קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני עושה עבודה על נחשים
    על ידי 0ptimum בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:45
  2. חייב עזרה יש לי עבודה לעשות ליום ראשון
    על ידי oFiRB בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 11:02
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:14
  4. תראו איזה שולחן עבודה יפהההה יש לי
    על ידי ת-מ-י-ר_ג-ל בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 09:00
  5. עברתי תאוריה + קיבלתי עוד עבודה :| 20 לשעה :|
    על ידי DaRk GoD בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 21:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

שיטת עבודה בPPD

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל שיטת עבודה בPPD

שלום חבר'ה, רציתי לדון איתכם מה שיטת העבודה העדיפה לדעתכם בכל הנוגע לPPD.
    האם לדעתכם עדיף לעבוד על נישה אחת בכל פעם או על כמה במקביל?
    אני אישית, לכל נישה שאני מפתח אני יוצר או מוצא תוכנה, פותח דף נחיתה רציני הכולל תיאור של לפחות 600 מילים (וSEO), סרטון יוטיוב הכולל קריינות וכתוביות ובאופן כללי קידום ביוטיוב. לעיתים אני אף מוסיף קידום באמצעות פייסבוק. לכל נישה לוקח יחסית הרבה זמן עד שאני מגיע לשלב הסופי (הכולל בעצם רק הקידום במנועי החיפוש וביוטיוב) ולכן אני מתלבט האם כדאי לעבוד על כמה נישות במקביל או על כל אחת בנפרד.
    אשמח לשמוע את דעתכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי xwave צפיה בהודעה
    שלום חבר'ה, רציתי לדון איתכם מה שיטת העבודה העדיפה לדעתכם בכל הנוגע לPPD.
    האם לדעתכם עדיף לעבוד על נישה אחת בכל פעם או על כמה במקביל?
    אני אישית, לכל נישה שאני מפתח אני יוצר או מוצא תוכנה, פותח דף נחיתה רציני הכולל תיאור של לפחות 600 מילים (וSEO), סרטון יוטיוב הכולל קריינות וכתוביות ובאופן כללי קידום ביוטיוב. לעיתים אני אף מוסיף קידום באמצעות פייסבוק. לכל נישה לוקח יחסית הרבה זמן עד שאני מגיע לשלב הסופי (הכולל בעצם רק הקידום במנועי החיפוש וביוטיוב) ולכן אני מתלבט האם כדאי לעבוד על כמה נישות במקביל או על כל אחת בנפרד.
    אשמח לשמוע את דעתכם.
    אני גם פעם עשיתי אותו הדבר אבל נמאס לי שכל הזמן מוחקים לי את הדף נחיתה(Blogger)אז לאחר קבלת תשלום 50 דולר מפייפאל השקעתי את כולם באחסון אתר+דומיין ובניתי אתר שבתכו יש כמה דפי נחיתה יענו נישות של תוכנות ועכשיו אני רק בהתחלה כל האתר שלי פועל סה"כ שבוע וכל יום נכנסים 10 אנשים לאתר כן זה קצת אבל רק התחלתי אז זה השיטה שלי

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

אל תשקיע ב- SEO של הדף אם אתה לא מתכוון לקדם אותו אפילו, אמרת שאתה מקבל תנועה מיוטיוב אז למה לבזבז את הזמן על on-page טוב?
    אלה אם אתה מצליח לקדם טוב.

אם אתה עושה משהו כמו נישה 1 ביום אבל מושקעת, אז תעבוד רק בצורה כזאת, כל יום 1 במשך שבועיים, תקדם את כולם ותמשיך.
    אני אישית עושה הרבה נישות ביום אז אני לא עובד 1:1 אלה עובד על כולן ביחד, למרות שאני יסיים את זה אני יעבוד על על 3~5 נישות ביום בערך, כלומר יותר ממוקד.

בקיצור אם אתה עושה 1 ביום, אז תעשה כל יום 1 עד הסוף. אם אתה עושה bulk (הרבה) אז תעבוד על כולן ביחד, למשל יום אחד תיצור רק תוכנות לכולן, יום אחד רק דפי נחיתה וכו'.. בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי arielmes1 צפיה בהודעה
    אני גם פעם עשיתי אותו הדבר אבל נמאס לי שכל הזמן מוחקים לי את הדף נחיתה(Blogger)אז לאחר קבלת תשלום 50 דולר מפייפאל השקעתי את כולם באחסון אתר+דומיין ובניתי אתר שבתכו יש כמה דפי נחיתה יענו נישות של תוכנות ועכשיו אני רק בהתחלה כל האתר שלי פועל סה"כ שבוע וכל יום נכנסים 10 אנשים לאתר כן זה קצת אבל רק התחלתי אז זה השיטה שלי
    מעניין, תודה על השיתוף.

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אל תשקיע ב- SEO של הדף אם אתה לא מתכוון לקדם אותו אפילו, אמרת שאתה מקבל תנועה מיוטיוב אז למה לבזבז את הזמן על on-page טוב?
    אלה אם אתה מצליח לקדם טוב.

אם אתה עושה משהו כמו נישה 1 ביום אבל מושקעת, אז תעבוד רק בצורה כזאת, כל יום 1 במשך שבועיים, תקדם את כולם ותמשיך.
    אני אישית עושה הרבה נישות ביום אז אני לא עובד 1:1 אלה עובד על כולן ביחד, למרות שאני יסיים את זה אני יעבוד על על 3~5 נישות ביום בערך, כלומר יותר ממוקד.

בקיצור אם אתה עושה 1 ביום, אז תעשה כל יום 1 עד הסוף. אם אתה עושה bulk (הרבה) אז תעבוד על כולן ביחד, למשל יום אחד תיצור רק תוכנות לכולן, יום אחד רק דפי נחיתה וכו'.. בהצלחה
    אני עושה SEO בגלל שלפעמים יש עם יוטיוב בעיות ואני מעדיף לא לאבד נישה רק בגלל זה. למשל - אתמול העליתי סרטון חדש והם מחקו לי אותו פעמיים. היה לי חבל לוותר על הנישה אבל כרגע אני מנסה להגיע למקום טוב בגוגל, ואני אקדם את הדף באמצעות פייסבוק. אני כבר לא ממש יודע אם יוטיוב עוד שווה את הבעיות שהוא עושה ולכן אני מנסה למצוא תחליף. בכל מקרה תודה על הטיפ, אני אעבוד בשיטה שהצעת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect