כל החרטא הזה של לשבת כל היום בבית לטחון חטיפים ולראות הפיג'מות ב-VOD רק הורס אתכם. וזה בדרך כלל מה שקורה לכולם בחופש הגדול.
למה לא לנצל את החופש לרווח? רק אידיוט פראייר לא יעשה כלום.
עזבו את העניין של הכסף, יש לכם מחויבות! סיבה טובה לקום בבוקר! התאמצויות, מטרות, מכשולים. במקום לשבת כל היום על התחת ולאונן אפשר ללכת ולהועיל, ותאמינו לי, כשאתה מועיל אתה מרגיש פאקינג טוב. זה מרגיש טוב לראות שאתה עושה משהו. קשה להסביר את ההרגשה הזאת ואי אפשר להבין את זה רק מדיבורים, אבל תאמינו לי שכשתעבדו באיזה פיצרייה ותתקתקו את העניינים ככה שהבוס מרוצה אחושרמוטה, אתם תרגישו בהיי מסוים.
וכמובן העניין של הכסף- אני בחופש הזה הולך להרוויח פלוס מינוס 6-7 אלף שקל. אחלה עבודה בארומה. וגם העניין של הכסף נכנס למה שדיברתי עליו עד עכשיו. אתה נהיה בגלל העבודה בן אדם עם משימה מסוימת, עם התחייבות, זה עושה אותך אוטומטית יותר טוב בכל דבר.
בעבודה שלי בארומה אני עומד בקופה ולוקח הזמנות מאנשים, אז אם אתם רוצים לקחת את זה בקטע כובעי, אז כן זה גם משפר את הביטחון שלכם בדיבור ופנייה לאנשים זרים....
אקיצר,
לכו לעבוד יקוקסינלים.
ואל תתנו את התירוץ של "אני לא מוצא". תפסיקו להיות אדישים, יש מליון מקומות שמחפשים אפילו אם לא כתוב "דרוש עובד". לכו לקניון ותשאלו את בעלי החנויות, לכו לאינטרנט ותתקשר ללונה פארק, לבתי קפה,למסעדות, אפילו לארומה ששם אני עובד,למרות שלפי מה שהבנתי כמעט כל הסניפים לא מקבלים נוער, הסניף שלי ספציפית כן מקבל.
תרימו ת'תחת מהכיסא של המחשב
ביט נדיר ככה לשמוע בכיף:

ציטוט ההודעה