|
|
לפי ההגיון שלך כל מילה טובה שאני אומר למישהי, שהיא בסך הכל בנאדם כמוני... אומר שנאי WK שרוצה לזיין אותה אבל לא יכול כי אני סמרטוט שלה.
דבר ראשון אמרתי את זה בהקשר לזה שאמרת שהיא מפונקת וחיה על EASY MODE.
דבר שני זה עצוב שמבחינתך, מחמאות אותנטיות למישהו = לרצות משהו ממישהי\מישהו.
לפעמים אני אומר לאמא שלי משהו כמו "את נראית ממש זוהרת היום" סתם כי אני רוצה לגרום לה להרגיש טוב, לפי ההגיון שלך אני WK שלה
לא כל מילה שיוצאת לך מהפה זה אינטרס לזיין.
אתה יודע מי חושב שכל החיים סובבים סביב זיונים? מי שלא מזיין.
מי חושב שכל החיים סובבים סביב היופי שלך? אנשים מכוערים.
תבין לבד איפה אתה נמצא.
איזה ילד מסכן באמא שלי,מתחרמן קצת בחורה שהראתה קצת ציצי באינטרנט
תתבגר אחי
אה נכון כי אתה הולך לבחורות ששוקלות 150 קילו ומחמיא להן על האופי המדהים שלהן?
חחחחחחחח
BLUE PIL OVERLOAD
אתה יודע עם סתם היית BLUE PIL של פיקאפ עוד הייתי סולח לך. אבל אתה זבל בן זבל שהעז במשך זמן ארוך בפורום הזה להגיד על עצמו שהוא RED PIL ומאמין בLMS
ופתאום איך שאמרתי מילונת על מישהי שלא שמה עליך בכלל אתה ישר נהיה אביר לבן. חתיכת צבוע
איך אתה עושה את הקישור העקום של LMS ל התנהגות של WK? אין בדיוק קשר בין הדברים.
קח למשל את כריסטיאנו רונלדו, שכתבו עליו פה לא פעם שהוא מיקסם את ה LMS.
L = ספורטאי עם גוף אתלטי, אי אפשר להגיד שהוא לא נראה טוב.
M = מרוויח כמה מיליוני דולרים בשנה (כמעט 100 מיליון שקל בשנה!), משכורת מעבר למכובדת לכל הדעות.
S = יש פה מישו שלא יודע מי זה כריסטיאנו רונלדו ?
ובכל זאת - נשוי לזונה (דוגמנית) רוסיה, יש לו ילד ממנה. אתה יכול לקרוא לו סוג של WK, אז איפה תציב אותו ברשימה?
Blue pill בגלל ההתנהגות האבירית, או Red pill על ה LMS ?
התואר "דוגמנית" כביכול נותן לבחורה את התואר שהיא בפסגת המראה, יענו קח 2 בחורות שנראות דומה, לאחת תצמיד את ה"תואר" דוגמנית ולשניה לא, ודי ברור את מי ירצו.
אתה רוצה להגיד לי שלא היית רוצה לצאת עם דוגמניות? עזוב ת'הגדרה, לרוב בחורות שנראות יותר מטוב עומדות מאחוריה, אז למה לא?
יש לך LMS שיכול להרשות את זה, אתה תצא עם כונפה כדי להגיד "לא, אני לא רוצה VALIDATION מהסביבה" ???
רוב הדוגמניות ובמיוחד בארץ הן סתם כונפות עם קשרים. אני ראיתי הרבה נשים הרבה יותר מושכות מדוגמניות פח אשפה כמו בר רפאלי ורותם סלע. כאילו אני לא אומר שלא הייתי עושה אותן. אני רק אומר שלדעתי הן OVERATTED . אני ראיתי הרבה בחורות הרבה יותר יפות מהPLAIN JANES האלה. בכלל אין מה להשוות. אני על בסיס יומי רואה כוסיות ברחוב שלא רואות את הפצועות האלה
התואר ''דוגמנית'' הוא רק כדי להגיד ''תראו עם מי אני יוצא'' לכל מי שסביבך. כי ככה זה בימינו שלהכניס ת'זין שלך לכוס צריך לעבור מלחמת עולם אז כל אחד יתלהב מכלום. לפני 30-40 שנה נראה לך היה את כל החרא הזה? WK לא היו קיימים והסטנדרטים היו יותר גבוהים. בחורות פצועות היו יוצאות רק עם גברים פצועים. הכל היה שווה אז. היום הכל השתגע
WKAREPHAGGOTS
אל תוסיף את מה שהבאתי לך!!!! אני חשבתי שזה מישהי פרטית וגיליתי שזה איזה סוג של הונאה. הם כנראה רוצים שתתפשט ואז הם יסחטו אותך או משהו עם זה
בקיצור תמחוק!!!!
מזל שלא התפשטתי
אם יורדים על גבר בפורום ואני בא להגן עליו אני גם וויט נייט או פשוט בנאדם שפוי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תנדור שזה קרה לך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תנדור שזה קרה לך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי