קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי צריך פורנו כשיש EBAY?
    על ידי WOOOOOOW בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-06-2011, 17:26
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:41
  3. צריך כינוי!
    על ידי SaGy MiYaRa בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 17:59
  4. [עזרה] צריך עזרה עם המשחק Hitman Blood Money
    על ידי Fire Bird בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-09-2006, 03:05
  5. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 08:04
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

כשיש Look, יש money צריך סטאטוס. - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    - יש פה איזה בחור שביקש שידרגו אותו ואתה נתת לו 6 ואמרת לו שהוא יכול להגיע ל9 אם יהיה בחדר כושר. אני בכוונה לא הייתי מגיב לו כי אם אהיה איתו כנה זה יכול רק להוריד לו מהבטחון. אבל המספרים האלה שהבאת רחוקים מהמציאות, אותו בחור גם אם גוף טוב לא מגיע ל6.
    - אני לא מבין מה אתה מתגאה שאתה טמבל שלוקח כסך מההורים בשביל לקנות ארוחה ב500 שקל?

מפה אני מסיק כנראה 3 דברים שאתה לא שם לב אליהם:
    - כנראה שאתה חושב שאתה נראה יותר טוב ממה שאתה באמת נראה.
    - בנות לא נמשכות לגבר שמתרברב בזה שיש לו כסף, זה אפילו מגעיל אותן. בנות נמשכות לגבר עם תכונות חזקות (שהתכונות האלה מתקשרות לאנשים עשירים).
    - אתה אומר ש"חברים שלך תופסים מימך", אבל אין לך סטטוס. כנראה שהם לא תופסים מימך כמו שאתה חושב.

TLDR: כנראה חסרה לך מודעות עצמית.
    סתם בשביל לדעת,כמה אתה נותן לעצמך מתוך 10?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי hamberbar צפיה בהודעה
    מה חמלה מה.... ביקשתי שתהיו דוגרי אל תערבבו אותי
    ולזה שאמר פחות משש גם עם גוף טוב... תן תמונה של שש שאני יבין מה זה שש בשבילך כי אתה קצת נסחף כי מתחת לממוצע אני בטוח לא כי אם כן הייתי כהר מבין לבד מהתגובות ברחוב
    אם אתה באמת רוצה שנהיה כנים אז אתה לא מכוער ברמה שיסתכלו עליך ברחוב אבל אתה מתחת לממוצע, מצטער, זה לא אישי, אבל רצית תשובה כנה.

וכן, גם אם תפתח גוף תהיה גג 5. תתנחם בעובדה שגם גברים ממוצעים ואפילו שנראים קצת מעל הממוצע נמצאים בדיוק באותה סירה כמוך . בשביל נשים 3.5 או 5.5 הם למעשה אותו דבר. כלומר, בלתי נראים.

זה אגב דוגמה ל6 עם פוטנציאל : http://tinypic.com/view.php?pic=2mzg...8#.U666C5R_uSo

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    אם אתה באמת רוצה שנהיה כנים אז אתה לא מכוער ברמה שיסתכלו עליך ברחוב אבל אתה מתחת לממוצע, מצטער, זה לא אישי, אבל רצית תשובה כנה.

וכן, גם אם תפתח גוף תהיה גג 5. תתנחם בעובדה שגם גברים ממוצעים ואפילו שנראים קצת מעל הממוצע נמצאים בדיוק באותה סירה כמוך . בשביל נשים 3.5 או 5.5 הם למעשה אותו דבר. כלומר, בלתי נראים.

זה אגב דוגמה ל6 עם פוטנציאל : http://tinypic.com/view.php?pic=2mzg...8#.U666C5R_uSo
    בדיוק.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    סתם בשביל לדעת,כמה אתה נותן לעצמך מתוך 10?
    לא רוצה לדרג במספרים, זה הכל יחסית סובייקטייבי. בגלל זה גם לא דירגתי את הבחור ההוא רק אמרתי שהוא נראה לא משהו. ושהוא לא יגיע ל6 (מה לעשות? זו המציאות -פנים אי אפשר לשנות אלא אם כן אתה קיצוני)
    ובכל זאת - הייתי אומר על עצמי: הרבה הרבה מעל הממוצע. גוף ופנים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי stealthbomb צפיה בהודעה
    אתה דוחה אותי בחיי, אתה בא לשפוט בן אדם, לא לעזור, אתה בא לנסות לפגוע בי במקום לעזור. זה מה שנקרא אדם רע.

אבל בכל זאת אני רוצה להבהיר נקודה אז כן אני אענה לך.
    נכון נתתי לו 6 ואמרתי לו שאם הוא ישתפר הוא יהיה 9. את האמת? שיקרתי לו. למה? רציתי שיהיה לו לאן לשאוף, להעלות את הביטחון העצמי שלו ואף אחד אחר לא רצה לתת לו ( אתה צבוע ודוחה והעדפת להתעלם ) שום תגובה לגבי דירוג אז רציתי לעשות מעשה טוב, זה נקרא חמלה בימינו, זה די נדיר.
    לגבי הכסף, לא רציתי להשוויץ בזה, אבל בפורום הזה ובנושא שפתחתי, רציתי לדבר על מראה, כסף וסטטוס. ולכן הסברתי את העניין שלא אכפת לי כסף ואני רואה בו רק כאמצעי, ולא אכפת לי לפעמים להיות בזבזן.
    אני ממש לא מתרברב בזה שאני עשיר ולא מדבר על כסף עם אנשים, אם היית קורא או אם היית לך קצת אינטליגנציה היית מבין שהעלתי את הנושא כי אנחנו פה בפורום וכמו שכתבתי אני לא אוהב לדבר על כסף, כנראה זה הקנאה בתוכך לא מקבלת את זה שאני רוצה לדבר על LMS ושיש לי כסף...
    יפה שאתה אוהב להגיד הרבה דברים, תלמד משהו לחיים ילד - לעולם אל תשפוט אדם אותו אתה לא מכיר, ובטח שלא מתוך אינטרס של קנאה או רצון לפגוע. זה נקרא רוע, יצר הרוע.
    מה כבר אמרתי לך, מה אתה נעלב כמו ילדה?
    אני שופט אותך ומקנא בך? לא שופט אותך, ביקשת דעה - קיבלת. מקנא? תאמין לי שאין לי במה לקנא. בניגוד אליך הבאתי תמונות שלי כאן, ואני מרוויח כסף טוב בעצמי ולא חיי עם ההורים (חלק מהאנשים פה יודעים מה אני עושה ואחד מהם מכיר אותי במציאות). כן כן, תתפלא, אני לא רק מזיין את השכל בפורום כמו 90% מכם.

אין לי מה לקנא בך.
    חבל שיש לך אופי של ילדה בת 4 ובמקום שנייה לחשוב עם עצמך שיכול להיות שיש משהו בדברים שלי אתה נעלב כמו כוסית כי לא שמעת מה שרצית לשמוע.
    נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 28-06-2014 בשעה 16:46.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בדיוק.

לא רוצה לדרג במספרים, זה הכל יחסית סובייקטייבי. בגלל זה גם לא דירגתי את הבחור ההוא רק אמרתי שהוא נראה לא משהו. ושהוא לא יגיע ל6 (מה לעשות? זו המציאות -פנים אי אפשר לשנות אלא אם כן אתה קיצוני)
    ובכל זאת - הייתי אומר על עצמי: הרבה הרבה מעל הממוצע. גוף ופנים.

מה כבר אמרתי לך, מה אתה נעלב כמו ילדה?
    אני שופט אותך ומקנא בך? לא שופט אותך, ביקשת דעה - קיבלת. מקנא? תאמין לי שאין לי במה לקנא. בניגוד אליך הבאתי תמונות שלי כאן, ואני מרוויח כסף טוב בעצמי ולא חיי עם ההורים (חלק מהאנשים פה יודעים מה אני עושה ואחד מהם מכיר אותי במציאות). כן כן, תתפלא, אני לא רק מזיין את השכל בפורום כמו 90% מכם.

אין לי מה לקנא בך.
    חבל שיש לך אופי של ילדה בת 4 ובמקום שנייה לחשוב עם עצמך שיכול להיות שיש משהו בדברים שלי אתה נעלב כמו כוסית כי לא שמעת מה שרצית לשמוע.
    רציתי להזכיר לך שאני זוכר שנתת לי 4.5-5

וכשראיתי תתמונות שלך תווי הפנים שלך מאוד דומות לשלי,מראה אירופאי-רוסי,ההבדל היחיד כנראה היה קו השיער שלך(השיער שלך ארוך) והגוף לא ראיתי.אבל אני זוכר גם את התקופה שאמרת שאתה די שחיף ושאלת בשביל עזרה,וזה היה פחות משנה בערך.אני רוצה הסבר מפורט לאיך הגעת לגוף הרבה מעל "ההממוצע" בפחות משנה.

אני מניח שהציון שלי ירד בגלל הגוף ובגלל קו השיער(אבל זה משהו גנטי,לא יודע מה זה מפרצים,אבל קו השיער זה משהו שעובר אצלי במשפחה,לא סבא שלי ולא אבא שלי הקריחו למזלי ויש להם את אותו הדבר כמו שלי,שיער קצר לא הולך לי ואני יודע את זה,זה למה הוא ארוך עכשיו)בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אתה "הרבה" מעל הממוצע עם תווי פנים די דומות לשלי ואני 4.5-5?

לא יודע כבר בקשר לסובייקטיביות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

רציתי להזכיר לך שאני זוכר שנתת לי 4.5-5

וכשראיתי תתמונות שלך תווי הפנים שלך מאוד דומות לשלי,מראה אירופאי-רוסי,ההבדל היחיד כנראה היה קו השיער שלך(השיער שלך ארוך) והגוף לא ראיתי.אבל אני זוכר גם את התקופה שאמרת שאתה די שחיף ושאלת בשביל עזרה,וזה היה פחות משנה בערך.אני רוצה הסבר מפורט לאיך הגעת לגוף הרבה מעל "ההממוצע" בפחות משנה.

אני מניח שהציון שלי ירד בגלל הגוף ובגלל קו השיער(אבל זה משהו גנטי,לא יודע מה זה מפרצים,אבל קו השיער זה משהו שעובר אצלי במשפחה,לא סבא שלי ולא אבא שלי הקריחו למזלי ויש להם את אותו הדבר כמו שלי,שיער קצר לא הולך לי ואני יודע את זה,זה למה הוא ארוך עכשיו)בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אתה "הרבה" מעל הממוצע עם תווי פנים די דומות לשלי ואני 4.5-5?

לא יודע כבר בקשר לסובייקטיביות.
    דבר ראשון אנחנו ממש לא דומים. בכלל בכלל לא קרוב אפילו קצת יעני. אתה ביקשת ממני בפרטי ועניתי לך כמה אתה נחשב פה בישראל.

גוף שלי ושלך בכלל אין מה להשות אני אפילו לא אכנס לזה, תאמת זה בכלל לא נראה שאתה מתאמן.
    בנוסף אחי התווי פנים שלנו אפילו טיפה לא דומים. כל האיזור עיניים, הגולגולת הרחבה, לסת, צבע עור, השיער - שזה בעצם הכל..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

דבר ראשון אנחנו ממש לא דומים. בכלל בכלל לא קרוב אפילו קצת יעני. אתה ביקשת ממני בפרטי ועניתי לך כמה אתה נחשב פה בישראל.

גוף שלי ושלך בכלל אין מה להשות אני אפילו לא אכנס לזה, תאמת זה בכלל לא נראה שאתה מתאמן.
    בנוסף אחי התווי פנים שלנו אפילו טיפה לא דומים. כל האיזור עיניים, הגולגולת הרחבה, לסת, צבע עור, השיער - שזה בעצם הכל..
    וואווו קודם עצור,אתה ערבבת הכל.לא השוותי גוף,בכלל.אמרתי לזמן שאתה מתאמן (קצת פחות משנה כנראה,אני זוכר בערך מתי התחלת לפי התגובות שלך) ואמרת שהגוף שלך "הרבה" יותר מהממוצע,ואני רוצה לדעת את נוסחאת הקסם שלך.(לגוף מעל הממוצע בפחות משנה)

יש לך תווי פנים של רוסי-אירופאי טיפוסי,רוב התווי הפנים של הרוסים די דומים אחד לשני וזה משהו שרואים ישר על הבנאדם.לך יש את זה ולי יש את זה.לא דיברתי גם על השיער,דיברתי נטו על תווי הפנים,עיינים,אף וכו'

תקרא בבקשה את התגובה בבירור בפעם הבאה בלי לערבב דברים ולהכניס לי כל מיני דברים לתגובות שלא אמרתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

וואווו קודם עצור,אתה ערבבת הכל.לא השוותי גוף,בכלל.אמרתי לזמן שאתה מתאמן (קצת פחות משנה כנראה,אני זוכר בערך מתי התחלת לפי התגובות שלך) ואמרת שהגוף שלך "הרבה" יותר מהממוצע,ואני רוצה לדעת את נוסחאת הקסם שלך.(לגוף מעל הממוצע בפחות משנה)

יש לך תווי פנים של רוסי-אירופאי טיפוסי,רוב התווי הפנים של הרוסים די דומים אחד לשני וזה משהו שרואים ישר על הבנאדם.לך יש את זה ולי יש את זה.לא דיברתי גם על השיער,דיברתי נטו על תווי הפנים,עיינים,אף וכו'

תקרא בבקשה את התגובה בבירור בפעם הבאה בלי לערבב דברים ולהכניס לי כל מיני דברים לתגובות שלא אמרתי
    חבל על הויכוח אחי
    ולא יודע מה איתך.. אני פה בארץ מכיר אנשים חדשים, ובגלל שהשם שלי הוא רוסי הם מופתעים "רגע מה אתה רוסי?"

ועזוב לא מבין מה נכנסת לזה עכשיו
    כל אחד פה לוקח דברים אישית

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חבל על הויכוח אחי
    ולא יודע מה איתך.. אני פה בארץ מכיר אנשים חדשים, ובגלל שהשם שלי הוא רוסי הם מופתעים "רגע מה אתה רוסי?"

ועזוב לא מבין מה נכנסת לזה עכשיו
    כל אחד פה לוקח דברים אישית
    אם הייתי לוקח משהו אישי,הייתי מתווכח איתך כשפתחת אשכול חשיפה שלך או מתחיל את הוויכוח בפרטי.

הסיבה שהלכתי כל כך רחוק בזמן זה בגלל שהגבת משהו שסיקרן אותי,זה הכל גבר

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,740 | הודעות: 8,204,333 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect