קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 10 מתוך 75 << ראשון ... 891011122060 ... אחרון >>
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 10

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    יפה מאוד.
    הלידים הירוקים ?(גם האפור נראה לי, פשוט זה נישה ישנה לא >< ?)
    וכול הכבוד תמשיך ככה, אהבתי את הטיפ"
    אפשר לנסח את זה ככה חח
    "לפתוח 50 משתמשי יוטיוב בעזרת bluestark, וhostpot shield.
    תודה
    כן אחד קלעת הירוק האמצעי, אבל יש עוד אחד אם אתה מדבר על הכחול זאת נישה ישנה כן.
    טוב לדעת שזה עזר למישהו, ניסוח טוב אני ינסה להוסיף לו עוד משהו:
    ליצור היום 50 משתמשי YouTube טובים בעזרת תוכנות ה- VPS המהירות bluestartk | hostpot shiled
    אני אשמח לעוד כמה תגובות ממי שקרא את הטיפים ורוצה לנסות, ממליץ

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אחלה רווחים כל הכבוד

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי arielmes1 צפיה בהודעה
    אחלה רווחים כל הכבוד
    תודה, אבל עדייןלא הגיע השלב של רווחים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל 10 Days

דווקא היה שווה לפתוח שם משתמש

לא נרחיב, עשיתי תמונה קטנה שאני יעדכן אותה כל יום כאן, ובעדכונים בעמוד הראשון, בהצלחה לנו..

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 23-06-2014 בשעה 06:46.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון בוקר עוצמתי

איך העלאתי 8 סרטונים אחרי שלא ישנתי 48 שעות ואיך אתם יכולים לעשות את זה גם

בדרך כלל אני לא מעדכן בבוקר, מי שקורא יודע, אבל הייתי חייב להגיד לכם משהו. נתחיל מזה שאתמול לא ישנתי 24 שעות. רק לפני כמה שעות סוף סוף סיימתי לעלות 8 סרטונים, ועדכנתי כאן כמו שאתם רואים למעלה ^^ שתכנסו לאווירה אתמול כמעט ולא הייתי בבית בכלל, ממוקדם בבוקר יצאתי שלא ישנתי, בערב חזרתי, הייתי מת מעייפות, ראיתי קצת The Voice, קצת דיברתי עם חברים, קצת עבר הזמן והגיע הזמן לעלות סרטונים, חשבתי כבר שאני לא יספיק לעשות כלום כי מאוחר, אני עייף כמו לא יודע מה, בימים רגילים אני עייף בשעות האלה אז תחשבו מזה שגם לא ישנתי.. עייף גמור לגמרי. עד השעות הקטנות של הבוקר העלאתי סרטונים, וואו זה שבר אותי, העיניים שלי כבר לא נעצמו כל רגע, אלה נשרפו, לקחתי הפסקה קטנה והמשכתי גם אחרי זה הייתי צריך לטפל ב- Fiverr זה לא נגמר מהר, ושסיימתי הכל עשיתי כאן את העדכון. הגיע הבוקר ההורים שלי יוצאים לעבוד, אני כזה אוכל משהו, עייף בעיקר ומגיעה הבחירה:
    או שאני עכשיו הולך לישון, זה כבר 48 שעות ללא שינה, כולי עייף, כל הגוף שלי כואב, הפרצוף שלי כואב או שאני מתחיל עכשיו לעבוד, לא מחר, לא שבוע הבא, נו מה אתם בדרך כלל עושים? מה אני בדרך כלל עושה.. מכירים את זה שאתם גמורים מעייפות? מה אתם עושים אז.. גם אני. מה יהיה יותר נכון לעשות ולמה? עד כמה אתם רוצים להתקדם במטרה שלכם ואתם מכירים את עצמכם הכי טוב, אני אם אני לא עושה משהו באותו רגע סביר להניח שאני לא יעשה אותו בכלל, באותו רגע אני חושב על זה אבל אני בטוח שזה שטויות, למרות שיש דבר כזה שנקרא סטטיסטיקה וזה רץ לי בראש. המשכתי והתחלתי לעבוד, העלאתי 1 הייתי עדיין מת מעייפות, העלאתי 2 קצת פחות עדיין עייף, העלאתי 3,4 כנ"ל, ב-5 התחלתי להתעורר על עצמי, ב-6 חזרתי להיות עייף ובסופו הייתי מת פשוט, ממש ממש ממש עייף ואין לי כוח עכשיו אבל האמנתי שאני יכול לעשות עוד 2 לא היה לי ספק בכלל. התאמצתי המון, וזה היה שווה כל רגע, הרגע הזה שסיימתי את כולם כבר שחכתי למה רציתי להספיק, לא עניין אותי כלום, עניין אותי רק זה שסיימתי וזה כל כך היה שווה, תחשבו מה הייתי מפספס אם הייתי נכנע לעייפות, אם אתם רוצים להצליח אתם צריכים לנצח אותה ולא משנה מתי היא באה, אני לא אומר שתתחילו להתחרפן עכשיו ולא יודע מה אל תשנו, אני אומר שצריך, נלחמים בה בכל הכוח, ולא משנה כמה אתם עייפים, תבטיחו לעצמכם את זה, עכשיו זה כבר תלוי בכם. יש כמה קטעים בסרטונים האלה שבדיוק מדברים על מה שהיה לי כאן, ממליץ בחום לצפות בזמן שאתם עובדים, זה יפחית את העוצמה של הכל שרץ לכם במוח, זה שאומר לכם תפסיקו.. אתם עייפים, למה בכוח? וכו'.. אם אתה לא מבינים על איזה קול אני מדבר אז זה בדיוק זה.

עכשיו אפשר להגיד בוקר אור

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    איך העלאתי 8 סרטונים אחרי שלא ישנתי 48 שעות ואיך אתם יכולים לעשות את זה גם

בדרך כלל אני לא מעדכן בבוקר, מי שקורא יודע, אבל הייתי חייב להגיד לכם משהו. נתחיל מזה שאתמול לא ישנתי 24 שעות. רק לפני כמה שעות סוף סוף סיימתי לעלות 8 סרטונים, ועדכנתי כאן כמו שאתם רואים למעלה ^^ שתכנסו לאווירה אתמול כמעט ולא הייתי בבית בכלל, ממוקדם בבוקר יצאתי שלא ישנתי, בערב חזרתי, הייתי מת מעייפות, ראיתי קצת The Voice, קצת דיברתי עם חברים, קצת עבר הזמן והגיע הזמן לעלות סרטונים, חשבתי כבר שאני לא יספיק לעשות כלום כי מאוחר, אני עייף כמו לא יודע מה, בימים רגילים אני עייף בשעות האלה אז תחשבו מזה שגם לא ישנתי.. עייף גמור לגמרי. עד השעות הקטנות של הבוקר העלאתי סרטונים, וואו זה שבר אותי, העיניים שלי כבר לא נעצמו כל רגע, אלה נשרפו, לקחתי הפסקה קטנה והמשכתי גם אחרי זה הייתי צריך לטפל ב- Fiverr זה לא נגמר מהר, ושסיימתי הכל עשיתי כאן את העדכון. הגיע הבוקר ההורים שלי יוצאים לעבוד, אני כזה אוכל משהו, עייף בעיקר ומגיעה הבחירה:
    או שאני עכשיו הולך לישון, זה כבר 48 שעות ללא שינה, כולי עייף, כל הגוף שלי כואב, הפרצוף שלי כואב או שאני מתחיל עכשיו לעבוד, לא מחר, לא שבוע הבא, נו מה אתם בדרך כלל עושים? מה אני בדרך כלל עושה.. מכירים את זה שאתם גמורים מעייפות? מה אתם עושים אז.. גם אני. מה יהיה יותר נכון לעשות ולמה? עד כמה אתם רוצים להתקדם במטרה שלכם ואתם מכירים את עצמכם הכי טוב, אני אם אני לא עושה משהו באותו רגע סביר להניח שאני לא יעשה אותו בכלל, באותו רגע אני חושב על זה אבל אני בטוח שזה שטויות, למרות שיש דבר כזה שנקרא סטטיסטיקה וזה רץ לי בראש. המשכתי והתחלתי לעבוד, העלאתי 1 הייתי עדיין מת מעייפות, העלאתי 2 קצת פחות עדיין עייף, העלאתי 3,4 כנ"ל, ב-5 התחלתי להתעורר על עצמי, ב-6 חזרתי להיות עייף ובסופו הייתי מת פשוט, ממש ממש ממש עייף ואין לי כוח עכשיו אבל האמנתי שאני יכול לעשות עוד 2 לא היה לי ספק בכלל. התאמצתי המון, וזה היה שווה כל רגע, הרגע הזה שסיימתי את כולם כבר שחכתי למה רציתי להספיק, לא עניין אותי כלום, עניין אותי רק זה שסיימתי וזה כל כך היה שווה, תחשבו מה הייתי מפספס אם הייתי נכנע לעייפות, אם אתם רוצים להצליח אתם צריכים לנצח אותה ולא משנה מתי היא באה, אני לא אומר שתתחילו להתחרפן עכשיו ולא יודע מה אל תשנו, אני אומר שצריך, נלחמים בה בכל הכוח, ולא משנה כמה אתם עייפים, תבטיחו לעצמכם את זה, עכשיו זה כבר תלוי בכם. יש כמה קטעים בסרטונים האלה שבדיוק מדברים על מה שהיה לי כאן, ממליץ בחום לצפות בזמן שאתם עובדים, זה יפחית את העוצמה של הכל שרץ לכם במוח, זה שאומר לכם תפסיקו.. אתם עייפים, למה בכוח? וכו'.. אם אתה לא מבינים על איזה קול אני מדבר אז זה בדיוק זה.

עכשיו אפשר להגיד בוקר אור

אני בעד לעבוד קשה, אבל לא צריך להגיע לקצה היכולת שלך, כי אתה לא תמיד יודע מה הוא.
    המון אנשים נפגעו המון עקב ישיבה ממושכת במחשב, צריך לעבוד, אבל לא להרוג את עצמך ..
    אני גם חושב להכנס לfiver, צריך למצוא לזה איזה יום.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני בעד לעבוד קשה, אבל לא צריך להגיע לקצה היכולת שלך, כי אתה לא תמיד יודע מה הוא.
    המון אנשים נפגעו המון עקב ישיבה ממושכת במחשב, צריך לעבוד, אבל לא להרוג את עצמך ..
    אני גם חושב להכנס לfiver, צריך למצוא לזה איזה יום.
    גם נכון.

טוב אז היום העלאתי סרטון 1 ונגמרו לי הסרטונים לעלות, אני צריך להתחיל ליצור נישות מהתחלה אני יתחיל מחר כולל cover, video, upload video.

הנה תמונה שמציגה את ההתקדמות, אומנם עדיין אין לי 3000 קליקים ביום, אבל* ואבל משמעותי, כל יום אני הולך לישון אחרי שקיבלתי יותר קליקים ממה שהיו לי בבוקר, לאט לאט עד שהוא יתחיל לעשות קונג פו

תעלו את ה- CR והמוטיבציה שלכם ב- 60 שניות + טיפ

טוב אז למי שלא מכיר, יש דבר כזה שנקרא: http://99counters.com/
    זה יכול לתת לכם עוד מוטיבציה לראות שאתם מקבלים תנועה וכו'.. וגם לספור את התנועה יומית, התנועה בכל הזמנים, והתנועה כרגע. אני חוץ מהתנועה הרגילה שאני מקבל כדי לעלות את המונים במיוחד בהתחלה עשיתי קמפיין קטן ב- HitLeap שבו אני מקבל עד 10 כניסות לאתר בכל שעה, במשך חודש+ שזה עובד לטווח הארוך, זה נראה אמין שהאתר חדש ולאט לאט הוא עולה, לא שיש לך אתר שרשום שהיום 3000 כניסות ובכל הזמנים 3500 זה לא אמין, זה מוריד.. בנוסף אולי אני ינסה את זה לילה אחד בהמשך ונראה איך זה עובד, אני יכול לשלוח למשל 50 אנשים שרואים את האתר ב- Live ממדינות ממוקדות.
    לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 25-06-2014 בשעה 05:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

גם נכון.

טוב אז היום העלאתי סרטון 1 ונגמרו לי הסרטונים לעלות, אני צריך להתחיל ליצור נישות מהתחלה אני יתחיל מחר כולל cover, video, upload video.

הנה תמונה שמציגה את ההתקדמות, אומנם עדיין אין לי 3000 קליקים ביום, אבל* ואבל משמעותי, כל יום אני הולך לישון אחרי שקיבלתי יותר קליקים ממה שהיו לי בבוקר, לאט לאט עד שהוא יתחיל לעשות קונג פו

תעלו את ה- CR והמוטיבציה שלכם ב- 60 שניות + טיפ

טוב אז למי שלא מכיר, יש דבר כזה שנקרא: http://99counters.com/
    זה יכול לתת לכם עוד מוטיבציה לראות שאתם מקבלים תנועה וכו'.. וגם לספור את התנועה יומית, התנועה בכל הזמנים, והתנועה כרגע. אני חוץ מהתנועה הרגילה שאני מקבל כדי לעלות את המונים במיוחד בהתחלה עשיתי קמפיין קטן ב- HitLeap שבו אני מקבל עד 10 כניסות לאתר בכל שעה, במשך חודש+ שזה עובד לטווח הארוך, זה נראה אמין שהאתר חדש ולאט לאט הוא עולה, לא שיש לך אתר שרשום שהיום 3000 כניסות ובכל הזמנים 3500 זה לא אמין, זה מוריד.. בנוסף אולי אני ינסה את זה לילה אחד בהמשך ונראה איך זה עובד, אני יכול לשלוח למשל 50 אנשים שרואים את האתר ב- Live ממדינות ממוקדות.
    לילה טוב
    כול הכבוד, דר"כ יש לך עוד טיפים להעלאת CR ?
    וכמה קליקים אתה מקבל כול יום בערך ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כול הכבוד, דר"כ יש לך עוד טיפים להעלאת CR ?
    וכמה קליקים אתה מקבל כול יום בערך ?
    תודה, כן, הנה כמה: (יעשה על זה מדריך מאוד מפורט בהמשך)
    1. אסתטיקה, עיצוב בסיסי - שלא יהיה מצב שחלק מהטקסט כך וחלק כך, שחלק באמצע חלק לא, חלק בצבע אחר חלק לא, רווחים איפה שצריך, רווחים בין התמונות וכו' שיראה טוב בעין, מומלץ מאוד גם להוסיף רקע בהתאם לנישה על כל המסך כאילו אם זה בלוג.
    2. אפשר להוסיף כאילו reviews של אנשים רק שיראו אמיתיים, בתגובות ובדף.
    3. להציג את השלבים עם תמונות, למשל 1. תוריד 2. תקבל קובץ כזה: תמונה. 3 תפתח את הקובץ בלה בלה בלה זה נראה כך, 4. זה עובד...... תהנה. עם תמונות וכו' שהם יבינו שזה לא שהם מורידים והם הולכים לשום מקום, לפרט על התהליך בצורה ברורה להוסיף מילים כמו: Simply, Only, Just וכו' גם עוזרות רק במידה.
    4. הטעות הכי מפגרת שאפשר לעשות זה לנסות לשכנע אנשים למה כדאי להם להוריד במקום להראות להם את זה וליצור המון מתח והם יעשו את הפעולה כבר לבד. לא לנסות לשכנע אותם ראיתי משפטים מפגרים כמו: "למה כדאי לכם להוריד" או דברים אחרים שבאים ממקום לשכנוע, זאת טעות שאנשים באותו רגע יצאו הם קולים את זה, זה לא אמין. תציגו את זה כפרס בצורה טובה והם כבר יעשו הכל כדי להשיג אותו. זה אינסטינקט טבעי שאם אנחנו רוצים שמישהו יוריד אז נשכנע אותו בצורה כזאת, אבל זה לא מה שאתם מנסים להציג, כי משאמין לא מדבר כך. זה גם אינסטינקט טבעי להירתע מאוד ולחשוד אפילו בלי להבין למה, כשמזהים משפטים מפלילים כאלה.

זאת תמונה, שים לב שהצופים הם אנשים שלחצו כבר על ה- download והגיעו לדף נחיתה, שים לב שלא הרבה לחצו על סקר אבל אמרו לי שזה רגיל אז אני מתעלם מזה בנתיים, זה יחס של 1:5 +- אולי widget יעזור בהמשך.

בעיקר 3 ו-1 הכי שימושיים וקלים, בהצלחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    5
    נקודות
    50

שאפו על שאתה מעדכן כל יום ויום את האשכול, אבל השאלה שלי היא האם אתה זוכר את המטרה שאיתה התחלת את האשכול.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritzy צפיה בהודעה
    שאפו על שאתה מעדכן כל יום ויום את האשכול, אבל השאלה שלי היא האם אתה זוכר את המטרה שאיתה התחלת את האשכול.
    תודה, זה לא הכי קל כמו שחשבתי בהתחלה אבל שזה נהיה הרגל זה עוזר המון.
    שאלה טובה, וואלה אחי אני "זוכר" אחרי שמשהו מזכיר לי או שמזכירים לי, את האמת אתה צודק, מסכים איתך במידה מסוימת עפתי לאיבוד, במיוחד בימים האחרונים, אבל אני לא מתכוון לפרוש, אלה לשלב, וואו תודה שהזכרת לי חזר לי קצת סכל לראש.
    בכללי אני בנאדם שלרגע אחד יכול להרגיש משהו בצורה כל כך חזקה, ואחרי רגע אני בטוח שזה מטורף, שהשתגעתי על כל הראש, בכל תחום בחיים, זה משגע אותי לגמרי. רגע אחד אני אומר לעצמי אני ממשיך ולא משנה מה, רגע אחד זה עובר וחוזר ועובר וחוזר ועובר. אחרי חיפוש טוב מצאתי שיטה איך להחזיר את ההרגשה, איך לעורר את זה בי שוב שזה עובר, כי כשזה הולך אין לי חשק לעשות את זה, שזה חוזר אני מרגיש את זה בדם. אם מישהו מעוניין אני יפרסם באשכול, לי אישית זה ממש עוזר, ותודה החזרת לי קצת סכל.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 26-06-2014 בשעה 00:56.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    2
    נקודות
    0

שאלה טובה, וואלה אחי אני "זוכר" אחרי שמשהו מזכיר לי או שמזכירים לי, את האמת אתה צודק, מסכים איתך במידה מסוימת עפתי לאיבוד, במיוחד בימים האחרונים, אבל אני לא מתכוון לפרוש, אלה לשלב, וואו תודה שהזכרת לי חזר לי קצת סכל לראש.
    בכללי אני בנאדם שלרגע אחד יכול להרגיש משהו בצורה כל כך חזקה, ואחרי רגע אני בטוח שזה מטורף, שהשתגעתי על כל הראש, בכל תחום בחיים, זה משגע אותי לגמרי. רגע אחד אני אומר לעצמי אני ממשיך ולא משנה מה, רגע אחד זה עובר וחוזר ועובר וחוזר ועובר. אחרי חיפוש טוב מצאתי שיטה איך להחזיר את ההרגשה, איך לעורר את זה בי שוב שזה עובר, כי כשזה הולך אין לי חשק לעשות את זה, שזה חוזר אני מרגיש את זה בדם. אם מישהו מעוניין אני יפרסם באשכול, לי אישית זה ממש עוזר, ותודה החזרת לי קצת סכל.
    אני מעוניין

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי arielmes1 צפיה בהודעה
    אני מעוניין
    עיגון

עכשיו שאתה יודע איך עוגנים נוצרים, אתה יכול ליצור עוגנים משלך!
    הם יכולים להיות שימושיים מאוד לשינוי המצב הרגשי שלך כשתרצה בכך. אני בטוח שאתה באמת מרגיש בטוח כאשר אתה רואה סרטון מוטיבציה, רואה הוכחות של מישהו מצליח או כל דבר אחר שנותן לך דחף לנסות. נכון שזה יהיה נהדר אם תוכל להיות באותה תחושה של לעשות לפני שאתה מתחיל לעבוד, או שפשוט הזמן שלך עובר ואתה לא מפוקס?

כך יוצרים עוגן-הבא את עצמך להרגיש את ההרגשה שאתה רוצה לעגן,
    בין אם זה בצורה פיזית או יצירת החוויה בראש שלך (תאמין לי,
    זה עדיין עובד).באותו הזמן,תעשה משהו אחר, אשר יהיה ה"התניה"
    שלך בשביל ההרגשה.ההתניה יכולה להיות מראה,קול,תנועה,או נגיעה.
    ברגע שעשית את זה מספיק,זה יהפוך קבוע. זה יכול להיות משהו פשוט כמו לנגוע עם האצבע במצח שלך,למשוך באוזן שלך,לגרד את האף, ללטף את השפם או הסנטר שלך,או ביטוי ... עכשיו,לאחר שיצרת את העוגן, מתי שאתה רוצה את התגובה הרגשית רק תבצע את ההתניה, ואם עשית זאת נכון,
    המצב הרגשי שלך ישתנה,כבמטה קסם.
    תשתמשו בזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תותח אתה באמת .. פוסט מסודר וכתיבה מעולה , הלוואי ותרווחי והלוואי היה לי מושג איך להתחיל בכלל.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    5
    נקודות
    50

תשתמשו בזה?
    העוגן הזה מזכיר לי קצת את הנושא של הפיקאפ, לא?
    וראיתי הרבה אנשים שאני מכיר שההצלחה עלתה להם לראש והם השתנו מקצה לקצה, אני לא יודע אם להגיד לך את זה או לא אבל ראיתי באחד מהעדכונים שלך באשכול שנשראת ער 48 שעות בשביל לסיים משהו, אני עכשיו מנסה להיזער במה שאני אומר אבל אולי זה קצת מתחיל אצלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect