 20 עובד עוד 30 ככה עד שימאס.
    הסיבה שרציתי לעשות את ה-50 היא כי חשבתי שאני יסיים את זה די מהר.
    אולי אני דווקא ינסה ללכת בשיטה הזאת, בכל זאת עד אז יש לי עוד עבודה קטנה לסיים.
    שאני יגיע למצב שאני יכול לעלות סרטונים אני יחשוב על זה, עכשיו אני רוצה לסיים כמה שיותר מהר.
    אני גם עדיין לא בטוח איך אני יעלה עם המשתמשים, אני מעדיף בהרבה משתמש אחד בסרטון אבל זה ממה לא יהיה קל.

ציטוט נכתב במקור על ידי arielmes1 צפיה בהודעה
    עם יש לך אתר מולטי נישה אז למה אתה מעלה סרטונים?
    האתר זה לפרסם את הנישות יותר מהר, אני לא מקדם אותו. התנועה מיוטיוב & גוגל לא ממינו.

מה עשיתי היום?

- 3 סרטונים כולל הכל.

אני רוצה יותר, חשוב לי להספיק יותר כל יום, צריך להמשיך.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

החלטתי לסיים 25 נישות ואז אני יעלה את כל הסרטונים, מה אתם אומרים?
    Less talk more work.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    החלטתי לסיים 25 נישות ואז אני יעלה את כל הסרטונים, מה אתם אומרים?
    Less talk more work.
    בעד.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון יומי

בעד.
    כיף לשמוע.

אז מה הספקתי היום?

- 5 סרטונים כולל הכל.

כמו שניתן לראות לאט לאט אני משתפר, את הסרטון האחרון עשיתי בשעה שנחשבת מאוחרת כי יש לי עוד 1001 דברים לעשות לפני שאני הולך לישון, והרבה יותר קל לוותר ולהגיד "אני יעשה מחר.." , "יותר מאוחר.." כי אתה פשוט עוזב את כרגע ועובר למה שאתה מעדיף לעשות אבל הפעם לא עזבתי, סיימתי אותו כמה זמן שלקח לקח, וזה הכל, אני בטוח שזה קורה לחלק ממכם, תתאמצו, תוכיחו שמגיע לכם, ותשיגו כל מה שאתם רוצים, תודה שקראתם, לילה טוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

כיף לשמוע.

אז מה הספקתי היום?

- 5 סרטונים כולל הכל.

כמו שניתן לראות לאט לאט אני משתפר, את הסרטון האחרון עשיתי בשעה שנחשבת מאוחרת כי יש לי עוד 1001 דברים לעשות לפני שאני הולך לישון, והרבה יותר קל לוותר ולהגיד "אני יעשה מחר.." , "יותר מאוחר.." כי אתה פשוט עוזב את כרגע ועובר למה שאתה מעדיף לעשות אבל הפעם לא עזבתי, סיימתי אותו כמה זמן שלקח לקח, וזה הכל, אני בטוח שזה קורה לחלק ממכם, תתאמצו, תוכיחו שמגיע לכם, ותשיגו כל מה שאתם רוצים, תודה שקראתם, לילה טוב.
    אחי אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם כי באמת מגיע לך רואים את ההשקעה שלך!
    אני קורא הרבה יומנים גם בארץ וגם בחול בתחום עשיית כסף באינטרנט וזה יוסיף אם תראה רווחים יומיים כל יום, רק אם אתה רוצה
    בכל מקרה בהצלחה ואני עוקב אחריך!

משתמש מתקדם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 18aviv18 צפיה בהודעה
    אני קורא הרבה יומנים גם בארץ וגם בחול בתחום עשיית כסף באינטרנט וזה יוסיף אם תראה רווחים יומיים כל יום, רק אם אתה רוצה
    הוא מעדכן רווחים יומיים בעמוד הראשון של האשכול.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 18aviv18 צפיה בהודעה
    מה המצב אחי
    תודה, אני מפרסם בעמוד הראשון רק אני לא תמיד מספיק לעדכן כל יום, רווחים, נישות, עדכונים. אני ישים לב לזה יותר שיהיו לי סרטונים, בנתיים יש רק נישה 1.
    תודה אני ממשיך.

ציטוט נכתב במקור על ידי alon2500 צפיה בהודעה
    הוא מעדכן רווחים יומיים בעמוד הראשון של האשכול.
    גם נכון, רק שלא תמיד יוצא לי, אני ישתדל לעדכן יותר.

שבת שלום שיהיה

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

יאללה אחי עוד קצת תשקיע ותראה תוצאות (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    יאללה אחי עוד קצת תשקיע ותראה תוצאות (:
    צודק.

התחלתי לסיים נישות עד הסוף, זאת אומרת שמעכשיו אני יעדכן כמה נישות מוכנות, לגמרי!

מוטיבציה: סיפור אמיתי (איך הצלחתי להשתנות)
    * זה ארוך, זה כביכול נראה הרבה אבל זה עובר מהר, אני אישית מחפש את התגובות הכי ארוכות כי מהם באמת אפשר ללמוד, מהם באמת אפשר להשתנות, זה מה שאנשים רציניים מחפשים. לאן שלא תקחו את זה מבטיח לכם שלא תתחרטו.

אני חייב להגיד לכם שעד עכשיו, לא משנה כמה ניסיתי, לא משנה כמה רציתי, תמיד ניסיתי להיות מסודר אבל ברגע האמת לא מצאתי את מה שאני צריך, כמה שהתאמצתי לא הצלחתי, וכמה אפשר. הייתי עובד על דף נחיתה שבועיים ותמיד הייתי הדפוק הזה בלי מזל שמחקו לא את הדף והוא לא שמר, שהוא לא מוצא את הקבצים לערוך את הסרטון שצריך, שהוא עבד על סרטון שבוע והוא לא זוכר איפה הוא שמר אותו. הזה ששומר כל דבר, אפילו גם שלא צריך, אבל כשהוא צריך קובץ פשוט אך קריטי שזה ה-א' ב', של ג' ד' של מה שאתם צריכים לשמור, הוא לא מוצא ולאחרים זה נראה מצחיק, והתחלתי לעבוד על כל הנישה מהתחלה, כל ההשקעה של שעה, יום, שובע ולפעמים חודש תמיד ברגע הלכה, בום נעלמה, מתחילים מהתחלה.. שוב ושוב ושוב.. לפעמים אפילו נמנעתי מלהתחיל רק כי הייתי בטוח, פשוט בטוח שהרגע הזה יבוא שוב, שהכל הולך ברגע. חלק ממכם יגידו, "זה קרה רק פעם אחת.." , "בטח, אתה מגזים אחי.." "יום רע, אין לך מזל" או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו. עכשיו שאני חושב על זה מצחיק אותי, זה גם הצחיק את כל מי שסיפרתי לו את זה, זה אפילו הצחיק אותי בהתחלה. אז פעם 1 זה מצחיק.. 2, 3 ,5 אפילו 10 פעמים רק אז קצת פחות.. אבל כשזה קורה שוב ושוב.. שזה הופך להיות המציאות שלך כל פעם מחדש, שאתה מתחיל להאמין שכך דברים אמורים לקרות, שאתה פועל לפי זה ומקשר את זה לדברים שלא בהכרח יש להם איזשהו קצר למציאות, שאתה פוחד להתחיל כי אתה תלוי בתוצאה הידועה, שאתה פשוט בטוח שאין לך ברירה, כך זה קורה, ואין מה לעשות, כי רק כך זה צריך להיות. שמולך מצליחים ואתה לא.. שאתה מכיר מישהו חדש, מלמד אותו ורואה אותו מצליח מול העיניים שלך, מלמד אותו דברים כשאתה בעצמך לא מצליח, אתה רק יודע אותם.. אני קורא לזה: "יודע הכל, אבל בעצם לא יודע כלום". תמיד אתה יוצא הטיפש הגדול, לא יודע מה אתכם אבל אותי זה תסכל, אני יהיה כנה זה לא כיף, ועד עכשיו דיברתי על ה"רע" שבדבר אבל יש דבר אחד טוב, רק דבר 1 אבל מספיק 1, לא צריך שום דבר יותר מזה.. "זה לא חייב להיות כך" , "אפשר לשנות גם את זה", אולי זה לא נראה אפשרי בהתחלה, זה עדיין בגדר "חלום", אולי זה קצת מפחיד אבל תזכרו "זה אפשרי" כמו ש "הכל אפשרי", זאת לא רק סטיגמה זאת עובדה. פעם הייתם אומרים להגיע לירח.. זה היה הדבר הכי הזוי שיכולתם לחשוב עליו, אבל אנשים האמינו, למרות שזה פרוייקט שעלה למעלה מ-14 מיליארד דולר, הם גייסו כסף.. למרות שכל רגע מצאו עוד תקלה, 10001 תקלות.. הם הצליחו לפתור את כולם וניל נחת ב-69 על הירח, אז וואלה אם זה אפשרי, אז מה לא? טוב אז הבנתם מה חשבתי פעם.. הנה מה שאני חושב עכשיו: "כישלון, ניסיון חוזר כבר לא חלק מהמילים שלי.. אני לא מכיר את זה.. אני לא מבין מזה שדברים הולכים גרוע, אני לא מבין טעויות אבל אני מבין הצלחה, אני מבין לא לוותר, ולא משנה עד כמה גרוע נראים הדברים.." ובמילים יותר פשוטות: "היה נראה שלכולם יש הכל ולי אין כלום, (שזאת אשליה) אבל דבר אחד היה לי ולהם לא, שזה הכוח להמשיך, מבחינתי אתם לא צריכים שום דבר יותר מזה" זאת האמת מי שלא מוותר, מי שמשיך ולא משנה מה, יום אחד הוא יצליח, הכי חשוב זה לא לוותר. ידעתי להגיד לעצמי 1001 ביום כמה טעויות אני עושה, כמה גרוע אני, כמה אני לא הולך להצליח.. כמה שמילים כמו: "אני יכול" , "אני הולך לעשות את זה" נשמעות רחוקות לי מזה.. כאילו זה עולם אחר.

היום אני מסיים נישות, הופך את העבודה לחיים, התחלתי לבנות את הפוסטים בדפי נחיתה, חיפשתי כמה טעויות עשיתי שאני צריך להתחיל לתקן, אתם כבר יכולים לנחש כמה מצאתי? התשובה היא 0. אתם יודעים למה? לא מזל.. לא רק כי "עבדתי מספיק חכם.." כי יצרתי מציאות חדשה שבה טעויות לא קורות לי, והפתרון הכי טוב הוא לפתור את זה לפני שזה מתחיל. כשאתם תבינו את הנקודה שאין דבר כזה טעויות, כל דבר זה למידה, מי שלא הבין זה לא שלא טעיתי, כי טעיתי המון ועד היום, אז מה? אני פשוט לא זוכר את זה, כי זה לא משפיע אליי בשום דרך, זה רק עוד דבר שאני לומד. אז התלבטתי קצת אם לפרסם את זה או לא, בכל זאת מה שאני אומר זה שלא משנה מה הבעיה שלכם אפשר לעבור אותה, הנה כמה דוגמאות:
    אני לא יודע איך לעשות תוכנות < כי מעולם לא למדת את זה < לך תלמד!!
    אין לי כסף להשקיע < כי מעולם לא הרווחת < לך תרוויח!!
    יש לי CR נמוך < כי מעולם לא למדת איך להשיג CR גבוהה < לך תשיג!!
    אם אתם מספיק רוצים, הכל אפשר לעשות, שתיפתחו את החשבון שלכם ותגלו שגם היום שמרתם על 1000$ ביום זה אפשרי אבל אתם צריכים לעבוד קשה בשביל זה, להרוויח 30$ גם אפשרי רק תוכיחו שמגיע לכם על ידי שתעבדו בהתאם.
    יש כאלה שיגידו שאני מגזים.. שאני לוקח את זה קשה מדי.. למרות שאף אחד לא אמר לי את זה אף פעם לפעמים זה מה שאני מרגיש או חשבתי על אחרים, למרות שאני לוקח את הכל בקלות, ואני בעד זה. אני כמובן לא ינסה להתנהג אחרות כדי לרצות אחרים. בשביל להצליח אתם צריכים לנשום, לאכול, לישון את מה שאתם רוצים וכשאתם תגיעו לשם אתם יכולים לעשות מה שאתם אי פעם רציתם.

סליחה על הניסוח הגרוע, תודה שקראתם, שבת שלום, אין מצב שקראתם ואתם לא חושבים כלום, אני יותר מאשמח לשמוע הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

צודק.

התחלתי לסיים נישות עד הסוף, זאת אומרת שמעכשיו אני יעדכן כמה נישות מוכנות, לגמרי!

* זה ארוך, זה כביכול נראה הרבה אבל זה עובר מהר, אני אישית מחפש את התגובות הכי ארוכות כי מהם באמת אפשר ללמוד, מהם באמת אפשר להשתנות, זה מה שאנשים רציניים מחפשים. לאן שלא תקחו את זה מבטיח לכם שלא תתחרטו.

אני חייב להגיד לכם שעד עכשיו, לא משנה כמה ניסיתי, לא משנה כמה רציתי, תמיד ניסיתי להיות מסודר אבל ברגע האמת לא מצאתי את מה שאני צריך, כמה שהתאמצתי לא הצלחתי, וכמה אפשר. הייתי עובד על דף נחיתה שבועיים ותמיד הייתי הדפוק הזה בלי מזל שמחקו לא את הדף והוא לא שמר, שהוא לא מוצא את הקבצים לערוך את הסרטון שצריך, שהוא עבד על סרטון שבוע והוא לא זוכר איפה הוא שמר אותו. הזה ששומר כל דבר, אפילו גם שלא צריך, אבל כשהוא צריך קובץ פשוט אך קריטי שזה ה-א' ב', של ג' ד' של מה שאתם צריכים לשמור, הוא לא מוצא ולאחרים זה נראה מצחיק, והתחלתי לעבוד על כל הנישה מהתחלה, כל ההשקעה של שעה, יום, שובע ולפעמים חודש תמיד ברגע הלכה, בום נעלמה, מתחילים מהתחלה.. שוב ושוב ושוב.. לפעמים אפילו נמנעתי מלהתחיל רק כי הייתי בטוח, פשוט בטוח שהרגע הזה יבוא שוב, שהכל הולך ברגע. חלק ממכם יגידו, "זה קרה רק פעם אחת.." , "בטח, אתה מגזים אחי.." "יום רע, אין לך מזל" או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו. עכשיו שאני חושב על זה מצחיק אותי, זה גם הצחיק את כל מי שסיפרתי לו את זה, זה אפילו הצחיק אותי בהתחלה. אז פעם 1 זה מצחיק.. 2, 3 ,5 אפילו 10 פעמים רק אז קצת פחות.. אבל כשזה קורה שוב ושוב.. שזה הופך להיות המציאות שלך כל פעם מחדש, שאתה מתחיל להאמין שכך דברים אמורים לקרות, שאתה פועל לפי זה ומקשר את זה לדברים שלא בהכרח יש להם איזשהו קצר למציאות, שאתה פוחד להתחיל כי אתה תלוי בתוצאה הידועה, שאתה פשוט בטוח שאין לך ברירה, כך זה קורה, ואין מה לעשות, כי רק כך זה צריך להיות. שמולך מצליחים ואתה לא.. שאתה מכיר מישהו חדש, מלמד אותו ורואה אותו מצליח מול העיניים שלך, מלמד אותו דברים כשאתה בעצמך לא מצליח, אתה רק יודע אותם.. אני קורא לזה: "יודע הכל, אבל בעצם לא יודע כלום". תמיד אתה יוצא הטיפש הגדול, לא יודע מה אתכם אבל אותי זה תסכל, אני יהיה כנה זה לא כיף, ועד עכשיו דיברתי על ה"רע" שבדבר אבל יש דבר אחד טוב, רק דבר 1 אבל מספיק 1, לא צריך שום דבר יותר מזה.. "זה לא חייב להיות כך" , "אפשר לשנות גם את זה", אולי זה לא נראה אפשרי בהתחלה, זה עדיין בגדר "חלום", אולי זה קצת מפחיד אבל תזכרו "זה אפשרי" כמו ש "הכל אפשרי", זאת לא רק סטיגמה זאת עובדה. פעם הייתם אומרים להגיע לירח.. זה היה הדבר הכי הזוי שיכולתם לחשוב עליו, אבל אנשים האמינו, למרות שזה פרוייקט שעלה למעלה מ-14 מיליארד דולר, הם גייסו כסף.. למרות שכל רגע מצאו עוד תקלה, 10001 תקלות.. הם הצליחו לפתור את כולם וניל נחת ב-69 על הירח, אז וואלה אם זה אפשרי, אז מה לא? טוב אז הבנתם מה חשבתי פעם.. הנה מה שאני חושב עכשיו: "כישלון, ניסיון חוזר כבר לא חלק מהמילים שלי.. אני לא מכיר את זה.. אני לא מבין מזה שדברים הולכים גרוע, אני לא מבין טעויות אבל אני מבין הצלחה, אני מבין לא לוותר, ולא משנה עד כמה גרוע נראים הדברים.." ובמילים יותר פשוטות: "היה נראה שלכולם יש הכל ולי אין כלום, (שזאת אשליה) אבל דבר אחד היה לי ולהם לא, שזה הכוח להמשיך, מבחינתי אתם לא צריכים שום דבר יותר מזה" זאת האמת מי שלא מוותר, מי שמשיך ולא משנה מה, יום אחד הוא יצליח, הכי חשוב זה לא לוותר. ידעתי להגיד לעצמי 1001 ביום כמה טעויות אני עושה, כמה גרוע אני, כמה אני לא הולך להצליח.. כמה שמילים כמו: "אני יכול" , "אני הולך לעשות את זה" נשמעות רחוקות לי מזה.. כאילו זה עולם אחר.

היום אני מסיים נישות, הופך את העבודה לחיים, התחלתי לבנות את הפוסטים בדפי נחיתה, חיפשתי כמה טעויות עשיתי שאני צריך להתחיל לתקן, אתם כבר יכולים לנחש כמה מצאתי? התשובה היא 0. אתם יודעים למה? לא מזל.. לא רק כי "עבדתי מספיק חכם.." כי יצרתי מציאות חדשה שבה טעויות לא קורות לי, והפתרון הכי טוב הוא לפתור את זה לפני שזה מתחיל. כשאתם תבינו את הנקודה שאין דבר כזה טעויות, כל דבר זה למידה, מי שלא הבין זה לא שלא טעיתי, כי טעיתי המון ועד היום, אז מה? אני פשוט לא זוכר את זה, כי זה לא משפיע אליי בשום דרך, זה רק עוד דבר שאני לומד. אז התלבטתי קצת אם לפרסם את זה או לא, בכל זאת מה שאני אומר זה שלא משנה מה הבעיה שלכם אפשר לעבור אותה, הנה כמה דוגמאות:
    אם אתם מספיק רוצים, הכל אפשר לעשות, שתיפתחו את החשבון שלכם ותגלו שגם היום שמרתם על 1000$ ביום זה אפשרי אבל אתם צריכים לעבוד קשה בשביל זה, להרוויח 30$ גם אפשרי רק תוכיחו שמגיע לכם על ידי שתעבדו בהתאם.
    יש כאלה שיגידו שאני מגזים.. שאני לוקח את זה קשה מדי.. למרות שאף אחד לא אמר לי את זה אף פעם לפעמים זה מה שאני מרגיש או חשבתי על אחרים, למרות שאני לוקח את הכל בקלות, ואני בעד זה. אני כמובן לא ינסה להתנהג אחרות כדי לרצות אחרים. בשביל להצליח אתם צריכים לנשום, לאכול, לישון את מה שאתם רוצים וכשאתם תגיעו לשם אתם יכולים לעשות מה שאתם אי פעם רציתם.

סליחה על הניסוח הגרוע, תודה שקראתם, שבת שלום, אין מצב שקראתם ואתם לא חושבים כלום, אני יותר מאשמח לשמוע הכל.
    שמע אחי בדיוק אותו דבר !
    כאילו קראתי את המחשבות שלי, הכול!!
    העבודה קשה שנמחקת וכמובן שאין גיבוי.
    שאתה כול היום קורא וחוקר, עוזר לאנשים, מלמד חברים, הם מרוויחים ואתה עדין תקוע!
    להשקיע את הנשמה ובום בלוג נמחק, סרטון נמחק
    ולפני שבוע החלטתי לחזור בכול הכוח ולנסות ולנסות עד שאני יצליח, ובאמת אני מרוצה מההשקעה שלי, נקווה שגם מהתוצאה.

לילה טוב והמון בהצלחה!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

צודק.

יש דברים ממה שכתבת שקורים כמעט לכול אחד בתחום הזה, יש ימים רעים ויש ימים עוד יותר רעים.
    אבל ההחלטה בין לקחת את זה ולעלות למעלה או להרים ידיים היא עניין של שניות, בין הצלחה לנפילה, האם לקחת את ההצלחה של הסובבים אותך כמוטיבציה לכך שכול אחד יכול ושגם אתה יכול להצליח ואפילו יותר, לקחת את הסובבים אותך כמתחרים זה דבר חיובי ואף מעודד, או שאתה תחליט שאין אתה גרוע אפילו הם מצליחים ואני לא? תפרוש עזוב אותך. בשביל מה אתה צריך את זה? אתה גרוע ועוד אלף ואחד דברים שאתה יכול להגיד לעצמך שתאכלס כולם תירוצים ל-למה אני לא מצליח?!?! וכולם כן ?!?!?!. אתה יכול לראות את האנשים שבחיים לא חשבת שיצליחו והיו מאחורייך בידע, בזמן מצליחים ואתה מסתכל על עצמך ושואל רגע? מה הולך פה? מה נסגר איתי. וכאן אתה צריך לקחת את העניין הזה כמקפצה ועידוד שאתה תצליח, זאת הדרך. להרים ידיים זה לא בעיה, החוכמה היא להסתכל על החצי כוס המלאה, תמיד הדשא של השכן ירוק יותר אבל אם תחשוב מה יש לך ואיך אתה משתפר בשביל להשיג עוד, רק אז אתה תצליח במה שאתה תעשה.

בהצלחה לך בהמשך, אני עובר ומסתכל מדי יום ובוחן אותך, אז אל תאכזב אותי עד שאני חוזר לעסק אני רוצה אותך כבר עמוק בתוך העסק ומצליח, אפילו כבר בתוך ה-25$ ביום...

STOOOOP

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שמע אחי בדיוק אותו דבר !
    כאילו קראתי את המחשבות שלי, הכול!!
    העבודה קשה שנמחקת וכמובן שאין גיבוי.
    שאתה כול היום קורא וחוקר, עוזר לאנשים, מלמד חברים, הם מרוויחים ואתה עדין תקוע!
    להשקיע את הנשמה ובום בלוג נמחק, סרטון נמחק
    ולפני שבוע החלטתי לחזור בכול הכוח ולנסות ולנסות עד שאני יצליח, ובאמת אני מרוצה מההשקעה שלי, נקווה שגם מהתוצאה.

לילה טוב והמון בהצלחה!
    אם ניקח את זה ל-3 מצבים ב- PPD:
    1. מתחיל, מרוויח קצת/ לא מרוויח.
    2. יודע איך להרוויח, לא מרוויח מספיק.
    3. מרוויח.

אז לדעתי 70% במצב ה-2, זאת דעתי לפחות כך שזה מדבר לעוד הרבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    יש דברים ממה שכתבת שקורים כמעט לכול אחד בתחום הזה, יש ימים רעים ויש ימים עוד יותר רעים.
    אבל ההחלטה בין לקחת את זה ולעלות למעלה או להרים ידיים היא עניין של שניות, בין הצלחה לנפילה, האם לקחת את ההצלחה של הסובבים אותך כמוטיבציה לכך שכול אחד יכול ושגם אתה יכול להצליח ואפילו יותר, לקחת את הסובבים אותך כמתחרים זה דבר חיובי ואף מעודד, או שאתה תחליט שאין אתה גרוע אפילו הם מצליחים ואני לא? תפרוש עזוב אותך. בשביל מה אתה צריך את זה? אתה גרוע ועוד אלף ואחד דברים שאתה יכול להגיד לעצמך שתאכלס כולם תירוצים ל-למה אני לא מצליח?!?! וכולם כן ?!?!?!. אתה יכול לראות את האנשים שבחיים לא חשבת שיצליחו והיו מאחורייך בידע, בזמן מצליחים ואתה מסתכל על עצמך ושואל רגע? מה הולך פה? מה נסגר איתי. וכאן אתה צריך לקחת את העניין הזה כמקפצה ועידוד שאתה תצליח, זאת הדרך. להרים ידיים זה לא בעיה, החוכמה היא להסתכל על החצי כוס המלאה, תמיד הדשא של השכן ירוק יותר אבל אם תחשוב מה יש לך ואיך אתה משתפר בשביל להשיג עוד, רק אז אתה תצליח במה שאתה תעשה.

בהצלחה לך בהמשך, אני עובר ומסתכל מדי יום ובוחן אותך, אז אל תאכזב אותי עד שאני חוזר לעסק אני רוצה אותך כבר עמוק בתוך העסק ומצליח, אפילו כבר בתוך ה-25$ ביום...
    אהבתי את מה שרשמת, דברים נכונים, שמישהו מצליח ואתה לא, זה נראה כך:
    הוא רוצה להרוויח | אתה רוצה להרוויח.
    הוא מתחיל מ-0 | לך יש וותק במידה מסוימת.
    הוא לומד ממך | אתה מלמד אותו.
    כל מה שקורה באמצע...
    הוא מרוויח | אתה לא.

כנראה שזה נובע גם מקנאה כמו שאמרת, זה דבר טבעי, אתה לא יכול לשלוט על זה.
    אי אפשר להתעלם מהנקודה ששניכם רוצים להרוויח, לך יש ניסיון ולא אין, אתה מלמד אותו איך להרוויח, ובסופו של היום הוא מצליח ואתה לא, זה שאתה מלמד מישהו חדש וגורם לו להצליח זה מצוין אבל זה שאתה גם רוצה להצליח, לימדת אותו, הוא הצליח אבל אתה לא, איזה אבסורד זה..

טוב לדעת, תגיד לי אם אני עובר זה לא הולך לקרות עוד הרבה זמן, הנה ההתקדמות שלי היום.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל מה עשיתי היום?

אז.. מה עשיתי היום?

החלטתי להתקדם עם הפוסטים באתר.. והספקתי לעשות 20/25! זה דבר קצת מטורף, לצורך השוואה אתמול עשיתי 1, היום 20.
    עשיתי 12 בבוקר, ואז קלטתי שעוד מישהו מתחיל לעבוד עכשיו, לא חשוב שמות (אדר) אז עשיתי איתו תחרות קטנה שנתנה לי מוטיבציה מטורפת ועשיתי 8 ממש ממש מהר, העכבר שלי לא הפסיק לזוז מקצה לקצה במשך כ- שעה, אז מבחינתי הספקתי די הרבה.

מה אתם אומרים? מה עשיתם היום? מה אתם תכננתם? מה אתם מתכננים? תשתפו! זה נותן מלא מוטיבציה לכולם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אז.. מה עשיתי היום?

החלטתי להתקדם עם הפוסטים באתר.. והספקתי לעשות 20/25! זה דבר קצת מטורף, לצורך השוואה אתמול עשיתי 1, היום 20.
    עשיתי 12 בבוקר, ואז קלטתי שעוד מישהו מתחיל לעבוד עכשיו, לא חשוב שמות (אדר) אז עשיתי איתו תחרות קטנה שנתנה לי מוטיבציה מטורפת ועשיתי 8 ממש ממש מהר, העכבר שלי לא הפסיק לזוז מקצה לקצה במשך כ- שעה, אז מבחינתי הספקתי די הרבה.

מה אתם אומרים? מה עשיתם היום? מה אתם תכננתם? מה אתם מתכננים? תשתפו! זה נותן מלא מוטיבציה לכולם.
    קודם כל קרעת אותי במשפט "
    לא חשוב שמות (אדר)".
    ושנית גם אני בניתי אתר ב WORDPRESS מיקמתי בנתיים 5 פוסטים של נישות והוספתי WIDGET שמראה כניסות והוספתי פלאגנים שחוסמים אפשרות העתקה מהאתר ואחר כל זה קניתי אחסון+דומיין בערך 7 דולר.

נ"ב-תערוך כבר את הרווחים בחודש יוני אני כל חצי שעה נכנס בודק במשך יומיים אז תערוך קצת

ועוד משו
    ום 1: 1.03$
    יום 2: 0.00$
    יום 3: 0.00$
    יום 4: 1.10$
    יום 5: 0.59$
    יום 6: 0.00$
    יום 7: 4.49$
    יום 8: 2.15$
    יום 9: 0.00$
    יום 10: 0.00$
    יום 11: 1.84$
    יום 12: 0.00$
    יום 13: 0.00$
    יום 14: 1.18$
    סה"ך הרווחים בחודש יוני: 12.38$

כל הימים מאז שערכת לא קיבלת הורדות ועכשיו כשהיום הוספת 20 פוסטים זה מהם ההורדות?
    נערך לאחרונה על ידי arielmes1; 14-06-2014 בשעה 19:54.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,506 | הודעות: 8,173,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect