קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סקר: האם היית קונה אקסבוקס360 ב2699 ש"ח?
    על ידי razer911 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 13:20
  2. משו חשוב על הילד שמת ברכבת כל מי שגבר
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 20:56
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 50

היית ברכבת - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    יש פה דילמה:
    - אתה רוצה לצאת עם חברים ולהראות הכי טוב מביניהם, אבל אם אתה נראה ממוצע פלוס מינוס אתה צריך חברים מינוס שזה אומר קצת מכוערים.
    ואם אתה יוצא איתם אז אתה באמת הכי יפה, אבל הם מכוערים, והם לידך, וזה אוטומתית מציג אותך בחברת מכוערים.
    - אם אתה לא רוצה להיות בחברת מכוערים, אתה יוצא עם אנשים יפים, אבל בגלל שאתה ממוצע, אתה נראה יותר מכוער מהם, ואז מה? הגענו שוב למבוי סתום..

מה עושים?
    גם אם כולם באותו מגעל נראים פחות או יותר אותה רמה, אתה תראה שם אמוג בצורה אוטומתית במידה ומדובר בחבר'ה חסרי ביטחון.
    אם יש בנות זה בכלל מוקצן כי כל אחד מנסה לצעוק לסביבה "אני לא נראה טוב, אבל אני גבר גבר!".

שונא משחקי אגו וגבריות במעגלים, שונא.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

יש פה דילמה:
    - אתה רוצה לצאת עם חברים ולהראות הכי טוב מביניהם, אבל אם אתה נראה ממוצע פלוס מינוס אתה צריך חברים מינוס שזה אומר קצת מכוערים.
    ואם אתה יוצא איתם אז אתה באמת הכי יפה, אבל הם מכוערים, והם לידך, וזה אוטומתית מציג אותך בחברת מכוערים.
    - אם אתה לא רוצה להיות בחברת מכוערים, אתה יוצא עם אנשים יפים, אבל בגלל שאתה ממוצע, אתה נראה יותר מכוער מהם, ואז מה? הגענו שוב למבוי סתום..

מה עושים?
    לא יוצאים למועדונים ובארים כי כל מי שמתחת ל8 בלתי נראה שם

הנה פתרתי לך את הבעיה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    גם אם כולם באותו מגעל נראים פחות או יותר אותה רמה, אתה תראה שם אמוג בצורה אוטומתית במידה ומדובר בחבר'ה חסרי ביטחון.
    אם יש בנות זה בכלל מוקצן כי כל אחד מנסה לצעוק לסביבה "אני לא נראה טוב, אבל אני גבר גבר!".

שונא משחקי אגו וגבריות במעגלים, שונא
    .

בדיוק בגלל זה אני אף פעם לא ישבתי בחבורות והיה לי כמה חברים בודדים שכולם היו אנשים נורמלים שלא עושים את הדברים האלה. אלה האנשים הכי קוקסינלים והומואים שקיימים והכי מצחיק זה שהם משחקים אותה כאילו הם ALPHA. פחחחח

בוא אני יראה לך כמה כאלה שהכרתי. כל פעם שהם ניסו כאילו לרדת עליי כזה בנוכחות בנות אני התעלמתי לגמרי. לא היה להם מה להגיד. אחר כך חברה של אחד מהם באה אליי וניסתה להתחיל איתי אבל באותו זמן זה היה מאוחר מידי בגלל הפרופסיה אז הייתי צריך להעיף אותה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    בדיוק בגלל זה אני אף פעם לא ישבתי בחבורות והיה לי כמה חברים בודדים שכולם היו אנשים נורמלים שלא עושים את הדברים האלה. אלה האנשים הכי קוקסינלים והומואים שקיימים והכי מצחיק זה שהם משחקים אותה כאילו הם ALPHA. פחחחח

בוא אני יראה לך כמה כאלה שהכרתי. כל פעם שהם ניסו כאילו לרדת עליי כזה בנוכחות בנות אני התעלמתי לגמרי. לא היה להם מה להגיד. אחר כך חברה של אחד מהם באה אליי וניסתה להתחיל איתי אבל באותו זמן זה היה מאוחר מידי בגלל הפרופסיה אז הייתי צריך להעיף אותה.

אלו מסוג האנשים שהפנים שלהם צועקות "אני לומד פיקאפ ואני זיין תותח!".
    די ברור שהם אפסים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    אלו מסוג האנשים שהפנים שלהם צועקות "אני לומד פיקאפ ואני זיין תותח!".
    די ברור שהם אפסים...
    חחחח השני זה אחד האנשים הכי מסכנים ופאטתים שיצא לי לראות בחיים שלי. יש לו פנים של בן 12 והוא מצליח לזיין איזה שרלילה פעם בחצי שנה אחרי שהוא עשה לה WK מטורף. ואז מה הוא עושה? רץ לספר לחברים שלו כמה שהוא זיין תותח. חחחחחחחחח

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני בתחתית רק בגלל שלקחתי את כל התרופות האלה

במציאות אני AMOG אותך בלי בעיות
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתלבש יותר טוב ממך

יש לי מעגל חברתי יותר גדול משלך

אני מניח שאני גם עושה יותר כסף ממך בעבודה הזמנית שלי,כי תאכלס אני לא עושה כלום חוץ מלאכול הרבה להסתכל סרטים ולקבל על זה כסף קל $$$

עבדתי הרבה על הגוף שלי בכמה החודשים האחרונים,לא ראיתי את הגוף שלך אבל סבבה נניח שאולי פה אתה מנצח

הכל בפנים שלי סימטריי,זה רק השיער שלי שאני צריך להשקיע בו כל פעם בגלל שאני צריך להסתפר בערך כל שבועיים שלוש וזה מעצבן אז אני לא מרבה

אגב אתה גם קירח

אז בו תגיד לי באיזה אספקט אתה "AMOG" אותי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אגב אני יודע שאנשים הולכים לשאול אותי מה אני עושה בשביל הכסף

אני מאבטח בבניין של אנשים בשכונה הכי עשירה במונטריאול,יש לי בבניין יהודים,רופאים,פסיכולוגיים,עורכי דינים וכו'

לגיל שלי זאת עבודה מעולה בהתחשב לזה שרוב האנשים בגילי לומדים ועובדים באיזה חור כמו מקדונלדס בשביל לקבל את המינימום

בנתיים שאני יושב על המחשב כותב פה בפורום ושותה קפה(כל שעתיים עושה בדיקה מהירה בבניין של 15 דקות)
    ואם אני רוצה אני יכול גם ללמוד למבחנים שלי באותו הזמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתלבש יותר טוב ממך

יש לי מעגל חברתי יותר גדול משלך

אני מניח שאני גם עושה יותר כסף ממך בעבודה הזמנית שלי,כי תאכלס אני לא עושה כלום חוץ מלאכול הרבה להסתכל סרטים ולקבל על זה כסף קל $$$

עבדתי הרבה על הגוף שלי בכמה החודשים האחרונים,לא ראיתי את הגוף שלך אבל סבבה נניח שאולי פה אתה מנצח

הכל בפנים שלי סימטריי,זה רק השיער שלי שאני צריך להשקיע בו כל פעם בגלל שאני צריך להסתפר בערך כל שבועיים שלוש וזה מעצבן אז אני לא מרבה

אגב אתה גם קירח

אז בו תגיד לי באיזה אספקט אתה "AMOG" אותי?
    אפילו שאני קירח (ואגב אני לא קירח לגמרי אני NW4 אין לי שום התקרחות מאחורה. רק מפרצים) הפנים שלי יותר גבריות משלך בהרבה ואני בכללי נראה יותר טוב ממך

אתה אפילו לא יכול לגדל זקן ואני בנוי טוב טבעית מבלי להתאמן. יש לי גולגולת ולסת יותר טובים משלך בהרבה. ואתה כולך רזה ושברירי. בנוסף אני לא יודע עם אתה מתקרח או שככה נולדת אבל קו השיער שלך ממש גבוה וחושף את כל הגולגולת העגלגלה שלך שהיא AND בסולם הDOM. ככה שאין לך מה להתלהב בקשר לשיער. זה פחות או יותר כמו להיות NW4.

בנוסף. לבקן. אוזניים של לפרקון. ובכללי פרצוף של גובלין. רגליים רזות ופאטתיות כמו של תרנגולת. עם היית לידי הייתי דופק לך בעיטונת לרגל בעובי של דוק שלך והיית נופל על הרצפה כמו בובה

בנוסף לכל זה אתה מתלבש כמו חנון עם שלייקסים ופפיון. אני לא לובש שום דבר מיוחד. אני לובש כל מה שיש לי בארון כי אני יודע שבגדים לא משנים כלום. אתה לעומת זאת שטוף מוח כובע מסכן שקרא קצת פיקאפ ואתה מנסה לעשות את הפיקוקינג העלוב הזה

זה שאפילו כתבת בדיון שלך שיש לך ידידות מוכיח שאתה LOW T עלוב ומסכן. כל מי שגבר באמת לא יהיה ליד שום ידידות. אישה זה או כן או לא.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אפילו שאני קירח (ואגב אני לא קירח לגמרי אני NW4 אין לי שום התקרחות מאחורה. רק מפרצים) הפנים שלי יותר גבריות משלך בהרבה ואני בכללי נראה יותר טוב ממך

אתה אפילו לא יכול לגדל זקן ואני בנוי טוב טבעית מבלי להתאמן. יש לי גולגולת ולסת יותר טובים משלך בהרבה. ואתה כולך רזה ושברירי. בנוסף אני לא יודע עם אתה מתקרח או שככה נולדת אבל קו השיער שלך ממש גבוה וחושף את כל הגולגולת העגלגלה שלך שהיא AND בסולם הDOM. ככה שאין לך מה להתלהב בקשר לשיער. זה פחות או יותר כמו להיות NW4.

בנוסף. לבקן. אוזניים של לפרקון. ובכללי פרצוף של גובלין. רגליים רזות ופאטתיות כמו של תרנגולת. עם היית לידי הייתי דופק לך בעיטונת לרגל בעובי של דוק שלך והיית נופל על הרצפה כמו בובה

בנוסף לכל זה אתה מתלבש כמו חנון עם שלייקסים ופפיון. אני לא לובש שום דבר מיוחד. אני לובש כל מה שיש לי בארון כי אני יודע שבגדים לא משנים כלום. אתה לעומת זאת שטוף מוח כובע מסכן שקרא קצת פיקאפ ואתה מנסה לעשות את הפיקוקינג העלוב הזה

זה שאפילו כתבת בדיון שלך שיש לך ידידות מוכיח שאתה LOW T עלוב ומסכן. כל מי שגבר באמת לא יהיה ליד שום ידידות. אישה זה או כן או לא.

הלכת רחוק אחי.

בגדים עושים הבדל מטורף, להזניח את הלבוש שלך = להזניח את ההופעה החיצונית שלך = להיות יותר מכוער ממה שאתה באמת.
    אם ניהיה קיצוניים אתה יכול לראות הומלס, תדמיין אותו נקי עם בגדים חדשים ואופנתיים, תספורת וגילוח, והוא אוטומתית קפץ כמה רמות.

בגדים עושים את הבן אדם, תסכים עם זה או לא, ממש אין שום קשר לפיקאפ או לחרא הזה, זאת המציאות.
    אגב, אני גם לא מבין מה הקטע של השלייקס, זה משו של כאפות, מיילא שהם יהיו בצד שזה חביב, אבל לשים אותם אשכרה על הכתפיים?

הצורה היחידה שבה אני מוכן לקבל שלייקס על כתפיים, זה מתחת לחליפה, וגם אז אני מעדיף חגורת עור מאשר שלייקס. (מי שלא יודע בחליפות אלגנט יש אנשים שמעדיפים שלא להסתובב עם חגורה, אלא עם שלייקס כדי להחזיק את המכנס, זה מקובל מאוד)

אגב, יש ידידות שאתה הזונה שלהן, ויש ידידות שאתה מסתובב איתן והן מביאות בחורות חדשות למעגלים ומסדרות לך סטוצים.
    תאמין לי שעדיף לך לצאת עם חבורה של בנים + ידידות, מאשר להסתובב רק עם בנים ושהיציאות שלכם זה יס מקס/ מסעדה בשקל כמו ילדי כאפות ביסודי.

בכל אופן ידידות זה מעולה, קשר עם בחורה זה מעולה.
    אתה לא רוצה שהאינטראקציה היחידה שלך עם בחורות זה שהן יפנו אליך בלי כל כוונה ואתה תתרגש כמו בתול בן 12 שפעם ראשונה מדבר עם בת.

אם אתה ב FZ בלי שאתה רוצה ואתה מתנהג כמו אפס מתרפס חסר עמוד שידרה - פה באמת ידידות זה לרעתך.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

חחחח השני זה אחד האנשים הכי מסכנים ופאטתים שיצא לי לראות בחיים שלי. יש לו פנים של בן 12 והוא מצליח לזיין איזה שרלילה פעם בחצי שנה אחרי שהוא עשה לה WK מטורף. ואז מה הוא עושה? רץ לספר לחברים שלו כמה שהוא זיין תותח. חחחחחחחחח
    דווקא להגיד לך ת'אמת, הבחור השני באמת נראה כובע רצח אבל מה? הסתכלות קטנה בפייסבוק שלו ורואים 90% תגובות מבנות + הרבה תמונות עם בחורות.
    עכשיו, להגיד שתמונה עם בחורה עושה אותך זיין אני לא אגיד, אבל זה אומר לפחות שהוא לא אפס לגמרי.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

די די חבר'ה מה התחלנו להשוות פה גודל זין.. חלאס להיות ילדים נו

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מת

קודם כל השיער שלי נראה ככה עכשיו

והזקן שלי קצר כי אני מסדר אותו ואני אוהב שהוא קטן ככה

את מה שלבשתי אני מסכים שלא כל אחד יכול להבין את הסגנון שלי,במיוחד לא בישראל,וזאת הייתה רק למסיבה חד פעמית(ואני שיש איזה 2-3 אנשים שגם לא הבינו) אבל יש כאלו שכן אהבו,וכן אמרו שיצאתי מאיזה שהוא חנות לבגדים

זה ההבדל אחי,אתה אתה מקבל לרוב חרא ביקורות ואני יכול לקבל גם וגם,כי אני יודע שאיך שאנשים מסתכלים עליי זה משתנה מטעם לטעם של בנאדם

למזלי הרוב זה אחלה תגובות

וכן אני מסכים,בתמונה הזאת באמת נראיתי רזה והכל,אבל אל תשכח שהתמונה לפניי איזה 7-8 חודשים

אולי ככה בסוף הקיץ אני יפרסם תמונות חדשות

לא יודע למה אני אפילו מתווכח איתך,אבל אם אתה רוצה שנגמור את הדיון הזה,תביא תמונה שלך אני מביא את שלי ונראה מה אנשים אחרים יגידו

אני אוהב ליצנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ואני WHITEKNIGHT?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חכה חכה

תן לי לצחוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

קודם כל נתחיל מי זה שכמעט דפקתי לבחורה אחת מכות,לא מפחד להכניס לשום בחורה כאפה,לא מפחד לקלל אותה,כמעט ולא משלם על בחורות,אם תשאל בחורות מהמעגל החברתי שלי רובן יגידו לי שאני בנאדם נצלן

נמשיך בזה שרוב המעגל החברתי שלי הם שחורים(חצי מהם PRETTY BOYS שחורים),ואתה יודע מה זה אומר נכוון?כבוד כמעט ואין

הלאה,אני לא היחיד שכמעט דפק לבחורה מכות,היו עוד אנשים מהמעגל החברתי השלי שהיו קרובים לזה,חבר שלי דפק לבחורה אגרוף של החיים שלו לאיזה בחורה אחת(היא לגמריי הרוויחה את האגרוף וטוב שהיא בכתה אחריי זה על הרצפה,היה אפילו וידאו,חבל שאין כבר,וגם נראה לי סיפרתי פה את הסיפור המלא) כמובן היא הביאה את אח שלה אחריי זה עם שחקני הוקי (כולם מתאמנים) אתה בטח שואל מה קרה אחר כך? אני רק יגיד לך משהו אחד,אף פעם אבל בחיים שלך אל תנסה להביא חברים שלך על שחור,והאח של הבחורה הבין את זה מאוד מהר כשהוא ראה עם מי חבר שלי בא.גאנגבאנגרים זה לא סיפוריי סבתא וזה לא רק באמריקה

רוצה שאני ימשיך או שזה לא שווה את הזמן השלי כי אתה הולך לזרוק לי תגובות של טמבל "לא מאמין לך"?יש לי זמן בעבודה אבל אין לי זמן להתווכח עם האנשים בתחתית שרשרת המזון

לא נולדתי הכי חתיך בעולם וגם לא הכי זיין בעולם,אבל דבר אחר בטוח,נולדתי לנצח ולהיות גבר

ההבדל הוא שאני לא מזיין את השכל בפורום בלנסות לעזור לאנשים אחרים להיות משהו שלא הצלחתי,כל מה שאני חושב ומאמין בו משתקף במעשים שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

דווקא להגיד לך ת'אמת, הבחור השני באמת נראה כובע רצח אבל מה? הסתכלות קטנה בפייסבוק שלו ורואים 90% תגובות מבנות + הרבה תמונות עם בחורות.
    עכשיו, להגיד שתמונה עם בחורה עושה אותך זיין אני לא אגיד, אבל זה אומר לפחות שהוא לא אפס לגמרי.
    ידידות שלו

גרתי במקום שנקרא בית החייל באותה תקופה. כולם הכירו את כולם. להצטלם עם בנות ממש לא היה BIG DEAL

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    ואני WHITEKNIGHT?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חכה חכה

תן לי לצחוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

קודם כל נתחיל מי זה שכמעט דפקתי לבחורה אחת מכות,לא מפחד להכניס לשום בחורה כאפה,לא מפחד לקלל אותה,כמעט ולא משלם על בחורות,אם תשאל בחורות מהמעגל החברתי שלי רובן יגידו לי שאני בנאדם נצלן

נמשיך בזה שרוב המעגל החברתי שלי הם שחורים(חצי מהם PRETTY BOYS שחורים),ואתה יודע מה זה אומר נכוון?כבוד כמעט ואין

הלאה,אני לא היחיד שכמעט דפק לבחורה מכות,היו עוד אנשים מהמעגל החברתי השלי שהיו קרובים לזה,חבר שלי דפק לבחורה אגרוף של החיים שלו לאיזה בחורה אחת(היא לגמריי הרוויחה את האגרוף וטוב שהיא בכתה אחריי זה על הרצפה,היה אפילו וידאו,חבל שאין כבר,וגם נראה לי סיפרתי פה את הסיפור המלא) כמובן היא הביאה את אח שלה אחריי זה עם שחקני הוקי (כולם מתאמנים) אתה בטח שואל מה קרה אחר כך? אני רק יגיד לך משהו אחד,אף פעם אבל בחיים שלך אל תנסה להביא חברים שלך על שחור,והאח של הבחורה הבין את זה מאוד מהר כשהוא ראה עם מי חבר שלי בא.גאנגבאנגרים זה לא סיפוריי סבתא וזה לא רק באמריקה

רוצה שאני ימשיך או שזה לא שווה את הזמן השלי כי אתה הולך לזרוק לי תגובות של טמבל "לא מאמין לך"?יש לי זמן בעבודה אבל אין לי זמן להתווכח עם האנשים בתחתית שרשרת המזון

לא נולדתי הכי חתיך בעולם וגם לא הכי זיין בעולם,אבל דבר אחר בטוח,נולדתי לנצח ולהיות גבר

ההבדל הוא שאני לא מזיין את השכל בפורום בלנסות לעזור לאנשים אחרים להיות משהו שלא הצלחתי,כל מה שאני חושב ומאמין בו משתקף במעשים שלי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect