בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!
ברורררר כל כמה ימים!!!!!
|
|
שלח לי את הסקייפ שלך בפרטי, נדבר קצת![]()
- העלאתי 3 סרטונים ליוטיוב.
- 2 פוסטים.
אז התחלתי לנסות לראות איך זה, עם ה-2 הראשונים עבד לי בעיקרון, עם השלישי בכלל לא, לא הצלחתי להבין למה, חשבתי אולי בגלל שהכותרת שלי לא הייתה ייחודית ואחרי שאתה מפרסם, זה כבר מאוחר מדי לשנות.
רציתי 5 פוסטים, 5 סרטונים אבל לא הספקתי היום, אני מפרסם עכשיו כי אני כבר לא יספיק משהו יותר מזה, עוד שעה אני נוסע לנתב"ג.
זהו לילה טוב שיהיה לכם![]()
אני לא טס, אחותי טסה ל-3 חודשים בארה"ב, זאת אומרת שאני לא יראה אותה 3 חודשים אז הלכתי לשדה התעופה. הייתי בנתב"ג עד 6 בבוקר ואז הייתי עייף, ואז לא הייתי בבית, ובקיצור רק עכשיו יש לי זמן להתקדם קצת, לא עשיתי כלום עד עכשיו כי יש לי כמה דברים שאני צריך לפתור, אני יפרסם טיפה יותר מאוחר היום.
עדכון:
מה שקרה היום זה שהעלאתי עוד 4 סרטונים בסך הכל, הסרטונים שלי מתחילים להתקדם יותר טוב ממה שציפיתי אבל זה איזה כיף, ייקח עוד כמה שבועות. האתר שלי לא מוכן, יש לי נישות שאפילו לא הספקתי לעשות להן דף נחיתה אז נתתי קישור לא קיים בסרטון, (אני ייצור אותו בקרוב). תגידו מה שתגידו אני בנאדם מפוזר, אם אני לא יקבל מוטיבציה הסיכויים שאני יעשה את זה נמוכים מאוד, בלי כוונה מסתבר שאני מתחיל ליצור על עצמי מלא לחץ:
יש לי סרטונים < יש לי תנועה לאתר < האתר שלי לא מוכן < חלק מהפוסטים שלי אפילו לא קיימים < מבחינתי זה כמו לבוא ולזרוק כסף לפח.
כך שיש לי מלא מה לעשות מחר, ועוד משהו קטן:
דיברתי היום כמה שעות עם ori15421542 אחלה בנאדם בקיצור הוא נתן לי איזה Playlist של שירים ממש ממש טובים שאף פעם לא מצאתי, אז תודה וזה ייתן לי מלא מוטיבציה לעבוד מחר.
לילה טוב![]()
תודה
אז לקחתי נישה אחת די פופולרית והסרטון שלי לקח #4, השלוש הראשונים זה (Unlist(s כך שזה כמו מקום #1 בפחות מ-24 שעות.
אני בונה על זה שהסרטון יצבור צפיות בטבעיות, ויגיע לגוגל תוך כמה שבועות.
יש לי כמה סרטונים בעמודים 2~3 שייקח להם קצת זמן אבל הם יעלו, כל השאר בעמוד הראשון והולך להם די טוב, רק 1 נמחק שאני צריך לעלות שוב.
המפתח להצליח בשיטה שלי זה לעשות Track (לשמור אותם ולפקח אליהם) אבל לא להסתכל אליהם יותר מדי, לא להסתכל אחורה, ובחיים לא לבדוק אותם, אלה לעלות כמה שיותר נישות בכמה שיותר בסרטונים ולעשות לכולם Track כדי לפקח אליהם, כך מצליחים בזה, אז זהו אני הולך להכין, לעלות סרטונים לעשות להם Track ואז שאני מעלה אותם אני יכול לראות מה קורה עם השאר, אם קורה משהו מעניין אני יכתוב אליו כמה משפטים כמו עכשיו, ושאני יגיע ל- 25 אני יעשה עדכון כזה גדול, אני יפרסם תמונה עם כל הסטטיסטיקות של הסרטונים, המיקומים שלהם, הרווחים, תודה שקראתם וזהו בהצלחה לכולנו![]()
בניתי אתר בוורדפרס וקניתי אחסון ודומיין אבל עכשיו הבעיה שאף אחד לא נכנס מה לעשות?
יפה שבנית, אבל התנועה זה כל המשחק בתחום הזה, בכללי:
1. Youtube קל פשוט viral effect, unlist, set and forget.
2. Facebook ממליץ על השיטה שלו http://www.cpaelites.com/Thread-Kenn...h-Facebook-Now
3. SEO הכי מאתגר אבל הכי משתלם, תלמד לעשות On-Page ותשלם למישהו שיקדם לך את האתר.
אלה הדרכים הכי פופולריות, אתה יכול להיעזר כאן:
http://www.cpaelites.com/Forum-Other...als-and-Shares
בהצלחה, אם יש לך שאלות תשאל.