קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-01-2012, 14:11
  2. אשכול סרברים של הפורום
    על ידי Sapaki בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:08
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

שני הקבוצות העיקריות של הפורום. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה לעזעזל...

מה זה בכלל PEKOK??

וזה לא כמה משתמשים,זה כל משתמש פה בפורום נגדך,לא מבין מה אתה עושה פה עדיין
    peacock* - טווס.
    שיטה בתחום הפיקאפ של להסתובב עם אביזרים שמושכים תשומת לב , וככה תבדל אותך משאר האוכלוסיה מסביב ותגרום לבחורות להתעניין יותר.

ודבר בשם עצמך, baldingcorpse כותב פה לא פעם דברים נכונים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    peacock* - טווס.
    שיטה בתחום הפיקאפ של להסתובב עם אביזרים שמושכים תשומת לב , וככה תבדל אותך משאר האוכלוסיה מסביב ותגרום לבחורות להתעניין יותר.

ודבר בשם עצמך, baldingcorpse כותב פה לא פעם דברים נכונים.
    זה למה הוא כל הזמן מזיין תשכל חחחחחחח

BC,אני יודע שראית תמונות אחרות,אבל זאת הייתה התמונה "היחידה" שראית וישר דחפת את המושג המטומטם שלך עליי כדי לנסות להוריד אותי,אם תסתכל על התמונות האחרות שלי,אני ממש לא מתלבש ככה ביום יום.(ואני יודע שראית,פשוט התעלמת ולקחת את מה שרצית)

התלבשתי ככה ביום הזה בגלל שזה היה מסיבה של אחת הידידות הכי טובות שלי(ואם כבר ה WK,זאת הייתה ידידה שמזמזתי,את רוב הידידות הקרובות שלי מזמזתי או זיינתי,זה כמה מועיל הידידות הטובה יכולה להוביל אותך אם אתה יודע להשתמש בשכל שלך,אז לא כל ידיד=WK) ואין פה שום פיקאפ,הכל בא מהניסיון האישי שלי,גם אתה תלמד את זה כשתפסיק לבכות כמו איזה זונה על החיים שלך ותרים תתחת.(ולא נדבר על זה שלא ידעת שבחורות יכולות לעשות סקוואט ולפתח תתחת שלהן,זה כמה סגור אתה בבית בשביל לדעת דברים פשוטים כאלה)

קיצר

https://www.youtube.com/watch?v=k_4WcwENSU8

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מה לעזעזל...

מה זה בכלל PEKOK??

וזה לא כמה משתמשים,זה כל משתמש פה בפורום נגדך,לא מבין מה אתה עושה פה עדיין

חחחחחח עלק מה זה פיקוק

זה מה שקראת בספר פיקאפ המפגר שלך שאתה צריך ללבוש משהו ''מיוחד'' ולהיראות כמו איזה פריק וזה יביא לך צומי מבנות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האמת היא שאתה מתלבש ככה הרושם שאנשים מקבלים ממך זה שאתה אפסון שמנסה לפצות על משהו

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    חחחחחח עלק מה זה פיקוק

זה מה שקראת בספר פיקאפ המפגר שלך שאתה צריך ללבוש משהו ''מיוחד'' ולהיראות כמו איזה פריק וזה יביא לך צומי מבנות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האמת היא שאתה מתלבש ככה הרושם שאנשים מקבלים ממך זה שאתה אפסון שמנסה לפצות על משהו
    זה היה חד פעמי בגלל שהייתי צריך להתלבש טוב למסיבה הזאת,וגם בכל מקרה מה שלבשתי באותו הערב>>>>מה שאתה לובש כל יום

היום יש לי נשף סיום,אני יראה לך איך אני מתלבש ואת כל החברים השחורים שלי שהם כביכול "חנונים"

והידידה הממוצעת שזיינתי>>>כל בחורה שאי פעם תזיין וזיינת כבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

זה היה חד פעמי בגלל שהייתי צריך להתלבש טוב למסיבה הזאת,וגם בכל מקרה מה שלבשתי באותו הערב>>>>מה שאתה לובש כל יום

היום יש לי נשף סיום,אני יראה לך איך אני מתלבש ואת כל החברים השחורים שלי שהם כביכול "חנונים"

והידידה הממוצעת שזיינתי>>>כל בחורה שאי פעם תזיין וזיינת כבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    [חחחחחח אז עוד לא סיימת בצפר?

ילד כאפות על דבר אליי בכלל

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

עזוב אותו אחי מה אתה מסביר לו בכלל, לפי התגובות שלו כבר הבנתי, זה כמו לנסות להסביר משהו לזוג כפכפים.

הואמ מסוג האנשים האלה בחיים האמיתיים שאוהבים להתווכח לא משנה על מה, אפילו אם הם מבינים שהם טועים. מסוג האטומים האלה שאי אפשר לדבר איתם ברגע שהם נעולים על משהו.
    תן לו למר "תורת הLMS" להתבטא וללמד על החיים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

[חחחחחח אז עוד לא סיימת בצפר?

ילד כאפות על דבר אליי בכלל
    הבעיה היא שאני מסיים את הביצפר כמו מלך ולא כמו ילד כאפות בלי חברים

בן כמה אתה?20?21? כל חבר שלי במעגל שלי בטווח 16-17 משיג ומזיין יותר בחורות ממך

תחשוב על הבעיה פה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    עזוב אותו אחי מה אתה מסביר לו בכלל, לפי התגובות שלו כבר הבנתי, זה כמו לנסות להסביר משהו לזוג כפכפים.

הואמ מסוג האנשים האלה בחיים האמיתיים שאוהבים להתווכח לא משנה על מה, אפילו אם הם מבינים שהם טועים. מסוג האטומים האלה שאי אפשר לדבר איתם ברגע שהם נעולים על משהו.
    תן לו למר "תורת הLMS" להתבטא וללמד על החיים.
    ואל תדאג אני סיימתי איתו חחחחחח

הוא סתם כועס עדיין על הירידות שנתנו לו עוד בזמן של טיילר

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

הבעיה היא שאני מסיים את הביצפר כמו מלך ולא כמו ילד כאפות בלי חברים

בן כמה אתה?20?21? כל חבר שלי במעגל שלי בטווח 16-17 משיג ומזיין יותר בחורות ממך

תחשוב על הבעיה פה
    ילד שוב אתה מוכיח שאתה באמת חלק מהBLUE PIL PICKUP FAGGOT CREW

כי רק אצלכם נהוג לדבר בשפה הילדותית שמתאימה לילדים בני 10 של ''זיינתי יותר בחורות ממך אני גבר גבר !11!!!!!11!!''

זה מוכיח שכנראה פעם ב8 חודש איזה זרוקה נותנת לך אחרי שאתה מציק לה בלי סוף. אני שמעתי אפילו על בנות שפשוט נותנות למישהו רק כי הוא מציק לה ואין לה כוח.

ילד מסכן. ילד מפגר

תגיד לי אהבל זה נשמע לך נורמלי להתרברב על משהו כל כך קל כמו סקס? רק מוכיח כמה אתה מסכן

הרי עם בחורות כל כך אוהבות אותך אז איפה החברה שלך? אה יא מסכן? אתה תמיד תהיה רק הידיד כי אתה קוקסינל עם התנהגות של בטא. WK שנותן צומי לבחורות

תראה איזה רזה אתה יא מסכן. אתה טוען שאתה LMS? אז למה אתה לא הולך ומתאמן כבר יא רזה כמו ניצול מאושוויץ שכמוך. ילד מסכן

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ילד שוב אתה מוכיח שאתה באמת חלק מהBLUE PIL PICKUP FAGGOT CREW

כי רק אצלכם נהוג לדבר בשפה הילדותית שמתאימה לילדים בני 10 של ''זיינתי יותר בחורות ממך אני גבר גבר !11!!!!!11!!''

זה מוכיח שכנראה פעם ב8 חודש איזה זרוקה נותנת לך אחרי שאתה מציק לה בלי סוף. אני שמעתי אפילו על בנות שפשוט נותנות למישהו רק כי הוא מציק לה ואין לה כוח.

ילד מסכן. ילד מפגר

תגיד לי אהבל זה נשמע לך נורמלי להתרברב על משהו כל כך קל כמו סקס? רק מוכיח כמה אתה מסכן

הרי עם בחורות כל כך אוהבות אותך אז איפה החברה שלך? אה יא מסכן? אתה תמיד תהיה רק הידיד כי אתה קוקסינל עם התנהגות של בטא. WK שנותן צומי לבחורות

תראה איזה רזה אתה יא מסכן. אתה טוען שאתה LMS? אז למה אתה לא הולך ומתאמן כבר יא רזה כמו ניצול מאושוויץ שכמוך. ילד מסכן
    טוב אני יענה לך פעם אחרונה רק כדי להבהיר לך,אם אתה עדיין בשלך,כנראה שאתה צריך לטפל לא רק בזין שלך אלא גם בשכל.

1-ה "PEOCK" שלך,תשאיר את המושג הזה לעצמך,התלבשתי ככה לערב אחד וגם בכל מקרה זה התאים והיה יפה לדעתי ולדעתם של האנשים מסביבי.
    2-WK,אני מוכן להתערב איתך על כסף אמיתי,כמה שאתה רוצה,שאתה יותר WK ממני.אין לי כבר את זה בי כבר כמה שנים טובות,עוד בישראל לא הייתי ככה.מזמין אותך לדבר עם חברים שלי מישראל ועם האקסית הראשונה שלי,תשאל אותה אם אני WK חחח.
    3-מקלל את הפיקאפ כל יום,זה כיוון אותי לחיים שלא רציתי בכלל,תודה לאל שיצאתי מי זה מהר כמו שנכנסתי לזה.
    4-כמו שכבר אמרתי,הידידה הממוצעת שזיינתי>>>כל בחורה שזיינת אי פעם ותזיין
    5-אתה מקריח,נראה חרא,ובטח שלא מאמג אותי,אני ימשיך להזכיר לך לעשות עוד פעם את ההתערבות,שים תמונה שלך ושלי ושאל מי נראה יותר טוב.אבל אתה בורח מההתערבות הזאת כל פעם,זה בסדר לפחד לראות את האמת בפנים.
    6-כל גבר צעיר במעגל החברתי שלי מאמג אותך ממרחק אור שאתה לא מבין בכלל
    7-אני יותר צעיר ממך אבל עושה יותר כסף ממך ולא עושה על זה כלום
    8-כל מה שאתה אומר או אמרת,אני יודע את זה כמו כף היד שלי,אני מכיר את ה LMS X4 יותר ממה שאתה מכיר אותו.
    9-אני אידי נחוי שינטן,יטינגר,למון(אפילו שהוא מתעסק בשטויות,אבל הוא צעיר עדיין וזה יעבור לו וגם הוא מאמג אותך),ליזארד קינג ועוד איזה שני משתמשים,היינו המשתמשים היחידים שהיו אמיתיים כשכתבנו פה.בלי שקרים וזיוני שכל.

אתה לא יותר טוב מטיילר,אתה באותה הרמה איתו,ואתה רחוק ממני ומהשתמשים שציינתי למעלה,אז תפסיק לצטט אותנו,אתה לא על אותה הרמה איתנו ואני אפילו לא יודע למה אתה ממשיך להתווכח איתי,מספיק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אני רק יענה לך על דבר אחד אתה טוען שאתה וכל המשתמשים שציינת הם ה''מקוריים''?

אני נמצא בPUAHATE כבר מתחילת 2012. שתבין על מה אתה מדבר בכלל יא אידיוט. טיילר לא המציא כלום הוא גנב הכל מPUAHATE ולקח לפהץ אני המצאתי שמה דברים. אני מצאתי את הפורום הזה רק ב2014

רק שזה מראה לך שאני הייתי בPUAHATE שנתיים לפני כולכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ובוא תביא לי את הפורום שאתה רוצה שאני יפרסם בו את התמונות

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

טוב אני יענה לך פעם אחרונה רק כדי להבהיר לך,אם אתה עדיין בשלך,כנראה שאתה צריך לטפל לא רק בזין שלך אלא גם בשכל.

1-ה "PEOCK" שלך,תשאיר את המושג הזה לעצמך,התלבשתי ככה לערב אחד וגם בכל מקרה זה התאים והיה יפה לדעתי ולדעתם של האנשים מסביבי.
    2-WK,אני מוכן להתערב איתך על כסף אמיתי,כמה שאתה רוצה,שאתה יותר WK ממני.אין לי כבר את זה בי כבר כמה שנים טובות,עוד בישראל לא הייתי ככה.מזמין אותך לדבר עם חברים שלי מישראל ועם האקסית הראשונה שלי,תשאל אותה אם אני WK חחח.
    3-מקלל את הפיקאפ כל יום,זה כיוון אותי לחיים שלא רציתי בכלל,תודה לאל שיצאתי מי זה מהר כמו שנכנסתי לזה.
    5-אתה מקריח,נראה חרא,ובטח שלא מאמג אותי,אני ימשיך להזכיר לך לעשות עוד פעם את ההתערבות,שים תמונה שלך ושלי ושאל מי נראה יותר טוב.אבל אתה בורח מההתערבות הזאת כל פעם,זה בסדר לפחד לראות את האמת בפנים.
    8-כל מה שאתה אומר או אמרת,אני יודע את זה כמו כף היד שלי,אני מכיר את ה LMS X4 יותר ממה שאתה מכיר אותו.
    9-אני אידי נחוי שינטן,יטינגר,למון(אפילו שהוא מתעסק בשטויות,אבל הוא צעיר עדיין וזה יעבור לו וגם הוא מאמג אותך),ליזארד קינג ועוד איזה שני משתמשים,היינו המשתמשים היחידים שהיו אמיתיים כשכתבנו פה.בלי שקרים וזיוני שכל.

אתה לא יותר טוב מטיילר,אתה באותה הרמה איתו,ואתה רחוק ממני ומהשתמשים שציינתי למעלה,אז תפסיק לצטט אותנו,אתה לא על אותה הרמה איתנו ואני אפילו לא יודע למה אתה ממשיך להתווכח איתי,מספיק.
    גם אני מרוויח יותר ממנו, ואני לא עובד, מקבל 433 כל ראשון לחודש חח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

הוא בתחתית כי הוא לא עושה שום דבר כדי לזוז ממנה, הוא הקורבן של החיים.
    כל החוכמת חיים שלו לא שווה כלום כשהוא לא עושה איתה כלום.

לא מזיין כי הזין שלו מקולקל.
    לא עובד כי החלום שלו זה להיות במאי.
    לא במאי כי ישראל לא מתאימה לזה.
    לא עוזב את ישראל כי אין כסף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WKArePHagots צפיה בהודעה
    הוא בתחתית כי הוא לא עושה שום דבר כדי לזוז ממנה, הוא הקורבן של החיים.
    כל החוכמת חיים שלו לא שווה כלום כשהוא לא עושה איתה כלום.

לא מזיין כי הזין שלו מקולקל.
    לא עובד כי החלום שלו זה להיות במאי.
    לא במאי כי ישראל לא מתאימה לזה.
    לא עוזב את ישראל כי אין כסף.
    עם לא הייתי גר איפה שסיפרתי לך לא הייתי מגיע למצב הזה

אתה מבין שאשכרה הייתי כמעט שנתיים בלי מחשב ותלוי רק בפלאפון המסריח שלי? לא יכולתי באמת להגיע לרמות של RED PIL שאני היום. זה משהו שצריך מחשב ופרטיות בשבילו. לא היה לי שם פרטיות בכלל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect