נניח ואתם מדברים עם בחורה וקלטתם שהיא מעוניינת. היא נוגעת בכם לא קצת ומחייכת הרבה ואתם מרגישים שיש זרימה
האם יהיה לכם אומץ לעשות את זה?
https://www.youtube.com/watch?v=-5798-VRVYA
עם לא. אתם LOW T
נניח ואתם מדברים עם בחורה וקלטתם שהיא מעוניינת. היא נוגעת בכם לא קצת ומחייכת הרבה ואתם מרגישים שיש זרימה
האם יהיה לכם אומץ לעשות את זה?
https://www.youtube.com/watch?v=-5798-VRVYA
עם לא. אתם LOW T
|
|
וואלה לא יודע, מצד אחד זה נראה מגוחך מצד שני זה מראה על אישיות חזקה אחושרמוטה.
חחחחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה אני רואה דבר כזה, זה ענק.
ואיך אני קולט שהיא באמת מעוניינת או סתם מנסה להיות נחמדה?
אה ושכחתי. לעולם לא בנוכחות אנשים אחרים (אלה עם מדובר בכל מיני זקנים ומכוערים כאלה שלא יהוו עליך איום)
אבל אף פעם לא בבית ספר/בסיס/עבודה וכו' איפה שיש אנשים בסביבות הגיל שלך.
זה לא נקרא נמשכת. זה סתם התעניינות. מה שאני התכוונתי זה מישהי שנוגעת בך. או שגם עם לא. מחייכת הרבה. ומתרגשת בכללי. קולטים את זה ישר זה לא משהו שאפשר לפספסמתחילה לצחוק איתי ולשאול אם יש לי בנות חמודות בביצפר וכאלה
לא.
הנה רואה BC זה דוגמא של ההגזמות שלך.
ברגע שתעשה את זה למישהי נורמלית (וגם מישהי שרמוטה האמת), היא תחשוב שאתה פריק מטורף לא תבין על איזה פסיכי היא נפלה ותעזוב בשנייה הזאת.
חחחחח להכניס לה אצבע לתוך הפה
אין הרגת אותי אותי חחחחחחח עוד מעט יוציא את הזין ויכניס לה עד הגרון חחח
יש לי כמה דברים להגיד על זה:
1-פדופיל
2-מכוערת
3-זה סרט,והסיכוי שבחורה תשאר ככה ותקשיב לזיוני שכל ותביא לך בתגובות האלו הם נמוכים,אלא אם כן היא מעונניינת מההתחלה(וגם פה אתה צריך לדעת איך לדבר איתה כדי להביא אותה למצב כזה)
4-אין פה שום דבר מיוחד בקטע של הדיבור ואיך שהוא נוגע בה.הכל אפשרי וזה בכלל לא אתגר לבחור נורמאלי.הקטע היה להכניס לה את האצבע לפה...הסצינות היחידות שאני יכול לדמיין בשביל דבר כזה לקרות זה במועדון עם בחורה שיכורה שמעוניינת בך,או בחורה שרמוטה רצח שמטורפת לך על הזין (כי אתה נראה ממש ממש טוב או סתם כי היא הייתה דלוקה עלייך מזמן)
תעשה את זה לבחורה שפוייה(ואפילו אם השיחה זורמת ונראה לך שאתה יכול לעשות את זה)אתה חוטף על זה כאפה וצלצול על אונס.
ואני אומר לך את זה בתור מישהו שראה והכיר בחורות שהסכימו שיעשו עלייהם אורגיות והזדיינו בקבוצות(למקרה שתוציא את הזיון שכל שלך ששתפו לי את המוח)
אתה מדבר על שטיפת מוח??
אתה משווה סרט לחיים האמיתיים...מה נסגר איתך?
ללטף בחורה אחרי הכירות של 20 דקות זה שטויות וזה דבר נחוץ
אבל לדחוף לבחורה אצבע לפה?
This is sick as fuck
וואו. טירוף.
בנאדם שעושה את זה יש לו בערך אינסוף פאסון.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח