קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום]מקלחת גבר ומקלחת אישה
    על ידי Orlanda בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-04-2009, 00:02
  2. [פרסום]מקלחת גבר,מקלחת אישה+בדיחה חמודה
    על ידי TOmer36 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-04-2009, 23:29
  3. גבר או אישה????
    על ידי shahar n בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2007, 23:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

ה''גבר'' הנשי הקלאסי ומשיכתו לאבו גבר בצורת אישה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברירת מחדל ה''גבר'' הנשי הקלאסי ומשיכתו לאבו גבר בצורת אישה

http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/...pId=1271754577

התנהגות של הומו מוצהר שמקבל בתחת: ''מה אתה אומר על השיער'' ''למה נגעת עוד פעם למה למה למה?''

חחחחחחחח. עם כל הNW3 עם COMBOVER שלו שהוא מעלה למעלה כדי להסוות כאילו את ההתקרחות.

איזה הומו. אני אף פעם לא עשיתי משהו כזה. ישר לקחתי מכונה וקיצצתי הכל ולא שמתי זין על אף אחד

ואז מה אנחנו רואים? תמונה של הנרקיסיסט הפאג עם איזה HB 3 תלויה על הקיר שלו בסלון. LOL ההישג הכי גדול צריך להתגאות לא?

''יש לי המון קשר עם בחורות שולחות לי הודעות כל יום'' (שוב התנהגות של מתרומם מוצהר. מזכירה הרבה מהכובעים. חיפוש VALIDATION בקרב גברים אחרים כדי להוכיח שאתה משהו - התנהגות קוקסינלית לחלוטין. כל הסליירים האמיתיים שאני מכיר הם כאלה שבחיים לא תשמע מהם טיפת השתחצנות. ככה זה שאתה עושה סקס באופן קבוע. אתה לא עושה מזה בגיל דיל

שוב. הכל בקול של פאג ובהתנהגות נשית.

ואחר כך הוא פותח במונולוג של ''הייתי הייתי הייתי'' נרקיסיסט פייסבוק ממוצע

ובסוף הסרטון. כמו כל קוקסינל מסכן מוצהר. שותה חלבונים. LOL . שאני השגתי תוצאות יותר טובות מכל מיני מתרוממים ששתו חלבונים בתוך חודשיים סך הכל עם טונה וגבינה לבנה. כי אני יודע להתאמן נכון. בניגוד לפאגים כמוהו שאין להם מושג איך להתאמן אז הם הולכים ושותים שייקים וחושבים זה יפצה על המסכנות שלו

יפה עכשיו שניתחנו את הניטחן הזה בוא ננתח את אהבתו הגדולה בפח הגדול

כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מדובר במין הכלאה מוזרה בין אישה לגבר. גולגולת ולסת שיהפכו כל אחד מאיתנו לSLAYER מרטיב כוס. בפנים של ''אישה''

אז רגע מישהו עכשיו מתפלא למה מישהו שהוא כל כך נשי וקוקסינל כזה נמשך ליצור כזה גברי ומכוער? למה הוא לא נמשך למשל לדוגמנית ההיא עם העיניים הכחולות שהיא אמנם לא HB 8 אבל היא לפחות נראית כמו אישה. למה דווקא לגבר? יפה מאוד קיבלתם את התשובה. גבר נשי נמשך לנשים גבריות

גבר עם טסטוסטורון נמוך נמשך לנשים עם טסטוסטרון גבוה.

מיהו גבר נשי עם טסטוסטרון נמוך? מי שאין לו לסת מרובעת? לא. לרובנו אין את הנתונים האלה. אבל גבר נשי הוא גבר שמתנהג כמו קוקסינל ותמיד יתנהג ככה. הוא פשוט לא יכול להשתנות. זה נגד הטבע ונגד ההורמונים שלו. נכון הוא לא הומו. הוא לא אוהב לקבל בתחת אבל הוא אוהב לזיין נשים שנראות כמו גברים. זאת אומרת אפשר באמת להגיד שהוא קצת יותר קרוב לצד האקטיבי של ההומו מאשר להומו הניטחן

יפה עכשיו אחרי שהסברנו את זה בואו נזכיר לכולם מי הWHITE KNIGHT הפרטי של האישה הזאת. הנבלה המכונה ED_COP . הוא אוהב לקרוא לי הומו כי אני סך הכל מפרסם תמונה של מישהו אחד שהוא באמת 10/10 ואומר שצריך ללמוד מזה את המקום שלנו. ואני ישר מכונה הומו למרות שהודיתי כבר הרבה פעמים שיש לי 0 חשק מיני

תגידו לי משהו עם הייתי באמת מפחד על הרושם שלי הייתי מספר בפורום שכולם רואים שאני אימפוטנט? למה זה לא בושה? יפה. אני די בטוח שעם הייתי הומו כמו שהנבלה הזאת אומרת אז הייתי מספר גם את זה. פשוט יש לי אופי כזה שאני נוהג לספר הכל. אני לא מסתיר

ועכשיו בוא נצטט את ED_COP הכלב

]
    בתור אחד שמכיר את דנית טוב מאוד
    (
    מתלהב מזה שהוא FRIENDZONE FAGGOT של גבר עם פיאה)

אני מכיר 2 אקסים שלה: שניהם, לא הייתי נותן להם אפילו 6.
    (לא רק FF אלה גם קוקס שמכיר אישית את מי שזיין אותה)
    יש לה (להורים שלה) לא מעט כסף. זה לא הפריעה לה לעבוד מגיל 16 בערך וגם לעבוד כל התקופה שהיא הייתה בצבא
    (שוב טמבל שהופך מישהי שעובדת למשהו מיוחד שכל גבר ממוצע קורע את התחת שלו בשביל גרושים על בסיס קבוע. אבל ראיתם פה מישהי שתגיד את זה על גבר? בשבילן גבר מצליח זה איזה זמר עם פרארי לא מישהו שקורע את התחת בשביל גרושים, אבל עדיין הנבלה יעז לעשות לה WK בפורום הרשמי נגד WK רק בשביל סיכוי של 0.0.0.0.0.01% אחוז שהיא תיתן לו לתקוע אותה) LOL LOL LOL

פשוט מצחיק בטירוף עצם ההתלהבות של בנאדם עלוב כה שהוא מכיר איזה טיפשה שלקחו לריאליטי. חחחחח. כאילו שהוא מכיר אישית את אל פאצ'ינו. חחחח

שנינו יודעים שאתה רואה בחורה כמוהה במציאות אתה משתין במכנסיים.
    (כמו שציינו כבר זאת לא בחורה. לבחורות אין לסתות מרובעות. ואולי אני משתין במכנסיים וזה מפחד שהיא לא תרביץ לי כי היא נראית כמו גבר ואז אני גם לא יוכל להחזיר כי היא נחשבת אישה)

דווקא עליה מצאת מה להגיד? הבחורה הזאת מפריכה בערך 90% מהתיאוריות שנאה שלך כלפי על בנות.
    עוד WK גועלי של בנאדם מסכן

מה כל זה מראה לנו? עם EP COP מוכן לעשות WK כזה למישהי כזאת מכוערת מה זה אומר? שED COP הוא כנראה מישהו שלא ראה הרבה כוס בחיים שלו ולכן הוא נואש מאוד

מאוד קל להגיד שאתה RED PIL ומאמין בLMS נכון? אבל אתה לא באמת כזה ברגע שאתה עושה WK ולא משנה למי. כי כל RED PILL יודע שאין לWK שום קשר או חצי קשר למשיכה ואין בזה שום טעם

גם רוב הPUAHATERS הם WK בהסוואה. שמישהי באה לצ'אט מיד כולם מתחילים לשאול אותה שאלות ולעשות לה WK. אבל אני MOD שם אז אני אומר לה שעם היא לא משתתפת בשיחה היא מקבלת באן. וכמובן היא לא ואז אני דופק לה באן

מישהי אשכרה שילמה כסף למנהל הצ'אט כדי שאני לא יתן לה באן פשוט LOL מה נשים יעשו בשביל קצת צומי

זהו מקווה שהבנתם כמה דברים
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 20-06-2014 בשעה 11:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אי אפשר להאשים את PUAHATERS
    זה בדיוק כמו בFX P, בדיוק כמו בMISC. אנשים שכל החיים מול מחשב, אז כשבאה אינטרקציה נשית סוף סוף לחיים שלהם, הם קופצים עליה כמו אריות רעבים ואז היא נלחצת ועוזבת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אי אפשר להאשים את PUAHATERS
    זה בדיוק כמו בFX P, בדיוק כמו בMISC. אנשים שכל החיים מול מחשב, אז כשבאה אינטרקציה נשית סוף סוף לחיים שלהם, הם קופצים עליה כמו אריות רעבים ואז היא נלחצת ועוזבת.
    זהו שזה לא שהיא עוזבת שם בצ'אט זה שאני דופק לה באן בשנייה שהיא נכנסת לחדר. עם מישהי באה ומדברת כמו צריך במיקרופון ותורמת לשיחה אז אני לא יחסום אותה. אבל שאני רואה זונות צומי שסתם לא עושות כלום אז ישר באן

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברור לכולם כאן מי הגבר כן?

וED COP עשה לזה WK. חחחחחח

נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 20-06-2014 בשעה 11:48.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "דמיון יוצר מציאות יוצרת דמיון"

לסת מרובעת לא יפה לבנות? אז מה תגיד על אנג׳לינה ג׳ולי וכל הכוסיות של הוליווד?
    איזה צורת לסת הכי נשית אם ככה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי hamberbar צפיה בהודעה
    אנג'לינה ג'ולי אחת המכוערות, היא Overrated בטירוף ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

ממש ניתוח מעמיק חחח.
    אתה טוען שאני WK בטא LOWT וככ' וכד', בוא נראה רגע:

אתה נשארת בצבא בתפקיד עלוב למרות שלא אהבת את הצבא כי אתה מפחד לשנות דברים VS אני ברגע שהבנתי שזה לא בשבילי, יצאתי מיד.
    הזין שלך לא עובד כי לקחת "תרופות" לנסות לרמות את הגנים הנחותים שלך VS בוא נגיד שאם אני ואתה נכנסים לפאב, אני "AMOG" אותך בלי תחרות בכלל לפי המושגים שלך חח
    אתה רואה את התכנית הזאת שאתה קורה לה "הפח הגדול" ואובססיבי לגביה VS אני שאני מכיר את אותה הבחורה, לא מעניין לי את הביצה מה קורה שם. מעדיף לראות מונדיאל.
    אתה מזיין תמוח פה ובינתיים חי אצל ההורים VS יש לי עסק רווחי משלי שפתחתי 7 חודשים אחרי יצאתי מהצבא. אני חי לבד כבר מעל שנה ולא מסתמך על ההורים, בכלל.

ואז אתה קורה לי beta faggot
    אתה מפחד מהחיים בחוץ, אתה פסיבי, אתה מקבל את מה שהעולם מחרבן עליך. ואני הbeta faggot פה? חח אם היה לך 10% מהביצים שלי יכול להיות שלא היית פה בפורום מזיין את המוח על האובססיות שלך.

"הרופאים זרקו אותי מהמדרגות" "הייתי חייב לשרת" "ראיתי אותה עושה X ושתקתי" "אני לא אצליח להיות במאי כי האנשים פה דפוקים" "המוטיבציה שלי זה אוכל" "אתה מנסה למכור תרופות ולקבל אחוזות על חשבוני" - אתה שומע את עצמך? אתה תמיד הקורבן. תמיד מישהו אחר עושה לך משהו. תמיד אתה בוחר בפתרון הקל. זו הסיבה שאף אחד בחיים לא יקח אותך ברצינות. תנסה טיפטיפה לראות גם את הצד החיובי בדברים ולא כל החיים זה אינטרסים ואנשין שפלים שמנסים לעשות לך רע. צא החוצה, תנשום אוויר, תסתכל על השמיים, תנוח טיפה.

ההבדל פשוט ביני לבינך, עזוב את כל התיאוריות. אתה מקבל בתחת מהעולם באופן פסיבי, כי כזה אתה - אתה זונה שמקבלת בתחת מהאנשים שמעליך בסולם, אתה מקבל בתחת מהמעמד העליון, מהרופאים שלך, מבנות, מה"מפקדים" שלך בצבא, אתה פשוט מתכופף ומחכה שהם יתקעו אותך בתחת ואחרי שהם גמרו עליך אתה מתלונן על זה בשקט ומחכה לפעם הבאה VS לי אין חוקים, אין אשמים, ואין תירוצים - אף אחד לא יגיד לי מה מותר או אסור, אני חי לפי הערכים שלי והעולם יכול להזדיין. אני יודע שהגורל שלי הוא 100% בשליטתי, בטוב וברע.

מקווה שאולי קלטת משהו ולא ישר תתקוף אותי "אתה קוקיסנל טמבל אדיוט בלו פיל"
    כי זו הפעם האחרונה שנאי משקיע בך הודעה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי hamberbar צפיה בהודעה
    לנשים צריך להיות פנים עגלגלות ועדינות ולא מרובעות כמו של גבר ילדון. בדרך כלל למי שיש לסת מרובעת ותכונות בכללי שמזכירות גבר יש גם התנהגות גברית וקול של נהג משאית. זה כל החבילה ביחד

זאת אישה מושכת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect