לא עשיתי כלום בקשר לזה אבל חשוב לי לעדכן כל יום ולא משנה מה הולך
![]()
בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!
ברורררר כל כמה ימים!!!!!
|
|
כול הכבוד על הרווחים, תמשיך לעבוד אל תוותר לא משנה מהי הסיבה.
תודה, איך הולך לך עם ה- Set and forget?
הגעתי למצב שאני לא מוצא זמן לעשות PPD, זה לא שאין זמן, כי יש אבל חוץ מתירוץ של לא יוצא אין מה לשקר יותר, מחר אני הולך להתקדם ורק אני מחליט כמה.
הרווחים עודכנו, לקח זמן אבל הגיעו 2 צבעים חדשים. הרווחים מהשלושה ימים האחרונים (יצא שזה מסונכרן לימים של המלחמה חחחחח
![]()
תודהה
כולנו צריכים להתחיל מאיפושהו, בהצלחה!
היום עשיתי כמה voice over סידרתי את הנישות וממחר אני ייצור סרטונים ל-5 נישות ויעלה 15 סרטונים נקווה שייקח לי כמה שפחות זמן.
דרך אגב גם היום שמרתי על 4 לידים, לא השתנה כלום מהזמן האחרון, עדיין הדפי נחיתה גרועים, האתר גרוע, הסרטונים חלק בדירוג טוב כמו מקודם פשוט יותר "מזל" לדעתי.
שבוע שקט
מאוד מאוד נחמד, אבל לפי דעתי אתה עדיין לא מצליח להגיע לסכום משמעותי.
מה עשיתי היום?
5 חציי סרטונים ל-5 נישות. (2/10)
6 ימים ברצף שאני מקבל לידים בכל יום, זה לא משהו שאמור לעניין אותי עכשיו אבל זה התחלה של תוצאות וכמו שאמרנו תוצאות משפיעות אלינו וזה לא משנה מה אנחנו אומרים, יודעים או חושבים שאנחנו יודעים.
- להתחיל להכין את כל הסרטונים ישר אחרי שאני קם מה שאני יספיק אני יספיק, אבל להתחיל זה העיקר בלי לחשוב יותר מדי.
- פשוט להתחיל לפני שהמוח שלי מתחיל להגיד לי כמה אני "עייף" פתאום וכמה שאני חייב לבדוק איזה שטות ולבזבז את הזמן על זה.
- עם השעון המעורר שהפך להיות אזעקה (באר שבע) ישר מתחיל לעשות את מה שאני רוצה לעשות ובהזדמנות הראשונה
שאני מגיע למחשב בצוהריים~ערב אני מתחיל ולא מפסיק שאני עייף, מפסיק שאני מסיים, זה שווה את זה.
תתעצבנו קצת
לילה טוב ובתקווה שגם שקט![]()
איך אתה עושה את הסרטונים כל כך אמינים(אם אפשר טיפים כל הפורום ישמח)
.
טוב שאתה שואל,
אני לא עושה את הסרטונים כל כך אמינים כי אין טעם, זה רק מבזבז את הזמן. הנה מה שאני ממליץ:
Viral Effect זה למשל שאתה מקדם כל סרטון עם צפיות, בקלינקס וכו' אז עושים סרטון ~ 1 ביום אבל מושקע:
Voice Over, Program, HQ Live Proof, Game Song, Website Watermark.
אם אתה עושה דברים כמו Unlist הכי מומלץ זה פשוט להעתיק סרטונים.
אם אתה עושה דברים כמו Set And Forget שהרעיון זה המון נישות המון סרטונים אז אתה לא תתחיל להשקיע יותר מדי בכל אחד, אבל בכל זאת משהו טוב:
Primary Song, Primary Website Watermark, Same Program Template, Voice Over
זאת אומרת שהכל דומה: ערכת התוכנה, watermark, השיר הדבר היחיד ששונה וייחודי זה ה- voice over וגם אותו עושים באותה template, אין הוכחה.
מה עשיתי היום?
2 סרטונים ואני עכשיו ייצור עוד 2/3 וסך הכל 5 סרטונים אצלי זה 15 סרטונים (אני מעלה 3 סרטונים בכל נישה) אז 15 סרטונים ל-5 נישות יהיו מוכנות עוד בבוקר.
מצורפת תמונה של הסטטיסטיקות ב-8 ימים האחרונים, בלי לדבר מתי שלא צריך, בוקר טוב
וגם כדי שיהיה לכם מוטיביציה, קצת סיבות להמשיך, לנסות, לא משנה מה אתם עושים זה שימושי לכולם, תהנו
הבנאדם הזה פשוט תותח, אנשים רועדים, אנשים קופאים פשוט שהוא מדבר זה כמה האפקט של זה חזק עלינו
במילה אחת - Focus, Focus Focus.