קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 9 מתוך 75 << ראשון ... 78910111959 ... אחרון >>
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 9

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    705

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    תוך כמה זמן בערך לוקח לך לעשות סרטון ?
    תן פוש בכול ה10 ימים האלה, ככה שתהיה באילת תוכל רק לראות רווחים.
    ואני לא חושב שזה טוב שיש תנועה שמגיעה אבל ללא עמוד נחיתה, תעשה משהו בינוני לבנתיים.
    דר"כ GSA עולה 750 דולר !?
    GSA SER - 100$
    GSA Indexer - 20$
    Captcha - תוריד פרוץ
    VPS - 20$/Month
    Privet proxy - 10$/Month

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    69
    נקודות
    4

ציטוט נכתב במקור על ידי ori15421542 צפיה בהודעה
    GSA SER - 100$
    GSA Indexer - 20$
    Captcha - תוריד פרוץ
    VPS - 20$/Month
    Privet proxy - 10$/Month
    GSA Indexer זה לא indexer טוב לפי מתן, הוא משתמש ב InstantLinkIndexer שעולה לו בערך 35$ בחודש.
    VPS זה לא חובה גם אם יש לך מחשב סבבה הוא יכול להריץ gsa ser אבל המחשב יהיה תקוע ולא תוכל להשתמש בו כמעט.
    יש עוד משהו שיעלה לך את ה LPM בהרבה שזה approved list שזה רשימה של לינקים מאושרים, דבר כזה יכול להעלות בין 20$ - 50$ תלוי איזה אתה קונה וגם זה כל חודש צריך לקנות חדש. (LPM = Links Per Minute )
    נערך לאחרונה על ידי Atamnoon; 20-06-2014 בשעה 01:04.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

תוך כמה זמן בערך לוקח לך לעשות סרטון ?
    תן פוש בכול ה10 ימים האלה, ככה שתהיה באילת תוכל רק לראות רווחים.
    ואני לא חושב שזה טוב שיש תנועה שמגיעה אבל ללא עמוד נחיתה, תעשה משהו בינוני לבנתיים.
    דר"כ GSA עולה 750 דולר !?
    לקח לי 40 דקות פעם לצלם ולערוך את הסרטון, עכשיו אני משתפר.
    מסכים, זה מה שאני מנסה ויעבוד על זה מחר
    בדיוק רשמתי על זה כאן
    ואם אני מסתכל עד כמה כמה שילמתי על זה כן, זה תשלום חודשי לא קטן, ואם אתה רוצה להריץ אותו ביותר רצינות אתה צריך 40 PP כל חודש, VPS שעולה גם עוד 40$ בחודש, Captcha Breaker + Captcha Service 3$/1000 ואז אתה יכול להריץ אותו כדי ליצור רשימות בצורה די טובה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ori15421542 צפיה בהודעה
    GSA SER - 100$
    GSA Indexer - 20$
    Captcha - תוריד פרוץ
    VPS - 20$/Month
    Privet proxy - 10$/Month
    פחות או יותר אלה המחירים, רק תזכור שזה לפשוט אתה לא יכול לעשות הכל כך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Atamnoon צפיה בהודעה
    GSA Indexer זה לא indexer טוב לפי מתן, הוא משתמש ב InstantLinkIndexer שעולה לו בערך 35$ בחודש.
    VPS זה לא חובה גם אם יש לך מחשב סבבה הוא יכול להריץ gsa ser אבל המחשב יהיה תקוע ולא תוכל להשתמש בו כמעט.
    יש עוד משהו שיעלה לך את ה LPM בהרבה שזה approved list שזה רשימה של לינקים מאושרים, דבר כזה יכול להעלות בין 20$ - 50$ תלוי איזה אתה קונה וגם זה כל חודש צריך לקנות חדש. (LPM = Links Per Minute )
    VPS אם אתה רוצה להריץ בלי רשימה, אתה חייב אחד כזה וטוב שעולה 40$ בחודש 8 ram כך, אם קנית רשימה אז לא חייב אפשר במחשב ביתי אבל קח בחשבון שהאינטרנט שלך לא אוהבת את זה, היא נופלת לי המון פעמים.
    רשימה זאת גם עוד מכה בקיצור זה עולה לא מעט כסף העסק הזה אבל זה יכול להשתלם לך ובענק שאתה עובד נכון.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה עשיתי היום?

בבוקר עברתי בבית ספר לקחת תעודה ואז לקניון והחופש התחיל רשמית
    בקיצור פעם נראלי רביעית או חמישית השנה שהלכתי לבית ספר אחרי 24 שעות בלי שינה אז שחזרתי עשיתי 5 Covers והלכתי לישון דקה..
    בקיצור כמו שציפיתי קמתי רק מאוחר בלילה, לא היה לי כוח לכלום, התגברתי על זה ועשיתי 5 סרטונים עד עכשיו בערך, לא העלאתי אותם.
    עוד משהו אני ייתן יום אחד ניסיון ל- PPI נראה איך הלידים שם ואיך זה הולך, המליצו לי לנסות.
    לא מה שתכננתי אבל גם לא רע יחסית למצב ואני ימשיך מחר, הגיעו צבעים חדשים לתמונה

קניתי גם אוזניות, היו לי אותם פעם והם טובות, בקשר ל- PPD אז יש להן מיקרופון ואני גם לא צריך להצמיד תאף שלי למסך של המחשב שישמעו וגם שומעים הרבה הרבה יותר טוב.
    נמאס לי מזה ש- 90% או אפילו יותר מהאוזניות שאני רואה לפחות הם או בשחור או בלבן ובדרך כלל של האייפון 5, זה הפך להיות עפור, הבאתי צבע חדש, איך אהבתי

מה אתם אומרים?
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 20-06-2014 בשעה 04:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    מה עשיתי היום?

בבוקר עברתי בבית ספר לקחת תעודה ואז לקניון והחופש התחיל רשמית
    בקיצור פעם נראלי רביעית או חמישית השנה שהלכתי לבית ספר אחרי 24 שעות בלי שינה אז שחזרתי עשיתי 5 Covers והלכתי לישון דקה..
    בקיצור כמו שציפיתי קמתי רק מאוחר בלילה, לא היה לי כוח לכלום, התגברתי על זה ועשיתי 5 סרטונים עד עכשיו בערך, לא העלאתי אותם.
    עוד משהו אני ייתן יום אחד ניסיון ל- PPI נראה איך הלידים שם ואיך זה הולך, המליצו לי לנסות.
    לא מה שתכננתי אבל גם לא רע יחסית למצב ואני ימשיך מחר, הגיעו צבעים חדשים לתמונה

קניתי גם אוזניות, היו לי אותם פעם והם טובות, בקשר ל- PPD אז יש להן מיקרופון ואני גם לא צריך להצמיד תאף שלי למסך של המחשב שישמעו וגם שומעים הרבה הרבה יותר טוב.
    נמאס לי מזה ש- 90% או אפילו יותר מהאוזניות שאני רואה לפחות הם או בשחור או בלבן ובדרך כלל של האייפון 5, זה הפך להיות עפור, הבאתי צבע חדש, איך אהבתי

מה אתם אומרים?

התמונה לא מופיעה , אבל תתחדש >:
    אבל למה לוקח לך 40 דקות ? כאילו בגלל שאני עושה בלי הוכחות לוקח לי 5 דקות מקסימום, אני מקליט, ושם שיר שיתנגן ברקע נמוך, חותך קצת, וזהו .. אני מפספס משהו ?
    דר"כ איזה כיתה אתה ?
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 20-06-2014 בשעה 13:08.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

התמונה לא מופיעה , אבל תתחדש >:
    אבל למה לוקח לך 40 דקות ? כאילו בגלל שאני עושה בלי הוכחות לוקח לי 5 דקות מקסימום, אני מקליט, ושם שיר שיתנגן ברקע נמוך, חותך קצת, וזהו .. אני מפספס משהו ?
    דר"כ איזה כיתה אתה ?
    מוזר, דווקא זה עבד אתמול, העלאתי שוב

את האמת עכשיו זה בסביבות ה-25 דקות בסה"ך לדעתי למרות שלא בדקתי, הנה מה שאני עושה:
    Cover שלוקח לי 3~5 דקות, שולח אותו לפאלפון ובזמן שאני מצלם את הסרטון אני מתאים בין הקול, שאני מסיים אני שומר ומתחיל לערוך. אני מחפש 3 רקעים לכל נישה לשים במסך בזמן שאני מצלם, אני עושה קצת זום פה ושם, מתאים טיפה בין הקול לסרטון בנקודה שזה טוען, מוסיף תמונה של האתר שלי על התוכנה ומתאים אותה לכל אורך הסרטון עם הזום, מוסיף מוזיקה מחליש אותה ב-5 ועושה Fade out. ואז אני שומר לוקח לי 2 וחצי דקות בערך לכל סרטון ובזמן הזה אני מכין את המסך לסרטון הבא, 2 וחצי דקות X 3 פעמים שומר העתק של הכל שאני יוכל לערוך, מוחק את האחד בלי העתק ושם את זה בתיקייה של הסרטון של אותה נישה.

עד לפני 24 שעות הייתי ט'

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    5
    נקודות
    50

קראתי את האשכול שלך ואתה תותח על!
    נתנת לי מוטיבציה להתחיל לעסוק בזה אבל אני לא יודע איך, בינתיים אני עוסק באתר bux וכל מיני שטויות מסביב, ועד כה הרווחתי 10$.
    יש מצב אתה קצת מראה לי את הדרך איך להתחיל, מה לעשות, מה כדי ומה לא כדי .. ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritzy צפיה בהודעה
    קראתי את האשכול שלך ואתה תותח על!
    נתנת לי מוטיבציה להתחיל לעסוק בזה אבל אני לא יודע איך, בינתיים אני עוסק באתר bux וכל מיני שטויות מסביב, ועד כה הרווחתי 10$.
    יש מצב אתה קצת מראה לי את הדרך איך להתחיל, מה לעשות, מה כדי ומה לא כדי .. ?
    תודה
    אם אתה רוצה להתחיל ב- ppd אני ממליץ לך לחפש מידע בפורום כאן, תדפדף בעמודים יש מידע טוב וגם כאן: http://cpaelites.com/
    ואם אתה מחפש מישהו שידריך אותך 1 על 1 זה המקום: http://www.cpaelites.com/Forum-Referrals
    בעיקרון אתה צריך למצוא נישה של משחקים, לעשות אליה תוכנה מזויפת, לעלות אותה לאתר PPD, ליצור דף נחיתה, לעלות סרטון ולקדם אותו עם קישור לדף נחיתה וההורדה.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון יום שישי

לילה או בוקר טוב תחליטו אתם, היום, הנה הצבעים שנוספו היום, יש התקדמות.

אני רוצה להגיד גם שהסרטונים לי בהתחלה מקבלים 1~3 צפיות ביום, אחרי זה בסביבות ה-5, אחרי זה 10 וזה רק עולה, כמו כדור שלג וזה מצליח לי, הכל עובד טוב.

עדכון יום שישי:

- התוכן #3 לסרטונים הגיע היום, מצוין.
    - 35 נישות עם דף נחיתה מוכן, נשארו לי 15 + תיקונים.
    - יש לי 20 סרטונים, 2 מהם נמחקו בגלל טעויות טכניות, זאת אומרת כרגע יש לי 18/75 ~ 24% ~ 1/4 מהסרטונים הועלו!
    - עדיין לא הגיע הליד הראשון מה- Set And Forget.

Fiverr.com

לקוח 1 - פי 25

אני רוצה לשתף אותכם עם 2 תוצאות ממש טובות שהגעתי אליהן.
    לקוח 1 ד"ר לדיכאון ולחרדות משהו כזה, שיש לנו משהו כמו 50 סרטונים על העסק שלו, עשיתי לו קידום טוב לכולם, וחבל שאני לא יכול לעלות תמונה כי אי אפשר לראות את כל התוצאות , אבל העמוד הראשון נראה כך:
    שבוע לפני: 7 סרטונים שלו נמצאים באמצע ~ למטה בעמודים 1~2.
    שבוע אחרי: התוצאה הראשונה היא הערוץ שלו, 90% מהסרטונים הם על העסק שלו, הוא ממש השתלט על כל המילת מפתח, ושלא תבינו לא נכון יש לה 250 מיליון תוצאות + לצורך השוואה בנישות לא רוויות יש 200 אלף ~ 3 מיליון בדרך כלל, בנישות Semi יש 5 מיליון ~ 7 מיליון +- זה תלוי ובנישות הכי גדולות כמו clash of clans hack יש לה כמעט 10 מיליון, אז פי 25, אני בעצמי לא הבנתי איך זה קרה, גם 2 סרטונים העיקריים ב- top5 בגוגל.

לקוח #2 - 1,000,000,000 תוצאות.

בלי להרחיב, תוך שבוע, משום מקום לעמוד #1 תוצאה #5 בסדר גודל של למעלה מ- 1,000,000,000 חיפושים, הנה הוכחות שלא תחשבו שאני מדבר באוויר:

<<<<<<<<<< מחר אני מתכנן >>>>>>>>>>>
    - לעלות כמה שיותר סרטונים.
    - לעצב את האתר, למה הוא נראה כמו לא יודע מה, כמו ב- demo.
    - לעלות את ה-15 נישות הנותרות לאתר.
    - לעשות את כל התיקונים שצריך לכל הנישות באתר.
    - והכי חשוב לעדכן אותכם, לילה/ בוקר טוב תחליטו כבר אתם, שבת שלום לכולם אני אשמח לתגובות
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 21-06-2014 בשעה 08:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

לילה או בוקר טוב תחליטו אתם, היום, הנה הצבעים שנוספו היום, יש התקדמות.

אני רוצה להגיד גם שהסרטונים לי בהתחלה מקבלים 1~3 צפיות ביום, אחרי זה בסביבות ה-5, אחרי זה 10 וזה רק עולה, כמו כדור שלג וזה מצליח לי, הכל עובד טוב.

עדכון יום שישי:

- התוכן #3 לסרטונים הגיע היום, מצוין.
    - 35 נישות עם דף נחיתה מוכן, נשארו לי 15 + תיקונים.
    - יש לי 20 סרטונים, 2 מהם נמחקו בגלל טעויות טכניות, זאת אומרת כרגע יש לי 18/75 ~ 24% ~ 1/4 מהסרטונים הועלו!
    - עדיין לא הגיע הליד הראשון מה- Set And Forget.

Fiverr.com

לקוח 1 - פי 25

אני רוצה לשתף אותכם עם 2 תוצאות ממש טובות שהגעתי אליהן.
    לקוח 1 ד"ר לדיכאון ולחרדות משהו כזה, שיש לנו משהו כמו 50 סרטונים על העסק שלו, עשיתי לו קידום טוב לכולם, וחבל שאני לא יכול לעלות תמונה כי אי אפשר לראות את כל התוצאות , אבל העמוד הראשון נראה כך:
    שבוע לפני: 7 סרטונים שלו נמצאים באמצע ~ למטה בעמודים 1~2.
    שבוע אחרי: התוצאה הראשונה היא הערוץ שלו, 90% מהסרטונים הם על העסק שלו, הוא ממש השתלט על כל המילת מפתח, ושלא תבינו לא נכון יש לה 250 מיליון תוצאות + לצורך השוואה בנישות לא רוויות יש 200 אלף ~ 3 מיליון בדרך כלל, בנישות Semi יש 5 מיליון ~ 7 מיליון +- זה תלוי ובנישות הכי גדולות כמו clash of clans hack יש לה כמעט 10 מיליון, אז פי 25, אני בעצמי לא הבנתי איך זה קרה, גם 2 סרטונים העיקריים ב- top5 בגוגל.

לקוח #2 - 1,000,000,000 תוצאות.

בלי להרחיב, תוך שבוע, משום מקום לעמוד #1 תוצאה #5 בסדר גודל של למעלה מ- 1,000,000,000 חיפושים, הנה הוכחות שלא תחשבו שאני מדבר באוויר:

<<<<<<<<<< מחר אני מתכנן >>>>>>>>>>>
    - לעלות כמה שיותר סרטונים.
    - לעצב את האתר, למה הוא נראה כמו לא יודע מה, כמו ב- demo.
    - לעלות את ה-15 נישות הנותרות לאתר.
    - לעשות את כל התיקונים שצריך לכל הנישות באתר.
    - והכי חשוב לעדכן אותכם, לילה/ בוקר טוב תחליטו כבר אתם, שבת שלום לכולם אני אשמח לתגובות
    נחמד מאוד, בהצלחה (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה עם לעדכן את הרווחים שלך?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נחמד מאוד, בהצלחה (:
    תודה, תמיד כיף לקרוא את התגובות שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי SubKrep צפיה בהודעה
    מה עם לעדכן את הרווחים שלך?
    הקטע הוא שעדיין אין רווחים חוץ מזה שהיום קרה משהו שחיכיתי לו 30 יום ירשום על זה בעידכון היום.
    שאני יגיע לרווחים אני יעדכן כל יום, קבוע

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון ו-2 טיפים, אם הם שימושיים תחליטו אתם

מה קרה היום?

בגלל תירוצים כאלה ואחרים הספקתי לעלות סרטון 1, חוץ מזה אחרי חודש 1 בדיוק, 30 יום מאז שפתחתי את היומן באמת קיבלתי 2 לידים מעבודה שעשיתי כאן, מנישות חדשות, ויותר טוב שזה לא מהנישות שסימנתי בשורה הראשונה, אלה נישות מהאלה שעשיתי עוד 30 כמוהם, נישה אקראית לגמרי ואלה הנישות שבאמת מייצרות את הכסף בשיטה שלי, רק צריך ליצור כמה שיותר מהן. מי שרוצה לנחש מאיזה 2 צבעים הגיעו 2 הלידים מוזמן, יש לכם 3 ניסיונות ואני יגלה אחרי 2 אנשים

עדכון היומן

- רווחים כל ה"רווחים" עודכנו לתאריך של היום.
    - סרטוני מוטיבציה הגיעו 2 סרטוני מוטיבציה ממש טובים, אחד מהם כבר פורסמם פה באחת התגובות, אני בכל אופן שמעתי את זה עשרות פעם, ולא "עשרות" במובן של ה- 20~30 אלה הרבה יותר מזה, הסרטון השני הוא הרצאה מעניינת ממליץ, שאתם כל פעם צריכים מוטיבציה ממליץ לחזור לסרטונים.

[טיפ] איך לשמור על קצב הספק טוב

מכירים את זה שיום אחד אתם על העננים, הספקתם המון מתכננים ליום הבא ואז.. לא עשיתם כלום. הנה טיפ שיכול מאוד לעזור לכם.
    משהו טבעי אצל כולנו שאם נספיק כל כך הרבה ביום אחד, תמיד אבל תמיד יום אחרי זה, זה לא ימשיך כמו שתככנו, לא מאמינים? צ'אה.. אני לא כזה? הנה הוכחה קטנה:
    1. שימו לב ביומן שלי, איך כל פעם שאחרי שמגיע פוסט ארוך ומפורט, יום אחרי זה הוא מצטמצם, לא במקרה.
    2. אני לא מדבר על האלה שנשארים כל יום באותו הקצב, למשל מי שאומר לעצמו נישה 1 ביום במשך הרבה זמן לא תהיה לו בעיה לעמוד בזה, נכון צריך להתאמץ, אבל זאת שגרה קבועה, כל יום אתה יודע מה תעשה מחר, היום אני יכול להגיד לך מה אני יעשה שבוע הבא. אני דווקא מדבר על אלה שהגרף הספק שלהם ב- PPD כל הזמן משתנה, פעם טוב, פעם רע, כל הזמן זז, כל הזמן קפיצות ושום דבר לא ידוע.
    אם הבנתם נכון, אני גם עובד בשיטה הזאת, אין יותר או פחות טוב, זה הקטע, אין כאן השוואה אבל לדעתי השינויים יותר מאתגרים, למרות שאני חושב על זה לעשות נישה 1 כל יום במשך חודש גם לא נשמע כמו המשימה הכי קלה בעולם, לא? שתעשו את זה תבינו.

מהי הטעות הכי גדולה שאנחנו עושים ואנחנו אפילו לא מודעים אליה

בוא נחזור רגע, לרגעים האלה שאנחנו בשיא של היום טוב, איזה מסרים המוח שלכם מקבל כל הזמן?
    "וואי כמה אני מתאמץ עכשיו, אבל תכף אני ינוח." , "אני רק צריך לסיים את זה, וזה הסוף."
    כל הזמן אנחנו מתייחסים לזה כאילו עכשיו אני מתאמתץ, אחרי זה אני ינוח, ובדצק.
    כי עכשיו אנחנו עובדים קשה, עוד שעה שנסיים באמת ננוח, אבל אנחנו אומרים לעצמו "אחרי זה ננוח" האחרי הלא נודע. במקום להגיד:
    "אוקיי אז היום הספקתי הרבה, אני הולך עכשיו להינות כמה שיותר מהיום הזה, מה אני אוהב לעשות? מה, מה הדבר הכיף הבא שאני הולך לעשות היום? אני אני הולך להינות מהיום הזה!?" ומחר בבוקר: "מה הדבר הבא שאני הולך לעשות היום? איך אני הולך להתקדם במטרה שלי? אתמול היה יום מצוין, איזה כיף, הצבתי לעצמי רף גבוהה הגיע הזמן גם לשמור עליו! יאללה מה השלב הראשון?"
    אם הייתי יושב לידכם, אז עד עכשיו דיברתי כך ברגוע, זה הקטע שמגיע שינוי בשפת גוף, ואני מדבר יותר חזק וברור כדי להדגיש את המסר:
    אנחנו לא מסתכלים כל על המטרה שלנו, תרשמו אותה על איזה פתק, שימו בכיס ופעם ב- תסתכלו עליו, עכשיו אנחנו מסתכלים על המטרה היומית, כל יום אנחנו שואלים את עצמנו "מה אנחנו יכולים לעשות כדי להתקדם במטרה" תציבו לעצמכם מטרות חדשות (ומאתגרות) ותעמדו בהם, כל יום הוא יום עם התחלות חדשות ומטרות חדשות, תציבו לעצמכם רף גבוהה שכל יום עולה, ואל תפחדו גם לעמוד בו

[טיפ] איך להגדיל את הסיכויים שבאמת תעשו את מה המטרות היומיות שלכם בצורה משמעותית ב- 30 שניות?

מכירים את זה שיש לכם רשימה של משימות, שאתם רוצים לעשות אבל אתם לא באמת עושים?
    כל מיני משימות כמו:
    "למצוא 5 נישות"
    "לעצב את האתר"
    "לעשות 3 סרטונים"
    כאלה שפשוט נשארים על הדף אבל אתם רוצים לעשות אותם, אז איך עושים אותם?
    תשובה פשוטה, במקום לנסח את זה במילה או בתחום תוסיפו הנעה לפעולה, מה זה הנעה לפעולה?
    הנעה לפעולה אומר שאתם מנסחים את זה עם פעולות מסוימות ואפילו עם פקודות מסוימות כדי שזה יניע אותכם לעשות את זה, כי משהו כמו: "לעשות 5 נישות" לא באמת מניע אותי.. אבל אם אני ינסח את זה במשהו כמו: "לחפש היום באתרי משחקים הכי טובים את הנישות הטובות ביותר" הרבה יותר טוב, הרבה יותר מניע לפעולה וכך הסיכוי שאני יעשה את זה הוא גדול יותר, יהיה לי הרבה יותר מוטיבציה לעשות את הדברים אז עכשיו אני אשמח לשמוע ממכם איזה משימות אתם רוצים לעשות? ואיך ניסחתם את זה בצורה הכי מניעה לפעולה ואם בכלל מדבר אליהם מה רשמשתי כאן, הרי מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעמוד בכל המטרות היומיות שלכם ב- 100%? הטיפים עזרו לכם? ותנו איזה 3 צבעים למעלה כך בספונטניות
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 22-06-2014 בשעה 04:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

מה קרה היום?

בגלל תירוצים כאלה ואחרים הספקתי לעלות סרטון 1, חוץ מזה אחרי חודש 1 בדיוק, 30 יום מאז שפתחתי את היומן באמת קיבלתי 2 לידים מעבודה שעשיתי כאן, מנישות חדשות, ויותר טוב שזה לא מהנישות שסימנתי בשורה הראשונה, אלה נישות מהאלה שעשיתי עוד 30 כמוהם, נישה אקראית לגמרי ואלה הנישות שבאמת מייצרות את הכסף בשיטה שלי, רק צריך ליצור כמה שיותר מהן. מי שרוצה לנחש מאיזה 2 צבעים הגיעו 2 הלידים מוזמן, יש לכם 3 ניסיונות ואני יגלה אחרי 2 אנשים

עדכון היומן

- סרטוני מוטיבציה הגיעו 2 סרטוני מוטיבציה ממש טובים, אחד מהם כבר פורסמם פה באחת התגובות, אני בכל אופן שמעתי את זה עשרות פעם, ולא "עשרות" במובן של ה- 20~30 אלה הרבה יותר מזה, הסרטון השני הוא הרצאה מעניינת ממליץ, שאתם כל פעם צריכים מוטיבציה ממליץ לחזור לסרטונים.

מכירים את זה שיום אחד אתם על העננים, הספקתם המון מתכננים ליום הבא ואז.. לא עשיתם כלום. הנה טיפ שיכול מאוד לעזור לכם.
    משהו טבעי אצל כולנו שאם נספיק כל כך הרבה ביום אחד, תמיד אבל תמיד יום אחרי זה, זה לא ימשיך כמו שתככנו, לא מאמינים? צ'אה.. אני לא כזה? הנה הוכחה קטנה:
    1. שימו לב ביומן שלי, איך כל פעם שאחרי שמגיע פוסט ארוך ומפורט, יום אחרי זה הוא מצטמצם, לא במקרה.
    2. אני לא מדבר על האלה שנשארים כל יום באותו הקצב, למשל מי שאומר לעצמו נישה 1 ביום במשך הרבה זמן לא תהיה לו בעיה לעמוד בזה, נכון צריך להתאמץ, אבל זאת שגרה קבועה, כל יום אתה יודע מה תעשה מחר, היום אני יכול להגיד לך מה אני יעשה שבוע הבא. אני דווקא מדבר על אלה שהגרף הספק שלהם ב- PPD כל הזמן משתנה, פעם טוב, פעם רע, כל הזמן זז, כל הזמן קפיצות ושום דבר לא ידוע.
    אם הבנתם נכון, אני גם עובד בשיטה הזאת, אין יותר או פחות טוב, זה הקטע, אין כאן השוואה אבל לדעתי השינויים יותר מאתגרים, למרות שאני חושב על זה לעשות נישה 1 כל יום במשך חודש גם לא נשמע כמו המשימה הכי קלה בעולם, לא? שתעשו את זה תבינו.

בוא נחזור רגע, לרגעים האלה שאנחנו בשיא של היום טוב, איזה מסרים המוח שלכם מקבל כל הזמן?
    "וואי כמה אני מתאמץ עכשיו, אבל תכף אני ינוח." , "אני רק צריך לסיים את זה, וזה הסוף."
    כי עכשיו אנחנו עובדים קשה, עוד שעה שנסיים באמת ננוח, אבל אנחנו אומרים לעצמו "אחרי זה ננוח" האחרי הלא נודע. במקום להגיד:
    "אוקיי אז היום הספקתי הרבה, אני הולך עכשיו להינות כמה שיותר מהיום הזה, מה אני אוהב לעשות? מה, מה הדבר הכיף הבא שאני הולך לעשות היום? אני אני הולך להינות מהיום הזה!?" ומחר בבוקר: "מה הדבר הבא שאני הולך לעשות היום? איך אני הולך להתקדם במטרה שלי? אתמול היה יום מצוין, איזה כיף, הצבתי לעצמי רף גבוהה הגיע הזמן גם לשמור עליו! יאללה מה השלב הראשון?"
    אם הייתי יושב לידכם, אז עד עכשיו דיברתי כך ברגוע, זה הקטע שמגיע שינוי בשפת גוף, ואני מדבר יותר חזק וברור כדי להדגיש את המסר:
    אנחנו לא מסתכלים כל על המטרה שלנו, תרשמו אותה על איזה פתק, שימו בכיס ופעם ב- תסתכלו עליו, עכשיו אנחנו מסתכלים על המטרה היומית, כל יום אנחנו שואלים את עצמנו "מה אנחנו יכולים לעשות כדי להתקדם במטרה" תציבו לעצמכם מטרות חדשות (ומאתגרות) ותעמדו בהם, כל יום הוא יום עם התחלות חדשות ומטרות חדשות, תציבו לעצמכם רף גבוהה שכל יום עולה, ואל תפחדו גם לעמוד בו

[טיפ] איך להגדיל את הסיכויים שבאמת תעשו את מה המטרות היומיות שלכם בצורה משמעותית ב- 30 שניות?

כל מיני משימות כמו:
    "למצוא 5 נישות"
    "לעצב את האתר"
    "לעשות 3 סרטונים"
    תשובה פשוטה, במקום לנסח את זה במילה או בתחום תוסיפו הנעה לפעולה, מה זה הנעה לפעולה?
    הנעה לפעולה אומר שאתם מנסחים את זה עם פעולות מסוימות ואפילו עם פקודות מסוימות כדי שזה יניע אותכם לעשות את זה, כי משהו כמו: "לעשות 5 נישות" לא באמת מניע אותי.. אבל אם אני ינסח את זה במשהו כמו: "לחפש היום באתרי משחקים הכי טובים את הנישות הטובות ביותר" הרבה יותר טוב, הרבה יותר מניע לפעולה וכך הסיכוי שאני יעשה את זה הוא גדול יותר, יהיה לי הרבה יותר מוטיבציה לעשות את הדברים אז עכשיו אני אשמח לשמוע ממכם איזה משימות אתם רוצים לעשות? ואיך ניסחתם את זה בצורה הכי מניעה לפעולה ואם בכלל מדבר אליהם מה רשמשתי כאן, הרי מתי בפעם האחרונה הצלחתם לעמוד בכל המטרות היומיות שלכם ב- 100%? הטיפים עזרו לכם? ותנו איזה 3 צבעים למעלה כך בספונטניות
    יפה מאוד.
    הלידים הירוקים ?(גם האפור נראה לי, פשוט זה נישה ישנה לא >< ?)
    וכול הכבוד תמשיך ככה, אהבתי את הטיפ"
    אפשר לנסח את זה ככה חח
    "לפתוח 50 משתמשי יוטיוב בעזרת bluestark, וhostpot shield.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

מה קרה היום?

עדכון היומן

כל מיני משימות כמו:
    "למצוא 5 נישות"
    "לעצב את האתר"
    "לעשות 3 סרטונים"
    יפה מאוד.
    הלידים הירוקים ?(גם האפור נראה לי, פשוט זה נישה ישנה לא >< ?)
    וכול הכבוד תמשיך ככה, אהבתי את הטיפ"
    אפשר לנסח את זה ככה חח
    "לפתוח 50 משתמשי יוטיוב בעזרת bluestark, וhostpot shield.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect