אז ככה יש לי משתמשים בשני הרשתות ואני מתלבט. ב CPALEAD מקבלים את הכסף מתי שרוצים, מינימום של 15$, 2000+ הצעות, אפשרות אופטימזציה לסקרים. אבל השאלה האמתית היא איפה ה CR גבוה יותר ואיפה מרוויחים יותר. מישו שמדבר מנסיון יכול להמליץ לי ?
אז ככה יש לי משתמשים בשני הרשתות ואני מתלבט. ב CPALEAD מקבלים את הכסף מתי שרוצים, מינימום של 15$, 2000+ הצעות, אפשרות אופטימזציה לסקרים. אבל השאלה האמתית היא איפה ה CR גבוה יותר ואיפה מרוויחים יותר. מישו שמדבר מנסיון יכול להמליץ לי ?
|
|
FileIce גוססים, לא כדאי להתעסק איתם.
חבר'ה אני אישית נמצא בCPAlead נהנה מכול רגע איתם, התמיכה שם ממש טובה ועונים מהר. סקרים ממש טובים וגבוהים, הרבה אפשרויות יש באתר.
בעיקר בגלל שאני מתעסק בנישות צרפיתות אז הרשת הזאת טובה לי כי הלידים לצרפת הכי גבוהים מכול הרשתות כרגע. אין לי תלונות.
STOOOOP
למחוק
נערך לאחרונה על ידי aKtiMeL321; 20-07-2014 בשעה 12:00.
את האמת שאני נמצא עכשיו בFile ואני דיי סובל.. לא עושה הרבה ויש לי איזה 30 - 40 קליקים ביום בלי לידים..
וזה ממש מבאס..
הבעיה היא להתחיל להעביר את כל ההורדות לרשת חדשה וזה פשוט יהיה סיוט
הייתי ב SHARE CASH למשך יומיים כל יום היו לי 15 קליקים. העברתי את הנישות ל CPA LEAD וכבר 32 שעות ללא קליק אחד. אני חושב שאני עושה משו לא בסדר. איך אני מעלה לשם את הקבצים ? (אני נכנסתי לFILE LOCKER ונותן שם את הפרטים שצריך אבל זה אומר לי כאילו לנעול לינק ולא קובץ) אשמח אם תסביר לי איך אני משתמש באתר נכון
נערך לאחרונה על ידי ori15421542; 20-07-2014 בשעה 21:20.