http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/...pId=1271754577
התנהגות של הומו מוצהר שמקבל בתחת: ''מה אתה אומר על השיער'' ''למה נגעת עוד פעם למה למה למה?''
חחחחחחחח. עם כל הNW3 עם COMBOVER שלו שהוא מעלה למעלה כדי להסוות כאילו את ההתקרחות.
איזה הומו. אני אף פעם לא עשיתי משהו כזה. ישר לקחתי מכונה וקיצצתי הכל ולא שמתי זין על אף אחד
ואז מה אנחנו רואים? תמונה של הנרקיסיסט הפאג עם איזה HB 3 תלויה על הקיר שלו בסלון. LOL ההישג הכי גדול צריך להתגאות לא?
''יש לי המון קשר עם בחורות שולחות לי הודעות כל יום'' (שוב התנהגות של מתרומם מוצהר. מזכירה הרבה מהכובעים. חיפוש VALIDATION בקרב גברים אחרים כדי להוכיח שאתה משהו - התנהגות קוקסינלית לחלוטין. כל הסליירים האמיתיים שאני מכיר הם כאלה שבחיים לא תשמע מהם טיפת השתחצנות. ככה זה שאתה עושה סקס באופן קבוע. אתה לא עושה מזה בגיל דיל
שוב. הכל בקול של פאג ובהתנהגות נשית.
ואחר כך הוא פותח במונולוג של ''הייתי הייתי הייתי'' נרקיסיסט פייסבוק ממוצע
ובסוף הסרטון. כמו כל קוקסינל מסכן מוצהר. שותה חלבונים. LOL . שאני השגתי תוצאות יותר טובות מכל מיני מתרוממים ששתו חלבונים בתוך חודשיים סך הכל עם טונה וגבינה לבנה. כי אני יודע להתאמן נכון. בניגוד לפאגים כמוהו שאין להם מושג איך להתאמן אז הם הולכים ושותים שייקים וחושבים זה יפצה על המסכנות שלו
יפה עכשיו שניתחנו את הניטחן הזה בוא ננתח את אהבתו הגדולה בפח הגדול
כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מדובר במין הכלאה מוזרה בין אישה לגבר. גולגולת ולסת שיהפכו כל אחד מאיתנו לSLAYER מרטיב כוס. בפנים של ''אישה''
אז רגע מישהו עכשיו מתפלא למה מישהו שהוא כל כך נשי וקוקסינל כזה נמשך ליצור כזה גברי ומכוער? למה הוא לא נמשך למשל לדוגמנית ההיא עם העיניים הכחולות שהיא אמנם לא HB 8 אבל היא לפחות נראית כמו אישה. למה דווקא לגבר? יפה מאוד קיבלתם את התשובה. גבר נשי נמשך לנשים גבריות
גבר עם טסטוסטורון נמוך נמשך לנשים עם טסטוסטרון גבוה.
מיהו גבר נשי עם טסטוסטרון נמוך? מי שאין לו לסת מרובעת? לא. לרובנו אין את הנתונים האלה. אבל גבר נשי הוא גבר שמתנהג כמו קוקסינל ותמיד יתנהג ככה. הוא פשוט לא יכול להשתנות. זה נגד הטבע ונגד ההורמונים שלו. נכון הוא לא הומו. הוא לא אוהב לקבל בתחת אבל הוא אוהב לזיין נשים שנראות כמו גברים. זאת אומרת אפשר באמת להגיד שהוא קצת יותר קרוב לצד האקטיבי של ההומו מאשר להומו הניטחן
יפה עכשיו אחרי שהסברנו את זה בואו נזכיר לכולם מי הWHITE KNIGHT הפרטי של האישה הזאת. הנבלה המכונה ED_COP . הוא אוהב לקרוא לי הומו כי אני סך הכל מפרסם תמונה של מישהו אחד שהוא באמת 10/10 ואומר שצריך ללמוד מזה את המקום שלנו. ואני ישר מכונה הומו למרות שהודיתי כבר הרבה פעמים שיש לי 0 חשק מיני
תגידו לי משהו עם הייתי באמת מפחד על הרושם שלי הייתי מספר בפורום שכולם רואים שאני אימפוטנט? למה זה לא בושה? יפה. אני די בטוח שעם הייתי הומו כמו שהנבלה הזאת אומרת אז הייתי מספר גם את זה. פשוט יש לי אופי כזה שאני נוהג לספר הכל. אני לא מסתיר
ועכשיו בוא נצטט את ED_COP הכלב
עוד WK גועלי של בנאדם מסכן]בתור אחד שמכיר את דנית טוב מאוד(מתלהב מזה שהוא FRIENDZONE FAGGOT של גבר עם פיאה)
אני מכיר 2 אקסים שלה: שניהם, לא הייתי נותן להם אפילו 6.(לא רק FF אלה גם קוקס שמכיר אישית את מי שזיין אותה)יש לה (להורים שלה) לא מעט כסף. זה לא הפריעה לה לעבוד מגיל 16 בערך וגם לעבוד כל התקופה שהיא הייתה בצבא(שוב טמבל שהופך מישהי שעובדת למשהו מיוחד שכל גבר ממוצע קורע את התחת שלו בשביל גרושים על בסיס קבוע. אבל ראיתם פה מישהי שתגיד את זה על גבר? בשבילן גבר מצליח זה איזה זמר עם פרארי לא מישהו שקורע את התחת בשביל גרושים, אבל עדיין הנבלה יעז לעשות לה WK בפורום הרשמי נגד WK רק בשביל סיכוי של 0.0.0.0.0.01% אחוז שהיא תיתן לו לתקוע אותה) LOL LOL LOL
פשוט מצחיק בטירוף עצם ההתלהבות של בנאדם עלוב כה שהוא מכיר איזה טיפשה שלקחו לריאליטי. חחחחח. כאילו שהוא מכיר אישית את אל פאצ'ינו. חחחח
(כמו שציינו כבר זאת לא בחורה. לבחורות אין לסתות מרובעות. ואולי אני משתין במכנסיים וזה מפחד שהיא לא תרביץ לי כי היא נראית כמו גבר ואז אני גם לא יוכל להחזיר כי היא נחשבת אישה)שנינו יודעים שאתה רואה בחורה כמוהה במציאות אתה משתין במכנסיים.
דווקא עליה מצאת מה להגיד? הבחורה הזאת מפריכה בערך 90% מהתיאוריות שנאה שלך כלפי על בנות.
מה כל זה מראה לנו? עם EP COP מוכן לעשות WK כזה למישהי כזאת מכוערת מה זה אומר? שED COP הוא כנראה מישהו שלא ראה הרבה כוס בחיים שלו ולכן הוא נואש מאוד
מאוד קל להגיד שאתה RED PIL ומאמין בLMS נכון? אבל אתה לא באמת כזה ברגע שאתה עושה WK ולא משנה למי. כי כל RED PILL יודע שאין לWK שום קשר או חצי קשר למשיכה ואין בזה שום טעם
גם רוב הPUAHATERS הם WK בהסוואה. שמישהי באה לצ'אט מיד כולם מתחילים לשאול אותה שאלות ולעשות לה WK. אבל אני MOD שם אז אני אומר לה שעם היא לא משתתפת בשיחה היא מקבלת באן. וכמובן היא לא ואז אני דופק לה באן
מישהי אשכרה שילמה כסף למנהל הצ'אט כדי שאני לא יתן לה באן פשוט LOL מה נשים יעשו בשביל קצת צומי
זהו מקווה שהבנתם כמה דברים

ציטוט ההודעה