|
|
זה למה הוא כל הזמן מזיין תשכל חחחחחחח
BC,אני יודע שראית תמונות אחרות,אבל זאת הייתה התמונה "היחידה" שראית וישר דחפת את המושג המטומטם שלך עליי כדי לנסות להוריד אותי,אם תסתכל על התמונות האחרות שלי,אני ממש לא מתלבש ככה ביום יום.(ואני יודע שראית,פשוט התעלמת ולקחת את מה שרצית)
התלבשתי ככה ביום הזה בגלל שזה היה מסיבה של אחת הידידות הכי טובות שלי(ואם כבר ה WK,זאת הייתה ידידה שמזמזתי,את רוב הידידות הקרובות שלי מזמזתי או זיינתי,זה כמה מועיל הידידות הטובה יכולה להוביל אותך אם אתה יודע להשתמש בשכל שלך,אז לא כל ידיד=WK) ואין פה שום פיקאפ,הכל בא מהניסיון האישי שלי,גם אתה תלמד את זה כשתפסיק לבכות כמו איזה זונה על החיים שלך ותרים תתחת.(ולא נדבר על זה שלא ידעת שבחורות יכולות לעשות סקוואט ולפתח תתחת שלהן,זה כמה סגור אתה בבית בשביל לדעת דברים פשוטים כאלה)
קיצר
https://www.youtube.com/watch?v=k_4WcwENSU8
זה היה חד פעמי בגלל שהייתי צריך להתלבש טוב למסיבה הזאת,וגם בכל מקרה מה שלבשתי באותו הערב>>>>מה שאתה לובש כל יום
היום יש לי נשף סיום,אני יראה לך איך אני מתלבש ואת כל החברים השחורים שלי שהם כביכול "חנונים"
והידידה הממוצעת שזיינתי>>>כל בחורה שאי פעם תזיין וזיינת כבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזוב אותו אחי מה אתה מסביר לו בכלל, לפי התגובות שלו כבר הבנתי, זה כמו לנסות להסביר משהו לזוג כפכפים.
הואמ מסוג האנשים האלה בחיים האמיתיים שאוהבים להתווכח לא משנה על מה, אפילו אם הם מבינים שהם טועים. מסוג האטומים האלה שאי אפשר לדבר איתם ברגע שהם נעולים על משהו.
תן לו למר "תורת הLMS" להתבטא וללמד על החיים.
ילד שוב אתה מוכיח שאתה באמת חלק מהBLUE PIL PICKUP FAGGOT CREW
כי רק אצלכם נהוג לדבר בשפה הילדותית שמתאימה לילדים בני 10 של ''זיינתי יותר בחורות ממך אני גבר גבר !11!!!!!11!!''
זה מוכיח שכנראה פעם ב8 חודש איזה זרוקה נותנת לך אחרי שאתה מציק לה בלי סוף. אני שמעתי אפילו על בנות שפשוט נותנות למישהו רק כי הוא מציק לה ואין לה כוח.
ילד מסכן. ילד מפגר
תגיד לי אהבל זה נשמע לך נורמלי להתרברב על משהו כל כך קל כמו סקס? רק מוכיח כמה אתה מסכן
הרי עם בחורות כל כך אוהבות אותך אז איפה החברה שלך? אה יא מסכן? אתה תמיד תהיה רק הידיד כי אתה קוקסינל עם התנהגות של בטא. WK שנותן צומי לבחורות
תראה איזה רזה אתה יא מסכן. אתה טוען שאתה LMS? אז למה אתה לא הולך ומתאמן כבר יא רזה כמו ניצול מאושוויץ שכמוך. ילד מסכן
טוב אני יענה לך פעם אחרונה רק כדי להבהיר לך,אם אתה עדיין בשלך,כנראה שאתה צריך לטפל לא רק בזין שלך אלא גם בשכל.
1-ה "PEOCK" שלך,תשאיר את המושג הזה לעצמך,התלבשתי ככה לערב אחד וגם בכל מקרה זה התאים והיה יפה לדעתי ולדעתם של האנשים מסביבי.
2-WK,אני מוכן להתערב איתך על כסף אמיתי,כמה שאתה רוצה,שאתה יותר WK ממני.אין לי כבר את זה בי כבר כמה שנים טובות,עוד בישראל לא הייתי ככה.מזמין אותך לדבר עם חברים שלי מישראל ועם האקסית הראשונה שלי,תשאל אותה אם אני WK חחח.
3-מקלל את הפיקאפ כל יום,זה כיוון אותי לחיים שלא רציתי בכלל,תודה לאל שיצאתי מי זה מהר כמו שנכנסתי לזה.
4-כמו שכבר אמרתי,הידידה הממוצעת שזיינתי>>>כל בחורה שזיינת אי פעם ותזיין
5-אתה מקריח,נראה חרא,ובטח שלא מאמג אותי,אני ימשיך להזכיר לך לעשות עוד פעם את ההתערבות,שים תמונה שלך ושלי ושאל מי נראה יותר טוב.אבל אתה בורח מההתערבות הזאת כל פעם,זה בסדר לפחד לראות את האמת בפנים.
6-כל גבר צעיר במעגל החברתי שלי מאמג אותך ממרחק אור שאתה לא מבין בכלל
7-אני יותר צעיר ממך אבל עושה יותר כסף ממך ולא עושה על זה כלום
8-כל מה שאתה אומר או אמרת,אני יודע את זה כמו כף היד שלי,אני מכיר את ה LMS X4 יותר ממה שאתה מכיר אותו.
9-אני אידי נחוי שינטן,יטינגר,למון(אפילו שהוא מתעסק בשטויות,אבל הוא צעיר עדיין וזה יעבור לו וגם הוא מאמג אותך),ליזארד קינג ועוד איזה שני משתמשים,היינו המשתמשים היחידים שהיו אמיתיים כשכתבנו פה.בלי שקרים וזיוני שכל.
אתה לא יותר טוב מטיילר,אתה באותה הרמה איתו,ואתה רחוק ממני ומהשתמשים שציינתי למעלה,אז תפסיק לצטט אותנו,אתה לא על אותה הרמה איתנו ואני אפילו לא יודע למה אתה ממשיך להתווכח איתי,מספיק.
אני רק יענה לך על דבר אחד אתה טוען שאתה וכל המשתמשים שציינת הם ה''מקוריים''?
אני נמצא בPUAHATE כבר מתחילת 2012. שתבין על מה אתה מדבר בכלל יא אידיוט. טיילר לא המציא כלום הוא גנב הכל מPUAHATE ולקח לפהץ אני המצאתי שמה דברים. אני מצאתי את הפורום הזה רק ב2014
רק שזה מראה לך שאני הייתי בPUAHATE שנתיים לפני כולכם
ובוא תביא לי את הפורום שאתה רוצה שאני יפרסם בו את התמונות